Aš dabar nervinuosi dėl cheminės valyklos
Žo, nunešu, o ten sako - bet žinokit, ponia, kad kilimai po valymo gali paminkštėti. Sakau, o tai ką? Sako, minkštesni pasidaryt. Sakau, o tai yra blogai? Atsako - na, kam blogai, o kam nieko. Sakau, tai palaukit, o tai reiškia, kad jis susigadins, nenoriu, kad susigadintų? Sako, supraskit, ponia, mes nežinom. Tai imam ar neimam? Sakau, tai kad nežinau, kas tas kilimo minkštumas, aš neįsivaizduoju, kas tada jam atsitiks, kodėl minkštas kilimas blogai. Ar jis turi būti kietas? Sako, tai gal jums ir neblogai, aš tik privalau informuoti. Čia aš išvis persigandau, galvoju, blin, nu, iš vienos pusės, ką aš žinau, kas ant jo vaikščiojo, iš kitos - nenoriu sugadint
Galų gale kita boba pasakė, kad gal gali kraštai pasibanguot, o gali ir nepasibanguot, gali ir išvis nieko nebūt, tada išvyniojo ir sako - bet jie jau pasibangavę! Tie kilimai tokie ir yra, jie visi tokie, nauji irgi. Tada galvoju - ai, gal blogiau vis tik nebus
Gal ten koks senas turkas sėdėjo, bezdėjo, tai reiktų vis tiek išvalyti
Ir pridaviau.
O dabar bijau
Nebijokit. Ne del sugadinimo, nes nezinau ar nesusigadins. Bet del pacio kilimo
Drauge dirba tokioj firmoj, kuri prekiauja raksluosciais is Pakistano. Atveze kada dovanu man ir liepe butinai issiskalbt pties naudojant. Klausiu kam, gal kad minkstesnis butu ar pan. Tai sako: siuna tai juos Pakistane, maza ka, gal koks pakistanietis su grybelinem kojom ant jo uzlipes buvo, o tu veida i ji sluostysies.
Nuo to karto viska ka benusiperku - skalbiu. Ypac jei gaminta Pakistane