QUOTE(Cobre @ 2016 10 15, 14:53)
Noa, maciau dubingiuose kilimams nuo 20 iki 50 procentu nuolaida. Gal verta ir ten revizija atlikti?
Ačiū. Bet jie melagiai. Aš tą akciją mačiau, specialiai stojau ir žiūrėjau, ką turi. Tai šūdas ten, o ne akcijos, akcijos gal kokiems 3 kilimams iš serijos vaikiškiems salotiniams su ružavom karvėm
Tokiems baisiems, kad net ne Lenkija, o aliexpressu paduoda.
O šiaip buvo ten vienas nieko, bet viskozinis. Kai aš net neįsivaizduoju, kaip ta viskozė ant kilimų nešiojasi, tai palikau ramybėj. Ant rūbų tai ji labai greit susidrožia... O jau kur ne viskozė, tai kainos tokios, kad stalčius atkrenta. Yra nuostabiausių šilkinių kilimų, ten iš serijos dydis 4 x 5, kaina irgi tarp 4 ir 5 štukų, interneto svetainėj tokių net nėra. O gal ir virš 5 štukų, nes man virš 300 eu pasidaro vienodai, ar 400, ar 4000, vis viena nepirksiu
O ir 4 x 5 aš neturiu kur kišt. O dar kai įsivaizduoju mano katiną Kuzį ir laimę jo pilkam snuky, kad atsirado kur nagus galąsti, tai šilkinio kilimo idėją kol kas metu
Bet nusipirkau aš tą kilimą Kauno antikvariate. Jau seniai buvau nužiūrėjus, bet man strigo dydis, biškį mažokas. Siaurokas. Be to, jis tas pigesnysis, Hamadan, ant tų jų nešiojamų staklių austas, užtai jie būna tokie banguotais kraštais, o man ten jeigu jis tokio dydžio, kaip yra, labai įspraust reikia - ir išeis, kad palei lovą vienur tarpas, kitur nėra tarpo. Vienok pamačiau, kad jis labai gerai storas, toks nieko nebijančiai atrodantis, nusispjoviau, ai, galvoju, da nū ego nafig, už tokią kainą naujas viskozinis, storio kaip pledas, arba drožtas persiškas. Tai po pusmečio bus drožtas viskozinis arba drožtas persiškas...
Tik nuvežiau į valyklą, ir nežinau, ar čia labai protingai padariau, ar nelabai. Dar sugadins...
Per tą mažą momentėlį, kai kilimas buvo namie ir dar ne valykloj, katinas Kuzys buvo didžiai susidomėjęs. Jis atsivedė savo sūnų, katiną Lotą, ryžą snukį, ir jam parodė tą kilimą, nes yra vadas. Žiurėsim, ką tie gyvuliai čia darys