Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(femme @ 2016 10 14, 13:07)
Buvau daug kartų, tik audiniai tai man brangūs pasirodė unsure.gif Bet nemažai po 2,8 m plocio, tai gal reiks dar kartą akį užmest smile.gif

Dar i Gariunus gali uzsukti, vis tiek pro sali vaziuoji smile.gif Tik ne i naujus zalius pastatus, o i angara arciau elektrines. Niekada nezinai ka gali ''netycia'' aptikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 14, 12:07)
Buvau daug kartų, tik audiniai tai man brangūs pasirodė unsure.gif Bet nemažai po 2,8 m plocio, tai gal reiks dar kartą akį užmest smile.gif

Taip, nemazai ir vistiek pigesni nei specializuotuose uzuolaidu salonuose.
Atsakyti
Ziurekite, jei as noreciau kabinti uzuolaidas po lubiniais apvadais, tai kokiu atstumu nuo nuo sienos man juos klijuoti? kokie karnizai tokiu atveju dedasi?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 14, 21:01)
Ziurekite, jei as noreciau kabinti uzuolaidas po lubiniais apvadais, tai kokiu atstumu nuo nuo sienos man juos klijuoti? kokie karnizai tokiu atveju dedasi?

Minimum ~12cm, jei kabinsi ir dienines ir naktines, kad jos turetu erdves kur vazineti ir nesusispaustu smile.gif
Jei audiniai planuojami storesni, tankesni ar su pamusalu ir nemazo raukimo- tada tarpeli darai didesni mirksiukas.gif
Kam karnyzai, kai siuo atveju yra lubiniai begeliai/profiliai: plastmasiniai ar aliumininiai.

http://www.eurodecor...iniai-profiliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 spalio 2016 - 21:41
QUOTE(mamagabi @ 2016 10 14, 21:40)
Minimum ~12cm, jei kabinsi ir dienines ir naktines, kad jos turetu erdves kur vazineti ir nesusispaustu smile.gif
Jei audiniai planuojami storesni, tankesni ar su pamusalu ir nemazo raukimo- tada tarpeli darai didesni mirksiukas.gif 
Kam karnyzai, kai siuo atveju yra lubiniai begeliai/profiliai: plastmasiniai ar aliumininiai.

http://www.eurodecor...iniai-profiliai

Aciu, supratau. nes man reikia tam tikros konstrukcijos is gipso, tai meistriukai laukia ismatavimu. Jau mislijau begt i uzuolaidu salona koki. paskui pagalvojau, kad ir temoje pilna protingu biggrin.gif

pavartojau, kaip bendrini, kad suprastumet aplamai apie ka klausiu. o toje tavo nuorodoje taip pat begelius karnizais vadina biggrin.gif parodyti profiliai tai tie patys apvadai, tik su papildomais atramos taskais. tai apseisiu be ju. Arba as kazka ne taip supratau toje nuorodoje

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 10 14, 22:40)

O issikisusia palange ir radiatoriu reik ivertint ? (Pas mane taip verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 14, 23:41)
pavartojau, kaip bendrini, kad suprastumet aplamai apie ka klausiu.  o toje tavo nuorodoje taip pat begelius karnizais vadina biggrin.gif  parodyti profiliai tai tie patys apvadai, tik su papildomais atramos taskais. tai apseisiu be ju. Arba as kazka ne taip supratau toje nuorodoje

Manau, kad nelabai gerai begelius vadinti karnyzais, nes taip galima ir zmogu suklaidinti smile.gif
Pvz. as pasakyciau uzsakovui - nusipirk lubini karnyza. Gali nutikti taip, kad jis nusipirktu paprasta karnyza ir prisuktu ji prie lubu, kad butu ''lubinis'' biggrin.gif
Kas butu kaltas - ogi as, nes ne taip pavadinau. Todel geriau su tuo nesusidurusiam zmogui iskart pasakyti tiksliau ir atkreipti demesi, nei numesti ''kas ant seiles'' arba ''ka turejau omenyje":)

Taip, nuoroda tokia idejau tam, kad iskart nusauti du zuikius:
1) parodyti, kad nebutina formuoti gipso atrameles apvadui klijuoti, nes yra iskart tam reikalui skirti;
2) parodyti kokie tie aliuminio begeliai/profiliai/karnyzai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2016 10 15, 07:17)
O issikisusia palange ir radiatoriu reik ivertint ? (Pas mane taip verysad.gif )

Tai individualu smile.gif Reikia ivertinti viska, nes ne visur ir ne visada tu lubiniu apvadu reikia arba jie tinka...
Kaip pvz.: jei radiatorius yra labai toli issikises nuo lango, tai lubinis apvadas prisiklijuotu taip ''nenormaliai'' toli, kad atitraukus uzuolaidas tas tarpas virstu platus kaip ''lovys'', o lubu plotas nebeatitiktu grindu ploto.
Todel kita karta karnyzai yra geresne iseitis.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2016 10 15, 06:17)

pas mane nereikia. grindinis sildymas ir langai iki zemes.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 15, 10:58)
pas mane nereikia. grindinis sildymas ir langai iki zemes.

Ar šituos matei?
http://baldai.fweb.l...8...nt 190 Eur/
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 15, 13:28)

taip, maciau. kaip tik vakar dar visa ju asortimenta permetinejau. mazi. ir karuna man ju nesimpotna visai. Bet siaip tai normalus, jei kam tinka stiliukas, tai gal ir nieko. bet as samprociau taip - jei man reiktu dvieju tokiu, tai kaina gera, nes du vienodus padorius uztaikyti yra sekme. kaip ir tarkim daugiau nei du sieninius. tada kaina gera. o jei reikia vieno, tai mano supratimu, kaina didele.

norvegijoj kilimu geru aptikau. mano laime, kad visi dideli, o tai jau ardyciausi anksciau laiko.

Gal kas realiai matete pas mus sita? nes spalvos tokios neradau.
https://www.teppeabo...night_670p.html

Noa, maciau dubingiuose kilimams nuo 20 iki 50 procentu nuolaida. Gal verta ir ten revizija atlikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 15 spalio 2016 - 13:54
QUOTE(Cobre @ 2016 10 15, 14:53)
norvegijoj kilimu geru aptikau. mano laime, kad visi dideli, o tai jau ardyciausi anksciau laiko.

Kaip suprantu įėjus prie prekės galima rinktis dydį 4u.gif

Tas skiautinis melsvas koks gerulis biggrin.gif kaip mano plytelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 15, 13:59)
Kaip suprantu įėjus prie prekės galima rinktis dydį 4u.gif

Tas skiautinis melsvas koks gerulis biggrin.gif kaip mano plytelės biggrin.gif

Melynas tai man tinka ir su dydziu smile.gif

Aptikau skelbimuose geru kilimu, ne taip dzanai ir buna. tai vat ju dydziai man netinka. ten jau nepasirinksi.
Atsakyti