Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Cobre @ 2016 10 12, 11:31)
vaikus isdalini  ir isvis ramu
Papildyta:
ziuriu ir atsidziaugti negaliu, kad netelpa ji pas mane smile.gif  antraip nagus nusigrauzciau

http://www.sfmeble.p...fo_s=homebookpl

apie tai nepagalvojau biggrin.gif bet tai tada nei tų durelių reiks, nei ką nors keisti reiks ir tada tikrai būstas prie jūros nuplauks unsure.gif

man tai fiziškai ji tilptų, bet kad piniginė į ją netelpa lotuliukas.gif ne lenkiška kaina kažkokia
Atsakyti
dar vienas pvz su juodos spalvos sofka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 12, 12:33)
dar vienas pvz su juodos spalvos sofka ax.gif

IMHO, užgriozdžia ir apsunkina vaizdą.

Ir dar tas veliūras, jau įsivaizduoju, kaip prie jo viskas kimba...
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 12, 12:37)
man tai fiziškai ji tilptų, bet kad piniginė į ją netelpa  lotuliukas.gif ne lenkiška kaina kažkokia

tai ir sofa ne lenkiška.
Atsakyti
Žiūriu, visi čia kategoriškai nusistatę prieš mano dažymą ir šizoidinius elementus buityje biggrin.gif O mano galva, šizoidiniai elementai, ypač jei nelabai brangūs, gali pradžiugint, na juk Van Gogo paveikslai tai džiugina. Juk ne iš pareigos už juos milijonus moka! Ai, jam irgi kol gyvas buvo, visi sakė, kad verčiau jis netapytų, sunku mums, genijams, kol mes dar gyvi! Matysit, kaip pabrangs mano dekupažo spinta po kokio 100 metų. Nes planuoju ilgai gyventi biggrin.gif

Ikea dėžės aišku, kad nieko, bet taigi visai neįdomu. Noriu įdomumo, bobai subinėn įmušė įdomumo! Nepasiseks su to dėžėm - išmesim, tada jau liūdnai darysiu kaip žmonės biggrin.gif Pas tą vaiką interjeras kol kas - juoda/balta/parketas. Vyras sako - šarvojimo salė biggrin.gif Reikia biškį durnyno elementų... Minkštų grindų, tojest, kilimo biggrin.gif

Kilimas tai aiškiai kad tas geresnis. Mačiau jį, ir net užsiširdelinus esu. Bet bėda tame, kad man kilimas reikalingas vaiko kambaryje pirmiausia tam, kad nesimatytų to baisaus plastiko, kuris padėtas, kad kėdė negadintų grindų. Tai dabar imt persišką vintažinį kilimą ir ant jo statyt ikea kėdę, sunkią ir grindis gadinančią, ir kilimą, aišku, irgi - man nekyla ranka.
Lenkas čia bus labai puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 spalio 2016 - 15:14
QUOTE(Noa @ 2016 10 12, 16:12)
Žiūriu, visi čia kategoriškai nusistatę prieš mano dažymą ir šizoidinius elementus buityje biggrin.gif

aš tai tikrai nenusistačius, nes ir man visi variantai geriau nei IKEA+IKEA, o ir mėgstu pati greituoju būdu ką nors patiuninguot biggrin.gif tik su sąlyga, kad turi būti greitas rezultatas biggrin.gif pastangų minimum (aerozoliniai dažai tam puikiai tinka) - rezultatas maksimum biggrin.gif
Atsakyti
tai aš taip ir mąstau biggrin.gif Nes ilgas ir nuobodus variantas tai gali būti tada, kai tu restauruoji 19 amžiaus ąžuolinę indaują. O kai Ikėją, ir dar 6 metus drožtą ikėją, tai arba staigiai, pigiai ir tipo mIAnas, arba padegt ją načiort per Užgavėnes.

Klausytis savo diedo burbėjimo dėl visokių mano jam primestų darbų visai nenoriu, jis žemaitis ir dėl to vis burba dėl visokių priežasčių. Tai nafiga į jo burbėjimo sąrašą įtraukt dar kelis punktus (viena spinta tikrai nebus vienas bumbėjimo punktas) biggrin.gif

Taigi dažysiu, ir basta, o jei išeis gūvnas, tai išmesiu ir vaizduosiu, kad toks ir buvo planas biggrin.gif

(pasakiau savo planus vaikui, kurio bus kambarys. Jis pasakė, kad aplamai jis jau turi dėžes (ir turi, nuo aliejaus ar ten nuo snickers, kurias naudojom kraustymuisi). Aš pasakiau, kad tegul nenervuoja motinos, nes čia ne dėžės, o šūds, ir dar bus kilimas. Jis paklausė, kam. Aš atsakiau - kad nesimatytų to plastmasinio siaubo, kuris braižo grindis, nes dabar jis matosi! Jis pasakė, kad kilimas irgi matysis biggrin.gif Tada aš pasakiau, kad jis šiknius ir kambarys bus bent minimalaus padorumo. Jis pasakė - mama, taigi vis tiek darysi, kaip norėsi biggrin.gif Aš pasakiau, kad visai ne, aš kaip tik didžiai atsižvelgčiau, jeigu tik kas nors man pasakytų, kaip jis nori, bet tik ne tada, kai tam, kurio kambarys, yra pofig! Jis patvirtino, kad jam pofig.
Idealus užsakovas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 spalio 2016 - 15:42
o kodel turi kazkas blogo iseiti? iseis dazyti reikaliukai ir tiek. Gal geriau, gal blogiau (nors kas ten gali blogai buti, fantazija nenesa), bet tai visu pirma, ar verta i vaiko kambari daug investuoti (as dar neipusejusi dukros kambario buvau, kai ji isvaziavo, o kambarys su rozem atiteko vaikiui. gerai dar, kad tapetai pilki ir rozes tik labai skromnam plotelyje pasimato prie tam tikro apsvietimo)? o visu antra-tukstantaji - tai nera poreikio kisti i zurnalus visu kambariu ir visu kampu. galima tik dalinai. tarkim tas pacias dezes dazytas galima is labai arti fotografuoti. labai is arti. kad net susilietu spalvos. svarbu aprasyti graziai - daug demesio buvo skirta detalems.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 12, 16:39)
svarbu aprasyti graziai - daug demesio buvo skirta detalems.

Rankų darbo! Menininko tapybos! Tarptautinio lygmens kūryba (nes kiniškos dėžės, latviški dažai)! Ekskliuzyvas, nors apsiverk! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 12, 15:29)
tai aš taip ir mąstau biggrin.gif Nes ilgas ir nuobodus variantas tai gali būti tada, kai tu restauruoji 19 amžiaus ąžuolinę indaują. O kai Ikėją, ir dar 6 metus drožtą ikėją, tai arba staigiai, pigiai ir tipo mIAnas, arba padegt ją načiort per Užgavėnes.

Klausytis savo diedo burbėjimo dėl visokių mano jam primestų darbų visai nenoriu, jis žemaitis ir dėl to vis burba dėl visokių priežasčių. Tai nafiga į jo burbėjimo sąrašą įtraukt dar kelis punktus (viena spinta tikrai nebus vienas bumbėjimo punktas) biggrin.gif

Taigi dažysiu, ir basta, o jei išeis gūvnas, tai išmesiu ir vaizduosiu, kad toks ir buvo planas biggrin.gif

aš prieš tai užsiplykyčiau arbatos, ir kol virs vanduo, niekur neičiau, tam kad nepamirščiau kam verdu vandenį. Kad nebūtų nuobodu niekur neiti, dar kartą labai rimtai ir motyvuotai pasvarstyčiau galimybę tą ikėjinė komodą išsimainyti į būstą prie jūros. Gerdama arbatos galima tą minti prarutuliot ir toliau kaip primygtinai siūlyno Cobre ir dar kam nors išdalint vaikus arba juos irgi į ką nors iškeisti. Ir dažyčiau tik tuo atveju, jeigu abu variantai niekaip netilptų į galvą.
Jeigu dėžutės bus vykusiai nudažytos, tai jom dar ir rankenėles galima užsakyti iš ten kur jos labai gražios.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 12, 16:45)
aš prieš tai užsiplykyčiau arbatos, ir kol virs vanduo, niekur neičiau, tam kad nepamirščiau kam verdu vandenį. Kad nebūtų nuobodu niekur neiti, dar kartą labai rimtai ir motyvuotai pasvarstyčiau galimybę tą ikėjinė komodą išsimainyti į būstą prie jūros. Gerdama arbatos galima tą minti prarutuliot ir toliau kaip primygtinai siūlyno Cobre ir dar kam nors išdalint vaikus arba juos irgi į ką nors iškeisti. Ir dažyčiau tik tuo atveju, jeigu abu variantai niekaip netilptų į galvą.
Jeigu dėžutės bus vykusiai nudažytos, tai jom dar ir rankenėles galima užsakyti iš ten kur jos labai gražios.

(aš apie tai mąsčiau, bet tada jau tiksliai išeis būstas prie jūros... Pirma gal aš padažysiu biggrin.gif )

Jei kas norit tos lentynos ir turit nereikalingą būstą prie jūros, mielai keisčiausi biggrin.gif Labai gera lentyna, gerame stovyje, 5 x 5 langelių, vintažinė, nebegaminama, kolekcionierių traukos objektas, kaina galutinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 spalio 2016 - 15:49
QUOTE(Noa @ 2016 10 12, 15:49)
(aš apie tai mąsčiau, bet tada jau tiksliai išeis būstas prie jūros... Pirma gal aš padažysiu biggrin.gif )

Jei kas norit tos lentynos ir turit nereikalingą būstą prie jūros, mielai keisčiausi biggrin.gif Labai gera lentyna, gerame stovyje, 5 x 5 langelių, vintažinė, nebegaminama, kolekcionierių traukos objektas, kaina galutinė biggrin.gif

labai gundatis pasiūlymas. Aš sutinku, nes man viskas, kas pigiai ir gražu, o ypač jeigu tai turi kolekcinę vertę yra labai reikalinga. Yra vienas bet. Aš neturiu būsto prie jūros. Tai nebent Juodai sutiktų kur nors išsikraustyti, tada aš išmainyčiau jos būstą į jūsų komodą. Visiems būtų gerai. Nu, nežinau dėl Juodai, bet kai reikalas toks, aš labai tikiuosi ji pasiaukos. Iš principo galėčiau jai dar ir vaikus sukrauti, kaip kompensaciją. Nes man jie labai brangūs, nu bet ko nepadarysi dėl kolekcinės komodos.

O kėdei ratukų nebandėt pakeist į guminius?
Atsakyti