QUOTE(myliulietu @ 2016 10 12, 09:34)
užtat šviestuvus darė menininkai
Ai, nu. Ir plintusai ekskliuzyviniai
Aš tai nesakau, mums visiems gali gautis, bet ar būtina į spaudą
Man va dabar ką tik gavosi normalus zdvig po faze, kai įrenginėju vaikų kambarį. Vieno iš vaikų... Žo, babkių napriažonkė, naudojam, ką turim. Anuose namuose vaikai turėjo vieną kambarį ir vieną Ikea expedit lentyną, kaip dabar kallax. Na tokia atvira iš kvadratėlių. Bardakas joje vyravo... Nenusakomas
Na kaip ir visuose vaikų kambariuose, kur kvaili tėveliai pastato atviras lentynas
Ypač tose dalyse, kur pavaldžios mažėliui - aplamai abu jie jau nebe mažėliai, bet man vis tiek didysis ir mažasis
Taigi dabar mes, neturėdami tiek babkių, kaip anie iš žurnalo, tą lentyną paėmėm ir pastatėm pas tvarkingesnį vaiką, o mažiau tvarkingas gavo mano jau šioj temoj pristatytą šizoidinę spintą ir ikea lentyną billy, kad turėtų kur bardaką veisti. Tarp kitko, naujuose namuose ir prie mano mažėlio būdo ta šizoidinė spinta taip pritiko, kad aš ją gal kol kas netgi ir paliksiu
Bet - ką su ta didžiąja expedit daryt? Ji visa atvira, taigi nei kokių maikių susidėsi, nei ką, kas iš esmės kaip ir galima būtų, gal nepatogu, bet įmanoma. Bet reikia dėžučių, skylės dydžio, sukišt į visas - na ar ne visas - skyles, ir tose dėžutėse jau viską dėt.
Pati Ikea turi tų dėžučių dafiga. Ir lentynų, ir stalčių. Bet į Ikea lentyną kišti ikea dėžučių nenoriu, gausis visiška ikea, kas jau atrodys kaip tie diedai, kur vaikšto su adidas nuo galvos iki kojų
Žo, noriu dėžučių, bet ne iš Ikėjos.
Žiūriu, yra kažkokių pintų dėžučių JYSK. Pažiūrėjau - pusė velnio. Užsakiau. Skambina - pinigus grąžinsim, neturim kiek reikia.
Blin.
Tai va, ties ta gaida mano stogas ir pačiuožė. Užtat paskambinau diedui, kuris skelbėsi gaminąs paprasčiausias dėžes vaisiams, parašiau jam laišką, kad man reikia 15 tų jo dėžių, ir imsiu, o tada dažysiu pati
Čia ir yra pagrindinė grėsmė, kad kai jau aš imu ką nors dažyti, tai visada stopūdovai daiktas gaunasi tiek šizovas, kiek tik tai įmanoma. Net jei aš nutarsiu nudažyti dėžutes rudai ir nusipirksiu rudų dažų, tai finale vis tiek dar iš kažkur ištrauksiu kitokių, mėlynų žalių raudonų, ir gausis didi terlionė, nes taip lemia mano meniška siela. Kaip ten sakė to aukščiau aptarto interjero savininė - norėjau tapti menininke, bet neišėjo, taigi nors interjerą pati įsirengsiu
Žodžiu, mano užupakalys jaučia, kad gali gautis kažkas, kas pramuš auksinį židinį su sfinksu ir laikykitės, kas galit
Konkrečiai sfinkso, raudonų rožių ir aukso aš išvengsiu, šito nebijau. Bijau tik, kad mano vaiko, tiksliuko, studento spinta neatrodytų kaip E. Muncho "Šauksmas", bet čia jau garantijos nėr