QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 10, 12:33)
as tai vis dar galvoju ar man ju reikia, is esmes sugadinus kokius 10 pavyzdziu, jau galima butu ismokt kaip techniskai ta gerai padaryt
man po pabandymu is karto tapoaisku, kad ju pas mane nereikia
QUOTE(longger @ 2016 10 10, 16:08)
Žėkit, mane reikia paprotinti. Ant šildomų grindų kilimą galima dėt ar ne? jeigu galima bet tik išskirtinai kažkokius, tai kokius?
Nu aš tik dabar apsičiupinėjau, jog ta tema pads mus dar niekaip nepradėta apkalbėti. Nu ir jau visur senai grindinis šildymas. Tai prieš pakeliant tą temą namie, aš turiu pasikaustyti. Nes jei man pasakys "nifiga čioa niekas nebešils tada" tai aš kaip minimum noriu pasakyti, jog "pats tu nifiga, va pas tą ir tą ir dar ana šyla".
Nes jeigu aš patylėsiu, nes nesižinosiu ką atsakyt, tai tada čia ir bus pokalbio pabaiga, o man tokia pabaiga nepatinka visai.
praeitas etapas
Man labai paprastai viskas isssiprende- pasakiau,kad desim kilima nesildymo sezonui, nes gi grazu ir as noriu.Ir rudeniop kol sildymas neijungtas taip jaukiau, o ziema susuksim ir isnesim i palepe.. bet isnesti neprireike- nepasijaute nei per skaitliukus, nei kad salciau butu
P.S.tik tai reikia daryti nesildymo sezonu-siais metais kaip ir nebespejate
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2016 10 11, 09:49)
o man reikia Jūsų nuomonės apie JUODĄ SOFĄ interjere. Kas netingit parašykit savo pamąstymus, būsiu labai dėkinga
pateiktoje nuotraukoje
bet kol nematai kur ta sofa bus statoma, ir kokia ji bus- tai kaip ir be nuomones... Del praktiskumo tai ziauuriai nepraktiska- turejau tamsiai rudus veliurinius baldus..
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2016 10 11, 10:04)
"interjera megstu keisti 2xper metus - vasara ir ziema. Turiu vasarai ir ziemai skirtus kilimus, pagalveliu uzvalkalus, staltieses..." Nusiraminau, pasirodo, buna dar blogiau.
pas mama taip budavo- vasarines ir ziemines uzuolaidos, lovu uztiesalai, pagalveles ir visokia smulkme, plius dar kaledines ir velykines dekoracijos
Papildyta:
na as ne apie hamama, o su paprastesniu ukisku vonios klausimu... kur laikote priemones paciame duse? na nepasidariau vienoje dusineje nisu is gipso, tai dabar vargstu- viskas ant zemes... metaliniams krepsiams fobija dar nuo buto laiku- turejom nusipirke labai brangu- bet vistiek surudijo..