QUOTE(TuDa @ 2016 10 11, 09:49)
Kas nori tegul sau sėkmingai įsirenginėja hamamus lietuvos voniose, o man reikia Jūsų nuomonės apie JUODĄ SOFĄ interjere. Kas netingit parašykit savo pamąstymus, būsiu labai dėkinga
TuDa, kam tau aplamai sofa lietuviskam interjere?
Statyk suola ir bus ramu. ir labai lietuviska.
O ir tie dusai bei vonios irgi labai jau abejotinas reikalas lietuviskuose namuose, kubilas vandens ir spakainiai. va, dar samotines plytos i trasa ir valio
Jei apie sofa, tai pas mus dabar sofos juodos su rudu. sonuose po pagalvelemis metosi puku surinekajai. Taip ir gyvenam. jei jau rinktis, tai tada tokias, kur maziau galimybiu butu dulkem rinktis - kad isiuvu, rauksleliu butu maziau. Siaip tai grozis tie juoduliai namuose.
As va sprendziu ka daryti su pakopom. ar rizikuoti ir deti juodas, ar visgi si karta buti protingai ir daryti tik pakopu krastus ir apacia juoda. juolab, kad pagrinde matysis apatine laiptu dalis. Linkstu si karta link proto
Longger, o kas tau konreciai neaisku ir del ko tu apie konsultacijas pamastai? Jei nori papildomai garu tureti, nori tureti sildomus suolus, tada mastai pati ta tema, gali su pirtininkais kalbeti. As apie tai nemastau, nes maza patalpa ir man butu per karsta/tvanku. Man pakanka nuo vandens isilusio akmens (jei tarkim marmuru apdirbti suolus). maloniai isyla labai greitai.
Jei labai supaprastintai, tai reikia suoliuko atsisesti, reikia talpos vandeniui (sueitu net ir kubuliukas koks - cia is principo jau kaip ir grozio reikalas), kuri butu pakankamai gili, kad is jo pasemusi galetum su dubeneliu bent jau kelis kart paeiliui save ar akmeni apipilti, dvieju atskiru kranu. Ir ta zona turetu buti dalinai izoliuota, kad siluma kazkiek laikytusi - pakanka nisos. Toliau jau viskas tavo pacios ismislas tik. Niekas tau nedraudzia pasidarti tiek maziuko suoliuko vienam zmogui atsisesti ir priemonem susideti (ir tai vandens talpai), tiek gultus dviem ar daugiau zmoniu - priklauso jau nuo galimybiu). Jei tam skiriamas kazkoks kampas vonioje, tai pagal galimybes kazkiek pazemini lubas, gali arkos principu ta daryti, sonus irgi kazkiek izoliuoji, kad siluma nors truputi zonoje uzsikabintu.
Bet nebandzius to reikalo as nedrisciau daryti.
Noa, dekui uz palaikyma, visada yra variantas B - vonia
Tik ji pigiau nesigaus. bent jau ne zenkliai pigiau.