Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

Tuda, o jus sau tos juodos sofos norit?
as jei gerai pamenu tai pas jus ir kaciukas ir suniukai gyvena, tai tikrai vargas bus su juoda. Na nebent ji butu odine, tada jau kitas reikalas, bet odines man negrazu, nors praktiska.

Pas mus siuo metu veliurine, tamsiai tamsiai ruda, tai kiekvienas trupinys matosi, o apie suns plaukus net nekalbu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 10 11, 11:39)
gal jūs norite sudalyvauti diskusijoje? Bent jau kaip palaikymo komanda? 

galime online meeta padaryt ir palaikyt, jei pasku JB nepateiks mums saskaitu uz elektra, nes del musu kaltes per parketa ir kilima skaitliukas suksis kaip isprojejes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 11, 10:47)

galime online meeta padaryt ir  palaikyt, jei pasku JB nepateiks mums saskaitu uz elektra, nes del musu kaltes per parketa ir kilima skaitliukas suksis kaip isprojejes biggrin.gif

ok, šitą pasiūlymą panaudosiu kaip paskutinį argumentą arba pribaigti, arba išsigelbėti biggrin.gif
nu dėl skaitliuko tai ne problema, problema kitur. Veiks neefektyviai. O gal visai neveiks. Nebepamenu tiksliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 10 11, 11:06)
Ooo, koks geras klausimas, nes apie juoda spalva, kuriai esu neabejinga ninja.gif Man grazu viskas, kas yra juoda biggrin.gif Ar tai siena, ar baldas, ar sviestuvas, ar paveikslas - todel cia as turbut negaliu adekvaciai vertinti mirksiukas.gif
Taigi - juoda sofa man labai grazu, bet....ne bet kur ir ne bet kaip, jei suprantate smile.gif
As turiu juodo barchato pagalves, tai ju ''blogis'' tik tame, kad kokia dulke ar trupinys iskart matosi, bet jei su nervais viskas gerai tuo klausimu, tai ir ne beda.
Manau, kad renkantis juoda sofa gan svarbu jai parinktas ''nekibus'' ir nefakturiskas audinys, nuo kurio lengvai nusibrauktu nesvarumai ir kad jis butu kuo maziau statiskas, maziau elektrintusi....

hmmmm, bet barhatas apskritai traukia visas šiukšles, dulkes ir pan.... tai pvz jei juoda oda, tai tos priežiūros tiek ir tėra, pas mus namuose tamsiai šokoladinės spalvos sova stovi, ir ka dulkių nesimato, arba man reik padidinamojo stiklo kad jas galėčiau pamatyti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 11, 12:03)
problema kitur. Veiks neefektyviai. O gal visai neveiks. Nebepamenu tiksliai lotuliukas.gif

Keista, amerikonam ir kitiem angliakalbiam kilimai netrukdo:
http://www.floormat....dy-systems.html
su skaičiukais www.carpet-rug.org/documents/technical_bulletins/99_Carpet_and_Heated_Floors.pdf
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 11, 12:16)
hmmmm, bet barhatas apskritai traukia visas šiukšles, dulkes ir pan....

Na tai todel tik pagalves ir teturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal pas Tuda bus odines ar silkines? apie audini juk neklause, klause tik apie spalva ;)
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 10 11, 09:49)
Kas nori tegul sau sėkmingai įsirenginėja hamamus lietuvos voniose, o man reikia Jūsų nuomonės apie JUODĄ SOFĄ interjere. Kas netingit parašykit savo pamąstymus, būsiu labai dėkinga 4u.gif

TuDa, kam tau aplamai sofa lietuviskam interjere? biggrin.gif Statyk suola ir bus ramu. ir labai lietuviska.
O ir tie dusai bei vonios irgi labai jau abejotinas reikalas lietuviskuose namuose, kubilas vandens ir spakainiai. va, dar samotines plytos i trasa ir valio biggrin.gif

Jei apie sofa, tai pas mus dabar sofos juodos su rudu. sonuose po pagalvelemis metosi puku surinekajai. Taip ir gyvenam. jei jau rinktis, tai tada tokias, kur maziau galimybiu butu dulkem rinktis - kad isiuvu, rauksleliu butu maziau. Siaip tai grozis tie juoduliai namuose.

As va sprendziu ka daryti su pakopom. ar rizikuoti ir deti juodas, ar visgi si karta buti protingai ir daryti tik pakopu krastus ir apacia juoda. juolab, kad pagrinde matysis apatine laiptu dalis. Linkstu si karta link proto smile.gif

Longger, o kas tau konreciai neaisku ir del ko tu apie konsultacijas pamastai? Jei nori papildomai garu tureti, nori tureti sildomus suolus, tada mastai pati ta tema, gali su pirtininkais kalbeti. As apie tai nemastau, nes maza patalpa ir man butu per karsta/tvanku. Man pakanka nuo vandens isilusio akmens (jei tarkim marmuru apdirbti suolus). maloniai isyla labai greitai.
Jei labai supaprastintai, tai reikia suoliuko atsisesti, reikia talpos vandeniui (sueitu net ir kubuliukas koks - cia is principo jau kaip ir grozio reikalas), kuri butu pakankamai gili, kad is jo pasemusi galetum su dubeneliu bent jau kelis kart paeiliui save ar akmeni apipilti, dvieju atskiru kranu. Ir ta zona turetu buti dalinai izoliuota, kad siluma kazkiek laikytusi - pakanka nisos. Toliau jau viskas tavo pacios ismislas tik. Niekas tau nedraudzia pasidarti tiek maziuko suoliuko vienam zmogui atsisesti ir priemonem susideti (ir tai vandens talpai), tiek gultus dviem ar daugiau zmoniu - priklauso jau nuo galimybiu). Jei tam skiriamas kazkoks kampas vonioje, tai pagal galimybes kazkiek pazemini lubas, gali arkos principu ta daryti, sonus irgi kazkiek izoliuoji, kad siluma nors truputi zonoje uzsikabintu.
Bet nebandzius to reikalo as nedrisciau daryti.

Noa, dekui uz palaikyma, visada yra variantas B - vonia biggrin.gif Tik ji pigiau nesigaus. bent jau ne zenkliai pigiau.

Atsakyti
Geriau jūs pasakykit kur iš viso normalią sofą rast... Vakar tiek pervažiavau... Arba kaina kosmosas (ieškau iki 1500) , arba vaizdas tragiškas, arba kokybė tokia hmhmh..., kad sėdėt nepatogu, o dar jau neatsisėdus į raukšles gobelenas metasi. Internete tai tikrai gražių foto yra, bet va realybėj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 11 spalio 2016 - 11:56
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 11, 11:56)
Geriau jūs pasakykit kur iš viso normalią sofą rast... Vakar tiek pervažiavau... Arba kaina kosmosas (ieškau iki 1500) , arba vaizdas tragiškas, arba kokybė tokia hmhmh..., kad sėdėt nepatogu, o dar jau neatsisėdus į raukšles gobelenas metasi. Internete tai tikrai gražių foto yra, bet va realybėj doh.gif

man kol kas dar ne sofu pirkimas galvoje, bet dairiausi jau dabar. ir as nespjaunu i jokias, lietuviska irgi tiktu, svarbu kaina atitiktu. tai ir sba ziuriu.

o siaip labai noretusi i lenkus palekti, esu nusiziurejusi kelias, butu gerai pasitikrint.

kazkada, kai dabartiniam namui reikejo, tai ziurejau is cia:

http://www.livingroo...dukt.php?id=469

smagios sofos, gyvai ciupinau. ir kainos buvo padorios tada. dabar nieko nezinau apie jas, tik matau, kad asortimento gal tik trecdali paliko.

dar lietuvisku yra vilmer.
magre man superines, bet su modeliais striuka. esu atsizymejusi viena, maciau, kad ir femme irgi tokia papirko i pirtele.

Atsakyti
Cobre, tavo pateiktoje nuorode vieną variantą gerą iš karto aptikau bigsmile.gif O kur pažėt ir kaip užsisakyt???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 11, 11:35)

Longger, o kas tau konreciai neaisku

yra patalpa. 3,7x2,7. Išsimatavau. Su išėjimu į kiemą. Gaunasi kaip ir pereinama paga vieną sieną. Nu tarkim lieka 2,5x2,7 U formos laisva vieta. Visą laiką ten norėjau kažko link namų pasilepinimo kampelio. pavadinti spa liežuvis neapsiverčia. pasistatyti soliarumą? nenoriu. Džaikudzi netelpa. Kadangi ir be to kampo yra ką veikti, tai taip ir kabėjo ta mintis ore. Ir čia tik bac, apšvitimas! Jūs su savo hamam! Tiesiai į viduriuką! Ten tuščia, nereikia nei vonios išmesti ar dušą aukoti. Va taip. Bet pasidaryti tokio dydžio vien hamam ... su dideliu stalu ir pan - patalpa per maža. pasidaryt vien suoliuką su indu - nu kaip ir irgi nesprendimas iki galo. Likusi šeimos dalis kaip ir neprieš būna pasipirtinti. Tada čia nukrito mintis su tuo termosu, pilnu akmenų. Na, ir į hamam kartais gal būt nieko to garo kažkiek įsileist. Normuotai.
Ir va dabar man labai konkrečiai niekas nebeaišku: kaip visą tai sudėlioti į vietas ir turėti 2 viename ar 2 atskirai, ar tik vieną aplamai ir gal ten galima kur nors taisykles hamam irengimo persiskaityti ne arabiškai. Gerai, jeigu ne taisykles, tai bet bent jau principus, atstumus, formas, nu kažką, už ko būtų galima užsikabinti. Pirtininkai sakot? aha, buvau. Viskas, ką jie sugeba pasiūlyti yra pirtis su apkrautais akmenim, elektriniu pačium ir mediniais gultais ir nemažiau 7000€. Nuo. Nu nafig nenoriu aš tos pirties tokios. Užkursim ją kartą į 3 mėnesius. O vat toks hamam, tur būt naudočiau kas antrą dieną. Ypač žiemą. Papildoma vieta/dušas būtų privalumas, bet ne privalomai. Va ir visi norai, o vizijos ir suvokimo nulis. Aišku, čia ne ta vieta, kur apie hama galima diskutuoti, bet geresnės nežinau, o ir bendraminčių rasti ne taip lengva.
Nu ok, mąstysiu 4u.gif
Atsakyti
nezinau kuo as operai nusikaltau, bet cituot man neleidzia verysad.gif

JD - apie kuria parde tu?

Longger, tarkim pradedam nuo to stalo akmeninio - tau jo reikia? na nereikia juk. visu pirma, tai tada reiktu masazuotoja atsigabenti. ir tryneja koki ar kokia. suoliuku uztenka pilnai, galima ir ant ju gulineti juk. apsisprendi kiek tau ju reikia. manau, kad dvieju pakanka. per viduri tas bliudas su kranais, is sonu, laie ilgas gkrastines nuoliukai-gultai.
tada, berods Y2K minejo apie ta hamamo tipa, kur garai. Bet jiems reikia jau uzdarumo. tai gal tada hormuoti kazka, tarkim kaip stikline kabina? ar dali sieneliu formuoji is gipso, o dali is stiklo, kad gargaro nedaryti. jei tau norisi maziau kaitros ar nenori visai tu papildomu garu, tada atsidarai ir duodiesi ten tik su vandeniu. Gal kazkaip taip tiktu?
Man telpa, tiek, kiek butina, bet niekaip nesumastau, kaip uzdaruma padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 spalio 2016 - 12:25