Mamasandra, aciu uz zinute. O tu dar neuzsakei? gal jungciausi prie taves tada , jei nieko protingiau neismastysiu
O dabar tram pararam, ispudingiausia mano dienos akimirka - hamamas netelpa! gyvenimas nebeteko zavesio, prasmes, esmes ir siaip sudas visiskas. Nu ok, as dar mastysiu. galvosiu. deliosiu. bet vistiek depresucha juoda. ryt dar bandysiu kazka matuot is kito galo, bet vistiek liudesys aplanke
QUOTE(longger @ 2016 10 10, 16:08)
Žėkit, mane reikia paprotinti. Ant šildomų grindų kilimą galima dėt ar ne? jeigu galima bet tik išskirtinai kažkokius, tai kokius?
Nu aš tik dabar apsičiupinėjau, jog ta tema pads mus dar niekaip nepradėta apkalbėti. Nu ir jau visur senai grindinis šildymas. Tai prieš pakeliant tą temą namie, aš turiu pasikaustyti. Nes jei man pasakys "nifiga čioa niekas nebešils tada" tai aš kaip minimum noriu pasakyti, jog "pats tu nifiga, va pas tą ir tą ir dar ana šyla". Nes jeigu aš patylėsiu, nes nesižinosiu ką atsakyt, tai tada čia ir bus pokalbio pabaiga, o man tokia pabaiga nepatinka visai.
Nu aš tik dabar apsičiupinėjau, jog ta tema pads mus dar niekaip nepradėta apkalbėti. Nu ir jau visur senai grindinis šildymas. Tai prieš pakeliant tą temą namie, aš turiu pasikaustyti. Nes jei man pasakys "nifiga čioa niekas nebešils tada" tai aš kaip minimum noriu pasakyti, jog "pats tu nifiga, va pas tą ir tą ir dar ana šyla". Nes jeigu aš patylėsiu, nes nesižinosiu ką atsakyt, tai tada čia ir bus pokalbio pabaiga, o man tokia pabaiga nepatinka visai.
Galima, galima tik, aišku, ne tuos su guma apačioj.
Jei vyras prieštaraus, pasakykit, kad NAMAI BE KILIMŲ, TAI TARSI NAMAS BE LANGŲ
QUOTE(Cobre @ 2016 10 10, 20:48)
Mamasandra, aciu uz zinute. O tu dar neuzsakei? gal jungciausi prie taves tada , jei nieko protingiau neismastysiu
O dabar tram pararam, ispudingiausia mano dienos akimirka - hamamas netelpa! gyvenimas nebeteko zavesio, prasmes, esmes ir siaip sudas visiskas. Nu ok, as dar mastysiu. galvosiu. deliosiu. bet vistiek depresucha juoda. ryt dar bandysiu kazka matuot is kito galo, bet vistiek liudesys aplanke
neuzsakiau, junkis, dar viena sm nare parase, kad gal noretu, tai gal tuos pardavejus "sudorosim" su savo super - duper uzsakymu
o kad nesigavo, tai mano galva tik i gera, anksciau ar veliau tokie norai praeina
Nusipirk sau 5 metu abonenta i pati geriausia spa salona ir tai manau nesumokesi tie kiek tavo hamamas kainuos su visu irengimu, o gal pirk kiekvienais metais i vis kita spa centra, bus idomiau.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2016 10 10, 20:49)
ech..kazkada taip man tu kilimu reikejo...o dabar visi suvynioti guli, nors grindysir nesildomos.
Gal saltesniu oru reikia, bet vis tik tie kilimai - dulkiu rinkejai...
Ok, pagalvosiu, perziuresiu dar karta viska
O del to, kad praeina, tai cia ne man taikoma Man veikla gali atsibosti, hobiai. O kas liecia tokius reikalus, tai cia kas kita.
SPA netinka, as ju nemegstu. ir nelabai suvokiu, ka as ten veiksiu - reikia nusipraust vakare ir begti i spa salona? :O nenoriu apie ta pati pradeti, bet priminsiu, kad tas reikalas, kaip dusas ar vonia - kasdieniam naudojimui, o ne sventems specialioms. Na, dar bandysiu kazka mastyt, kol guodziausi jums, uzgime dar vaizdiniu visokiu
O del to, kad praeina, tai cia ne man taikoma Man veikla gali atsibosti, hobiai. O kas liecia tokius reikalus, tai cia kas kita.
SPA netinka, as ju nemegstu. ir nelabai suvokiu, ka as ten veiksiu - reikia nusipraust vakare ir begti i spa salona? :O nenoriu apie ta pati pradeti, bet priminsiu, kad tas reikalas, kaip dusas ar vonia - kasdieniam naudojimui, o ne sventems specialioms. Na, dar bandysiu kazka mastyt, kol guodziausi jums, uzgime dar vaizdiniu visokiu
Sveikos, apie hamamus ... Kadangi kazkas palauke tinkamo oro ir pradejo remontuoti karsto vandens trasas ir ta proga 3 sav.atjunge karsta vandeni - tai pasiskaicius cia apie hamamus , issitraukiau samotines pusplytes (buvo nupirktos pabandymui iskepti tikra pica orkaiteje) , sumeciau jas i vonia, uzpyliau keliais virduliais verdancio vandens, bliuda salia . Ir vualia - suveike beveik pirtis gavosi .
QUOTE(Azu @ 2016 10 10, 22:02)
Sveikos, apie hamamus ... Kadangi kazkas palauke tinkamo oro ir pradejo remontuoti karsto vandens trasas ir ta proga 3 sav.atjunge karsta vandeni - tai pasiskaicius cia apie hamamus , issitraukiau samotines pusplytes (b uvo nupirktos pabandymui iskepti tikra pica orkaiteje) , sumeciau jas i vonia, uzpyliau keliais virduliais verdancio vandens, bliuda salia . Ir vualia - suveike beveik pirtis gavosi .
O kokia idėja.
Labai smalsu, kaip pasisekė pica?
na nors kas nauda apturejo is tu tusciu plepalu apie hamamus
QUOTE(Y2K @ 2016 10 10, 22:07)
Jau nepamenu , orkaite padengta sluoksniu tu plonu samotiniu plytu (is senuku) kaito pusantros val. , lyg tas padas ir buvo traskesnis nei siaip orkaitej keptos ,... Jei atvirai reiktu dar pabandyt o su hamamu efektas buvo kur kas geresnis , kita karta tas ikaitintas plytas sukisau i vandeni kai kudikis vonioj turskesi - labai ilgai vanduo neatauso.
na gerai, jei dar apie turskimasi, tai tesiam
tarkim as nesisivaizduoju savo gyvenimo be vonios. Dusas gerai, greita, patogu, ekonomiska, bet ateina momentai kai labai noriu turkstis, mirkti, su kruva zvakiu, zurnalu ir taure vyno.
Va tokiais momentais gerai kai ilgai vanduo neatsala.
Ta proga ir apie vonias paklausiu: kokia rinktis, kad vanduo ilgai karstas laikytusi? spizine, akmens mases ar dar kokia kita?
tarkim as nesisivaizduoju savo gyvenimo be vonios. Dusas gerai, greita, patogu, ekonomiska, bet ateina momentai kai labai noriu turkstis, mirkti, su kruva zvakiu, zurnalu ir taure vyno.
Ta proga ir apie vonias paklausiu: kokia rinktis, kad vanduo ilgai karstas laikytusi? spizine, akmens mases ar dar kokia kita?
QUOTE(Cobre @ 2016 10 10, 20:48)
Dai i fig snim. Turėsi vonią, kaip normalus žmogus, o už sutaupytus pinigus - nes netradiciniai sprendimai visada daug brangesni už tradicinius - tau išeis bilietai į Turkiją su tikru hamamu. Kaip ten sako, geriau vienas geras brangus rankinukas, negu 10 pigių iš maximos, tai ir čia taip - geriau tikras hamamas kartą per metus ir normali vonia, kad neužmiršt lietuviškų šaknų.
QUOTE(TuDa @ 2016 10 10, 19:49)
o su guma, tai čia tos kiliminės dangos kur būna?
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 11, 06:45)
na gerai, jei dar apie turskimasi, tai tesiam
kad vanduo ilgai karštas laikytusi, imkit vonią su vandens pašildymu. Akmeninės ir špižinės laiko ilgiau, bet jas sušildyti yra ką veikti. O ir vis tiek jis pravėsta. Tik nežinau ar būna tas pašildymas ne prie masažinių. Kadangi pas mus masažinė. O prieš šitą turėjom plieninę. Tai aš prisileisdavau vis karšto po kažkurio laiko ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 10 11, 07:57)
Dai i fig snim. Turėsi vonią, kaip normalus žmogus, o už sutaupytus pinigus - nes netradiciniai sprendimai visada daug brangesni už tradicinius - tau išeis bilietai į Turkiją su tikru hamamu. Kaip ten sako, geriau vienas geras brangus rankinukas, negu 10 pigių iš maximos, tai ir čia taip - geriau tikras hamamas kartą per metus ir normali vonia, kad neužmiršt lietuviškų šaknų.
Noa, nu kaip jums paaiškinti. Čia ir yra dušas, tik kitaip. Įsivaizduokite, jog šilto vandens aš jums pasiųlyčiau nuvažiuoti į Islandiją. Juk geriau tikras, iš žemės gelmių, natūraliai karštas, o ne tas, pašildytas deginant kokias nors dujas. Čia kasdieninio poreikio o ne prabangos klausimas. Ir kai iš jūsų atima galimybę turėti karštą vandenį, tikriausiai džiaugsmo mažai bus?
Cobre, o tai gal yra variantas koks nors? Ir aplamai, kus gali pakonsultuoti va tokio naminio hamamo reikaluose? kiek ten vietos ir ko ten aplamai reikia? Ar važiuoji į tą stebuklingą viešbutį, fotkini, matuoji ir darai vienas prie vieno?
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 11, 07:45)
.
Turiu jau antrą akrilinę ir tuo klausimu mane labai tenkina - vaikai po valandą mirksta, o ir aš mėgstu pasilepinti. Aišku, vonios kokybiškos, gerų firmų, ne po kelis šimtus iš senukų.