Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(femme @ 2016 10 10, 11:46)
Žėkit, ar čia tikrai pagaliau atsirado sietynų LED lemputės be plastikinio konuso??? bigsmile.gif https://www.varle.lt...0--3026924.html

Ju, be plastiko jau kuris laikas yra:
http://www.philips.l...-zvakutes-forma
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 10 10, 11:59)
Man atrodo, kad čia dekoratyvios, panašiai kaip kaitrinės. Tai jos seniai be konuso, gal kad šviesos iš jų nekažką, tai ir nekaista ir slėpt tada nieko nereikia.

Noa, kai lenkiškai moki, tai pabandyk pasicekavinti Pirklenkijoj.lt adreso nuoma, gal apsimokės nevažiuot.

Tiksliai, pirklenkijoj, va tie žmoneliai. Jetus, o aš visai jau ir norėčiau važiuot, tik kad toli tas Bialystokas, 4 val. į vieną pusę biggrin.gif Bet užtai atrakcija biggrin.gif Ir dar čvartki kurčiaka pakeliui pasiperki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 10, 11:57)
MamaSandra, apvadus lubinius issirinkai?

Bandau prie to reikalo prieiti kazkaip siom dienom. bet jau ikvepimo kaip truksta. kazkaip ant laiptininku ikvepimas metesi.

lyg ir issirinkau, kaina gera suderejau pas soliddecors.eu
bet jei rastum geresniu - jungiuosi, man ne taip jau daug ir reikia 21vnt juostu po 2,5m
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 10, 11:25)
lyg ir issirinkau, kaina gera suderejau pas soliddecors.eu
bet jei rastum geresniu - jungiuosi, man ne taip jau daug ir reikia 21vnt juostu po 2,5m

kiek cm ant sienos ir po kiek tau gavosi
Atsakyti
Kaip ten jusu reikalai su sendintais veidrodziais? Cia dar kazkokius meistrelius uzmaciau..

https://m.facebook.c...6...3&source=54
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 10, 12:30)
kiek cm ant sienos ir po kiek tau gavosi

az parasysiu
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2016 10 10, 13:28)
Kaip ten jusu reikalai su sendintais veidrodziais? Cia dar kazkokius meistrelius uzmaciau..

https://m.facebook.c...6...3&source=54

ir as juos siandien uzmaciau, gal FB reklamos uzsipirko? smile.gif

as tai vis dar galvoju ar man ju reikia, is esmes sugadinus kokius 10 pavyzdziu, jau galima butu ismokt kaip techniskai ta gerai padaryt
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 10, 10:16)
O kaip organizuotis tą siuntimą pačiai, jeigu aš čia, o vokietys ten, va kur klausimas?

Juolab su juo ir kalbėtis reikia vokiškai, o aš vokiškai taip... Nu suprantu, kad jei rašo, kad keine Lieferung, tai ir eik tu šikti. Bet pati rašyt tai ne kažką - mažai aš vokiškai mokiausi. Lenkiškai, angliškai man lengviau, ten ne tik kad suskaitysi, bet ir parašysi ar pasakysi...

Pala, buvo kažkur tų tarpininkų firmų. Žinau tokias Anglijoj (bet mano žinoma prasta kažkokia) ir lyg buvo lenkuose - bet iki Bialystoko tai ir pačiam nuvažiuoti galima...

http://pirkde.lt/ Prasau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif

Aš čia visų paprotinta kokia gudi pasidariau, jau matau, kiek kas kainuoja čia ir ten biggrin.gif Nueinu į parduotuvę, matau, kilimas, gamintojas - Agnella. Sakau, o čia pas jus gal ir daugiau tų lenkiškų kilimų yra? Man atsako su tokia nuoskauda balse - pas mus yra visokių - vokiškų, belgiškų... Lenkiškų - net tą žodį ištarti bijo biggrin.gif

O man realiai su dviem paaugliais ir dviem katinais bent jau į vaikų kambarius nereikia persiško šilkinio, Agnella vilnonis jiems - gerumo ribos! Nes kai aš pamatyčiau ant to persiško kokią lentą pjaunant, nes darbų mokytojas liepė, ir pjuvenas byrant ("kur byra? Ai čia tik biškį, aš išvalysiu"), kaip kad jiems sykiais atsitinka, tai praplikčiau iš pasiutimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2016 10 10, 13:53)

Va, dabar einu atgal į ybėjų... O gal išeis ir koks šilkinis už papigiai, patiesiu nepjaunamoj zonoj. Reiks pas mus tokią apibrėžti biggrin.gif
Atsakyti
Žėkit, mane reikia paprotinti. Ant šildomų grindų kilimą galima dėt ar ne? jeigu galima bet tik išskirtinai kažkokius, tai kokius?
Nu aš tik dabar apsičiupinėjau, jog ta tema pads mus dar niekaip nepradėta apkalbėti. Nu ir jau visur senai grindinis šildymas. Tai prieš pakeliant tą temą namie, aš turiu pasikaustyti. Nes jei man pasakys "nifiga čioa niekas nebešils tada" tai aš kaip minimum noriu pasakyti, jog "pats tu nifiga, va pas tą ir tą ir dar ana šyla". Nes jeigu aš patylėsiu, nes nesižinosiu ką atsakyt, tai tada čia ir bus pokalbio pabaiga, o man tokia pabaiga nepatinka visai.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 10, 17:08)
Žėkit, mane reikia paprotinti. Ant šildomų grindų kilimą galima dėt ar ne? jeigu galima bet tik išskirtinai kažkokius, tai kokius?

Protiname ir sakome, kad galima biggrin.gif
Koki nori, toki ir tiesi smile.gif
Kuo storesnis, tuo grindu silumele praleis maziau, ale gi yra daug daugiau sildomo grindu ploto, kur tu kilimu nera - tai va nuo jo siluma ir tesklinda...

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 10 10, 16:24)
Protiname ir sakome, kad galima biggrin.gif
Koki nori, toki ir tiesi smile.gif
Kuo storesnis, tuo grindu silumele praleis maziau, ale gi yra daug daugiau sildomo grindu ploto, kur tu kilimu nera - tai va nuo jo siluma ir tesklinda...

4u.gif ačiū 4u.gif atsispausdinau, dabar treniruojuosiu reikiamą toną nustatyt, nes motyvas nu nėra toks iš kojų verčiantis. Bet man patinka, reikia dar žavesį visą pasitelkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 10, 18:05)
4u.gif  ačiū  4u.gif atsispausdinau, dabar treniruojuosiu reikiamą toną nustatyt, nes motyvas nu nėra toks iš kojų verčiantis. Bet man patinka, reikia dar žavesį visą pasitelkt  biggrin.gif

Dar reikia pridurti, kad be kilimo baldai tarsi skando ore ir reikia juos ''nutupdyti'' ir apibrezti aiskia pasisedejimo zona, kuri turi būti jauki ir minksta net ir musu kojytems biggrin.gif Be kilimo interjeras atrodo tarsi neisbaigtas...
Kilimas - tai panasiai kaip uzuolaida ant/ar sonuose salto stiklinio lango, va smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 spalio 2016 - 17:27