Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 10, 08:04)
liuks kranas, as labai panasiu i lauka, aplink nama noriu.
Kaip suprantu, sitas pagal konstrukcija tinka is vandens slango (pamirsau kaip Lt vadinasi  tongue.gif ) pajungimui.
Tik va beda tokia, kad vamzdziai is apacios pareina, todel kraniukas turetu but ne tiesiai i siena tvirtinamas, o su vamzdeliu is apacios. Gal uzmatet toki kur?

Pas mus pirtyje ateina vario vamzdis per sieną nuo lubų, tai tiesiog per alkūnę pajungta, jokių problemų.
To apdailos žiedelio galima ir nedėt.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 10, 08:38)
Pas mus pirtyje ateina vario vamzdis per sieną nuo lubų, tai tiesiog per alkūnę pajungta, jokių problemų.
To apdailos žiedelio galima ir nedėt.

pas mus taip techniskai neiseina, nes vamzdis ateina is zemes, tai prie jo reikia ir junt, su apatiniu pajungimu.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 10, 08:48)
pas mus taip techniskai neiseina, nes vamzdis ateina is zemes, tai prie jo reikia ir junt, su apatiniu pajungimu.

Kas gi neišeina biggrin.gif ant vamzdžio galo sukasi 90 laipsnių alkūnė ir prie jos kranas.
Nerandu adekvataus pav., bet principas toks:
https://images.elfas...0...p=fit&w=374
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 10, 08:30)
o jei nebrokyjat naudotu, tai galima tikrai us labai labai gera kaina nusipirkt
http://www.ebay.de/i...u0AAOSwOyJX-UgB

Beigi kad nesiunčia į LT unsure.gif Nei šitas, nei kiti panašūs... Nors šitas tai gražus labai.

Šiaip man nebūtinai toks prašmatnus, man užtektū, kad šiaip būtų vilnonis... Mat, aš turiu du kates. Tai vat kaip jie reaguotų į kilimą už 1000 eu, negali žinot. Pvz. streptokarpų kolekcija tai turėjo dvėsti, nes mano du katės, tiek vienas, tiek antras, ant jų lipo. tada nutariau, kad fauna aukščiau už florą, kad neišgyvena, tas dvesia. O kai kilimas jau iš esmės negyvas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 10, 10:14)
Beigi kad nesiunčia į LT  unsure.gif Nei šitas, nei kiti panašūs... Nors šitas tai gražus labai.

Tokių rytietiškų vilnonių naudotų nemažai allegro yra. net keli specializuoti pardavėjai. Įtariu suveža iš pusės Europos. Tik ant smūgio nuorodos neįmesiu. Atsisiųsti papigiai ir muito nebus. Nes ta 1 US kaina taigi kils.

Žiūriu Agnella vilnonių naujienų kad pridėjus. Jo jis ten vienintelis. Būnant Bialystoko turguj akį rėžė, kad labai daug kilimų, galvojau kad kitaiski, tik išvažiuojant iš miesto, pamačiau fabriko ir firminės pardės iškabą. Prieš metus man dar neaktualu buvo.

Cobre, mano akiai tai kaina kaip už marmuro luitą normali, ypač jei lyginti kas po kiek pas mus kainuoja. Pliusas kad be muito. Kas neramintų - tai tie bliudai berods naudoti, gal kaimuose lauke buvo, tai klausimas kokia marmuro kokybė ir kaip jį atžviežinti.
Papildyta:
Šiaip man nebūtinai toks prašmatnus, man užtektū, kad šiaip būtų vilnonis... Mat, aš turiu du kates. Tai vat kaip jie reaguotų į kilimą už 1000 eu, negali žinot.

Iš to paties Allegro papirkom 100 metų senumo enciklopediją. Suštabeliavom kol kas ant grindų, kad katukui nekiltų negerų minčių, užmetėm ant jų pledą. Tai katinas 2 parom ant jų įsikūrė, nulipdavo tik pavalgyt ir pašikt.
Atsakyti
Beigi kad nesiunčia į LT 

o kas jums trukdo paciai susiorganizuot siuntima?
paprastai po laimejimo visi paraso kaina siuntimo i LT, o tada jau sprendi kas tau patokiau ir pigiau - moket uz siuntima siuntejui ar organizuotis pasiemima paciai.
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 10 10, 10:49)
Tokių rytietiškų vilnonių naudotų nemažai allegro yra. net keli specializuoti pardavėjai. Įtariu suveža iš pusės Europos. Tik ant smūgio nuorodos neįmesiu.  Atsisiųsti papigiai ir muito nebus. Nes ta 1 US kaina taigi kils.

pardavejas vokietis Artikelstandort:
Essen, Deutschland

muitu nebus

beda ta, kad i senaja europa privaziavo tu babaju, tai jie dabat ebay siaucia, visokias aferas - nesamus daiktus pardavineja, tad jei ankciau tikrai galedavai is vokiecio nusipirkt daikta, kuris 20 nuotrauku padarys jei koks taskelis ar ibrezimas yra, dar ratuku apves, kad i broka demesi atkreiptum, tai dabar gali bet koki sh...a ikist ir kankinkis paskui su tuo kilimu, nes siuntimo islaidos tai nemazos jei atgal issiut tektu.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 10, 10:54)
pardavejas vokietis  Artikelstandort:
Essen, Deutschland

muitu nebus

tiksliai, neprižiebiau smile.gif

Dar įtariu, kad nemaža dalis tų "rytietiškų" kilimų Europoj ir gaminti. Vienžo, kad pagaut gerą daiktą reikia paskirti nemažai laiko domėjimuisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 10 spalio 2016 - 09:59
O kaip organizuotis tą siuntimą pačiai, jeigu aš čia, o vokietys ten, va kur klausimas?

Juolab su juo ir kalbėtis reikia vokiškai, o aš vokiškai taip... Nu suprantu, kad jei rašo, kad keine Lieferung, tai ir eik tu šikti. Bet pati rašyt tai ne kažką - mažai aš vokiškai mokiausi. Lenkiškai, angliškai man lengviau, ten ne tik kad suskaitysi, bet ir parašysi ar pasakysi...

Pala, buvo kažkur tų tarpininkų firmų. Žinau tokias Anglijoj (bet mano žinoma prasta kažkokia) ir lyg buvo lenkuose - bet iki Bialystoko tai ir pačiam nuvažiuoti galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 spalio 2016 - 10:17
QUOTE(Noa @ 2016 10 10, 11:16)
O kaip organizuotis tą siuntimą pačiai, jeigu aš čia, o vokietys ten, va kur klausimas?

buvau n kartu rasiusi...
Atsakyti
Žėkit, ar čia tikrai pagaliau atsirado sietynų LED lemputės be plastikinio konuso??? bigsmile.gif https://www.varle.lt...0--3026924.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 10 spalio 2016 - 10:48
MamaSandra, apvadus lubinius issirinkai?

Bandau prie to reikalo prieiti kazkaip siom dienom. bet jau ikvepimo kaip truksta. kazkaip ant laiptininku ikvepimas metesi.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 10, 11:46)
Žėkit, ar čia tikrai pagaliau atsirado sietynų LED lemputės be plastikinio konuso???

Man atrodo, kad čia dekoratyvios, panašiai kaip kaitrinės. Tai jos seniai be konuso, gal kad šviesos iš jų nekažką, tai ir nekaista ir slėpt tada nieko nereikia.

Noa, kai lenkiškai moki, tai pabandyk pasicekavinti Pirklenkijoj.lt adreso nuoma, gal apsimokės nevažiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 10 spalio 2016 - 11:01