Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 07, 12:51)
aš rėminimo salone įrėminau Gustavo Klimto paveikslą - šilkinę skarelę.
Plefesionalaiai ant porėmio užtempė rėminimo salono meistrai

O kaip įdomu, t.y. nunešėt skarą ir toliau viską padarė rėminimo salone?
Nes panašią mintį seniai audžiu ir net prisipirkau visokių raštuotų skarų rėminimui, kol pralobsiu dailės kūriniams.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 07, 12:51)
aš rėminimo salone įrėminau Gustavo Klimto paveikslą - šilkinę skarelę.
Plefesionalaiai ant porėmio užtempė rėminimo salono meistrai

drinks_cheers.gif man taip labai seną prosenelių gabileną įrėmino ir taip gražiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 07 spalio 2016 - 14:41
QUOTE(Y2K @ 2016 10 07, 13:06)
O kaip įdomu, t.y. nunešėt skarą ir toliau viską padarė rėminimo salone?
Nes panašią mintį seniai audžiu ir net prisipirkau visokių raštuotų skarų rėminimui, kol pralobsiu dailės kūriniams.

butent taip, jie skara istempe ir pritvirtino prie poremio, o po to iremino i remus, labai daug galimu variantu kaip ta padarys, nueikit i reminimo salona, jie patys patars ka ir kaip daryt, net tas skaiutes pades sudeliot taip kaip reikia
Atsakyti
Įmetu interjerą aptarimui:
http://m.aruodas.lt/...1...s=1&index=0
rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 08, 20:06)
Įmetu interjerą aptarimui:
http://m.aruodas.lt/...1...s=1&index=0
rolleyes.gif

man tai eksterjeras labiausiai patiko..na ir kaina dar labai graži wub.gif

o tas veidrodis kur atsispindi virtuvė..kažin čia geras sprendimas..nesuprantu

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 08, 20:06)

žvelgiu į nuotraukas ir rašau:
pirmoje foto koridoriuje, tiksliau tarp aukštų siena nelygiai nušpakliuota, šviestuvas visus nelygumus išryškina. Jei toks sumanymas turėjo būt, tada nelygumai turėtų būt ryškesni, o dabar atrodo kaip statybinis brokas.

Valgomajame ir svetainėje šviestuvas modernus, netinka šiam interjerui.

Minkšti baldai patiko, patogūs turėtų būt, svalva patinka, apskritai man tokio tipo kaip samanų, žemės spalvos atrodo tinkančios beveik visur.

Veidrodis virtuvėje patiko, bet apvaduko jam nedėčiau, jau pats jis gan ryškiai išssiskiria, o apvadas ra labiau išryškina.

Paveikslas virš židinio tarsi nesavo vietoje, tarsi trumpam paskolintas.

Apvadas TV tai kaip ir veidrodžiui - nereikalingas.

wc vandens nuleidimo mygtukas sone...nesu macius taip, todel atrodo nelabai įprastai.

visumoj man gražu, ypač eksterjeras ir vaizdas per balkoną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 08, 20:32)
Valgomajame ir svetainėje šviestuvas modernus, netinka šiam interjerui.

O vat man šitas interjeras būtent išsiskiria tokiu drąsiu modernių formų derinimu - šviestuvai, karnizas - pakeisk mintyse į klasikinius sietynus ir to skanaus originalumo nebelieka, bent jau man, dar viena Nerija.

Dar vienas šviežiai įkeltas- http://bustas.lrytas...vecia.htm?old=1 lyg ir kažkas panašaus, bet taip ir jauciasi gerooookai žemesnis lygis, vien ko "vertas" skirtingų šviestuvų vienoje erdvėje derinimas, arba tiksliau sumėtymas absoliučiai nederinant ir tikintis madingos eklektikos efekto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 spalio 2016 - 20:07
QUOTE(femme @ 2016 10 08, 20:49)
O vat man šitas interjeras būtent išsiskiria tokiu drąsiu modernių formų derinimu - šviestuvai, karnizas - pakeisk mintyse į klasikinius sietynus ir to skanaus originalumo nebelieka, bent jau man, dar viena Nerija.

Man užkliuvo karnizas, formom kaip ir susišaukia su šviestuvais, bet nesupratau koks tikslas taip perspausti. Kažkokio wow efekto ar minties aš tuose karnizuose nematau (nu gal mano išsilavinimo spragos ir yra aliuzija į kažką). Ir labai viskas nukentėjo nuo fotožopo. Sakyčiau neblogas, bet drąsus jis tik LT kontekste. Ir kaip mamaSandrai akį rėžia rėminimai -TV ir dar ten kažko.

Dar vienas šviežiai įkeltas- lyg ir kažkas panašaus, bet taip ir jauciasi gerooookai žemesnis lygis, vien ko "vertas" skirtingų šviestuvų vienoje erdvėje derinimas, arba tiksliau sumėtymas absoliučiai nederinant ir tikintis madingos eklektikos efekto.

Pritariu 100 proc. Daug geriau nei Grybaitė, bet kažkiek į tą pusę. Pirmojo lyginti su G. minčių nekyla.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2016 10 08, 20:17)
..na ir kaina dar labai graži wub.gif

nesakau, kad normali, bet
vienas iš pirmų "NT projektų" Vilniuje, datuojamas 1898 biggrin.gif
https://lt.wikipedia..., + 1a žemės
Atsakyti
Man vienareiksmiskai patiko. jei daryciau sau, tai keisciau daug ka, bet jei mintis butu tokia, kad draugai padare pagal savo skoni, tai prikibti netureciau prie ko ir ranka paspausciau, nes gana originalu. siaip misliju, kad be dizainerio cia niekaip nejudeta. o tokiu atveju, tai is dizainerio norisi netradiciniu sprendimu ir tokius cia matau. As ziuriu i visuma, jei ji man tinka, tai kabliuku neiskau. Nes jau ties pirmom nuotraukom kilo mintis, kad as cia taip nedaryciau. bet juk tokiu atveju, visi namai butu kitokie, nes tai butu mano namai. Manau, kad kai namai ne tavo, tai reikia ziureti i visuma, o smulkmenos nera svarbios, nes tai gali buti savininku norai ar del techniniu galimybiu priimti sprendimai, kas mums, is sono ziurintiems nera zinoma. Visuma puiki. O jei tai viskas butu jau padaryta ir as ateinu ir nuperku, tai palikta vietos ir man pasireiksti. Bent as jos randu.

As dar mastau, kad diduma is musu suvokiam, kaip padaryti namus, kad jie patiktu daug maz visiems. Bet ar norim to?
Atsakyti

Dar vienas šviežiai įkeltas- http://bustas.lrytas...vecia.htm?old=1 lyg ir kažkas panašaus, bet taip ir jauciasi gerooookai žemesnis lygis, vien ko "vertas" skirtingų šviestuvų vienoje erdvėje derinimas, arba tiksliau sumėtymas absoliučiai nederinant ir tikintis madingos eklektikos efekto.

jau apie svetaines sviestuva patyliu...

apie veidrodziu reminima: nu kam dar reminti ir taip facetuotus veidrodzius??
o dabar ir facetuotas ir iremintas, tiesiog sviestas sviestuotas
Atsakyti
O man tai, atvirai pasakius, ir vienas, ir antras sukelia pirmą įspūdį - bėgti iš čia!

Jei reiktų pirkti, turbūt imčiau vis tik pirmą... Paprasčiau nulupt tai, kas nusilupa, o kardinalūs dalykai visai normalūs, gali būti ir nelupami. Plytelės ten, plintusai, durys, tie balkiai. Lempas ir tuos pseudorytietiškus šūdus nuo karnizų gi nulupt nesudėtinga, baldų prikrengliojimai irgi užpakalio nebraižo, reiks, nusilupsi biggrin.gif Tik jau kaina tai tokia, kad man atrodo, jie nelabai greit tai parduos.
Mat kokios tos lempos, šūstros, o aš maniau - kinietiškos, mat tokių pilnas aliexpressas biggrin.gif

O antras - bendrai tai abu - tokie, mano galva, kur za dužo, per daug klasikos, ir ima panėšėt ne į prabangią eleganciją, ko paprastai norisi su klasika, o į karikatūrą. Gražių dalykų ir ten, ir ten yra, bet ar būtina sugrūsti viską? Lygiai kaip moteris - pasipuošus ji bus gražesnė, seksualesnė, bet dar labiau pasipuošus pasidarys pigi, auksiniai papuošalai nuo tam tikro dydžio ima atrodyt kaip bižuterija. Taip ir čia - nenutaikė momento, kada sustot smile.gif Gal pinigai nesibaigė, tai dizaineriai ir nestabdė - o ką, ko negręžt, jei galima dar pagręžt biggrin.gif

Facetuoti veidrodžiai į rėmus sykiais dedami, ypač senovėj taip darydavo. Bet čiuo atveju, manau, tas facetas yra tam, kad reikėjo labai didelio veidrodžio, didesnio už lakštą, užtai negalėjo būti vientisas. tai tą siūlę per vidurį užmaskavo facetu, mol, taip ir turėjo būt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 spalio 2016 - 22:40
QUOTE(Noa @ 2016 10 08, 23:37)
Tik jau kaina tai tokia, kad man atrodo, jie nelabai greit tai parduos.

Skelbimas negaliojantis, tai gal jau ir parduotas mastau.gif
Papildyta:
http://m.aruodas.lt/...e...s=1&index=0
Ar tik ne žymioji galerininkė, tapytoja mėgėja butą parduoda? rolleyes.gif
Atsakyti