O man tai, atvirai pasakius, ir vienas, ir antras sukelia pirmą įspūdį - bėgti iš čia!
Jei reiktų pirkti, turbūt imčiau vis tik pirmą... Paprasčiau nulupt tai, kas nusilupa, o kardinalūs dalykai visai normalūs, gali būti ir nelupami. Plytelės ten, plintusai, durys, tie balkiai. Lempas ir tuos pseudorytietiškus šūdus nuo karnizų gi nulupt nesudėtinga, baldų prikrengliojimai irgi užpakalio nebraižo, reiks, nusilupsi
Tik jau kaina tai tokia, kad man atrodo, jie nelabai greit tai parduos.
Mat kokios tos lempos, šūstros, o aš maniau - kinietiškos, mat tokių pilnas aliexpressas
O antras - bendrai tai abu - tokie, mano galva, kur za dužo, per daug klasikos, ir ima panėšėt ne į prabangią eleganciją, ko paprastai norisi su klasika, o į karikatūrą. Gražių dalykų ir ten, ir ten yra, bet ar būtina sugrūsti viską? Lygiai kaip moteris - pasipuošus ji bus gražesnė, seksualesnė, bet dar labiau pasipuošus pasidarys pigi, auksiniai papuošalai nuo tam tikro dydžio ima atrodyt kaip bižuterija. Taip ir čia - nenutaikė momento, kada sustot
Gal pinigai nesibaigė, tai dizaineriai ir nestabdė - o ką, ko negręžt, jei galima dar pagręžt
Facetuoti veidrodžiai į rėmus sykiais dedami, ypač senovėj taip darydavo. Bet čiuo atveju, manau, tas facetas yra tam, kad reikėjo labai didelio veidrodžio, didesnio už lakštą, užtai negalėjo būti vientisas. tai tą siūlę per vidurį užmaskavo facetu, mol, taip ir turėjo būt