Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(longger @ 2016 10 06, 15:57)
Tai žiūrėkit, pastatei tokį termosą hamame ir turi 2 viename? nori sau hamams, nori hamamas su biški garo, nori su daugiau, nori vien garas ir njoks ten jau nebehamamas? ar čia gerai dėlioju? ar vėl su brokais į malūną važiuoju?

Pirčiai svarbu gera ventiliacija, oro padavimas ir ištraukimas, o statyt galima kur tik užsigeidi, jei tai ne salionas biggrin.gif. Haamuose nenusimanau, bet šitas pečius man tikrai užgarina panašiai, kaip turkiškoj pirty, tik tiek kad tas garas nėra pastovus ir reik vis užpilt vandens.
Atsakyti
Magnetinės lentos - ne klasika.

Pirtys ir hamamai - yra klasika, nes protėviai nuo amžių jas naudojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 06, 15:19)
Pirčiai svarbu gera ventiliacija, oro padavimas ir ištraukimas, o statyt galima kur tik užsigeidi, jei tai ne salionas biggrin.gif. Haamuose nenusimanau, bet šitas pečius man tikrai užgarina panašiai, kaip turkiškoj pirty, tik tiek kad tas garas nėra pastovus ir reik vis užpilt vandens.

ne problema su ventiliacija. Reiks - sienoj skylę padarysiu į lauką. Bet bus taip, kaip man reikia. Tada dar paprotinkite, pas jus kokia kūbatūra tos pirties ir kokio galingumo tas termosas? akmenis atskirai pirkt reikia? Kokius patartumėt, jei atskirai?
Ir ką reiškia reik užpilt vandens pastoviai? vienas turi su šlanga ištisai pilt, o kiti kaitinasi? Ar čia kaip? Kiek ten temperatūros patalpoje susikelia su tokiu termosu?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 10 06, 15:47)
Magnetinės lentos - ne klasika.

Pirtys ir hamamai - yra klasika, nes protėviai nuo amžių jas naudojo biggrin.gif

bet skarda - vėl klasika, tik magnetukai vėl nebeklasika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 16:51)
ne problema su ventiliacija. Reiks - sienoj skylę padarysiu į lauką. Bet bus taip, kaip man reikia.

1.Tada dar paprotinkite, pas jus kokia kūbatūra tos pirties ir kokio galingumo tas termosas?

2. akmenis atskirai pirkt reikia? Kokius patartumėt, jei atskirai?

3. Ir ką reiškia reik užpilt vandens pastoviai? vienas turi su šlanga ištisai pilt, o kiti kaitinasi? Ar čia kaip?

4. Kiek ten temperatūros patalpoje susikelia su tokiu termosu?

Pirčiai svarbu oro padavimas (galima tiesiog palikti 6 cm plyšį po durimis) ir oro ištraukimas - idealiausia priešingam kampe.

1. Tų pečių visokio galingumo yra, o galingumas būtent ir yra paskaičiuojamas pagal kubatūrą. Pas mus šitas termosas spėju pats mažiausias, nes kubatūra nedidelė, kokie 12 kubų. Čia kalbu apie naminę pirtį, nes pirties name stovi malkinis pečius.

2. Akmenys perkami atskirai, aš asmeniškai išsirinkau muilo akmenį dėl jo savybių ilgai išlaikyti karštį ir atlaikyti neribotai įkaitimo-atvėsimo ciklų nekeičiant būvio, neskylant, netrupant. Pavadinimas sakyčiau ne iš lempos biggrin.gif garas nuo jo toks minkštas, sėda ant kūno kaip muiluotas vanduo.

3. Na čia kaip apkalbėtam hamame su bliūdeliu apsipylinėji, tai tiesiog pasidedi indą (aš pvz. nusipirkau varinį asotį su liūto galvom biggrin.gif) ir su samteliu vis užpili vandens su visokiais eteriniais aliejais ar be jų ant įkaitusių akmenų. Vienam garinimosi ciklui pakanka kokių 5 samtelių.

4. Kiek tik nori, gali ir iki 100 užkelt, jei atidarius dangtį ir įjungus kaitinimo rėžimą palaikyt valandą. Šiaip patalpoje, kurioje stovi toks budintis termosas, nuolat būna apie 28-30 laipsnių. Todėl užtenka atidarius dangtį užpilti porą samtelių ir jau karščio per akis, 40. Daugiau 50 man išvis nebepatinka, nes kai drėgmė 80-100 tas karštis visai kitaip jaučiasi, nei sausas.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 06, 18:37)
Pirčiai svarbu oro padavimas (galima tiesiog palikti 6 cm plyšį po durimis) ir oro ištraukimas - idealiausia priešingam kampe.

1. Tų pečių visokio galingumo yra, o galingumas būtent ir yra paskaičiuojamas pagal kubatūrą. Pas mus šitas termosas spėju pats mažiausias, nes kubatūra nedidelė, kokie 12 kubų. Čia kalbu apie naminę pirtį, nes pirties name stovi malkinis pečius.

2. Akmenys perkami atskirai, aš asmeniškai išsirinkau muilo akmenį dėl jo savybių ilgai išlaikyti karštį ir atlaikyti neribotai įkaitimo-atvėsimo ciklų nekeičiant būvio, neskylant, netrupant. Pavadinimas sakyčiau ne iš lempos biggrin.gif garas nuo jo toks minkštas, sėda ant kūno kaip muiluotas vanduo.

3. Na čia kaip apkalbėtam hamame su bliūdeliu apsipylinėji, tai tiesiog pasidedi indą (aš pvz. nusipirkau varinį asotį su liūto galvom biggrin.gif) ir su samteliu vis užpili vandens su visokiais eteriniais aliejais ar be jų ant įkaitusių akmenų. Vienam garinimosi ciklui pakanka kokių 5 samtelių.

4. Kiek tik nori, gali ir iki 100 užkelt, jei atidarius dangtį ir įjungus kaitinimo rėžimą palaikyt valandą. Šiaip patalpoje, kurioje stovi toks budintis termosas, nuolat būna apie 28-30 laipsnių. Todėl užtenka atidarius dangtį užpilti porą samtelių ir jau karščio per akis, 40. Daugiau 50 man išvis nebepatinka, nes kai drėgmė 80-100 tas karštis visai kitaip jaučiasi, nei sausas.

nu tai aš ir perskaičiau jūsų nuorodoj, kad ten visokių jų būna, todėl ir paklausiau, nes kaina tai skiriasi. O tai kiek supratau, daug gilinotės ir turite, naudojate, bet turite ir atskirą pirtį, malkinę. Tai čia kodėl? Ir kuria smagiau naudotis?

labai ačiū! aš irgi nepakeliu karščio. Man jau hamame širdis permušinėt pradėjo biggrin.gif Žinau, jog mano visi vyrai ir tėvukas mėgsta karštį, tai aš turėsiu jiems įrodyti, jog man tokio reikalo žiauriai reikia ir jeigu tai tiks ir jiems, tai šansai paturėti tokį dalyką jau didėja biggrin.gif Tik dabar reikia sukurti vizija, prisirinkt foto/video internete ir darysiu prezentaciją. Labiausiai mane sudomino hamamas su va tokiu termosu. 2in1 Tik va matau, čia rašo, kad termosas netinka su akmeniu, o hamame vien akmuo. Reiks dar pasigilinti. Nu bet kryptį jau radau. Atskiros pirties pas mus nebus. Femme, Cobre - ačiū širdingai!
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 06, 19:37)

Femme - kada vyks reali prezentacija ploja.gif
As galiu su samteliu vandenuka pilti, kaip asistente nail.gif
Busim visos svarios ir gaivios leb.gif lady.gif
Po koki pitaka is personos surinksi ir tavo SPA atsipirks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 spalio 2016 - 19:11
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 19:57)
, bet turite ir atskirą pirtį, malkinę. Tai čia kodėl? Ir kuria smagiau naudotis?

Man smagiau malkinė, nes ten kaip atskiras jau procesas - išeini visam vakarui, kaitiniesi, relaksuoji priešais degančią krosnelę, į tvenkinį pūkšteli, o ir tas rąstų, dūmo priekvapis man labai smagus wub.gif

O naminė termosonė pirtis irgi faina, alternatyvų neturint net labai, bet kadangi įėjimas tiesiog is dušinės patalpos padarytas, tai daugiau buitinis reikalas gaunasi, spa nelabai primena biggrin.gif

Mamagabi, vat pavadovausi tapetų klijavimui, gausi ir ekskursiją, ir samtelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 06, 19:33)
Man smagiau malkinė, nes ten kaip atskiras jau procesas - išeini visam vakarui, kaitiniesi, relaksuoji priešais degančią krosnelę, į tvenkinį pūkšteli, o ir tas rąstų, dūmo priekvapis man labai smagus wub.gif

O naminė termosonė pirtis irgi faina, alternatyvų neturint net labai, bet kadangi įėjimas tiesiog is dušinės patalpos padarytas, tai daugiau buitinis reikalas gaunasi, spa nelabai primena biggrin.gif

Mamagabi, vat pavadovausi tapetų klijavimui, gausi ir ekskursiją, ir samtelį biggrin.gif

net seilė nutįso. Užsipavydėjau. Rąstai. Ugnelė. Prūdelis. man jau net ir pirtelės nebereiktų, užtektų vien šitų trijų biggrin.gif
nu ok, einu googlint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 06 spalio 2016 - 19:50
QUOTE(femme @ 2016 10 06, 20:33)

Butum Vilniuje - jau ryt prie duru stoveciau rev.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 10 06, 21:10)
Butum Vilniuje - jau ryt prie duru stoveciau rev.gif

Oi oi, kokia tolybė biggrin.gif kaip čia gaunasi, kad man į Vilnių darban ar pavakarot nulėkt pusvalandis, o jau gerbiamiems vilniečiams - kelias tolimiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 19:57)
tai aš turėsiu jiems įrodyti, jog man tokio reikalo žiauriai reikia ir jeigu tai tiks ir jiems, tai šansai paturėti tokį dalyką jau didėja 

papildoma garinės funkcija - gerai gydytis visokias slogas ir bronchitus, užpilat eukaliptų eterinio su vandenuku ant akmenų, pakvėpuojat, pasišildot ir į lovytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 05, 22:29)
Damos, gal malonėtumėt į mano klausimą akį užmest tongue.gif

aš rėminimo salone įrėminau Gustavo Klimto paveikslą - šilkinę skarelę.
Plefesionalaiai ant porėmio užtempė rėminimo salono meistrai
Atsakyti