Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(dives @ 2016 10 05, 21:29)
Damos, gal malonėtumėt į mano klausimą akį užmest tongue.gif

na, sudetingai tu cia. tai nea as - vandenukas, bliudukas..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 05, 22:29)
Damos, gal malonėtumėt į mano klausimą akį užmest tongue.gif

o jei aš tokio norėčiau, nenumanot kas čia, medžiaga? kaip padaryt..

Medžiaga greičiausiai
Nors čia lyg popierius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 05 spalio 2016 - 22:17
QUOTE(Latifa @ 2016 10 05, 22:51)
gali būti gal ir medžiaga, bet namų sąlygom neįsivaizduoju kaip ją taip tolygiai ištempti ir palaikyti tą įtempimą.

Tiesiog aptraukti tą patį storą kartoną, kur į rėmą statosi, idealiausia prišaudyt.
Atsakyti
o kam skirti tie magnetiniai dažai? , čia kai neturi skardos ir darai ant kokios fanieros? ta prasme-tada ir lipdyt galima ir rašyt?

bet jei aš turiu skardą, man jau nebereikia magnetinių?

o kaip apšaudyt? skarda juk, ten ne kartonas, reikia, kad magnetukai liptų, o gal tada kartonas ir nudažytas tais magnetiniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 05 spalio 2016 - 23:27
QUOTE(dives @ 2016 10 05, 23:26)
o kam skirti tie magnetiniai dažai? , čia kai neturi skardos ir darai ant kokios fanieros? ta prasme-tada ir lipdyt galima ir rašyt?

o kaip apšaudyt? skarda juk, ten ne kartonas, reikia, kad magnetukai liptų, o gal tada kartonas ir nudažytas tais magnetiniais?

jei tu nori magnetukus lipdyti, tai naudok skarda. jei nori, kad tarkim raktas priliptu - naudoji magnetinius dazus. kas ten tau taip neaisku?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 05, 23:26)

magnetiniai dažai skirti nemetaliniams paviršiams. Visiems, prie ko nelimpa magnetukas, nes jie savyje turi geležies priedų. Tada dažai tais magnetiniais. Tik jeigu žadate dažyti sieną, tai turėkite galvoje, kad kai jie atsibos, tai daužysite juos su visu gipsu ar tinku. Ant jų nelima nei tapetai, nei gražiai gula kiti dažai, nors ir rašo, jog jie dažomi. Kitą vertus, uždažius tokius dažus (nes jų spalva būna bjauroka) magnetai limpa sunkiau. Magnetinius dengti reikia 3-4 kartus, jeigu norisi, jog ten kažkas priliptų aplamai. Ir jie yra brangūs. žodžiu, jeigu galima be jų, rekomenduočiau gyventi be jų. Skarda yra žymiai geriau/paprasčiau. prien skardos priklijuoti galima bet ką - neatplėšite, tik nepatingėkite paieškoti tinkamų klijų 4u.gif

Ar dabar galima tęsti apie pirtis? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai patiko, tiiiieeek info biggrin.gif

ir galima apie tuo termosus su akmenim plačiau? kas čia per čiūdas naujas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 10:51)

Ar dabar galima tęsti apie pirtis?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif labai patiko, tiiiieeek info  biggrin.gif

aga, teskim ! biggrin.gif manau, kad sia savaite galim skirti butent tam biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
nu va, longger, pagaliau išaiškino man kaip pirmaklasei, dėkui, nes -mano mąstymas kažkoks keistas, man iš vieno klausimo, kula šimtas klausimų, galvoju, jei yra skarda ir prie jos limpa, tai kam tada tie magnetiniai dažai, jei skardą paėmei ir įrėminai, vienu žodžiu, dėkui-tai dabar aišku, man tik reiktų išsiaiškint kaip ta medžiaga aptraukt, o jei priklijuot su gerais klijais? arba dar ir susiut galima iš blogos pusės...sakykite, o kur skardos yra pirkt? o gal kažkas pjausto, būt gerai iškart gaut gabalą, kurio man reikia

tęsiam temiam apie pirtis geriau, ten kur tikri pirtininkai susitinka-tai kalbos yra daug
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 11:51)

ir galima apie tuo termosus su akmenim plačiau? kas čia per čiūdas naujas?  ax.gif

biggrin.gif nėra čia naujiena tikrai, va tokio tipo
http://www.pirtele.l...os/harvia-forte

Krosnelė nuolat įjungta budėjimo režimu, akmenys viduje karšti, jų gerokai daugiau nei būna dėl grožio padėliota ant paprastų krosnelių viršaus - norint pirtintis garų pirtyje reikia tik atsidaryti dangtį ir pilti vandenį. Labai paprasta gauti 100 proc. drėgmę prie 40 laipsnių šilumos patalpoje.
Dar pliusas, kad ir pirties patalpa visada šilta, o ant pečiaus puikiai išdžiūna vaikų kombinezonai biggrin.gif

Tinka pirties mėgėjams, kurie mėgsta mėgautis dažnai, o ir pasiruošimo čia jokio nereikia, bet tiems, kurie pirtinasi kartą per mėnesį tai jau papildomos elektros išlaidos, nes temperatūros palaikymas išeikvoja kaip koks papildomas šaldytuvas.

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 06, 13:11)
: o kur skardos yra pirkt? o gal kažkas pjausto, būt gerai iškart gaut gabalą, kurio man reikia

Lytagroj yra, turėtų pjaustyti, paskambinkit. Tik nenusipirkit nerūdijančio plieno - nelips magnetas
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 10 06, 13:29)
Lytagroj yra, turėtų pjaustyti, paskambinkit. Tik nenusipirkit nerūdijančio plieno - nelips magnetas

va, dar kaip reikia žinoti,.. aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 06, 12:11)
smile.gif
nu va, longger, pagaliau išaiškino man kaip pirmaklasei, dėkui, nes -mano mąstymas kažkoks keistas, man iš vieno klausimo, kula šimtas klausimų, galvoju, jei yra skarda ir prie jos limpa, tai kam tada tie magnetiniai dažai, jei skardą paėmei ir įrėminai, vienu žodžiu, dėkui-tai dabar aišku, man tik reiktų išsiaiškint kaip ta medžiaga aptraukt, o jei priklijuot su gerais klijais? arba dar ir susiut galima iš blogos pusės...sakykite, o kur skardos yra pirkt? o gal kažkas pjausto, būt gerai iškart gaut gabalą, kurio man reikia

tęsiam temiam apie pirtis geriau, ten kur tikri pirtininkai susitinka-tai kalbos yra daug

dar ne apie pirtis truputuką.

ta skarda buna 0,55 ar 0,6mm storio. Žodžiu plona ji. Jeigu su žirklėm išsikirpsit ar kas nors iškirps, bus blogai. Didesnis formatas ir banguosis ir gaubsis ir bus negerai. Arba imat storą skardą, kas bus ir brangu ir be ryšio arba einat pas skardininkus. pasigooglinkite "skardos lankstiniai". Kiekvienam kaime po kelis būna. Nuvažiuokite ten ir pasakykite ko norite. Jie ir iškirps jums ir perimetrą užvalcuos (jis nebebus aštrus ir sutvirtins visą lapą) ir dar bevalcuodami ir ausytes gali padaryti. Už jų ir pakabinti visą tą reikalą bus galima. O medžiagos aš neklijuočiau, o pasisiūčiau užvalkaliuką arba su guma, arba su šniūreliu. Apvilkai tą skardą, kitoj pusėj sutempei, surišai bantiku ir ramu. Užkniso/išsipiurvino - nuėmei, išskalbei ir vėl uždėjai. Tik magnetukų neskalbkite, nes užknis juos rankioti ir gali kiek skambėti skalbiankė. Ypač ant gręžimo funkcijos. Užmigt bus sunku. Nebent skalbiat diena. mes taupom elektrą ir skalbiam ant naktinės. Bo taip pigiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 10 06, 12:14)
biggrin.gif nėra čia naujiena tikrai, va tokio tipo
http://www.pirtele.l...os/harvia-forte

Krosnelė nuolat įjungta budėjimo režimu, akmenys viduje karšti, jų gerokai daugiau nei būna dėl grožio padėliota ant paprastų krosnelių viršaus - norint pirtintis garų pirtyje reikia tik atsidaryti dangtį ir pilti vandenį. Labai paprasta gauti 100 proc. drėgmę prie 40 laipsnių šilumos patalpoje.
Dar pliusas, kad ir pirties patalpa visada šilta, o ant pečiaus puikiai išdžiūna vaikų kombinezonai biggrin.gif

Tinka pirties mėgėjams, kurie mėgsta mėgautis dažnai, o ir pasiruošimo čia jokio nereikia, bet tiems, kurie pirtinasi kartą per mėnesį tai jau papildomos elektros išlaidos, nes temperatūros palaikymas išeikvoja kaip koks papildomas šaldytuvas.

femme, o kur jūs anksčiau buvot?
trah tybidah

nu gerai. dabar apie pirtis. Šią savaitę leido pateršti temą, nes provanse aš kaip karvė kosmose. Tai žiūrėkit, pastatei tokį termosą hamame ir turi 2 viename? nori sau hamams, nori hamamas su biški garo, nori su daugiau, nori vien garas ir njoks ten jau nebehamamas? ar čia gerai dėlioju? ar vėl su brokais į malūną važiuoju?
Atsakyti