Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(femme @ 2016 10 05, 19:16)
Wau, Cobre  wub.gif

apie ka as ir kalbu wub.gif as nemegstu kitu pirciu, net tie bendri hamamai, man nesuteike tiek pasimegavomo, kiek sitas reikalas. tai nezinau, kiek ten smagumo sedeti vienam ir kaitintis. svarbiausia, kad cia visai nereikia kompanijos. na, ji nebutina. cia relaksuoji sau ramiai, graziniesi, kiek nori reguliuoji siluma, tai uzsipildama karstesnio, tai vesesnio, o kartais ir ledinio vandens. cia nereikia jokio prisiruosimo, tiesiog atsisukai vandens kranus ir prasom - relaksas. o sutvarkyti, tai tik perlieji viska vandeniu ir ramu.
Atsakyti
net ir rankšluostis kaip mano, Cobre 4u.gif bet tokią simpatiją pačiai pajaučiau, ir dušo nemėgsta ir praustis iš bliūdų patinka, nors hamame nebuvus, bet aš turiu tokią gerą pirtį čia, išsyk sakau, kad negaliu pakęsti jokių saunų , jokių kaimiškų pirtelių, man ten maža vietos ir dar plius kaimiškoj dūmais smirda..tai va, visas kaifas yra, kad ten yra didžiuliai ale marmuriniai suolai(gal nebus tikras marmuras, nors ir tarybinis palikimas..) tai ten mes susitinkam-draugės ir ne, na kaip kokiam hamame, prausiamės, turškiamės, tepamės, pilinguojamės, masažuojamės, tepamės, kvėpinamės aliejais ir dar prie to pačio, jei noro yra bla-bla-bla...galima arbatytę, galima ir vynelio atsinešt, bet man tai asmeniškai nesiderina alkogolis su šitais malonumais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 05 spalio 2016 - 19:40
Cobre, kad pradziai neislaidaujant gal pabandyk tiesiog gera senovini spizini bliuda pasistatyt ir pasiturskint?
as nepiktai, tiesiog ir man po kai kuriu kelioniu buna tokia euforija, kad noriu to ar ano, bet paskui praeina.
Kartais tam tikri daiktai buna suristi tik su tam tikra vieta ir daryk nedares jo kopija namie - emocijos bus jau ne tokios.
Tai ramiai pagalvok, gal visai dar nereikia to marmurinio bliudo, a?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 05, 18:55)
pas mane tik vienas minusas - durys. jos trukdo igyvendinti sia ideja paprastai ir vercia ieskoti kazkokio sprendimo. jei nesumastysiu kazko paprasto ir normaliai atrodancio, kad irengti nisa, tada minties atsisakysiu.

? Įėjimo į dušo patalpą?

Nžn ar paprasta, bet pirma mintis - plokštė apklijuota plytelėm. Plytelės irgi gerai įšyla. Beje yra plokštė, kurią galima išlenkti, yra daug brandų, pvz. kurį žinau: http://www.plyteles2...500mm-lamkstoma . Ji pritaikyta plytkių, tiksliau mozaikos klijavimui plius geros šilumos ir hidro izoliacinės savybės.

Crazy mintis kokia sienutė, sumūryta iš akmenų. Marmurinių smile.gif Marmuras lyg pigesnis už granitą, bet, jei procedūrinsitės su rūgštiniais pylingais, tai marmuras bijo rūgščių.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 05, 19:39)

as nepiktai, tiesiog ir man po kai kuriu kelioniu buna tokia euforija, kad noriu to ar ano, bet paskui praeina.
Kartais tam tikri daiktai buna suristi tik su tam tikra vieta ir daryk nedares jo kopija namie - emocijos bus jau ne tokios.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2016 10 05, 20:38)
praustis iš bliūdų patinka

galvoju, kad visose kultūrose kažkas panašaus yra. Palikus šone kaitinimąsi aukštose temperatūrose, visose pirtyse žmogus turi savo asmeninį taziką (marmurinio dubens atitikmuo) ir sėdėdamas ir pila ant savęs norimos temperatūros vandenį. Patalpa įšyla nuo pilamo vandens garų. Vienur daugiau medžio, kitur akmens, bet esmė ta pati. Dizainas, atmosfera, aišku, skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 05 spalio 2016 - 19:59
mamasandra, tai ne kelionine euforija smile.gif as jau i penkta desimti ikopusi, tai save pazistu neblogai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 10 05, 19:57)
oi smile.gif
Papildyta:
galvoju, kad visose kultūrose kažkas panašaus yra. Palikus šone kaitinimąsi aukštose temperatūrose,  visose pirtyse žmogus turi savo asmeninį taziką (marmurinio dubens atitikmuo) ir sėdėdamas ir pila ant savęs norimos temperatūros vandenį. Patalpa įšyla nuo pilamo vandens garų. Vienur daugiau  medžio, kitur akmens, bet esmė ta pati. Dizainas, atmosfera, aišku, skiriasi biggrin.gif

prausimesi kazka inovatyvaus gal neigalvosi. esme proceso paprastume-sudetingume, temperaturose, medziagiskume, vandens-garu kiekyje ir pan. kai randi, kas tau geriausia tinka, tai ir valio. As neuzsikabinau savo gyvenime nei ant saunu, nei ant rusisku, nei ant lietuvisku, nei ant kubilu, nors tai buvo naujove ir masino. tiesiog netiko.
greit nedarysiu, nes noriu, kad pati vizija issigrynintu. as ne is tu, kurie skuba galvas pamete.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 05, 21:05)
mamasandra, tai ne kelionine euforija smile.gif as jau i penkta desimti ikopusi, tai save pazistu neblogai  mirksiukas.gif

Nu ka darysi, reiskia reik to daikto ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Aš čia skaitau ir ausim lapsiu. Buvus aš ir Kapadokijoj (beje, ten ne vienintelis viešbutis, Kapadokija plati, gali užtaikyt ir ant kokio be hamamo biggrin.gif), ir hamame, ir panašiam reikale Gruzijoj. Bet kažkaip... Man, tarkim, pagrindinis dušo bjaurumas yra tas, kad kol nusirengi ir nueini iki dušo - tuos du žingsnius - man šalta. Ir vasarą, aha smile.gif Kad man patiktų dušas, turi būti kokie 30 karščio aplinkoj. Tai arba šilta šalis, kur iš esmės tik atvėsti nori, arba koks baseinas ar kas, kur patalpoj labai šilta. O kai mano namiškiai durnai įsitikinę, kad 22 laipsniai namuose - pats tas, tai aš sėdžiu su moheriniu megztiniu ir neįsivaizduoju, kaip su hamamu atsisakyčiau vonios. Niekaip. Ten lygiai taip pat turi nusirengt ir palaukt, kai įšyla. Vonioj tai makt į šiltą vandenį iškart, pirty irgi. O čia? Pilstyk tą vandenį, šildyk, o patalpoj taigi šalta? unsure.gif

Nebent tai tikrai kaip hobis. Na, taip ir yra.
Bet tai blin, tada pirmam aukšte reikėjo nors kokią pusvonę sugrūst! biggrin.gif
Atsakyti
Noa, silta musu dabartineje vonioje. kitoje irgi bus silta, nes jau apie saltu ir dregnu voniu fobija anksciau kalbejau mirksiukas.gif

Kapadokijoj viesbuciu daaaaauuuuuuug, daugybe. bet TO viesbucio nuoroda juk idejau, kam klaidziot biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Damos, gal malonėtumėt į mano klausimą akį užmest tongue.gif

o jei aš tokio norėčiau, nenumanot kas čia, medžiaga? kaip padaryt..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 05, 22:29)
Damos, gal malonėtumėt į mano klausimą akį užmest tongue.gif

o jei aš tokio norėčiau, nenumanot kas čia, medžiaga? kaip padaryt..

gali būti gal ir medžiaga, bet namų sąlygom neįsivaizduoju kaip ją taip tolygiai ištempti ir palaikyti tą įtempimą. Bet greičiausiai tai gali būti tapetas. Bet tada turbūt turėtų plonas (popierinis ar pan.), nes esu bandžius taip daryt su viniliniu, tai šnipštas gavosi biggrin.gif Tiesiog tie visi suvenyriniai magnetukai paprastai turi labai mažus/ silpnus magnetus ir per storą sluoksnį jų nepritraukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 05 spalio 2016 - 21:51