QUOTE(Noa @ 2016 10 05, 15:46)
Cobre, o tai tada tau ne geriau į hamamą keisti ne vonią, o dušą? Ar labai jau ten pažeistų tau įsitikinimus dar dušas? Visa kita - kabina, bliūdas, suolas, du kranai - dušui nemaišytų, jis sau tykiai būtų kur kampe. Ateitų koks vyras, kuriam nereikia daug procedūrų, apsipiltų ir išeitų. Dar jam būtų patogiau, nes vietos daugiau. O su tuo hamamu gi žaidimas. Bet jei užsinorėsi vonios, o jos nėr? Vonia gi visai kas kita, negu dušas ar hamamas.
Aš va dabar pasiaukojau ir leidau daryti vonią antram aukšte. Kuris dar net nepradėtas. Tai iš vonios turiu tik įvadą, viskas. Ir bbz kiek be jos gyvensiu. Tai man labai nepatinka tai. KIta vertus, jeigu pas jus šeimoj vonia nėra mėgiama ir naudojama, jeigu jūs jos nepasigesit vis viena, tada tik gargaras...
Aš va dabar pasiaukojau ir leidau daryti vonią antram aukšte. Kuris dar net nepradėtas. Tai iš vonios turiu tik įvadą, viskas. Ir bbz kiek be jos gyvensiu. Tai man labai nepatinka tai. KIta vertus, jeigu pas jus šeimoj vonia nėra mėgiama ir naudojama, jeigu jūs jos nepasigesit vis viena, tada tik gargaras...
taip viskas sudeliota jau, kad dusas yra numatyta ir viskas jau suvesta pirmam aukste. ir ta patalpele mazyte. dusas, kriaukle ir tulikas. ten ta vieta praktiskai isprievartauji, kad dusas butu. o labai jau patogu pirmam ji tureti, nes tarkim atvarei po bulviakasio ir tiesiai pro duris i dusa, o tada jau i kambarius visas svarus. arba is krepsinio aiksteles tiesiai i dusa prie geriausiu noru hamamiukstis, net mizernas, ten niekaip netelpa. na niekaip.
tada antram aukste vonia numatyta. bet patalpa irgi tokia, kad viskas puikiai telpa, bet jau i sona labai neprifantazuosi. tai arba vonia, arba dusas, arba hamamas su dusu, nes neprotinga ten daryti tik hamama, kai dar ir dusas puikiai isiprojektuoja. tai vat. o su hahamu zaidimo nera, nebent aplamai jis netinka. taip, kaip man netinka dusas ir naudojuosi juo tik ypatingais atvejais ir neturint kito pasirinkimo. as net greituoju budu, bet vistiek i vonia lendu tai kai antram kaime grizdavom nuo juros, tai as hamamu naudodavausi, nes man maloniau ir patogiau, tiesiog suola tik maloniai susildydavau, uzpylus 3-4 bliudelius karsto vandens. o toliau jau gretuteliai viskas. tas man ir patiko, kad patogus ir universalus reikalas, nera taip, kad jei negali skirti keliu valandu, tai ir lieki nesiprauses. galima viens du, o galima ir vakaroti su atvesintu vynu ir vynuogem. o galima su brangiausiuoju procedurintis, o galima ir su drauge - visaip kaip galima
jauciuosi jau kaip ir pripasakojusi detaliai viska. dabar beliks stebeti, ar zlugs mano fantazijos, ar ne jei zlugs, tai didziai nepergyvenu, nes vonia irgi geras isradimas.