Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 27, 06:39)

Merginos, kraustausi i sodu tema, man sklypa suformavo, planuoju daryt balta soda, naturalistinio tipo....o mano sienos verkia, spaklierkos prasosi smile.gif

Vien balta spalva naturalistinio sodo nesukursit. Gamtoj yra daug daugiau spalvu biggrin.gif Tai kam save apriboti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 27, 07:39)
pas mane matyt labai specifinis vyras - viska jis zino, net maziausias smulkmenas, bet kisasi tik i pagrindinius dalykus, kuriuos ateityje sunku pakeist, tokius kaip zidinys, plyteles, sienu apdaila, stogo danga.
Ale va apie langus nepagalvojo - kai atveze montuot - sako "negi tu tokius uzsakei? kam ta virslangi reikejo det, cia tik pinigu ismetimas", bet veliau pripazino, kad vertejo primoket del grozio.
Vienintelis dalykas ka su juo buvau suderinus pries uzsakant, tai kad visos langu dalys privalo but varstomos.

drinks_cheers.gif nu kaip apie maniski paraset smile.gif visada derinu su juo, nors zinau, kad visada pritars, ka be sugalvociau smile.gif
Atsakyti
Mano vyras visada viską kvestionuoja, absoliučiai visus sprendimus nori praanalizuot ir paieškot alternatyvų biggrin.gif Tiesiog sportiniais sumetimais biggrin.gif

Kai aš, tarkim, nutarus taip, ir ne kitaip, ir man jokių alternatyvų nereikia biggrin.gif O mano nutarimai gali būti tokie, kad juos pagrindžiant gali skambėti durnai biggrin.gif Aš galiu virtuvės interjerą derint prie puodukų, nes tie puodukai mane įkvėpė... Pavyzdžiui biggrin.gif Arba remtis prieš 15 metų matytu paveiksliuku žurnale, kurį seniai pamečiau, bet iš atminties biggrin.gif

Tada mane tokie visokie "ar tikrai taip geriausia? O gal geriau kitaip?" varo į isteriją, nes aš jaučiu, kad taip neįmanoma nieko nuspręsti, kai absoliučiai kiekviena smulkmena turi būti apginta kaip kokios magistro tezės. O mano argumentai visai silpni biggrin.gif Užtai sakau - ar tau yra didelis skirtumas, kokia yra virtuvės spalva? Sako, iš esmės tai ne. Tai bliiin, apie ką čia tada diskusija? biggrin.gif
Papildyta:

Ir beje, radau Femme vaikų kambarį. Pafilmuotą. 1964 metų amerikonų filme biggrin.gif

https://www.youtube....t=RDvLkp_Dx6VdI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 rugsėjo 2016 - 08:52
QUOTE(AJIRA @ 2016 09 27, 09:31)
drinks_cheers.gif  nu kaip apie maniski paraset smile.gif  visada derinu su juo, nors zinau, kad visada pritars, ka be sugalvociau smile.gif

laimingos mes moteros 4u.gif
sakyciau tikras lobis tokie vyrai
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 27, 09:48)
Ir beje, radau Femme vaikų kambarį. Pafilmuotą. 1964 metų amerikonų filme biggrin.gif

https://www.youtube....t=RDvLkp_Dx6VdI

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai gal aš ten ir šeimininkauju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 27, 10:38)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai gal aš ten ir šeimininkauju? biggrin.gif

Tai tikriausiai, kas dar? Su daina netgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 09 27, 08:30)
Vien balta spalva naturalistinio sodo nesukursit. Gamtoj yra daug daugiau spalvu biggrin.gif Tai kam save apriboti mirksiukas.gif

Man šitas ruduo derlingas - kadangi per 10 metų 3 ha pagaliau apsodinti visokio plauko pušimis, lapuočiais ir visžaliais augalais, atėjo laikas ir papuošimams wub.gif
Sutūpė per kelias dienas 20 vannila ir sundae fraise hortenzijų, kelios alyvos, putokšnis, sedula, raugerškiai ir dar tie, kurių pavadinimų neprisimenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 09 27, 08:30)

vidinej kiemo puseje yra seni azuolai ir liepos, kurie sukuria nemaza seseli. Lyginant sklypa nusistumde dalis zemiu, o aplink tuos azuolus gavosi tokie kalniukai. Taigi ant tu kalniuku noriu apsodint baltas limelight hortenzijas ir kitas baltai zydincias zoles, geles.

Balta spalva pasirinkau butent del pavesio, nes pavesyje jos turetu graziai isrysketi.

Va kol kas suku galva ka daryt priekineje namo puseje, kur sauleta ir kur prie iejimo turiu ~4m ilgio plytu siena.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 09 27, 10:48)
Man šitas ruduo derlingas

kaip man patinka tas momentas kai renkiesi, sodini.
As lime light hortenzijom likau suzaveta, pirmi mietai pasodintos, o ziedynai tikrai kaip gero puodo dydzio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 27, 09:38)

o gal tada galėtumėt skirti laiko pamokoms tam judesiukui pirštais? nes man, kaip tam berniukui, nu niekaip nesigauna teisngai padaryt. Va dabar stoviu kambary ir pliaukšiu net pirštai mėlyni. Ir nieko. Žaislai kaip buvo išmėtyti, taip tebeguli, lova nepaklota, rūbai ir toliau mėgaujasi grindų draugija. Blyn, mokėsiu brangiai!
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 27, 10:55)
baltas limelight hortenzijas ir kitas baltai zydincias zoles, geles.

Balta spalva pasirinkau butent del pavesio, nes pavesyje jos turetu graziai isrysketi.

Tai kad jos gryn baltos būna neilgą laiką - iš pradžių salotinės, po to pabąla ir pradeda rausti.

Dar labai geri papigiaiski dengiantys augaliukai notrelės - nereiklūs, gerai plečiasi (beveik kaip piktžolės), lapai melsvai žali su baltu. Žydi lyg rausvai, bet kad tų žiedų nesimato beveik.

---

Jei gryn baltas, tai reikėtų ne šluotelines sodinti, o šviesiąsias, jos spalvos nekeičia. Pvz http://deivika.lt/hortenzija_annabelle

Ai dar jei pavėsis tai blakėžudė / juodžolė balta ir kaip tik dabar žydėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 27 rugsėjo 2016 - 11:09
QUOTE(Y2K @ 2016 09 27, 12:05)
Tai kad jos gryn baltos būna neilgą laiką - iš pradžių salotinės, po to pabąla ir pradeda rausti.

Ar tikrai? g.gif Kiek žinau lime light nerausta, vat maniškės vannila fraise tai keičia spalvą nuo rausvos iki tamsiai bordo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 27, 12:06)
Ar tikrai? g.gif Kiek žinau lime light nerausta, vat maniškės vannila fraise tai keičia spalvą nuo rausvos iki tamsiai bordo wub.gif

Pas mane rausta, ne taip intensyviai kaip vannila, bet bent vienas šonas paružavuoja.
Gal nuo dirvos priklauso g.gif
Atsakyti