QUOTE(Noa @ 2016 09 26, 11:14)
Likę, bet jau mažai. Užteks arba ne
Et, man sunkiausia, kad įrenginėjant reikia derinti su namiškiais, nes jie, matote, turi savo nuomones! Kokios dar jų nuomonės, kai yra mano, ką?
Su vaikais tai lengviau susitart. Pvz. vyresnėliui reikia kilimo į kambarį, nes jo kėdė gadina grindis. O interjeras - juoda/balta/parketas, kaip pas Drakulą. Sakau, kokio maždaug tu to kilimo tikiesi? O jam tas pats
Sako - koks tinka. O pas jį bet kas tinka! Raudonas, mėlynas, klasikinis, modernus, vat toks interjeras, kad visi baldai neutralūs. Sakau, o kokios tu spalvos labiau norėtum? Na, žalios ar raudonos, pavyzdžiui? O jis man atsako - mama, aš ant to kilimo kojas dėsiu. Man visiškai tas pats, kokia jo spalva
Bus kažkam idealus sutuoktinis
keista, šiaip vyrams interjeras rūpi tiek, kiek patinka žmonai. Svarbu, kad patogu būtų nudribti prie teliko, varžybas pažiūrėt ir kad būtų šaldytuvas alui ir prie alaus ko nors užkąsti. Ir kad kol žiūrimas telikas, nevyktų jokie darbai, diskusijos, aptarimai. Tada interjeras būna geras. Aj, ir kad dulkės ir šiukšlės nesimatytų ir būtų kuo daugiau tokių dėžių, į kurias būtų galima sumesti rūbus. Bet dėžės turi būti gudrios. Iki ryto rubai turi atsirasti savo vietose ir pageidautina sulankstyti.
Nu bent jau pas mus derinimas vyksta taip: čia bus taip, ten bus taip, plytelės bus tokios, veidrodis toks, o čia spalva va tokia. Nuomonės klausiama kai kyla norai, jog spintelė turi kabėti ore ir nesiliesti prie nieko. Kadangi tai jau kažkiek kelia abejonių, tai tada pasikonsultuojama dėl galimybių ir paieškoma kompromisų
P.S. jau gaila, kad neturiu dukros