Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 16:54)

Ir stradalinu patyliukais biggrin.gif
Bet jaučiu, kad dar biškį pastradalinus aš visą diplomatiją užmiršiu, čia mano problema biggrin.gif

kol kas nereiktu skubet, jei lakas nera geira isdziuves - pavargsit keist slifavimo popieriu, verlis gumulais, viska sugadinsit.
Laikas viska parodys - diedas nusiramins, o protinga motera sugemes padaryt taip, kad jam paciam spalva prades atrodyt nelabai kokia....ir imsis darbu pats, su nauju ikvepimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 20:44)
biggrin.gif

Pvz. plintusai. Amžiais jie lieka, jiems pinigų pritrūksta, žo biggrin.gif Tai mes juos nusipirkom, susidėjom per vidurį kambario, ir dabar jie privalo būti sumontuoti biggrin.gif Nes nėr kur jų kišt, vietą užima biggrin.gif Aišku, siutas ima, nes negali baldų normaliai susidėt - tuoj viską reiks nuo sienų traukt, kai meistras ateis. Bet užtat bus plintusai ir durų apdailos, o ne be to 15 metų... Kaip pereitą kartą lotuliukas.gif

Oooo taip biggrin.gif atsimenu iš vaikystės tėvai naujiems rusakalbiams lietuviams pardavė butą gražiai įrengtą - tai virtuvės baldus ir kitą gėrį liepė išsivežt, o spėkit ar tais amžino deficito laikais kas nors taip švaistė šaliuotę, tapetus ar kokius plintusus, kad kaltų juos ten, kur nesimato:D
Tai skambino nauji savininkai ir keikėsi "daže plintusy atarvali" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 25, 22:47)
Oooo taip biggrin.gif atsimenu iš vaikystės tėvai naujiems rusakalbiams lietuviams pardavė butą gražiai įrengtą - tai virtuvės baldus ir kitą gėrį liepė išsivežt, o spėkit ar tais amžino deficito laikais kas nors taip švaistė šaliuotę, tapetus ar kokius plintusus, kad kaltų juos ten, kur nesimato:D
Tai skambino nauji savininkai ir keikėsi "daže plintusy atarvali" biggrin.gif

o tai Jūs dabar dedate plintusus už virtuvinio g.gif kokia prasmė?
teko matyti klasikinių įmontuojamų spintų, kur plintusas eina palei sieną ir toliau nueina baldo apačia, o tada vėl toliau eina palei sieną. Lygiai tas pats viršuje. Tai negi plintusą dės ir ant baldo priekio, ir dar už baldo ant sienos. Ko tais abejoju blush2.gif

Ir dabar teko girdėti, kad statybininkai šeimininkų klausinėja, kur koks baldas stovės, dažys/plyteles dės/tapetuos ir atitinkamai sienas paruošia. Jei nereikia, tai ir nečiustija tos vietos. Čia šiais laikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 25 rugsėjo 2016 - 22:16
QUOTE(laumzirge @ 2016 09 25, 23:12)
o tai Jūs dabar dedate plintusus už virtuvinio g.gif kokia prasmė?

Ir dabar teko girdėti, kad statybininkai šeimininkų klausinėja, kur koks baldas stovės, dažys/plyteles dės/tapetuos ir atitinkamai sienas paruošia. Jei nereikia, tai ir nečiustija tos vietos. Čia šiais laikais.

Ne, žinoma ne, jei baldas stacionarus.
Kitas dalykas, kad mūsų bute jų VISAI nebuvo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 26, 07:08)
Kitas dalykas, kad mūsų bute jų VISAI nebuvo biggrin.gif

Užsižvengiau lotuliukas.gif

Aš visaip save laikau, kad nepasiduočiau visokiems nedadarymams, nes jie tikrų tikriausiai bus ištaisyti - gal - po 15os metų sulig kitu remontu lotuliukas.gif

Nes plintusų nebuvimas trukdo tik kokius pirmus metus... Paskui pripranti biggrin.gif Visokios Iljičiaus lemputės, visokie rakandai, kuriuos nežinia kur dėti ir jie laikinai čia pabus biggrin.gif

Man atrodo, kad tie, kas kviečiasi žurnalistus, kad juos nufotografuotų ir į kokius ten žurnalus įdėtų, specialiai taip daro, kad būtų stimulas užbaigt iki galo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 rugsėjo 2016 - 10:58
QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 19:44)
Diedas rėkia - nešiu į lauką! O aš rėkiu - neduosiu į lauką, man namie geras, tik spalvos noriu kitos! biggrin.gif

Blin, tai kad aš jau žinau - nepadarysi iškart, tai noras praeis, taip ir liks ant amžių amžinųjų, užtai reik iškart daryt gerai lotuliukas.gif  Arba daryt taip, kad labai trukdytų ir privalėtum perdaryt, nori nenori biggrin.gif

Pvz. plintusai. Amžiais jie lieka, jiems pinigų pritrūksta, žo biggrin.gif Tai mes juos nusipirkom, susidėjom per vidurį kambario, ir dabar jie privalo būti sumontuoti biggrin.gif Nes nėr kur jų kišt, vietą užima biggrin.gif Aišku, siutas ima, nes negali baldų normaliai susidėt - tuoj viską reiks nuo sienų traukt, kai meistras ateis. Bet užtat bus plintusai ir durų apdailos, o ne be to 15 metų... Kaip pereitą kartą lotuliukas.gif

peršlifuot, ir nedelsiant, kol dar darbo vieta kitais daiktais neapsikrovė. Jūs pasakykite, kad, na, viskas gerai, bet butų dar geriau, jei jis peršlifuotų ir perlakuotu kitu laku. Kaip kompromisą, sutikite, jog jei/kai jis perlakuos jūs sutiksite su juo keliauti į Graikiją ir Kalėdom priimsite naujus kailinius. Tai turėtų motyvuoti. Ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 26, 11:57)
Kaip kompromisą, sutikite, jog jei/kai jis perlakuos jūs sutiksite su juo keliauti į Graikiją ir Kalėdom priimsite naujus kailinius. Tai turėtų motyvuoti. Ar ne?  4u.gif

lotuliukas.gif Tai aiškiai lotuliukas.gif

Kol kas nuspręsta nieko neperšlifuot, kojas nusukt, o lentą panaudot kitur, tokioj vietoj, kur ta spalva niekam netrukdo. Kadangi lenta graži, tik spalva netinka prie aplinkos... Stalą organizuotis kitą, gal iš antro karto pasiseks geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 26, 11:01)
lotuliukas.gif Tai aiškiai lotuliukas.gif

Kol kas nuspręsta nieko neperšlifuot, kojas nusukt, o lentą panaudot kitur, tokioj vietoj, kur ta spalva niekam netrukdo. Kadangi lenta graži, tik spalva netinka prie aplinkos... Stalą organizuotis kitą, gal iš antro karto pasiseks geriau biggrin.gif

o lentų 150metų senumo dar likę?
Geriausiai tokius reikalus alyvuoti. Tada tikrai niekas ten nieko nekeičia. O šiaip, tai keista, kad suregavo. Šiais laikais visi lakai būna vandens pagrindu, o tie padlos nereaguoja.
Atsakyti
Likę, bet jau mažai. Užteks arba ne lotuliukas.gif

Et, man sunkiausia, kad įrenginėjant reikia derinti su namiškiais, nes jie, matote, turi savo nuomones! Kokios dar jų nuomonės, kai yra mano, ką? biggrin.gif

Su vaikais tai lengviau susitart. Pvz. vyresnėliui reikia kilimo į kambarį, nes jo kėdė gadina grindis. O interjeras - juoda/balta/parketas, kaip pas Drakulą. Sakau, kokio maždaug tu to kilimo tikiesi? O jam tas pats biggrin.gif Sako - koks tinka. O pas jį bet kas tinka! Raudonas, mėlynas, klasikinis, modernus, vat toks interjeras, kad visi baldai neutralūs. Sakau, o kokios tu spalvos labiau norėtum? Na, žalios ar raudonos, pavyzdžiui? O jis man atsako - mama, aš ant to kilimo kojas dėsiu. Man visiškai tas pats, kokia jo spalva biggrin.gif

Bus kažkam idealus sutuoktinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 26, 11:14)
Likę, bet jau mažai. Užteks arba ne lotuliukas.gif

Et, man sunkiausia, kad įrenginėjant reikia derinti su namiškiais, nes jie, matote, turi savo nuomones! Kokios dar jų nuomonės, kai yra mano, ką? biggrin.gif

Su vaikais tai lengviau susitart. Pvz. vyresnėliui reikia kilimo į kambarį, nes jo kėdė gadina grindis. O interjeras - juoda/balta/parketas, kaip pas Drakulą. Sakau, kokio maždaug tu to kilimo tikiesi? O jam tas pats biggrin.gif Sako - koks tinka. O pas jį bet kas tinka! Raudonas, mėlynas, klasikinis, modernus, vat toks interjeras, kad visi baldai neutralūs. Sakau, o kokios tu spalvos labiau norėtum? Na, žalios ar raudonos, pavyzdžiui? O jis man atsako - mama, aš ant to kilimo kojas dėsiu. Man visiškai tas pats, kokia jo spalva biggrin.gif

Bus kažkam idealus sutuoktinis bigsmile.gif

keista, šiaip vyrams interjeras rūpi tiek, kiek patinka žmonai. Svarbu, kad patogu būtų nudribti prie teliko, varžybas pažiūrėt ir kad būtų šaldytuvas alui ir prie alaus ko nors užkąsti. Ir kad kol žiūrimas telikas, nevyktų jokie darbai, diskusijos, aptarimai. Tada interjeras būna geras. Aj, ir kad dulkės ir šiukšlės nesimatytų ir būtų kuo daugiau tokių dėžių, į kurias būtų galima sumesti rūbus. Bet dėžės turi būti gudrios. Iki ryto rubai turi atsirasti savo vietose ir pageidautina sulankstyti.
Nu bent jau pas mus derinimas vyksta taip: čia bus taip, ten bus taip, plytelės bus tokios, veidrodis toks, o čia spalva va tokia. Nuomonės klausiama kai kyla norai, jog spintelė turi kabėti ore ir nesiliesti prie nieko. Kadangi tai jau kažkiek kelia abejonių, tai tada pasikonsultuojama dėl galimybių ir paieškoma kompromisų lotuliukas.gif

P.S. jau gaila, kad neturiu dukros lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 26 rugsėjo 2016 - 11:35
O dazniausiai buna taip -
vyrai labai aktyviai reiskia nuomone ir norus interjero kurime, bet po kiek laiko net nezino nei kaip, nei kur, nei uz kiek pirkta ir is viso yra namuose tas daiktas ar ne, del kurio gali buti, vyko net labai karsta diskusija mad.gif .
Atsakyti
pas mane matyt labai specifinis vyras - viska jis zino, net maziausias smulkmenas, bet kisasi tik i pagrindinius dalykus, kuriuos ateityje sunku pakeist, tokius kaip zidinys, plyteles, sienu apdaila, stogo danga.
Ale va apie langus nepagalvojo - kai atveze montuot - sako "negi tu tokius uzsakei? kam ta virslangi reikejo det, cia tik pinigu ismetimas", bet veliau pripazino, kad vertejo primoket del grozio.
Vienintelis dalykas ka su juo buvau suderinus pries uzsakant, tai kad visos langu dalys privalo but varstomos.

Merginos, kraustausi i sodu tema, man sklypa suformavo, planuoju daryt balta soda, naturalistinio tipo....o mano sienos verkia, spaklierkos prasosi smile.gif
Atsakyti