QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 16:54)
Ne, čia reikalas kitame - kad dieds nepasiustų. Mano diedas nėra toks pirštu pastumiamas, jis žemaitis ir todėl turi charakterio požymius, o man nereikia šeimyninio konflikto, man reikia stalo. Negaliu aš sakyt - eik šalin, netikėli, aš pati! Arba - fe, kaip man baisiai negražu!
Taigi visą ūpą žmogui numušiu. O aš nenoriu numušt, su ūpu jis daugiau padaro. Reikia diplomatijos
Todėl sakau kaip yra - grožio gražu, bet pas mus namuose jau yra du rudi atspalviai. Trečio interjeras neatlaikys... Ar negalėtum tokio padaryti į vonią, kuri yra baltai juoda ir ten pofigu, ryžiau, pilkiau.
Ir stradalinu patyliukais
Bet jaučiu, kad dar biškį pastradalinus aš visą diplomatiją užmiršiu, čia mano problema
palikt dabar kaip yra, staltiesėlę užtiesti, o po kurio laiko užsiimti keitimais, jei vis dar bus noro. Aš ir namuose esu pridarius projektų, vieni labiau pasiteisino, kiti mažiau. Kartais atrodo, kad tragedija čia gavosi, o pagyveni, ir žiūri, kad visai nieko
palangę nualyvavom, ir per patį vidurį juodas kleckas gavosi, nes prieš pora dienų su drėgnu skuduriuku ten dėmę valiau. Iš pradžių buvo vajezusmarija, ką daryti, bet pastovėjo ta palangė, spalva kiek pasikeitė, dar grindys susidėjo, ir dabar atrodo, kad ten turi taip būti
gal ir jūsiškio stalo spalva su laiku kažkiek pasikeis, akis pripras ir viskas bus gerai
arba į lauką išnešit, kur derės ne prie dviejų, o prie dvidešimt dviejų rudų atspalvių