Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Noa @ 2016 09 24, 22:18)

Aš kol kas panikoje, nes vyras kala iš lentų stalą.

Kokia mediena? jus ji pries tai beicavot? tai gal beicas ryzas? nuo lako mediena kaip ir negaletu nuryzet, gal kazkiek pageltst nebent.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 24, 22:34)
Kokia mediena? jus ji pries tai beicavot? tai gal beicas ryzas? nuo lako mediena kaip ir negaletu nuryzet, gal kazkiek pageltst nebent.

Mediena labai mįslinga. Pušis gal, o gal ir ne pušis, bet kas ten dar bus... Tačiau lentomis ji tapus prieš 150 metų. Prie caro. Prieš abu pasaulinius. Užtat gaila išmest. Beicavom - beicas, tipo, pilkas, ąžuolo... Ji realiai ir buvo kažkiek ružava, įdomi tokia. O po lako galutinai apsisprendė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 rugsėjo 2016 - 21:37
QUOTE(Noa @ 2016 09 24, 22:37)
Mediena labai mįslinga. Pušis gal, o gal ir ne pušis, bet kas ten dar bus... Tačiau lentomis ji tapus prieš 150 metų. Prie caro. Prieš abu pasaulinius. Užtat gaila išmest. Beicavom - beicas, tipo, pilkas, ąžuolo... Ji realiai ir buvo kažkiek ružava, įdomi tokia. O po lako galutinai apsisprendė biggrin.gif

Tai taip iseina, kad po caro mediena buvo grazi, o jus su savo beicais ir lakais ja supaškūdinote lotuliukas.gif Gal cia beicas su laku taip sureagavo? g.gif
O pirminis ruzavu lentu vaizdas (be beico ir lako) butu tenkines?
Parodyk foto, kad kitos to nedarytu arba kaip tik pasiektu toki rezultata -zinos recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 24, 22:37)

pušis kitą kartą nesąmones su spalva daro - ružavuoja, žaliuoja, ir pan 4u.gif nors aš pilkos padorios ir ąžuolui nenutaikiau.
patarimas po laiko, aišku, bet reikėjo blogoj pusėje ar ant mažo medžio gabaliuko išmėgint...

berašant mintis kilo - gal galima lentas nuimti ir apversti 4u.gif blogąja puse į viršų. ir tada bandyti naują laką ar alyvą. jeigu, aišku, apačia liko natūralaus medžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 25 rugsėjo 2016 - 11:43
O vat, kad ant mažo gabaliuko tai atrodė normaliai, apversti neina, žo, nežinau, kaip čia dabar bus.

Vaizdas be lako buvo man visai geras. Ir su beicu be lako buvo visai geras. Bt dieds užsimanė lakuot - na tipo virtuvinis stalas, praktiškuiau bus. Ir te tau... Reik žinot, kada sustot...

Fotografuot dabar nebėr prasmės - reikėjo visą procesą fotografuot. Be to, ten tamsu kaip subinėj, į šviesą neišnešiu, nepakeliu, sunkus tas stalviršis. O šiaip jau jeigu jį nufotografuot neakcentuojant spalvos, tai jis visai gražus biggrin.gif Tik kad spalva man netinka...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 13:59)
O vat, kad ant mažo gabaliuko tai atrodė normaliai, apversti neina, žo, nežinau, kaip čia dabar bus.

Vaizdas be lako buvo man visai geras. Ir su beicu be lako buvo visai geras. Bt dieds užsimanė lakuot - na tipo virtuvinis stalas, praktiškuiau bus. Ir te tau... Reik žinot, kada sustot...

Fotografuot dabar nebėr prasmės -  reikėjo visą procesą fotografuot. Be to, ten tamsu kaip subinėj, į šviesą neišnešiu, nepakeliu, sunkus tas stalviršis. O šiaip jau jeigu jį nufotografuot neakcentuojant spalvos, tai jis visai gražus biggrin.gif Tik kad spalva man netinka...

Šlifuot be gailesčio, kol neatsistojo į vietą. Nes dabar patingėsit ir nervins visą laiką.
Atsakyti
Tai jau vat, kad reikia ne šlifuot, o įtikint vyrą šlifuot, o tai gerokai sunkiau, negu kad pačiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 15:23)
Tai jau vat, kad reikia ne šlifuot, o įtikint vyrą šlifuot, o tai gerokai sunkiau, negu kad pačiai biggrin.gif

o tai, kad jums baisiai negražu - nepakankamas argumentas?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 15:23)

galit ir jūs pati nušlifuot 4u.gif tik darbas imlus laikui ir ne iš maloniųjų... dulkių milijonas plius vibracija, jei su mašina šlifuosit, o jei rankomis - tas pats dulkių kiekis, tik per ilgesnį laiką
Atsakyti
Ne, čia reikalas kitame - kad dieds nepasiustų. Mano diedas nėra toks pirštu pastumiamas, jis žemaitis ir todėl turi charakterio požymius, o man nereikia šeimyninio konflikto, man reikia stalo. Negaliu aš sakyt - eik šalin, netikėli, aš pati! Arba - fe, kaip man baisiai negražu! biggrin.gif Taigi visą ūpą žmogui numušiu. O aš nenoriu numušt, su ūpu jis daugiau padaro. Reikia diplomatijos lotuliukas.gif

Todėl sakau kaip yra - grožio gražu, bet pas mus namuose jau yra du rudi atspalviai. Trečio interjeras neatlaikys... Ar negalėtum tokio padaryti į vonią, kuri yra baltai juoda ir ten pofigu, ryžiau, pilkiau.

Ir stradalinu patyliukais biggrin.gif
Bet jaučiu, kad dar biškį pastradalinus aš visą diplomatiją užmiršiu, čia mano problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 25, 16:54)
Ne, čia reikalas kitame - kad dieds nepasiustų. Mano diedas nėra toks pirštu pastumiamas, jis žemaitis ir todėl turi charakterio požymius, o man nereikia šeimyninio konflikto, man reikia stalo. Negaliu aš sakyt - eik šalin, netikėli, aš pati! Arba - fe, kaip man baisiai negražu! biggrin.gif Taigi visą ūpą žmogui numušiu. O aš nenoriu numušt, su ūpu jis daugiau padaro. Reikia diplomatijos lotuliukas.gif

Todėl sakau kaip yra - grožio gražu, bet pas mus namuose jau yra du rudi atspalviai. Trečio interjeras neatlaikys... Ar negalėtum tokio padaryti į vonią, kuri yra baltai juoda ir ten pofigu, ryžiau, pilkiau.

Ir stradalinu patyliukais biggrin.gif
Bet jaučiu, kad dar biškį pastradalinus aš visą diplomatiją užmiršiu, čia mano problema biggrin.gif

palikt dabar kaip yra, staltiesėlę užtiesti, o po kurio laiko užsiimti keitimais, jei vis dar bus noro. Aš ir namuose esu pridarius projektų, vieni labiau pasiteisino, kiti mažiau. Kartais atrodo, kad tragedija čia gavosi, o pagyveni, ir žiūri, kad visai nieko 4u.gif palangę nualyvavom, ir per patį vidurį juodas kleckas gavosi, nes prieš pora dienų su drėgnu skuduriuku ten dėmę valiau. Iš pradžių buvo vajezusmarija, ką daryti, bet pastovėjo ta palangė, spalva kiek pasikeitė, dar grindys susidėjo, ir dabar atrodo, kad ten turi taip būti 4u.gif gal ir jūsiškio stalo spalva su laiku kažkiek pasikeis, akis pripras ir viskas bus gerai 4u.gif arba į lauką išnešit, kur derės ne prie dviejų, o prie dvidešimt dviejų rudų atspalvių biggrin.gif
Atsakyti
Diedas rėkia - nešiu į lauką! O aš rėkiu - neduosiu į lauką, man namie geras, tik spalvos noriu kitos! biggrin.gif

Blin, tai kad aš jau žinau - nepadarysi iškart, tai noras praeis, taip ir liks ant amžių amžinųjų, užtai reik iškart daryt gerai lotuliukas.gif Arba daryt taip, kad labai trukdytų ir privalėtum perdaryt, nori nenori biggrin.gif

Pvz. plintusai. Amžiais jie lieka, jiems pinigų pritrūksta, žo biggrin.gif Tai mes juos nusipirkom, susidėjom per vidurį kambario, ir dabar jie privalo būti sumontuoti biggrin.gif Nes nėr kur jų kišt, vietą užima biggrin.gif Aišku, siutas ima, nes negali baldų normaliai susidėt - tuoj viską reiks nuo sienų traukt, kai meistras ateis. Bet užtat bus plintusai ir durų apdailos, o ne be to 15 metų... Kaip pereitą kartą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 rugsėjo 2016 - 19:47