Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Di72 @ 2016 09 20, 13:21)
Merginos, labai reikia Jūsų pagalbos  help.gif
reikia greitai išsirinkti sienų spalvą bei virtuvinių spintelių spalvą..

Mano patarimai turbūt jau būtų pavėluoti g.gif biggrin.gif jei dar reikia nuomonės, parašykit į AŽ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 09 22, 09:55)
net neisivaizduoju grazesnes virtuves sodybai thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 22, 13:10)

Papuosi vistelemis ir jega thumbup.gif Va kokios grazuoles - kaip gulbes biggrin.gif

user posted image

Matyta vištelė biggrin.gif Kur spausdinat didelio formato nuotraukas? Turiu norą vieną savo darytą foto paversti paveikslu ir pakabinti namie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 22 rugsėjo 2016 - 18:46
QUOTE(TuDa @ 2016 09 22, 19:50)
Kur spausdinat didelio formato nuotraukas? Turiu norą vieną savo darytą foto paversti paveikslu ir pakabinti namie ax.gif

Google laukelyje suvedus ''Placiaformate dideles raiskos spauda Siauliuose'', ismes keleta variantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 23, 10:07)
Google laukelyje suvedus ''Placiaformate dideles raiskos spauda Siauliuose'', ismes keleta variantu mirksiukas.gif

aciuks.gif labiau butu pagelbejusi konkreti rekomandacija.
Bet jau tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
Kad žinok, tie spausdintojai visi normaliai atspausdina tas didelio formato nuotraukas. Lygiai kaip mažas nuotraukas daro - kas daro, tas padaro, baisus ten skirtumas tų nuotraukų?
Tiktai pati ta nuotrauka, kaip ir sakė, turi būti geros raiškos ir kokybiška. Iš prastos net geriausia kontora nieko neatspausdins.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 09 23, 11:23)
aciuks.gif labiau butu pagelbejusi konkreti rekomandacija.
Bet jau tiek to  irnesakyk.gif

Baikit irnesakyk.gif Del vienos fotkes bruksites i Vilniu?
Kaip sako NOA - visur, kur spausdinama dideles raiskos foto, tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 23, 12:25)

Kaip sako NOA - visur, kur spausdinama dideles raiskos foto, tas pats smile.gif

Suprantu, kad stebuklu nebuna...
Ale pagalvojau apie kazkuom isskirtinius spausdintojus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 09 23, 14:18)
Suprantu, kad stebuklu nebuna...
Ale pagalvojau apie kazkuom isskirtinius spausdintojus cool.gif

Ne, nebe tie laikai, kai esi vienintelis ''ant Lietuvos''...
Isigyji gera aparatura ir dirbi savo mieste biggrin.gif
Atsakyti
Va, matai, mamagabi, koks geras tavo įvaizdis ir koks svarus autoritetas! Jei jau tu kažką darai, reiškia, tai geriau, nei pas kitus net tuo atveju, jei, tarkim, arbatą perki. Kaip kokia Kardashian ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 23, 18:29)
Va, matai, mamagabi, koks geras tavo įvaizdis ir koks svarus autoritetas! Jei jau tu kažką darai, reiškia, tai geriau, nei pas kitus net tuo atveju, jei, tarkim, arbatą perki. Kaip kokia Kardashian ax.gif

Hi hi hi hihihi.gif Nezinau, bet tai kazkaip veikia bigsmile.gif
Kaip pvz. ta mano meile zirgo foto- taip aistringai papasakojau apie ji savo draugei, kad ir jai jo taip prireike, kad jis jau pas ja kabo ant sienos thumbup.gif, o as dar vis ruosiuosi ji reminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 23, 19:29)
Hi hi hi hihihi.gif Nezinau, bet tai kazkaip veikia bigsmile.gif
Kaip pvz. ta mano meile zirgo foto- taip aistringai papasakojau apie ji savo draugei, kad ir jai jo taip prireike, kad jis jau pas ja kabo ant sienos thumbup.gif, o as dar vis ruosiuosi ji reminti ax.gif

o tu buk gudresne ir neberemink! Parduok savo arkli ir sugalvok ka nors kita, nes tu gali sau tai leisti, o kiti turi tenkintis tuo, ka jiems pateikia uz juos gabesani (nuo zodzio gabi biggrin.gif ) - ideja, produkta.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 09 24, 15:15)
o tu buk gudresne ir neberemink! Parduok savo arkli ir sugalvok ka nors kita, nes tu gali sau tai leisti, o kiti turi tenkintis tuo, ka jiems pateikia uz juos gabesni (nuo zodzio gabi  biggrin.gif ) - ideja, produkta.

Aciu 4u.gif, bet meile per didele, kad parduociau wub.gif Foto guli suvyniota ir laukia, o as ja ''matau'' ireminta ir man vien nuo vizijos gera biggrin.gif
Cia gal jau diagnoze lotuliukas.gif

O uosle pamatyti/izvelgti daikto grozi, nepaisant jo nedideles vertes, as turiu, tikrai neslepsiu ir nesimaivysiu smile.gif Cia kaip sakoma kartais tikrai ''galiu is s..o isspausti vaska'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 24, 19:18)
Aciu 4u.gif, bet meile per didele, kad parduociau wub.gif Foto guli suvyniota ir laukia, o as ja ''matau'' ireminta ir man vien nuo vizijos gera biggrin.gif
Cia gal jau diagnoze lotuliukas.gif

O uosle pamatyti/izvelgti daikto grozi, nepaisant jo nedideles vertes, as turiu, tikrai neslepsiu ir nesimaivysiu smile.gif Cia kaip sakoma kartais tikrai ''galiu is s..o isspausti vaska'' biggrin.gif

Baisiai gera savybė. Galėtų būti kokie kursai šito reikalo... Kaip muzikinę klausą galima pralavinti nors kažkiek. O tai man jei kas patinka, tai būtinai pasirodo, kad baisiai brangu, O jei nutariu, kad įžvelgiau grožį daikte, kuris šiaip jau atrodo visiška fignia, tai parsinešus į namus pasirodo, kad vis tik fignia lotuliukas.gif

Aš kol kas panikoje, nes vyras kala iš lentų stalą. Ne aš. Vyras. Buvo gražu, kol nenulakavo... O jau kai nulakavo, tai kažkodėl tas stalas pasidarė visas raudonas! Ryžai. Tragiškai. Jau kaip gražu kaip gražu - natūralios ąžuolo spalvos grindys, tamsiai rudos - na senoviškos - kėdės ir ryžas stalas. Tipo... Kas iš klasikos, kas iš provanso, kas iš rūsio, nei bėk, nei rėk. Ir ką daryt? doh.gif Jis juk nenorės jo perlakuoti. O man kištis į svetimą rankdarbį irgi kažkaip negražu, žmogus vargo, ir te tau...

Juolab senovinių kėdžių ryžint nenoriu, jos išpjaustinėtos, tai kiek ten vargo.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 rugsėjo 2016 - 21:20