Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(mamagabi @ 2016 09 21, 14:59)
Tarkim, jei gartraukis butu centrine sienos asis, tai ji supti galetu lentynos ir sviestuvai, kurie ir tuscia siena dekoratyviau papuostu ir darbastali apsviestu - nieko daugiau kaip ir netruktu... Man ir stalas cia patinka ir gaideliai/visteles ant sienu i tema - ''kaimas'' modernioje betonineje aplinkoje smile.gif
user posted image

Idealus pavyzdys mamasandrai thumbup.gif Ir siena net galėtų būti betoninė...
Atsakyti
MamaGabi, is kur tu tokius pavyzdzius trauki???
vezkit mane ten, i ta virtuve lotuliukas.gif
vienaip, kitaip deliojau: prie tos klasiknines plautuves dera tik retro arba pramoninio tipo virykles, range tipo.
Niekaip neisivaizduotu prie jos mums iprastines indukcines kaitlentes ar modernios orkaites

o mintis apie paveikslus kilo pamacius Y2K uzrodyta ta tamsiaja virtuve, nu nei kiek ten nesinori pakabinamu spinteliu. Tai va ir galvoju, gal savo kaimiskam interjere irgi kazka sugalvot pavyktu.
vienintelis noras islaikyt sviesia siena, nes pati virtuve gali but tamsoka, salia dideli medziai su placia lapija.

Vienok Y2k mintis gal ir nebloga, galeciau saldytuva kelt i priesinga puse nuo virykles, o salia terasos duru pastatyt maza imontuojama vyno saldytuviuka.

Dar del paciu virtuves sienu ka manot, isivaizduojam, kad spinteliu nera, reiks kazka kabint: lentyneles, paveikslus, veidrodi ar bala zino ka, tai ant plytelem isklijuotu sienu (rerto) gi nesiziures??
automatiskai ten to mano betono reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 21 rugsėjo 2016 - 15:58
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 16:57)
MamaGabi, is kur tu tokius pavyzdzius trauki???
vezkit mane ten, i ta virtuve  lotuliukas.gif
vienaip, kitaip deliojau: prie tos klasiknines plautuves dera tik retro arba pramoninio tipo virykles, range tipo.
Niekaip neisivaizduotu prie jos mums iprastines indukcines kaitlentes ar modernios orkaites

Traukiu is savo sukauptos foto duomenu bazes cool.gif , kuria jau per tiek metu beveik zinau mintinai ir kai iskyla koks klausimelis - bum bigsmile.gif ir prisimenu, kad turiu kazka tinkamo tam atvejui pailiustruoti mirksiukas.gif

Ai irnesakyk.gif, as apie toki preciziska derinima jau maziau galvoju, nes jis is esmes rupi tik TAU paciam, kitiems giliai dzin ir permoketi, kad sau itikti, nebe visada turi prasme. O jei dar kaitlente susilieja su darbastaliu - vienu griozdu maziau smile.gif ir akcentuoti galima kitus dalykus.
Na, nebent pramonine ar retro virykle yra svajoniu svajone - tadu tyliu smile.gif

Del betonines sienos mane labiausiai trikdo tai, kad iskart uz kampo yra visai kitos fakturos (senu plytu) siena - ir tai jau dvieju, visai skirtingu stiliu, sandura: siapus modernas, anapus ''kaimas'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 21, 18:23)

Del betonines sienos mane labiausiai trikdo tai, kad iskart uz kampo yra visai kitos fakturos (senu plytu) siena - ir tai jau dvieju, visai skirtingu stiliu, sandura: siapus modernas, anapus ''kaimas'' g.gif

man jau vien ta kriaukle galvoje sukuria toki vaizda, kad modernas prie jos nelabai kaip atrodys.

Kodel del betono tokia kategoriska? plytos irgi ne visad kaimo pirkeles akcentas, juk ir paciuose moderniausiuose interjeruose plytu sienas galime pamatyt.
As apie betona gal labiau kaip apie faktura kalbu, spalva bandyciau "pritempt" prie sienu tarpu, galima sakyt jog labai sviesi, beveik balta, o dar, ta plytu sienute issikisa i virtuve ir gaunasi taip, jog prie jos privedami baldai (toje puseje kur virykle) ir viename kampe ji jungiasi su betono siena.

Pabandykit isivaizduot, kaip jums atrodo paveikslai ir kitos smulkmenos ant retro plyteliu? man tai kol kas nesidelioja...
Letynos - taip, taciau paveikslas tai jau niekaip. Gi tuo tarpu ant betono - matau paveikslus.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 18:36)
man jau vien ta kriaukle galvoje sukuria toki vaizda, kad modernas prie jos nelabai kaip atrodys.

Kodel del betono tokia kategoriska? plytos irgi ne visad kaimo pirkeles akcentas, juk ir paciuose moderniausiuose interjeruose plytu sienas galime pamatyt.

As betona ''suprantu'' taip smile.gif :
https://www.google.l...KHRMADt8QsAQIGQ

Dar prisiminiau, kad grazuoles Elle wub.gif virtuve be spinteliu ir su trupuciu plyteliu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 21, 19:29)
As betona ''suprantu'' taip smile.gif :
https://www.google.l...KHRMADt8QsAQIGQ

Dar prisiminiau, kad grazuoles Elle wub.gif virtuve be spinteliu ir su trupuciu plyteliu:
user posted image

Cia rasi visokiu variaciju:
http://www.homedit.c...itchen-remodel/
Atsakyti
Man betonas su plytu siena dera labiau, nei plyteles ax.gif , o kad plyteles is viso virtuveje graziai atrodytu, net neisivaizduoju kokios jos turetu buti biggrin.gif .

user posted image
Atsakyti
Vida 777 variantas is pasiulyto mamaGabi pvz
man irgi atrodo plytos+betonas+naturalus medis idealus klaiskinis derinys
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 20:37)
Vida 777 variantas is pasiulyto mamaGabi pvz

tai ten ir radau 4u.gif
Atsakyti
O man tik viena mintis kilo... Kur gauti tokių gaidžių???
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 09 22, 08:01)
O man tik viena mintis kilo... Kur gauti tokių gaidžių???

Paprašykit, kad mamagabi arba mamasansdra dukra nutapytų biggrin.gif
Abi gabios "ant paukščių" biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip labiau norėčiau siamo katės su suknele biggrin.gif

Mamagabi, nutapytum? biggrin.gif
Atsakyti