Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Di72 @ 2016 09 20, 14:21)
Merginos, labai reikia Jūsų pagalbos  help.gif
reikia greit

Jokių kontrastingų spalvų nebus? verysad.gif
baldus tada tamsiausią su šviesiu stalviršiu
O sienas, tai bile ne persikinę, sunku iš nuotraukos kažką pasakyti.
Dar tos šviesios paskutinėj foto spintelėms gal nieko, bet pagal grindų gabalą, matosi, kad fotikas iškraipo atspalvius, tai sunku kažką teigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 20 rugsėjo 2016 - 13:58
mergaites kaip galvojat, cia dazyta ar tapetuota siena g.gif

http://www.thehouset...stCart_bed.jpeg

http://1.bp.blogspot...ustLoft_bed.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 20 rugsėjo 2016 - 14:07
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 20, 14:01)
o nesigaus - kazkas panasau i melynuma, bet ne visai taip?
man grazu tamsios sodrios sienos, matyt palikau maksimaliste, nes arba viskas arba nieko, jokios  bliednos sienos nedaryciau.

Kiek kartų taip dariau, visada pasiteisino, tamsumas sakyčiau panašus lieka, tik pati spalva tokia prigesinta.
Aš irgi noriu sodrios, bet jau esu pasimokius, kad padažius ta, kuri iš pavyzdžių atrodo pati ta, dažnai atšoki nuo sienos biggrin.gif

Žiūrėkit kaip įdomu - visa spalvos sudėtis ir atitikimas kitoms koduotėms (kaip suprantu):
http://encycolorpedia.com/a1abb2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 20 rugsėjo 2016 - 15:08
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 20, 14:40)
MamaGabi, radau augalo, kuri norejau tau pasiulyt apsodint, pavadinima.
Siulau ji sodint, aplink fontaniuka, ten kur atvira zeme, kaip kilimas tankus suauga.
Vadinasi Pachizandra

Dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 09 20, 14:21)
Merginos, labai reikia Jūsų pagalbos  help.gif
reikia greitai išsirinkti sienų spalvą bei virtuvinių spintelių spalvą.. 

O jezau - as greitai tik ledus galiu issirinkti bigsmile.gif
Cia gi namai, cia jus gyvensit! O mes ekspromtu turim nuspresti, kad jums butu gera ir grazu!? rolleyes.gif Na nerealus zmones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 09 20, 13:21)

komentuoju taip, kaip rodo mano kompas.
Desine apatine spalva i ruzavuma, desine virsutine - i gelsvuma, kaireje esancios spalvos sunkiai atpazystamos.
Bet kokiu atveju pagalvokite ar jums patiks gelsviau, ar rausviau.
Grindys, kiek iziuriu, turi pilko (salto) atspalvio.
Jei rinksites si derini su apatine desine sienu spalva, visos spalvos bus salto kolorito, jei su desine virsutine - bus silciau.

Prie sio komplekto labiau tiktu desine apatine, su virsutine gelsva bus kaip sviestas an duonos smile.gif .

Prie paskutinio derinuko sunku pasakyti kuri sienu spalva tiks, o kuri ne, nes labai neaisku, kiek spinteliu durys turi/ar turi gelsvo atspalvio.
Man asmeniskai maziausiai patinka paskutinis variantas.
Jus daugiau demesio skirkit baldams - norit sviesios erdves ar solidesnes tamsesnes? Jei neplanuojat daznai keisti baldu ir abejojat savo pasirinkimu, rinkites tarpini - nei per sviesu, nei per tamsu, o su sienu spalva jei ir nevisai pataikysite, po keleriu metu vistiek reikes perdazyti, tada pasirinkti bus lengviau, turesite patirties su apsvietimu, ir baldai jau stoves, o dabar, kai visur tuscia, nera taip paprasta is mazu pavyzdeliu viska sudestyti ir pataikyti i desimtuka.
Ant sviesaus stalvirsio visada yra lengviau/aiskiau dirbti, nebent isimtinai patinka tamsus ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 20, 15:38)
Žiūrėkit kaip įdomu - visa spalvos sudėtis ir atitikimas kitoms koduotėms (kaip suprantu):
http://encycolorpedia.com/a1abb2

biggrin.gif seniai su šita žaidžiu
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2016 09 20, 16:23)
komentuoju taip, kaip rodo mano kompas.
Desine apatine spalva i ruzavuma, desine virsutine - i gelsvuma, kaireje esancios spalvos sunkiai atpazystamos.
Bet kokiu atveju pagalvokite ar jums patiks gelsviau, ar rausviau.
Grindys, kiek iziuriu, turi pilko (salto) atspalvio.
Jei rinksites si derini su apatine desine sienu spalva, visos spalvos bus salto kolorito, jei su desine virsutine - bus silciau.

Prie sio komplekto labiau tiktu desine apatine, su virsutine gelsva bus kaip sviestas an duonos  smile.gif .

Prie paskutinio derinuko sunku pasakyti kuri sienu spalva tiks, o kuri ne, nes labai neaisku, kiek spinteliu durys turi/ar turi gelsvo atspalvio.
Man asmeniskai maziausiai patinka paskutinis variantas.
Jus daugiau demesio skirkit baldams - norit sviesios erdves ar solidesnes tamsesnes? Jei neplanuojat daznai keisti baldu ir abejojat savo pasirinkimu, rinkites tarpini - nei per sviesu, nei per tamsu, o su sienu spalva jei ir nevisai pataikysite, po keleriu metu vistiek reikes perdazyti, tada pasirinkti bus lengviau, turesite patirties su apsvietimu, ir baldai jau stoves, o dabar, kai visur tuscia, nera taip paprasta is mazu pavyzdeliu viska sudestyti ir pataikyti i desimtuka.
Ant sviesaus stalvirsio visada yra lengviau/aiskiau dirbti, nebent isimtinai patinka tamsus ir viskas.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif vidurinis variantas labiausiai patiko mano vyrui, o aš bijau, kad virtuvės baldai nesusilietų su grindimis ir, kadangi baldai uždari (nėra atvirų lentynų ar stiklinių durelių) kad optiškai nemažintų erdvės ax.gif

Aš labiausiai linkstu prie pirmojo varianto pilkesnių durelių (MCX 1477) bet bijau, kad namai nebūtų šalti... baldininkas pasiūlė daryti sendinimą g.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2016 09 20, 15:03)
mergaites kaip galvojat, cia dazyta ar tapetuota siena g.gif

http://www.thehouset...stCart_bed.jpeg

Gali būti tiek viena, tiek kita smile.gif Jei nesinori tapeto siuliu - tada dazyta/pamozota siena, jei siules netrukdo - galima rasti tokius tapetus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 09 20, 19:41)
Aš labiausiai linkstu prie pirmojo varianto pilkesnių durelių (MCX 1477) bet bijau, kad namai nebūtų šalti... baldininkas pasiūlė daryti sendinimą g.gif  Kaip manot?

Siulo sendinti medzio faktura turincia plokste? blink.gif
Gal jis pavyzdi tokio daikto parode/ar gali parodyti?
Jus jam ivardinote kas pas jus planuojama: klasikine klasika, moderni klasika, ale "Provansas" ar "country" link....

Medine/medzio faktura turinti virtuve salia mediniu grindu atrodo mazdaug taip ir tai dazniausiai sutinkama interjeruose, kurie priskiriami country stiliui:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 rugsėjo 2016 - 19:42
merginos, įlysiu ir aš su savo virtuve blush2.gif
dėl plytelių jau ramu, parvažiavo, viskas gerai, italai aukštumoj, viskas laiku, tvarkingai, kaip priklauso.

Bet va su virtuve kol kas milijonas klausimų...
Vienas, kurį jau klausiau virtuvės temoje - dėl šaldytuvo. Norėčiau dėt dvidurį, šalia kriauklės, bet jei ten montuojasi dviduris, tai jis jau ribojasi su kriaukle, kas man atrodo negerai ir nepatogu, kitas dalykas, kadangi noriu daryt ilgąją sieną be pakabinamų spintelių - nelabai gražu ir iššoka iš "konteksto".
Todėl labai norėčiau jūsų nuomonių šiuo klausimu, nes kitą sav jau turiu pradėt virtuvėje klijuot plyteles...
Klausimai tokie:
ar kelt dvidurį šaldytuvą į priešingą pusę ar verčiau statyt mažesnio pločio esamoj, numatytoj?
ar daryt vis tik pakabinamas spinteles?

Jei toje sienoje būtų langai, ko gero neklausčiau jūsų patarimo ir tikrai nekabinčiau spintelių, o dabar, kai siena ilga ir be langų, bijau prašaut.

Ant tos sienos kabinčiau country stiliaus paveikslus, gal kelias lentynėles.

Taigis, planelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 21 rugsėjo 2016 - 10:21
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 11:18)
Taigis, planelis

Kad pamažinti trikampį, tai patogiau būtų perkeltas, bet į kitą eilės galą, toliausiai nuo lango. Bet tada dingsta patogumas, užbėgantiems iš lauko - tiesiai prie šaldytuvo. Bet sakyčiau gaminančiojo patogumas svarbiau.

Kadangi kitoj pusėj spinta per visą sieną, tai viršutinių spintelių nekabinčiau, jei užtenka vietos daiktams ir be jų. Arba kažkada, jei norėtųsi, kokią vieną iš kitos operos, kaip čia: http://gravityhome.t...0...rt-pƶppler
Atsakyti
manau, kad vietos daiktams uztektu, bet kiek prisibijau "kirmelytes" vaizdo, kai bus ilga siena tik su apatinem, nors matau patoguma tame, kad nera spaudimo virs galvos ir tarsi gamint lengviau.
Kita vertus vaizda pagyvintu paveikslai bei lentynos.
Ech...kankinuos as vis, jei e su plytelem tai su kuo tai kitu lotuliukas.gif

ir dar, nugi uzmetykit akmenim, jei nebus spinteliu - noriu betonines sienos, ne tos tikros baisulingos betono, bet sviesaus, tarsi geriai isdziovinto betono lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 11:18)
merginos, įlysiu ir aš su savo virtuve  blush2.gif

Is virsaus ziurisi vienaip, o tu imk ir papaisyk vaizdeli is priekio ir pamatysi kaip viskas aiskiau ims deliotis smile.gif
Taip suprantu, kad kriaukles ir kaitlentes vietos yra nekintamos?
Paprastai kai siena yra ilga ir plika - centrine jos dali, kaip neisvengiamybe uzima gartraukis - modernus, klasikinis ar koks tik nori, bet jis tarsi centrine asis, kuri tikrai yra ant tos plikos sienos. Pagal tavo plana jis/koks bebutu, jau yra tarsi sone ir tai reiskia, kad ant tos sienos galo jau ''kazkas'' yra, todel svarbu rasti/sugalvoti jam grazia pusiausvyra....
Saldytuvas, jei plikas/metalinis ir dar stambus dviduris, virtuvei suteiks pramonines virtuves vaizda. Betonine siena ''pramonine virtuve'' mestels dar ir i moderno stiliu, virs galvos mediniai balkiai, apvalus stalas, plytu siena ir krosnele uz kampo - dar kito stiliaus elementai, akmenines pusiau matines didesnio formato plyteles - moderni klasika, todel cia viska reikia gerai apgalvoti, kad nesigautu chaoselis g.gif

Tarkim, jei gartraukis butu centrine sienos asis, tai ji supti galetu lentynos ir sviestuvai, kurie ir tuscia siena dekoratyviau papuostu ir darbastali apsviestu - nieko daugiau kaip ir netruktu... Man ir stalas cia patinka ir gaideliai/visteles ant sienu i tema - ''kaimas'' modernioje betonineje aplinkoje smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 rugsėjo 2016 - 14:10