Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(femme @ 2016 09 19, 21:05)
Kambarys mansardinis, labai daug baltų lubų, sienas tapetuosiu visas, bet matomų jų bus tik dvi, nes trumpoji po stogo nuolydžiu bus užstatyta lovom išilgai, kita - spinta, trečioje didelis langas iki žemės, tai tik kiek lieka ketvirtos, kur nedengs lentyna.
Manau visai žiūrėtųsi pirmieji ir šiek tiek veiktų raminančiai tas gilus mėlynumas. Baldai planuojami sendinto ąžuolo (lovos ir rašomo stalviršis) ir sodrios pilkos.

Mano kuklia nuomone kontrastas per didelis ir varginantis, o ir optiskai pavadinkim ''taskuotas/demetas'' vaizdas ant tiek skirtingu formu sienu (kai kur daug, kai kur tik siaurai) ziuresis kiek chaotiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 19, 21:21)
Mano kuklia nuomone kontrastas per didelis ir varginantis, o ir optiskai pavadinkim ''taskuotas/demetas'' vaizdas ant tiek skirtingu formu sienu (kai kur daug, kai kur tik siaurai) ziuresis kiek chaotiskai ax.gif

Ok, ačiū už nuomonę, pasidėjau į stalčiuką vaizduotėje biggrin.gif
Bet visgi laukiu gal kas matė kur inkariukų motyvą ;) arba marinistinį įdomų variantą ne per daug vaikišką.....
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 19, 21:35)
Ok, ačiū už nuomonę, pasidėjau į stalčiuką vaizduotėje biggrin.gif
Bet visgi laukiu gal kas matė kur inkariukų motyvą ;) arba marinistinį įdomų variantą ne per daug vaikišką.....

Dar ir isklotine i ta stalciuka priglausk smile.gif
user posted image

Jei jau i melynuma (nesvarbu dazas ar tapeto fonas), as buciau linkusi i kiek kitoki atspalvi, kuris nevargintu, tiktu prie baltos bei balinto medzio spalvos ir butu tinkamas neribotam laikotarpiui:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/img][/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 rugsėjo 2016 - 21:24
Femme, kodel marine tema, jug neprie pat juros gyvenat, nors man gal cia tokia asmenine asociacija, kai nuvaziuoji Neringon o ten visi ne vietiniai merine tema pamise biggrin.gif

Ar patys berniukai labai sia tematika megsta?
man tarkim sie labai berniokiski
https://www.sanderso...code=DVOY213362

prie sviesiu sienu gal tokius reminciau (panasiai kaip tavo hole, tokiu pat stilium)
http://www.ebay.co.u...LcHAQWPA-ppx5wQ
irgi visai berniukiskai atrodo

gal dar pagalvok, nedaryk labai ryskiu perkritimu, kaip MamaGabi iliustravo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 19, 22:26)
Femme,
gal dar pagalvok, nedaryk labai ryskiu perkritimu, kaip MamaGabi iliustravo  g.gif

Per naktį jau visai kitaip persigalvojau, o žiūriu ir mamagabi tą patį siūlo biggrin.gif dažysiu mėlynai, bet ne tik sienas, o ir nuolydį, tik nežinau ar stoglangio nišą irgi, ar baltą palikt g.gif

O po to pažaisim su trafaretais ;)

Visai gražus ir ne per intensyvus Benjamin Moore Oxford grey mėlynumas:
http://m.benjaminmoo...lor/oxford-gray
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 20, 09:28)
Per naktį jau visai kitaip persigalvojau, o žiūriu ir mamagabi tą patį siūlo biggrin.gif dažysiu mėlynai, bet ne tik sienas, o ir nuolydį, tik nežinau ar stoglangio nišą irgi, ar baltą palikt  g.gif

as palikau stoglangio nisa ir ta nuolydi - siena baltas ir negrazu man...
o pas dukra nera stoglangio, bet tas nuolydis tapetuotas, isivaizduoju, jog ir sus stoglangiu jei butu tai atrodytu daug geriau nei baltas
Papildyta:
http://www.benjaminm...-colour-trends/
siame pvz man ta spalva nelabai...noreciau labiau pilkos
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 20, 10:48)
as palikau stoglangio nisa ir ta nuolydi - siena baltas ir negrazu man...
o pas dukra nera stoglangio, bet tas nuolydis tapetuotas, isivaizduoju, jog ir sus stoglangiu jei butu tai atrodytu daug geriau nei baltas
Papildyta:
http://www.benjaminm...-colour-trends/
siame pvz man ta spalva nelabai...noreciau labiau pilkos

siame jau geriau atrodo
http://www.benjaminm...ng-kids-bedroom

matomai labai nuo apsvietimo prilklauso, jei labai sviesus kambarys - manau pilkinciau
Atsakyti
user posted image

Mama Sandra, paprasti apvadai aplink langus:
http://www.part.lt/i...d7b4dff8a21.jpg

As tik uz dazyta/tapetuota slaitine siena. Pameni, mamaSandra kaip as tau sakiau tapetuoti slaitine siena, nes man balta irgi negrazu schmoll.gif , bet stoglangio nisas kaip ir, beje, bet kokio lango nisa palikciau balta - langas atrodo daug erdvesnis ir sviesos daugiau.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 20, 09:28)
Per naktį jau visai kitaip persigalvojau, o žiūriu ir mamagabi tą patį siūlo biggrin.gif dažysiu mėlynai, bet ne tik sienas, o ir nuolydį, tik nežinau ar stoglangio nišą irgi, ar baltą palikt  g.gif

Visai gražus ir  ne per intensyvus Benjamin Moore Oxford grey mėlynuma

As lango nisa turbut palikciau balta, o jei vaizdas netenkins - uzdazysi smile.gif
Man angokrasciai graziau balti, kaip langai, jei jie irgi balti. As pas save nespejau to prakontroliuoti - dazytojai su vyro pritarimu eme ir pavare pagal save, tai man taip ir knieti dabar visus angokrascius nutepti baltai, bet gi nukreivaliuzinsiu pati doh.gif
Laime, kad jie slepiasi po uzuolaidomis smile.gif

Spalva tai tikrai labai specifine - indelyje pilkutele, ant sienu beveik melyna bigsmile.gif Sunku patiketi, kad visur ta pati...ir ar ne per tamsi, ypac jei dazyti ir slaitus g.gif :
user posted image

Ar butinai Benjamin Moor?
Flugger turi labai panasia, tik melynesne Soft Pigeon Blue IN-550
Turiu palete pries nosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 rugsėjo 2016 - 11:02
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 20, 11:55)
As lango nisa turbut palikciau balta, o jei vaizdas netenkins - uzdazysi smile.gif
Man angokrasciai graziau balti, kaip langai, jei jie irgi balti. As pas save nespejau to prakontroliuoti - dazytojai su vyro pritarimu eme ir pavare pagal save, tai man taip ir knieti dabar visus angokrascius nutepti baltai, bet gi nukreivaliuzinsiu pati  doh.gif
Laime, kad jie slepiasi po uzuolaidomis smile.gif

Spalva tai tikrai labai specifine - indelyje pilkutele, ant sienu beveik melyna bigsmile.gif Sunku patiketi, kad visur ta pati...ir ar ne per tamsi, ypac jei dazyti ir slaitus g.gif :
user posted image

Ar butinai Benjamin Moor?
Flugger turi labai panasia, tik melynesne Soft Pigeon Blue IN-550
Turiu palete pries nosi mirksiukas.gif

Man patinka benjamin moore, nes labai daug variantų ir realių pavyzdžių.
Dėl pačios spalvos - ko gero maišyčiau 50 % pigmento, taip dažnai darau su išsirinktom spalvom, nes kaip praktika rodo, realiai spalva ant sienų 2* intensyvesnė, nei paletėje, tai perpus sumažinus pigmento gaunasi kaip tik ta tongue.gif

Dar užkabino Nimbus gray ir wedgewood gray, pike's peak gray.....

Jaučiu bus 50 melsvai pilkų atspalvių kambarys, kol išsirinksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 20 rugsėjo 2016 - 12:25
QUOTE(vida777 @ 2016 09 20, 10:54)
Mama Sandra, paprasti apvadai aplink langus:

As tik uz dazyta/tapetuota slaitine siena.

Pamenu ir gailiuos, kad miegamajam netapetavau, uztat jau veliau buvau pasimokius ir viska padariau teisingai.
Apvadai paprasti, bet neprasti.
Sakyciau jei dar juos nudazius ta pacia spalva kaip ir siena (balta), tai isvis turetu susiliet.
Tiesa, gavau ppaildoma nuolaida apvadams, taidabar sedziu visa apsipatenkinus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 09 20, 12:58)
ko gero maišyčiau 50 % pigmento, taip dažnai darau su išsirinktom spalvom, nes kaip praktika rodo, realiai spalva ant sienų 2* intensyvesnė, nei paletėje, tai perpus sumažinus pigmento gaunasi kaip tik ta tongue.gif

Dar užkabino Nimbus gray ir wedgewood gray, pike's peak gray.....

Jaučiu bus 50 melsvai pilkų atspalvių kambarys, kol išsirinksiu doh.gif

o nesigaus - kazkas panasau i melynuma, bet ne visai taip?
man grazu tamsios sodrios sienos, matyt palikau maksimaliste, nes arba viskas arba nieko, jokios bliednos sienos nedaryciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 20 rugsėjo 2016 - 12:59
Merginos, labai reikia Jūsų pagalbos help.gif
reikia greitai išsirinkti sienų spalvą bei virtuvinių spintelių spalvą..

Čia keli man patikę sienų atspalviai (šviesiausi) Plytelė ant kurios padėti - grindys.

user posted image

user posted image

user posted image

O čia spintelių derinukai (1 paveikslėlyje du skirtingi atspalviai, o kituose ta pati spalva tik viena ant eglės, kita ant beržo)

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Kadangi vienoje žinutėje negalėjau įkelti daugiau nuotraukų tai .....

Dar įkeliu svetainės kelias nuotraukas (atsiprašau už betvarkę) blush2.gif

Pirmose nuotraukose svetainė toliau virtuvė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Toks bus virtuvinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 20 rugsėjo 2016 - 13:19
MamaGabi, radau augalo, kuri norejau tau pasiulyt apsodint, pavadinima.
Siulau ji sodint, aplink fontaniuka, ten kur atvira zeme, kaip kilimas tankus suauga.
Vadinasi Pachizandra
Atsakyti