Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas,
kila jau numeciau biggrin.gif ta proga sokolado plyta suraiciau, db eisim vaiksciot kol isdeginsiu tas kalorijas biggrin.gif nu nepataisoma as apsirijele. Nelemta svert maziau 66kg
Atsakyti
Labas;) atgijo tema;)
Pietum vyras uzsiprase keptų bulvių....aš jų tikrai nenoriu, tai net nežinau ką čia sau pagamint....
Atsakyti
del apetito, tai jis ir dabar zveriskas doh.gif sunkiai isivaizduoju, kur jau labiau galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 20, 10:12)
Labas,
kila jau numeciau biggrin.gif ta proga sokolado plyta suraiciau, db eisim vaiksciot kol isdeginsiu tas kalorijas biggrin.gif nu nepataisoma as apsirijele. Nelemta svert maziau 66kg

Tu nors vaikstai, begioji biggrin.gif
QUOTE(zingeidi @ 2016 09 20, 10:26)
Labas;) atgijo tema;)
Pietum vyras uzsiprase keptų bulvių....aš jų tikrai nenoriu, tai net nežinau ką čia sau pagamint....

Mano pagrindiniai valgytojai tik vakare pasirodys, taip pat nezinau ka cia sau gaminti ax.gif zingeidi, kaip svoriukas?
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 20, 10:32)
del apetito, tai jis ir dabar zveriskas doh.gif sunkiai isivaizduoju, kur jau labiau galima  unsure.gif

Laikykis, jau nedaug pasiliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 09 20, 12:07)
Tu nors vaikstai, begioji  biggrin.gif
Mano pagrindiniai valgytojai tik vakare pasirodys, taip pat nezinau ka cia sau gaminti  ax.gif zingeidi, kaip svoriukas?

Laikykis, jau nedaug pasiliko  smile.gif

Pas mane vyras pietums grįš ir sunu iš mokyklos atvės.
Svoris kolkas stabiliai 60 kg laikos. Liko 3-4 kg numesti iki priesnestuminio svorio;) jaučiu, kad juos sunkiausiai bus nurident....
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 09 20, 11:53)
Pas mane vyras pietums grįš ir sunu iš mokyklos atvės.
Svoris kolkas stabiliai 60 kg laikos. Liko 3-4 kg numesti iki priesnestuminio svorio;) jaučiu, kad juos sunkiausiai bus nurident....

Neblogai thumbup.gif jau virs 10 kg nuridenai? ax.gif

uzkretei tu mane su tom bulvem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 20 rugsėjo 2016 - 12:10
QUOTE(Anike* @ 2016 09 20, 13:05)
Neblogai  thumbup.gif jau virs 10 kg nuridenai?    ax.gif

uzkretei tu mane su tom bulvem  biggrin.gif

Atrodo 13, bet dar nesustosiu;)
Aš pati, kepdama bulvės, kelis šaukštus suvalgiau, nes taip pakvipo.....
Atsakyti
Meniu
Pusryciai -stikline avieciu, 100gr varskes
Tarp pietu ir pusryciu plyta pienisko sokolado
Pietus- plovas, morku salotos su majonezu.
Pavakariai- 2 obuoliai
Vakariene - dvi desreles, du agurkai, pomidoras, kazkokio majonezinio padazo biski. 5 pauksciu pieno saldainiai smile.gif

Atsakyti
Spaliuke, nu jei tu po 300 g torto valgydama sugebi po kilograma numest, tai as juodai pavydziu, jau net nebe baltai blink.gif bigsmile.gif
Meniu:
obuolys
obuolys, 3 saukstai avizines koses
obuolys
lekste ant sviesto apkeptu varsketuku su grietine, du saukstai makaronu su pomidorais ir suriu
obuolys
glaistytas surelis, didele sauja seklu misinio, o gal net dvi
obuolys
2 obuoliai (jau po 20 val) ir stikline juodos arbatos su pienu
Badas kankina, pikta jauciuosi, o atrodo nemazai valgiau... Siandien visa diena ant koju, plaukimas, susirinkimas mokykloj, kuris virs 2 val truko. Mazoji radau visa alkana, kose jau ne valge bet praryjo, nespejau det i burna unsure.gif

Labas vakaras smile.gif
Del maitinimo savo pienu turbut vienos tiesos nera. Cia jau kaip kam pasiseka. Bet kadangi Piku dama sitoj temoj sedi, tai neturetu labai jau augti bet kokiu atveju manau 4u.gif
Atsakyti
Smile_at nu labai tavo meniu kudas iskyrus tuos obuolius tai pagrindinio maisto ne kazka, kur tu alkana nebusi
O mazosios ka nesugebejo nieks be taves kose pamaitint unsure.gif

Labas rytas
mano vakarykstis meniu
2 pieniskos desreles, saukstelis kecupo, riekute jones duonos

Keptas obuolyssu cinamonu

Bliudukas Grikių su jautiena, cukinija, morkom ir svogunais

Keptas obuolys su cinamonu

Rauginti kopustai su kiaulienos kumpiu patroskinti ant keptuves
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 09 20, 21:46)
Spaliuke, nu jei tu po 300 g torto valgydama sugebi po kilograma numest, tai as juodai pavydziu, jau net nebe baltai  blink.gif  bigsmile.gif
Meniu:
obuolys
obuolys, 3 saukstai avizines koses
obuolys
lekste ant sviesto apkeptu varsketuku su grietine, du saukstai makaronu su pomidorais ir suriu
obuolys
glaistytas surelis, didele sauja seklu misinio, o gal net dvi
obuolys
2 obuoliai (jau po 20 val) ir stikline juodos arbatos su pienu
Badas kankina, pikta jauciuosi, o atrodo nemazai valgiau... Siandien visa diena ant koju, plaukimas, susirinkimas mokykloj, kuris virs 2 val truko. Mazoji radau visa alkana, kose jau ne valge bet praryjo, nespejau det i burna  unsure.gif

Labas vakaras smile.gif
Del maitinimo savo pienu turbut vienos tiesos nera. Cia jau kaip kam pasiseka. Bet kadangi Piku dama sitoj temoj sedi, tai neturetu labai jau augti bet kokiu atveju manau  4u.gif

Nu kai per keleta dienu priaugu 4 tai.ko nenukris, skysciai svyruoja ir tiek smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 09 21, 05:40)
Smile_at nu labai tavo meniu kudas iskyrus tuos obuolius tai pagrindinio maisto ne kazka, kur tu alkana nebusi
O mazosios ka nesugebejo nieks be taves kose pamaitint  unsure.gif

Labas rytas
mano vakarykstis meniu
2 pieniskos desreles, saukstelis kecupo, riekute jones duonos

Keptas obuolyssu cinamonu

Bliudukas Grikių su jautiena, cukinija, morkom ir svogunais

Keptas obuolys su cinamonu

Rauginti kopustai su kiaulienos kumpiu patroskinti ant keptuves

Tai namuose nebuvau vakar beveik. Pusrycius pavalgiau 10, tada po prakaitu visiems pietus lagaminai, 11.40 isvaziavom su mazajai I mokykla sesiu, tiesiai I baseina, namo grizom po 15 val, kol visais pasirupinau, pati pavalgiau pietus ir 17 isvaziavau I susirinkima, grizau apie 20.30... Valgymai normalaus, bet truksta vieno normalaus, del to alkis verysad.gif mazosios nesusiprato, vyrui amzinai atrodo, kad jei rekia vaikas, tai miego nori ir mamos verysad.gif valgyt tai ne pagal ji... Nors ir paliktas valgis jai... Nu bet apetitas nuo men pradzios suprastejes vaiko,tai seniai matem, kad taip valgytu... Dvynes beja ir nevalgiusias radau, pamate mane pradejo reikalaut vakarienes...
Na bet man mistika, kaip tu per diena sugebi 3 kart mesos pavalgyt ir dar skietingus biggrin.gif
Einu numirsiu dar jei mazoji leis...
Labas rytas smile.gif
Atsakyti