Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Meniu:
Pusryciai - baltyminis jogurtas
Pietus - 2virti kiausiniai su agurku ir grietine
Vakariene - cenachai su vistiena 1lekste
Per diena 2puodeliai late
Atsakyti
kas stovit atsiseskit, pristatau super dietini meniu cool.gif

pusryciai - gabalas torto (kokie 300gr biggrin.gif ) , gabalas varskes pyrago, 3in1 kava
Pietus - tunas aliejuje skardine, trys agurkai ir trys pomidorai, puse svoguno
Pavakariai - 3 obuoliai
Vakariene - 5 surio skonio trapuciai, 5 pauksciu pien saldainiai, sauja taleriu, 3in1 kava

ir velai vakare begsiu 9,6km ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 19, 17:35)
tiesiogiai - maitinancios kaloriju sudegina daugiau.
maitini -ner racione alaus ir keptos duonos kokios, nematini -pasitaiko biggrin.gif
kai kuriu maitinanciu maisto racionas laaabai susiaureja - gali vos ne ribota kieki produktu vartot, tai ir nepriaugti lengviau smile.gif pagundu maziau, kaip sakant.

bet apetitas zveriskas, na mano rate db daug mamu maitinanciu, nu nekrenta tas svoris taip zaibiskai neivienai ax.gif nors daugybes dalyku nevalgo. Mano atveju buvo taspats. Noriu sukust turiu atitinkamai maitintis, MP stebuklu nedaro, kaip bebutu gaila smile.gif islosiamos juk tik 300kcal, o tas yra labai, labai mazai, o jei sumazinsi kcal nebus MP unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 19 rugsėjo 2016 - 18:11
Kazkaip mano aplinkoj atvirksciai - daugumai maitinanciu krenta tikrai lengviau nei nemaitinanciom g.gif greiciausiai nuo organizmo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 09 19, 14:45)
Viskas nauja.  Tai biski sedziu kosmose lotuliukas.gif

Ilgai trunka tokie mokslai? Cia gal Vilniuje?
QUOTE(smile_at @ 2016 09 19, 16:48)
Labas

Meniu:
du obuoliai
du sumustiniai su juoda duona, sviestu, fermentiniu suriu
2 obuoliai puodelis arbatos su pienu
lekste svieste apkeptu sparaginiu pupeliu
3 obuoliai, 3 sauksteliai medaus
glaistytas surelis, sauja seklu is seklu rinkinio salotoms, 2 nedideli sumustiniai su juoda duona, sviestu, vienas ir su suriu
apie 200 g naturalaus jogurto su chia
tikiuos daugiau nieko nebus, bet jei badas labai uzkankins, bus obuoliu arba juodos arbatos su pienu

Kol nesurasau atrodo nieko, bet kai matau pries akis meniu savo, tai nekazka  blush2.gif
Siandien mano maze normaliai pastovejo niekur nesilaikydama, stovejo ir juokes pati balsu biggrin.gif

Kokia saunuole mazyle wub.gif jinai gi gruodinuke, ar ne? Kieta, kaip mamyte smile.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 09 19, 17:31)
Anike,pajutau skausmą tik vėl prigulus,nebuvo nė kada galvot visą dieną  schmoll.gif  Dirbau virtuvėj,tai nusivariau nuo kojų juodai,o dar tik pirmadienis  blink.gif
Šeštadienį važiuosiu į sporto klubą,vyras vakar jau pradėjo lankyt,sakė  thumbup.gif  Aš tai į kokį baseiną ar džekuzį pradžiai  biggrin.gif

Labas dienas  smile.gif

Tu dar i sporto kluba ruosiesi, as tai tik guleciau be jegu blush2.gif

Meniu
pusr. balinta kava, sumustinis su batonu ir suriu
piet. ryziai, vistienos gabaliukai su padazu, salotos is pomidoru, papriku, kons. artisoku; balinta kava, 1 juost. sokolado
pav. balinta kava, 2 sausainiai
vak. obuolys

spaliuke, buna ir blogiau smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 19, 17:35)
maitini -ner racione alaus ir keptos duonos kokios, nematini -pasitaiko biggrin.gif
kai kuriu maitinanciu maisto racionas laaabai susiaureja - gali vos ne ribota kieki produktu vartot, tai ir nepriaugti lengviau smile.gif pagundu maziau, kaip sakant.

Nu tas jo, bet apetitas tai irgi zveriskas, as baisiai saldumynu norejau, visokias chalvas raitojau, pyragus kasdie kepiau
svoris krito man gerai bet ribojau save, jei buciau valgius pagal apetita kazin kazin kaip ten butu

Meniu
5 kepti varskeciai(nesaldinti) su slyvu uogiene
50 gr karalisko misinio
grikiai su jautienos kumpiu, morkom, svogunu ir cukinija, mazdaug tiek kiek telpa i rieskucias
obuolys antaninis
tuno salotos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 rugsėjo 2016 - 19:35
QUOTE(Anike* @ 2016 09 19, 18:41)
Kokia saunuole mazyle  wub.gif jinai gi gruodinuke, ar ne? Kieta, kaip mamyte  smile.gif

Aha, gruodinuke mano smile.gif kur jau mamyte kieta, toli grazu blush2.gif
Spaliuke, kur tau tiek torto telpa blush2.gif mane badas kankina, obuoli jau sugrauziau apie 20, ir arbatos su pienu isgeriau, dabar laikaus, zalia arbatele gurksnoju, nors mielai praryciau kokiu 10 obuoliu... bet gana, reikia nupurtyt kg cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 09 19, 20:26)
Aha, gruodinuke mano smile.gif kur jau mamyte kieta, toli grazu  blush2.gif
Spaliuke, kur tau tiek torto telpa  blush2.gif mane badas kankina, obuoli jau sugrauziau apie 20, ir arbatos su pienu isgeriau, dabar laikaus, zalia arbatele gurksnoju, nors mielai praryciau kokiu 10 obuoliu... bet gana, reikia nupurtyt kg  cool.gif

Kas ten lentute vos ne po 5 min islaikydavo smile.gif

Ir as alkanauju, bet jau ziuriu blogiausia praejo, tureciau iki ryto atsilaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 09 19, 21:21)
Kas ten lentute vos ne po 5 min islaikydavo  smile.gif

Ir as alkanauju, bet jau ziuriu blogiausia praejo, tureciau iki ryto atsilaikyti  smile.gif

Tai kad ne visai taisyklingai laikiau blush2.gif
Va 10 km vos nubegau liezuvi iskisus blush2.gif aisku gal jau ir amzius savo daro...
O man skrandi badas grauzia, laukiu MB ir eisiu maudytis. Kol jo ner negaliu, nes mazoji su mumis miega, o ji prabudineja ir ropoja mamos ieskot...
Atsakyti
smile_at, o tu manai 300gr torto yra labai didelis gabalas ? biggrin.gif

kaip gerai prasibegom wub.gif ne minutes sunkios nebuvo wub.gif prapliurpem visa kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 19, 22:14)
smile_at, o tu manai 300gr torto yra labai didelis gabalas ?  biggrin.gif

kaip gerai prasibegom  wub.gif ne minutes sunkios nebuvo  wub.gif prapliurpem visa kelia  lotuliukas.gif

Pavydžiu, kad turi kompanija bėgimui blush2.gif
Didelis nedidelis, bet 3 porcijos skaitosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 09 19, 22:18)
Pavydžiu, kad turi kompanija bėgimui  blush2.gif
Didelis nedidelis, bet 3 porcijos skaitosi biggrin.gif

jo faina su kompanija, dazniausiai keturiese begam, itraukiau draugus i sita pekla biggrin.gif

mano dienos meniu tris normalius zmones pamaitintu, tai kas cia tas tortas biggrin.gif na rytojui jau saldesiu nebeturiu, gana nestuke.gif noriu svori numest ir paziuret ar begt bus lengviau, sako turetu
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 19, 18:35)

Tikra tiesa nes as - gyvas pavyzdys smile.gif Maitinu pati ir svoris nuriedejo iki 67 tai kol kas laikosi stabiliai. Na dziusna pavirtau tai biski baisu kad baigus maitint taip pat sparciai augs g.gif Maisto visiskai neriboju bet kad apetitas didelis labai irgi nepasakyciau smile.gif Tikrai prisideda tai kad nevartoju alkoholio, tai ir nera savaitgaliniu apsirijimu kaip anksciau
Atsakyti