Labas,pas mane vakarienei sušiai Visą dieną lovoj praleidau,ryt į darbą...
Papildyta:
Pikų dama,man bus labai įdomu kaip tau seksis tvarkytis su svoriu po Aš išvažiavau gimdyt kažkur 85-87,bet va po gimdymo dar ugtelėjau
QUOTE(smile_at @ 2016 09 17, 21:13)
As ir kasdien saldesius kemsu nuo nervu. Yra svarbiu priezasciu nerimaut, tai nezinau kada man palengves bet saldesius stengsiuos uzraukt, dar siandien apie cukraus zala prisiskaiciau, reikia pasakyt stop...
Piku dama, jau solidus pilvuzas tavo nostalgija man prisiminimams pries metus
Siandien viena is sesiu uzgriuvo ant mano mazo zuikio, prakirto lupyte smarkokai, dantenas, pilna burnyte buvo kraujo
Idejau ir as foto is Vilniaus maratono
Laba vakara
Piku dama, jau solidus pilvuzas tavo nostalgija man prisiminimams pries metus
Siandien viena is sesiu uzgriuvo ant mano mazo zuikio, prakirto lupyte smarkokai, dantenas, pilna burnyte buvo kraujo
Idejau ir as foto is Vilniaus maratono
Laba vakara
Kad greiciau praeitu visi nerimai ir mazajai, kad greiciau sugytu
QUOTE(Barbaškė @ 2016 09 17, 21:37)
Papildyta:
Pikų dama,man bus labai įdomu kaip tau seksis tvarkytis su svoriu po Aš išvažiavau gimdyt kažkur 85-87,bet va po gimdymo dar ugtelėjau
Papildyta:
Mano mazasis vakar vel nuo pat ryto pristojo, kad sushius daryti. Tai man vienas ritinelis ilgas( 8 sushiai) atiteko, o jis visus likusius 4 ilgus ritinelius suvalge.
As irgi vakar beveik visa diena prasivoliojau su knygomis. Gavau savo siunta, tai vakar skaiciau apie Smetona ir jo zmona Sofija, idomu. Adamkaus dienorasciai irgi labai patiko.
Siandien issimiegojau iki 8.30
QUOTE(Anike* @ 2016 09 18, 09:00)
Kad greiciau praeitu visi nerimai ir mazajai, kad greiciau sugytu
Mano mazasis vakar vel nuo pat ryto pristojo, kad sushius daryti. Tai man vienas ritinelis ilgas( 8 sushiai) atiteko, o jis visus likusius 4 ilgus ritinelius suvalge.
As irgi vakar beveik visa diena prasivoliojau su knygomis. Gavau savo siunta, tai vakar skaiciau apie Smetona ir jo zmona Sofija, idomu. Adamkaus dienorasciai irgi labai patiko.
Ačiū, Anike, tikiuosi viskas bus gerai...
Reikia eit man tvarkytis, bet kaip tingiu... Gal pirmą pietūs gaminsiu. Svarstyklės šiandien visai ne draugės, taip kad susiimu. Gal meniu reiktų pradėti rašyti, bet žiūriu nebus skaitančių lentelės irgi nenusimato, i kuria gali įsirašyti... Vnz, bandysiu savikontrole įjungti
Labas
QUOTE(smile_at @ 2016 09 18, 10:02)
Ačiū, Anike, tikiuosi viskas bus gerai...
Reikia eit man tvarkytis, bet kaip tingiu... Gal pirmą pietūs gaminsiu. Svarstyklės šiandien visai ne draugės, taip kad susiimu. Gal meniu reiktų pradėti rašyti, bet žiūriu nebus skaitančių lentelės irgi nenusimato, i kuria gali įsirašyti... Vnz, bandysiu savikontrole įjungti
Labas
Labas
O tai kas neramina, del svekatos, ar siaip kas?
Ir as einu lyginti, pietu gaminti. Kazkotai jau isalkau
Meniu ir man kniet rasyti, del saves, kad valgyciau tvarkingiau
QUOTE(Anike* @ 2016 09 18, 10:53)
O tai kas neramina, del svekatos, ar siaip kas?
Dėl sveikatos artimo žmogaus žmogus jaunas, laukia sudėtinga širdies operacija
Mano vaikui cepelinu kvapas pasivaideno, vaikšto, zyzia kad nori gyvenime nesu jų gaminys ir neplanuoja, tai mociutes užsiprašė dabar
QUOTE(smile_at @ 2016 09 18, 11:33)
Dėl sveikatos artimo žmogaus [COLORyellow]žmogus jaunas, laukia sudėtinga širdies operacija[COLOR=yellow]
Mano vaikui cepelinu kvapas pasivaideno, vaikšto, zyzia kad nori gyvenime nesu jų gaminys ir neplanuoja, tai mociutes užsiprašė dabar
Ojej, stiprybes jums visiems
Mano mamai ketvirtadieni daro kelio operacija, pakeite sanari dirbtiniu Bet viskas gerai praejo, jau vaiksto pasiramsciuodama, dabar kad greiciau viskas sugytu, o po metu kitas kelias
Kaip noreciau cepelinu maniskiai isleke i Mcdonalda, sake ir man atves
QUOTE(Anike* @ 2016 09 18, 11:41)
Ojej, stiprybes jums visiems
Mano mamai ketvirtadieni daro kelio operacija, pakeite sanari dirbtiniu Bet viskas gerai praejo, jau vaiksto pasiramsciuodama, dabar kad greiciau viskas sugytu, o po metu kitas kelias
Ačiū. Tikiu, kad viskas bus gerai.
Mano mamai irgi bėdos su keliais, bet kol kas neplanuoja keisti...
Mcdonaldo maisto nemėgstu valgiai kelis kart na man toks neskanus skonis jaučiasi... Nebent ledų
Sveikutes, as ir pradedu svarstyt kad reikia meniukus rasyt, nes tada kazkaip jauties atsakinga pries jus, o paskutiniu metu ziurint i veidrodi nebetrukdo ir tie keli kg, senstu turbut
Serena, tu man visada buvai super figuros
Papildyta:
manau labai priklausys nuo to, kaip seksis maitint
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 09 17, 22:37)
Papildyta:
Papildyta:
manau labai priklausys nuo to, kaip seksis maitint
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 18, 19:01)
Serena, tu man visada buvai super figuros
Aciu, istikro gal dabar sportas dadejo, nes svoris 64-65 svyruoja, o figura atrodo geriau
Beje primink kiek as staciau?
QUOTE(..Serena.. @ 2016 09 18, 20:05)
Aciu, istikro gal dabar sportas dadejo, nes svoris 64-65 svyruoja, o figura atrodo geriau
lasiakas virto raumenuku, o jie ir grazesni, ir sunkesni kazkur internete buvo foto merginu palyginimui 63kg sportuojancios, ir 63kg nesportuojancios. Tai ta sportuojanti zyymiai kudesne atrode
man atrodo+18, bet tuoj susirasiu sarasiuka.
+13, su Agnieeska sumaisiau jau nerealu
Baigesi beprotiskai darbingas savaitgalis, svoris soko i virsu, nuo naktiniu picu ryt pirmadienis puiki diena susiimt !