Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

pasisveriau ir as, +9 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 16, 12:13)
pasisveriau ir as,  +9 kg smile.gif

primink, kiek as staciau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 09 16, 12:14)
primink, kiek as staciau? biggrin.gif

+16 biggrin.gif tai dar visai realu..
va kas state gerokai virs 20 jau kazin.. Nezinau ka tureciau padaryti, kad per likusi laika dar kokius 15 kg uzsimesciau biggrin.gif
kas state +13 irgi kazin.. matau bus daugiau nei +4 per likusi laika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 16 rugsėjo 2016 - 11:33
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 16, 11:28)
+16  biggrin.gif tai dar visai realu..
va kas state gerokai  virs 20 jau kazin.. Nezinau ka tureciau padaryti, kad per likusi laika dar kokius 15 kg uzsimesciau  biggrin.gif
kas state +13 irgi kazin.. matau bus daugiau nei +4 per likusi laika  ax.gif

speju tikslas isvaziuot gimdyt neperlipus 100kg ?

Labas damos,
diiirbu, snd fotkinu krikstynas, ryt kaune vesalia, gryzus fotosesija seimos, poryt vel krikstynos blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 16, 12:00)

Labas damos,
diiirbu, snd fotkinu krikstynas, ryt kaune vesalia, gryzus fotosesija seimos, poryt vel krikstynos  blink.gif  biggrin.gif

Kaip fainai smile.gif kiek visko daug pamatai, prisibendrauji. Jauciu man ir patiktu, kiekviena diena vis kazkas naujo smile.gif

Siandien truputi apsiprekinau, sunui ziemine kepure, pirstines, sau ziemine striuke, ot ruosiuosi is anksto biggrin.gif pagalvojau, kai reikia ziema, niekada nieko nerandu
Atsakyti
Anike bus šalta žiema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 09 16, 14:13)
Anike bus šalta žiema?  biggrin.gif

Tikiuosi, kad nelabai smile.gif bet siandien taip ramiai apsipirkau, niekas dar i zieminius rubus neziuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 16, 13:00)
speju tikslas isvaziuot gimdyt neperlipus 100kg ?

Labas damos,
diiirbu, snd fotkinu krikstynas, ryt kaune vesalia, gryzus fotosesija seimos, poryt vel krikstynos  blink.gif  biggrin.gif

siaip noreciau neperlipst 95 smile.gif bet cia vargiai imanoma biggrin.gif

oho kiek veiklos!!
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Spaliuke, oho kiek veiklos bigsmile.gif ir kaip tu viska speji blink.gif
As laukiu rytojaus ir svajoju issimiegot lotuliukas.gif na ir isbegt vel labai noriu, padai niezti, po sekmadienio vis nebuvo kada ax.gif dienotvarke chaotiska, poilsio maza, ant saldumynu traukia, kaip man susiimt ir nukratyt paskutinius kg unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 16 rugsėjo 2016 - 21:37
QUOTE(smile_at @ 2016 09 16, 21:28)
Sveikos smile.gif
Spaliuke, oho kiek veiklos  bigsmile.gif  ir kaip tu viska speji  blink.gif
As laukiu rytojaus ir svajoju issimiegot  lotuliukas.gif na ir isbegt vel labai noriu, padai niezti, po sekmadienio vis nebuvo kada  ax.gif dienotvarke chaotiska, poilsio maza, ant saldumynu traukia, kaip man susiimt ir nukratyt paskutinius kg  unsure.gif

Mazai miegu biggrin.gif snd vaiko nemaciau verysad.gif isvaziavau miegojo, gryzau miega....

Nu man kol tempas nesuletes be sansu numest dar kazka, nes kasdien saldesius kemsu.

Laukiu picos, kimsim biggrin.gif
Atsakyti
kaip sekes dirbt, Spaliuke?

imeciau i albuma sios dienos nuoga pilvuuuuza biggrin.gif
Atsakyti
As ir kasdien saldesius kemsu nuo nervu. Yra svarbiu priezasciu nerimaut, tai nezinau kada man palengves verysad.gif bet saldesius stengsiuos uzraukt, dar siandien apie cukraus zala prisiskaiciau, reikia pasakyt stop...
Piku dama, jau solidus pilvuzas tavo ax.gif nostalgija man prisiminimams pries metus biggrin.gif
Siandien viena is sesiu uzgriuvo ant mano mazo zuikio, prakirto lupyte smarkokai, dantenas, pilna burnyte buvo kraujo verysad.gif
Idejau ir as foto is Vilniaus maratono biggrin.gif
Laba vakara 4u.gif
Atsakyti