Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 09 13, 06:06)
user posted image

Ten kur pace salia kilometru yra greitesnio tempo treniruote, kilometra turi begt per 5:60s, ( kitom dienom as bdgu 6:30) pirmadieniais kitokia kardio treniruote, plaukimas, ejimas, vaziavimas dviraciu, elipse ir t. t. . Jeigu nera jegu, skauda gali praleist arba begt maziau. Na bet esme manau tau aiski jei nori pusmaratoni nubegt turi organizmas prie nuolatinio kruvio iprast ir surinkt kuo daugiau killmetru smile.gif

Smile_at bent man labai svarbu tempa laikyt,  nes jei islekiu pergreit atsikankinu ir gera apsilima padaryt, kad nebutu kancia begimas ir nenuvargciau.

Man buvo savaites pertrauka, vel bus sunku verysad.gif nosis dar uzgulta tai ziuresiu kaip snd seksis. Kartosiu nuo trecios savaites. Siandien lygiai puse metu kai begioju  thumbup.gif

Ačiū Spaliuke, išsisaugojau visą info 4u.gif sunku man tos lenteles laikytis, nes neturiu galimybes kas vakara sportuot verysad.gif plius nezinau ar raisciai kelio laikytu... Kol kas begiosiune pagal lentele, o pavasari bandysiu pagal ja, tada vakarai ilgesni, veliau galiu isbegt.
Su pusmeciu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 09 13, 19:46)
Ir as pora parduotuviu paklausinejau, tai neturejo, sake, kad reti CH, reikes iki Douglas palekti.

Ka darot per toki karsti? Man jau 25' per karsta, namuose slepiuosi  smile.gif

Dirbam lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar žada šiandien ir ryt iki 28. Šią naktį kaldros nereikėjo biggrin.gif

Labas rytas,
Kaip sunkiai kėliausi,reikės exspresso gert smile.gif
Atsakyti
Labas rytas !
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 09 13, 17:37)
Pas mus šiandien 33 laipsniai karščio  biggrin.gif

siusk cia ta karsti, as priimsiu ji biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas
nu dabar jau tikrai varysiu ieskot as tu kvepalu pauostymui
ir tikesiuos kad nepatiks smile.gif nu jei kaina didele biggrin.gif

karscio simet jau gana, nenoriu, dabar labai teisingas oras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 rugsėjo 2016 - 10:38
kas cia per kvepalai giriami? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 09 14, 10:12)
kas cia per kvepalai giriami? bigsmile.gif

Carolina Herrera 'Good girl' ax.gif

Geriu šampę,tikrą.Vyras jau kada nupirko,o va šiandien reik man jos.Siaubas kaip nusivarau,nors verk!O dar tas karštis.
Atsakyti
uch dienele buvo, bet vistiek radau jegu siandienos kilometrus prabegt wub.gif eisiu skaityt Šantaramo thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Tai kur tas savaitgalis ?? biggrin.gif
Jau matau kaip lovoj voliojuos pusdienį biggrin.gif
Atsakyti
Labas
vakar po pertraukos nuejau i pilatesa
o vakare 21.30 smigau paskui
siandien visus raumenukus skauda biggrin.gif
bet taip neastriai
nu tikiuosi nuo pilateso nes dar ir gerkle kazkiek kabina, tikiuosi ne liga
kazkaip nenusiteikus simet sirgt biggrin.gif