Labas vakaras
Aš taip pat susidraugavau su sveika tvarkinga mityba
Rugpjuti pradejau nuo 75.1 kg mesti
Siandien mano svoris 63.4 kg
ugis 164cm
Zengiu dar toliau
QUOTE(**NoTa** @ 2016 11 24, 09:59)
nota, ismire tema be taves
QUOTE(olivute @ 2016 12 06, 13:35)
nota, ismire tema be taves
Oi ne nesijauciu prie jos gyvavimo prisidejus
O ir tempti save ir dar kitas jei to nereikia nesiruosiu.
Rezultatas del musu paciu noru
Sveikutės, ar fb tema gyva? bandžiau pati ieškot, tai neradau... Paprašyčiau kurios nors per až priimti mane
Lieknų Naujųjų visoms
Išsikraustėte į FB ?
Išsikraustėte į FB ?
As yra gyvu? Ar FB yra kokia grupe? Nerandu
Tokia nereali tema buvo...
Kažkada seniai jau čia buvau, norėčiau sugrįžti ir atgaivinti ją čia, o ne FB... Nes ir taip jau norisi nuo jo kuo toliau.
Gal kas prisijungs???
Kažkada seniai jau čia buvau, norėčiau sugrįžti ir atgaivinti ją čia, o ne FB... Nes ir taip jau norisi nuo jo kuo toliau.
Gal kas prisijungs???
I čia niekas nebevyksta 😒. .. Kaip gaila, norėjau jungtis. O tam plačiąjam fb tai kur ieškoti?
Aš vis viliuosi, kad grįšim čia...
Laba diena,
Atėjau pasižiūrėti ar dar gyvų čia rasta Biški pertrauka turėjau nuo forumo ir nuo dietų
Nostalgija užklupo
Atėjau pasižiūrėti ar dar gyvų čia rasta Biški pertrauka turėjau nuo forumo ir nuo dietų
Nostalgija užklupo
Ateik pas mus,čia renkasi labai mielos merginos , ir tema kažkuo panaši https://www.supermam...?...9442&st=972
QUOTE(DG* @ 2019 06 21, 18:34)
Laba diena,
Nostalgija užklupo
Nostalgija užklupo
Sveika. Aš ir dairausi po temas, o čia visiška mirtis forume Anksčiau per porą dienų tema išeidavo...