Sukursiu grupe FB, kurias turiu drauguose pakviesiu, jei norit junkites, o kitos norincios rasykit AŽ kaip jus rasti
Sveikos grazuoles,ramu cia,nu atsals orai gris visos namucio
Papildyta:
Siaip fb lengviu gal bendraut,bet tada visai si temute istustes.
As palaikau svori,nemetu,bet reikia ziuret ka valgau,taip ir neprisiruosiau begiot.
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 10 06, 19:47)
Sukursiu grupe FB, kurias turiu drauguose pakviesiu, jei norit junkites, o kitos norincios rasykit AŽ kaip jus rasti
As palaikau svori,nemetu,bet reikia ziuret ka valgau,taip ir neprisiruosiau begiot.
QUOTE(garbane @ 2016 10 06, 19:50)
Sveikos grazuoles,ramu cia,nu atsals orai gris visos namucio
Papildyta:
Papildyta:
Man zymai patogiau fb....na o jei bendrausim fb tai cia jos ir nebereikes.
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 10 06, 19:54)
Man zymai patogiau fb....na o jei bendrausim fb tai cia jos ir nebereikes.
Man ir fb patogiau,tiesa sakai.
Ir manau visos ten dazniau lankosi nei cia.
Jetau koks vejas kieme,laukiu grazaus auksinio rudens
Sveikos.
Parasiau Spaliuke del facebook kaip mane rasti
begau siandien 9,5 km, labai grazus vakaras buvo. bet kaip anksti jau temt pradedu, patamsy bijosiu, nezinau ka reiks daryti
Parasiau Spaliuke del facebook kaip mane rasti
begau siandien 9,5 km, labai grazus vakaras buvo. bet kaip anksti jau temt pradedu, patamsy bijosiu, nezinau ka reiks daryti
QUOTE(qqte @ 2016 10 06, 18:47)
Vat su tais likučiais tai aš turbūt baisi nusikaltėlė, bet metu viska lauk, nu ne šiukšlių dėžė skrandis yra kad valgyt nes gaila išmest
nebent kokie baisiai skanūs likučiai
nebent kokie baisiai skanūs likučiai
buvo skanus vakar atsisakyta vakariene.. skrandis streikuoja.. pavalgau, o dar kokias 4 valandas jauciu pilnuma.. bet gal ir pms prisideda
Spaliuke mane pridek prie grupes lina vilidiene
Beje labas rytad, i lentele as noresiu, bet turbut ja gal fb turesim siandieninis mano svoris 65.5
Spaliuke ir manęs nepamirsk;)
Labas rytas ar priimsit atgal nusidejele storule. As ir noriui fb
Labas vakarėlis Gal manes neprisimenat,aš bandžiau su jumis bendrauti,bet kaž kodėl išeidavo,kad rašiau pati sau,mažai kas atrašydavo. Tikriausiai naujokams visada sunku...nežinau O parašiau pasigirti. Kai pradėjau jums bandyti rašyti sveriau 91 kg. Tai buvo balandis. Dabar mano svoris 58 kg. Ugis 1,72 . Linkiu visoms nepasiduoti ir žengti prie savo tikslo! Sėkmes!
QUOTE(Tigriukė@79 @ 2016 11 21, 23:10)
Labas vakarėlis Gal manes neprisimenat,aš bandžiau su jumis bendrauti,bet kaž kodėl išeidavo,kad rašiau pati sau,mažai kas atrašydavo. Tikriausiai naujokams visada sunku...nežinau O parašiau pasigirti. Kai pradėjau jums bandyti rašyti sveriau 91 kg. Tai buvo balandis. Dabar mano svoris 58 kg. Ugis 1,72 . Linkiu visoms nepasiduoti ir žengti prie savo tikslo! Sėkmes!
Labas,
Oho kokie rezultatai Ka darei? Pasidalink