Labas rytas,
Pas mane labai ne kokios nuotaikos buvo.Po 3 mėnesių laukimo,atgavom uošvio kūną.Tad šermenys,deginimas... Liko dar viena misija-LT
Ruduo jau gilus pas mus,tad sunkiau ir keltis,norisi lovoj šiltoj vartytis
QUOTE(Barbaškė @ 2016 10 06, 05:38)
Ruduo jau gilus pas mus,tad sunkiau ir keltis,norisi lovoj šiltoj vartytis
Va va, man ir tas pats, o kai salta ir apetitas geras
tema atsigavo, atostogautojos grizta
sveikos
jau kai pavalgiau- sestadieni uzsisakem kinieciu, sekmadieni kepiau kugeli, dar ir pirmadieni jo valgiau, tai skrandzio skausmas/pilnumas praejo tik si ryta. aciu labai daugiau nenoriu
sveikos
jau kai pavalgiau- sestadieni uzsisakem kinieciu, sekmadieni kepiau kugeli, dar ir pirmadieni jo valgiau, tai skrandzio skausmas/pilnumas praejo tik si ryta. aciu labai daugiau nenoriu
labas rytas
vakar grikių iškrovą pasidariau (man gerai vidurius sutvarko kai kietėja ar pučia nuo apsirijimų)
tai 1,5 kg ir nukrito, aišku ataugs dalis šiandien pavalgius bet gal ne viskas
vakar grikių iškrovą pasidariau (man gerai vidurius sutvarko kai kietėja ar pučia nuo apsirijimų)
tai 1,5 kg ir nukrito, aišku ataugs dalis šiandien pavalgius bet gal ne viskas
as siandien cukinija troskinsiu, bus niam.. vidurius irgi reikia tvarkyt, nes klaikuma
Spaliuke, darom lentele iki nauju metu?
QUOTE(..Serena.. @ 2016 10 06, 12:25)
Spaliuke, darom lentele iki nauju metu?
Ar bus norinciu ....
Reikia mum fb kurt grupe. Galetume patiekalu, motyvacinem ir pan fotkem dalintis laisvai.
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 10 06, 12:56)
Ar bus norinciu ....
Reikia mum fb kurt grupe. Galetume patiekalu, motyvacinem ir pan fotkem dalintis laisvai.
norejau Like spaust, bet neradau, prisimiiniau, kad ne FB cia
QUOTE(Rasapo @ 2016 10 06, 16:18)
norejau Like spaust, bet neradau, prisimiiniau, kad ne FB cia
ant kiek mes like'u sugadinti zmones esam
Va va ir as palikint norejau
nu gal tikrai kuriam grupe?
privalgiau vakarienei kepto surio su pomidorais ir kazkaip sazine grauzia
nu jau visai man kvakst
svarbu nedagrauztu iki vytintu desryciu saldytuve (sese paliko) arba saldainiu su likeriais spintutej (vyras is komandiruotes parveze)
Sunkiai siandien sportavosi kazkaip, kojas maudzia sirdis dauzos, pilvas jautrus...nu laikas mmm greiciau jau pareitu
nu gal tikrai kuriam grupe?
privalgiau vakarienei kepto surio su pomidorais ir kazkaip sazine grauzia
nu jau visai man kvakst
svarbu nedagrauztu iki vytintu desryciu saldytuve (sese paliko) arba saldainiu su likeriais spintutej (vyras is komandiruotes parveze)
Sunkiai siandien sportavosi kazkaip, kojas maudzia sirdis dauzos, pilvas jautrus...nu laikas mmm greiciau jau pareitu
nebuvo cukinijos.. netilpo ji i mano meniu siandien. ir vis per tu likuciu naikinimus..
Vat su tais likučiais tai aš turbūt baisi nusikaltėlė, bet metu viska lauk, nu ne šiukšlių dėžė skrandis yra kad valgyt nes gaila išmest
nebent kokie baisiai skanūs likučiai
nebent kokie baisiai skanūs likučiai