Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(zingeidi @ 2016 09 22, 18:29)
Saulėtos virtuvės blogas. Jau daug kartų pagal tą receptą darau ir visad gaunas super;)

Ir as pagal ta pati darau dabar biggrin.gif
Paskutiniu metu vis sokoladini miska kitaip kepdavau, bet dabar tecio gimtadienis, o jam tas tortas neypatingai blush2.gif Sita esu tik karta kepus, turetu patikt ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
turiu +0.4 kg
gal ne riebalas, nenusiteikus mažint kažko
vakar prieš veidrodį stypsojau ir nusprendžiau kad nėr ko kas savaitę svėrinėtis, gal užtektų kartą į mėnesį g.gif
Atsakyti
Labas,
nesisveriau zinau kad pastorejau ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
o mano svarstykles kelintas rytas rodo 67 ir nejudazemyn nors tu ka...
ieskau bilietu, skrisim su maze i GB
Atsakyti
Sveikos sveikuteles, nedrystu beuzeiti, saldumynu dienos uzejusios, bet nuo siandien metu juos, nes ir veida berti pradejo jau :oh
Atsakyti
negi mirs temute unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 28, 18:20)
negi mirs temute  unsure.gif

Aha jau labai tuscia cia, atejau paskaityt, bet tik tavo postas vienas po manojo unsure.gif
Atsakyti
Nu moterys gryztat namo cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..Serena..: 03 spalio 2016 - 10:31
nu labas smile.gif
tesiam nevalgyma po 18 ar ka smile.gif
praeita savaite valgiau biggrin.gif
MB nebuvo,daug laksčiau, pavargdavau..nu tai ir ėdžiau
ta proga kratau pliusą
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 10 04, 07:40)
nu labas smile.gif
tesiam nevalgyma po 18 ar ka smile.gif

Tesiam tesiam, as nuo vakar pradejau, nes svoris kyla i virsu, o dar ypac kai sunku atsisakyt saldumynu, bet nuo vakar ir ju ni ni ni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 10 04, 12:17)
Tesiam tesiam, as nuo vakar pradejau, nes svoris kyla i virsu, o dar ypac kai sunku atsisakyt saldumynu, bet nuo vakar ir ju ni ni ni biggrin.gif

aš irgi nuo vakar mėginu pareit į vėžes
pradėjau vėl mint elipsiuką, planas 3 kartai savaitėj prie 3 kartų pilateso (bet tas pilatesas tai toks ne visai tradicinis pas mus, o nebloga mankšta gaunasi
dabar dar hantelius prijungė tai uj rankytes jaučiu, o kojos ir uodega tai nuo pritūpimų dega biggrin.gif )
Atsakyti
As sporta apleidau, jauciuosi tokia kalta kad nenueinu, jay taip visa menesi, jauciu kaip tesleju, bet labai tikiuosi kad jau nuo pirmadienio pradesim su MB eiti smile.gif
Atsakyti