Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

Mikutiene l.gera daktare- eiles dideles ax.gif

O kodel pas Bartkeviciene nesiregistravai i ligonine? Siaip gana normaliai imanoma ten gauti tu talonu mirksiukas.gif

P.s i Karoso daznai verta pasiskambinti ir paklaust ar atsilaisvino kas- nes ne karta esu gavusi anksciau + kartais daktarai duoda po kelis papildomus talonus. Jei pataikai- gauni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 26 rugsėjo 2016 - 10:05
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 26, 10:02)

O kodel pas Bartkeviciene nesiregistravai i ligonine? Siaip gana normaliai imanoma ten gauti tu talonu  mirksiukas.gif

P.s i Karoso daznai verta pasiskambinti ir paklaust ar atsilaisvino kas- nes ne karta esu gavusi anksciau + kartais daktarai duoda po kelis papildomus talonus. Jei pataikai- gauni mirksiukas.gif

Man Karoso g nera problemu gaut ir ta pacia diena, jei skubu, o kai profilaktiskai tai galima ir palaukt smile.gif va del akyciu taip ir pakliuvom iskart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurate: 26 rugsėjo 2016 - 10:39
O tai jus visas siunte gydytojos pas atskirus specelistus ar pacios prasetes? Mus kiekviena karta stebi bet niekur dar nesiunte. Kol jokiu itarimu neturiu ir nereikalauju tu siuntimu. Vat pas okulista noreciau nebent nes seimoj mano yra akiu problemu visokiu, bet kolkas stebiu dar ir laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 26, 10:47)
O tai jus visas siunte gydytojos pas atskirus specelistus ar pacios prasetes? Mus kiekviena karta stebi bet niekur dar nesiunte. Kol jokiu itarimu neturiu ir nereikalauju tu siuntimu. Vat pas okulista noreciau nebent nes seimoj mano yra akiu problemu visokiu, bet kolkas stebiu dar ir laukiu.

As nieko neprasiau, gydytoja pati dave, sako blogiau nebus jei pasitikrinsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 26, 10:02)

O kodel pas Bartkeviciene nesiregistravai i ligonine? Siaip gana normaliai imanoma ten gauti tu talonu  mirksiukas.gif

I ligonine kai norejau registruotis buvo prie jos pavardes prirasyta - nuo 3 metu.. tad ir nesiregistravau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 26, 09:17)
Labutis visoms 4u.gif
Angel su puikia TA. thumbup.gif  4u.gif
Kada planuojate gristi i LT. mirksiukas.gif

Atleksime Spalio vidury savaitelei. Tad galime koki meetuka paplanoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angel^: 26 rugsėjo 2016 - 12:15
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 26, 13:14)
I ligonine kai norejau registruotis buvo prie jos pavardes prirasyta - nuo 3 metu.. tad ir nesiregistravau  unsure.gif

Yra isskirstyta-
Vaikai iki 3 m.
Vaikai nuo 3 m.

Tikrai buna talonu- patys buvom pries savaite, o laukti teko 3 savaites.Tik kai dalina talonus reikia anksti ryte atsikelt ir uzsirezervuot internetu mirksiukas.gif

Mes turim siuntimus paz kardiologa, ortopeda ir neurologa. Manau pas siuos gydytojys (ypac paskutinius du) tikrai reiktu leliuka nuvezt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 26, 12:37)
Yra isskirstyta-
Vaikai iki 3 m.
Vaikai nuo 3 m.

Tikrai buna talonu- patys buvom pries savaite, o laukti teko 3 savaites.Tik kai dalina talonus reikia anksti ryte atsikelt ir uzsirezervuot internetu mirksiukas.gif

Mes turim siuntimus paz kardiologa, ortopeda ir neurologa. Manau pas siuos gydytojys (ypac paskutinius du) tikrai reiktu leliuka nuvezt 4u.gif

Niu va dabar tikrai matau... kad isskirstyta.. tiek to. I Nefrida gavome talonus.. tikiuos artymiausiu laiku vel skristi neprireiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angel^: 26 rugsėjo 2016 - 14:52
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 26, 12:37)
Yra isskirstyta-
Vaikai iki 3 m.
Vaikai nuo 3 m.

Mes irgi pas tuos tris turim smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o pas ortopeda kam eiti? Nejau su pirmuoju tad nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 26, 16:50)
Mergaites, o pas ortopeda kam eiti? Nejau su pirmuoju tad nezinau  unsure.gif

As su pirmu tik pas okulista ir kardiologa buvau, tad irgi nezinau, dave siuntima ir eisim smile.gif
Atsakyti
Kokioj vietoj geriausia matuoti vaikui temperatura? unsure.gif naudojam ta senoviska gyvsidabrini termometra.
Atsakyti
jei gyvsidabrinis tik pazastyje ax.gif
susirgot? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 26 rugsėjo 2016 - 18:42