Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Juurate @ 2016 09 20, 07:42)
As tai visiskai neturiu laiko, vyras isejo i darba ir prasidejo  blink.gif  Vaika tai pagerinta gavom  biggrin.gif  Jei nemiega ir nevalgo, tai saukia  blink.gif  o jei miega, tai tik su manim, jei salia neguliu ( o dar geriau, kad apkabinus ji buciau) tai pamiega 10-20 min ir vel nesiokit mane, linksminkit as saukiu  blink.gif  Tikras namu karalius  biggrin.gif  o dar reikia rast laiko su pirmoku namu darbus padaryt, nes vienas pats kai pridaro  blink.gif  biggrin.gif  nu vienu zodziu - linksma  biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif

oho tikrai namu karalius bis.gif ot zentelis su charakteriu bus biggrin.gif pavaikys uosviene kaip reikiant biggrin.gif
Na, tikrai linksma pro asaras ... 4u.gif lieka tau palinketi kantrybes kantrybes kantrybes ... 4u.gif ir Ehmeja paminejo, ir as taip galvoju, kad viskas yra laikina ... 4u.gif bet zinaiiii ... siuo metu viskas atrodo amzina ... biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 20, 09:33)

Sandruskos mergytei 4u.gif jau menesiukas wub.gif

Aurezai kaip jus,ar jau issveikote 4u.gif

Naudojames proga kol orai geri,tai ilgai vazinejames lauke thumbup.gif

Jusciukas kaip tau sekasi,kada susimatome parke,kokiu laiku vazinejies bigsmile.gif

Aciu prasom biggrin.gif kazkaip issikapsteme fu fu fu tikiuosi ... mirksiukas.gif

Sandruska sveikinimai 4u.gif

orai nera dar prasti, mes ir vakar nuo 15 iki 19 val vakaro ax.gif siandien planuojam eiti jei neprades lyti, dangus apsiniauke dabar ziuriu, tikiuose leis bent 2 val pasiganyti cool.gif
Papildyta:
Gal butu norinciu ketvirtadieni bigo parkuose jei nelis zinoma, pasivaikscioti ryte? tongue.gif
ta diena 9.00 val mums reikia pas akiu gyd buti karose, po visko galvoju atvaziuociau visai pasivaikscioti ax.gif butu toks rytinis ale sportas biggrin.gif

Jurate, kaip akytes jums, pas kokia gyd buvot ka pasake, kokius vaistukus israse? mums taip pat puliuoja, nepraeina, kol lasinu tobrex yra gerai, tik nustoju ir vel ... g.gif ziuresiu ka pasakys mums blink.gif
Papildyta:
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 18, 16:39)
Mes nuo Colinox nuo vakar vakaro pasitustinti negalime... rekiame.. stenime bet nieko neiseina. Jauciu jei iki vakaro nieko Microlax desiu... unsure.gif

Kaip Jus laikotes, ar pavyko ka nors rimciau padaryti ... rolleyes.gif
as nupirkau vietoj gefilus-biogala plius vel itraukiau babyfen, espumizana kol kas nutraukiau, ir mes vakar ir siandien pasitustinom thumbup.gif galvoju dabar nuo ko, ar nuo biogala ar nuo babyfen g.gif ar abu suveike g.gif kiek kartu geruju bakteriju duodi karta dienoje? skaiciau, kad galima 2k dienoje jei kudikis nepasitustina...
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 20, 12:40)
Sveikos  mirksiukas.gif

oho tikrai namu karalius bis.gif  ot zentelis su charakteriu bus  biggrin.gif  pavaikys uosviene kaip reikiant  biggrin.gif
Na, tikrai linksma pro asaras ...  4u.gif  lieka tau palinketi kantrybes kantrybes kantrybes ...  4u.gif ir Ehmeja paminejo, ir as taip galvoju, kad viskas yra laikina ...  4u.gif  bet zinaiiii ... siuo metu viskas atrodo amzina ...  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Gal butu norinciu ketvirtadieni bigo parkuose jei nelis zinoma, pasivaikscioti ryte?  tongue.gif
ta diena 9.00 val mums reikia pas akiu gyd buti karose, po visko galvoju atvaziuociau visai pasivaikscioti  ax.gif  butu toks rytinis ale sportas  biggrin.gif 

Jurate, kaip akytes jums, pas kokia gyd buvot ka pasake, kokius vaistukus israse? mums taip pat puliuoja, nepraeina, kol lasinu tobrex yra gerai, tik nustoju ir vel ...  g.gif  ziuresiu ka pasakys mums  blink.gif

Laikina laikina, bet jei toks kaprizingas nuo gimimo, kazin kas bus paaugus biggrin.gif

Mes ryte turbut galesim prisijungt, jei tik oras leis ax.gif

Mes jau du kartus buvom, pirma karta israse Uniflox, praejo tik viena akyte ir tai ne iki galo, o dabar Maxitrol, bet viena vis tiek puliuoja verysad.gif Ir masazuoju, rytoj jau savaite, turbut vel teks vaziuot rodytis. Mes pas Mikutiene. Sake uzdegimas, o tai vienai gali buti ir asaru latakeliai uzdari...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurate: 20 rugsėjo 2016 - 14:44
QUOTE(Juurate @ 2016 09 20, 15:42)
Laikina laikina, bet jei toks kaprizingas nuo gimimo, kazin kas bus paaugus  biggrin.gif

Mes ryte turbut galesim prisijungt, jei tik oras leis  ax.gif

Mes jau du kartus buvom, pirma karta israse Uniflox, praejo tik viena akyte ir tai ne iki galo, o dabar Maxitrol, bet viena vis tiek puliuoja  verysad.gif  Ir masazuoju, rytoj jau savaite, turbut vel teks vaziuot rodytis. Mes pas Mikutiene. Sake uzdegimas, o tai vienai gali buti ir asaru latakeliai uzdari...

mums turbut yra asaru latakai uzdari, ypac kai pradeda verkti is vienos akytes puliai rodosi wub.gif
sunui buvo taip, ilgai vargom, tada zondavo jetaus negaliu prisiminti, jei vel teks doh.gif
Atsakyti
Mano pirmajai zondavo akytę, sako, kad lelkom neskauda, jog verkia tik dėl to, jog svetimi stipriai laiko, o ne dėl skausmo. Pastebėjau kad mažajai viena akytė šlapesnė, prašysiu siuntimo...
Aš pelėda, tad neprisijungsim blush2.gif
Ryt varau antakius tvarkytis wub.gif būsiu graži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 20, 18:26)
mums turbut yra asaru latakai uzdari, ypac kai pradeda verkti is vienos akytes puliai rodosi  wub.gif
sunui buvo taip, ilgai vargom, tada zondavo jetaus negaliu prisiminti, jei vel teks  doh.gif

Mums is po miego labiau buna sukibus nuo puliu viena akyte, bet siryt jau ne taip stipriai unsure.gif
Atsakyti
Kai galva neveikia - siandien uzmirsau sunaus anglu kalbos bureli blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 20, 21:46)
Mano pirmajai zondavo akytę, sako, kad lelkom neskauda, jog verkia tik dėl to, jog svetimi stipriai laiko, o ne dėl skausmo. Pastebėjau kad mažajai viena akytė šlapesnė, prašysiu siuntimo...
Aš pelėda, tad neprisijungsim blush2.gif
Ryt varau antakius tvarkytis  wub.gif  būsiu graži  lotuliukas.gif

As irgi iki mazojo gimimo buvau peleda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ačiū už sveikinimus mėnesiuko proga! wub.gif

vakar ta proga gavome skiepuką, o vakare šventėme su artimaisiais mėnesiuką bigsmile.gif

aš irgi stengiuos kasdien vis į laukelį išeit, kol dar sausos dienos, nes tuoj baigsis gražūs orai.. verysad.gif
nors kartais ir sunku būna, vis tos pilvelio bėdos.. dukrytė arba miega, arba valgo, arba verkia.. na, būna išimčių, kai į BB gultuką paguldau, sėdi, žvalgosi, leidžia mamai tada ir kažką pasidaryti, bet čia išimtys.. rolleyes.gif

p.s. per mėn. priaugom 550gr ir 4cm (dabar 4kg ir 57cm) kūdutė mergytė mano.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 21, 23:28)
Sveikos 4u.gif

ačiū už sveikinimus mėnesiuko proga!  wub.gif

vakar ta proga gavome skiepuką, o vakare šventėme su artimaisiais mėnesiuką  bigsmile.gif

aš irgi stengiuos kasdien  vis į laukelį išeit, kol dar sausos dienos, nes tuoj baigsis gražūs orai..  verysad.gif
nors kartais ir sunku būna, vis tos pilvelio bėdos.. dukrytė arba miega, arba valgo, arba verkia.. na, būna išimčių, kai į BB gultuką paguldau, sėdi, žvalgosi, leidžia mamai tada ir kažką pasidaryti, bet čia išimtys..  rolleyes.gif

p.s. per mėn. priaugom 550gr ir 4cm (dabar 4kg ir 57cm) kūdutė mergytė mano..  wub.gif

Su gera TA mirksiukas.gif 4u.gif tikra manekene, kudute ir auksta 😃 mano 1men buvo 57 ir 4920 😃 auga vaikuciai kaip ant mieliu ... 😉
Pas mus ta pati rutina ... 😉kelinta diena negaliu skustis fu fu fu diena rami palyginus, ir vibro keduteje pradejo sedeti, prikabinu zaisliuku zvalgosi, kalbina bando su rankyte pasiekti bet zinoma nesigauna dar, neklauso rankyres ... 😃 tik vakare ir tuo paciu metu pradeda rekri ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 20, 06:42)
As tai visiskai neturiu laiko, vyras isejo i darba ir prasidejo  blink.gif  Vaika tai pagerinta gavom  biggrin.gif  Jei nemiega ir nevalgo, tai saukia  blink.gif  o jei miega, tai tik su manim, jei salia neguliu ( o dar geriau, kad apkabinus ji buciau) tai pamiega 10-20 min ir vel nesiokit mane, linksminkit as saukiu  blink.gif  Tikras namu karalius  biggrin.gif  o dar reikia rast laiko su pirmoku namu darbus padaryt, nes vienas pats kai pridaro  blink.gif  biggrin.gif  nu vienu zodziu - linksma  biggrin.gif

Jurate, mano dienotvarke aprasei lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano toks pats variantas. Kai einame brolio is mokyklos pasitikti, tai ar sotus, ir net jei nieko neskauda, tai kazkokia butinybe prie mokyklos issirekti verysad.gif uzmiega tik ant manes.. ir dar turi moketi ji mieganti nuo saves nukelti. Ir vyras ateina klausia kur vakariene, jog ilsejaisi namuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angel^: 22 rugsėjo 2016 - 09:13
QUOTE(aurezas @ 2016 09 22, 01:07)
Su gera TA  mirksiukas.gif  4u.gif  tikra manekene, kudute ir auksta 😃 mano 1men buvo 57 ir 4920 😃 auga vaikuciai kaip ant mieliu ... 😉
Pas mus ta pati rutina ... 😉kelinta diena negaliu skustis fu fu fu diena rami palyginus, ir vibro keduteje pradejo sedeti, prikabinu zaisliuku zvalgosi, kalbina bando su rankyte pasiekti bet zinoma nesigauna dar, neklauso rankyres ... 😃 tik vakare ir tuo paciu metu pradeda rekri ... g.gif

Pas mus didziausias rekimas irgi vakare prasideda apie 20 val blink.gif

QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 22, 09:12)
Jurate, mano dienotvarke aprasei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano toks pats variantas. Kai einame brolio is mokyklos pasitikti, tai ar sotus, ir net jei nieko neskauda, tai kazkokia butinybe prie mokyklos issirekti  verysad.gif uzmiega tik ant manes.. ir dar turi moketi ji mieganti nuo saves nukelti. Ir vyras ateina klausia kur vakariene, jog ilsejaisi namuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O vyras tavo tai prie bajerio lotuliukas.gif
facebooke perskaiciau - miegancio vaiko perkelimas i lovyte turi buti pripazinta olimpine sporto saka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Sveikinimai šiandien Ganijos Godutei 4u.gif ,jau du mėnesiukai wub.gif

Sandruskos mergytei 4u.gif su puikia TA. thumbup.gif Coliukė mūsų wub.gif

Aurezai kaip jums sekėsi pas okulistą mirksiukas.gif Ar buvai mūsų gale,gi galvojau kad trečiadienis šiandien biggrin.gif Pasižiūriu į kalendorių,jog visas ketvirtadienis lotuliukas.gif O planavau jeigu kas prisijungti biggrin.gif

Mažiukui mano stiprus augimo šuolis,tik pavalgo,atsirūgsta,pabūdrauja ir vėl valgyti nori lotuliukas.gif Neužilgo matysime kiek čia mes priaugome,itariu virš kilogramo drąsiai rolleyes.gif
Atsakyti
Aurezai, grazus tavo salotinis vezimukas 4u.gif ir kuprinyte tokia stilinga uzsidejus thumbup.gif
Atsakyti