Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 15, 08:57)
taip taip, buvau su vyru  smile.gif

nu va, sekantį kartą žinosiu  4u.gif

dar prisiminiau, sakei nelabai skaniai pavalgei naujoj picerijoj? ten tik picos ar yra ir kitų patiekalų? planavom užeiti, bet ta rusiška muzika atbaidė  biggrin.gif

Su vyru maciau einancius tik link skypark, daugiau su vyrais nemaciau, arba neatkreipiau demesio ... 😃 kavinuke jauki, viskas nauja, rusiska muzika po to pakeite 😃😃😃 kadangi as norejau labai kavos, sunus valgyt, kazkaip neatkreipem demesio, beto kai kurios rusiskos dainos man fainos ... 😛😃 meniu tik picos ... unsure.gif norejau salotu bet deja ... prie kavos maciau daug kas eme spurgytes, gal kokios spec pas ju, reiks paragauti kitakart smile.gif emiau paprasciausia pica su suriu, kazkaip nesinorejo kitokios, man atrodo, kad paplotelis saldytas, ant virsaus patarkavo sociai surio ir i mikrobange ... 🤔 nelabai man .... nors nesu isranki maistui 😉
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 09 15, 21:33)
Gavom krūvą rekomendacijų - maitinimas griežtai kas 3-3,5 val, gerųjų bakterijų dozę padidino dvigubai, nei naudojome anksčiau, vakarais duoti lašiukus su simetikonu, daug būti lauke, guldyti ant pilvuko, kontroliuoti, kad vaikiukas kas dieną pasituštintų - jei ne, dirbtinai padėti prieš naktį tai padaryti ir dar į masažus pasiuntė.

Ganija 4u.gif nesupyk, bet man tavęs gaila blush2.gif ir dar todėl, kad kaip aš tave suprantu, aš patyriau tą patį su savo pirmagime verysad.gif ir aš laukdavau vyro kaip išganymo po darbo, ir verkdavau kartu su dukra, paskui kiekviena jau atskirai blush2.gif niekam jau nepalinkėčiau to...bet laikas praeis ir susitvarkys, o atsigręžusi pagalvosi, kad netaip viskas ir sunkiai buvo 4u.gif tau stiprybės, jei galim kažkuo padėti- patarimu ar kokia realia pagalba- sakyk mirksiukas.gif

Pas kokį gydytoją buvot? 4u.gif kokias bakterijas duodat ir kaip dirbtinai rekomendavo padėti pasituštinti? g.gif nes mes irgi kankinamės su pilvu ax.gif ir psikakinti sunkoka- tenka padėti. Pakeičiau BioGaia į Colinox ir pasikeitė kakiukas- yra tamsesnis ir tirštesnis g.gif steni, kaukia..... ax.gif

Skaitėt apie garsųjį Tauragės ketvertuką- čia 4u.gif kaip gaila moters- kaip jai tvarkytis g.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 15, 09:38)
gal kuri turi atsiliepimų apie šiuos darželius: "svirpliukas", "boružėlė", "kregždutė", "radastėlė"? ax.gif

Svirpliukas čia prie Skulptūrparkio? mes ten užrašėm kaip vieną iš variantų bigsmile.gif mažu eis mūsų panelės kartu lotuliukas.gif
Į Radastėlę (čia prie Senojo turgaus?) vedė pažįstami visus 3 savo vaikus- labai patenkinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 15, 19:48)
bigsmile.gif Ocho ir obuoliu kiek pas tave uzderejo thumbup.gif
Nu tikra tu SUPERMAMA garbes zodis  4u.gif

tikrai tokia nesijaučiu 4u.gif bet ačiū 4u.gif
obuolių šiemet užderėjo nerealiai daug- dalis obelų šakų išlūžo nuo svorio blink.gif
Papildyta:
Beje, ar girdėjote, kokį dalyką priėmė mūsų gudročiai savivaldybėje- nuėmė visus mokamus būrelius darželiuose hmm.gif aggressive.gif help.gif bash.gif pas mus buvo ir dailė, keramika, šokiai, krepšinis, taekwondo, muzika, anglų k.....ir viską nuėmė- neva kažkas pasiskundė, kad kiti tėvai neišgali mokėti ir reiškia ir kitiems nereikia g.gif verysad.gif
kaip vaikui pasakyti, kad nebus treniruočių verysad.gif laukė visą vasarą- juk kaip patogu kai viskas darželyje, niekur vežioti nereikia. O dar kalba apie šeimos geroves, palaikymą ax.gif čia juokas pro ašaras....
darželyje renkami parašai, kad atšauktų tą nesąmonę unsure.gif
kaip pas kitas darželiuose? g.gif
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 09 16, 03:10)
beto kai kurios rusiskos dainos  man fainos ... 😛😃

kokios? tongue.gif
aš kažkada kažkur išgirdau ir tokia nostalgija apėmė-pamenu buvau 12 klasėj tai karaliavo Ruki v verch lotuliukas.gif ir dar ten kažkokios- tik žodžius pamenu biggrin.gif

Taigis, prirašiau paklodžių- einu dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 16, 13:03)
kokį dalyką priėmė mūsų gudročiai savivaldybėje- nuėmė visus mokamus būrelius darželiuose hmm.gif  aggressive.gif  help.gif  bash.gif pas mus buvo ir dailė, keramika, šokiai, krepšinis, taekwondo, muzika, anglų k.....ir viską nuėmė- neva kažkas pasiskundė, kad kiti tėvai neišgali mokėti ir reiškia ir kitiems nereikia g.gif  verysad.gif
kaip vaikui pasakyti, kad nebus treniruočių verysad.gif laukė visą vasarą- juk kaip patogu kai viskas darželyje, niekur vežioti nereikia. O dar kalba apie šeimos geroves, palaikymą ax.gif čia juokas pro ašaras....
darželyje renkami parašai, kad atšauktų tą nesąmonę unsure.gif
kaip pas ki

Skaičiau savivaldybės raštą, tai būrelius leisti tik po ugdomosios veiklos, t.y. po 17 ar 18 val.
Dviguba situacija. Būrelis darželyje patogu. Kol vieni būrelinasi, kiti sėdi grupėje ir jų laukia, t.y. lieka be lauko. Nežinau, tingiu galvot, kurią pusę palaikyt smile.gif šiemet maniškė darželyje nieko nelankys, tai man geriau ankstesni tie būreliai, jog nereiktų sėdėt grupėje ir laukti. Bus kaip bus, nedramatizuoju kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 16, 19:22)
Dviguba situacija. Būrelis darželyje patogu. Kol vieni būrelinasi, kiti sėdi grupėje ir jų laukia, t.y. lieka be lauko.

pas mus ne schmoll.gif . Kas eina i bureli, o kas jo nelanko- eina i lauka 4u.gif tad tevu valia rinktis- burelis ar laukas cool.gif

Tai ne drama, bet gal tiesiog nera didelio susidomejimo kazkokia veikla. Pvz mano vaikas lanke treniruotes ir jam labai mego, ir dabar lauke- kaip pasakyti,kad nelankys, nes as tikrai nelabai galesiu jo vezioti po darrzelio unsure.gif

mano nuomone- turi būti galimybe rinktis- jei as galiu ir isgaliu- tegul leidžia tuos burelius.Kas nenori- tegul nelanko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 16 rugsėjo 2016 - 18:43
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 16, 19:41)
pas mus ne schmoll.gif . Kas eina i bureli, o kas jo nelanko- eina i lauka 4u.gif  tad tevu valia rinktis- burelis ar laukas cool.gif

Tai ne drama, bet gal tiesiog nera didelio susidomejimo kazkokia veikla. Pvz mano vaikas lanke treniruotes ir jam labai mego, ir dabar lauke- kaip pasakyti,kad nelankys, nes as tikrai nelabai galesiu jo vezioti po darrzelio unsure.gif

mano nuomone- turi būti galimybe rinktis- jei as galiu ir isgaliu- tegul leidžia tuos burelius.Kas nenori- tegul nelanko cool.gif

Tai nieks neuždraudė būrelių, liepia tiesiog juos vesti nuo 17 val. Gi darželiai iki 18 val dirba.
Pas mus sėdi ir laukia kitų.
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 17, 03:25)
Pas mus sėdi ir laukia kitų.

Cia tai aisku negerai unsure.gif
Galetu tuos vaikus vesti i lauka.
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 16, 12:03)

Pas kokį gydytoją buvot? 4u.gif kokias bakterijas duodat ir kaip dirbtinai rekomendavo padėti pasituštinti? g.gif nes mes irgi kankinamės su pilvu ax.gif ir psikakinti sunkoka- tenka padėti. Pakeičiau BioGaia į Colinox ir pasikeitė kakiukas- yra tamsesnis ir tirštesnis g.gif steni, kaukia..... ax.gif

Mes nuo Colinox nuo vakar vakaro pasitustinti negalime... rekiame.. stenime bet nieko neiseina. Jauciu jei iki vakaro nieko Microlax desiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 18, 16:39)
Mes nuo Colinox nuo vakar vakaro pasitustinti negalime... rekiame.. stenime bet nieko neiseina. Jauciu jei iki vakaro nieko Microlax desiu... unsure.gif

Zinoma dek, gi kankinasi leliuks 4u.gif mes 2 paras nesitustinom dejau truputi ... wub.gif vistiek vakare, tokiu pat laiku rekia net gaila vaiko ... wub.gif

Ar jusu leliukai sniokscia per nosyte? As nesuprantu man jau vaidenasi, kad jai kazkas yra ar rimtai yra ... g.gif dienos metu valau nosi kelis kartus ir vistiek atrodo, kad jai sunku kvepuoti, sniokscia, knarkia net nezinau kaip pavadinti ... unsure.gif gal pas lor pasirodyti g.gif ar man jau rimtai paranoja, ar senatviniai marazmai prasidejo del visko ... 😃 sunu auginau paprasciau ir laisviau, dabar del visko "drydalioju" 😃 wub.gif

Labas vakaras mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 18, 16:39)

As duodu gefilus ir espumizana, bet reiks keisti, nes nesitustina, gi dirbtinai nedarysiu ... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 16, 19:22)
Skaičiau savivaldybės raštą, tai būrelius leisti tik po ugdomosios veiklos, t.y. po 17 ar 18 val.
Dviguba situacija. Būrelis darželyje patogu. Kol vieni būrelinasi, kiti sėdi grupėje ir jų laukia, t.y. lieka be lauko. Nežinau, tingiu galvot, kurią pusę palaikyt smile.gif šiemet maniškė darželyje nieko nelankys, tai man geriau ankstesni tie būreliai, jog nereiktų sėdėt grupėje ir laukti. Bus kaip bus, nedramatizuoju kažkaip.

Ne kas tada del bureliu darzelyje, nes labai patogu, kai darzelinukas ugdosi vienoje vietoje ... bet sito negirdejau ir neskaiciau kazkaip ... atitolau visai toje srityje mirksiukas.gif
Papildyta:
Ganija 4u.gif nesupyk, bet man tavęs gaila blush2.gif ir dar todėl, kad kaip aš tave suprantu, aš patyriau tą patį su savo pirmagime verysad.gif ir aš laukdavau vyro kaip išganymo po darbo, ir verkdavau kartu su dukra, paskui kiekviena jau atskirai blush2.gif niekam jau nepalinkėčiau to...bet laikas praeis ir susitvarkys, o atsigręžusi pagalvosi, kad netaip viskas ir sunkiai buvo 4u.gif tau stiprybės, jei galim kažkuo padėti- patarimu ar kokia realia pagalba- sakyk mirksiukas.gif

Skaitėt apie garsųjį Tauragės ketvertuką- čia 4u.gif kaip gaila moters- kaip jai tvarkytis g.gif  cool.gif
Papildyta:

kokios? tongue.gif
aš kažkada kažkur išgirdau ir tokia nostalgija apėmė-pamenu buvau 12 klasėj tai karaliavo Ruki v verch lotuliukas.gif ir dar ten kažkokios- tik žodžius pamenu biggrin.gif

Del ketvertuko tai taip, ot reikalu, va cia tai veiksmo mama turi ... bigsmile.gif musu bedos ir problemos palyginus yra smulkmena ... blink.gif

Taip taip del Ruki verch buvau galva pametusi 😃 visas dainas zinau, ir dabar paklausau ... 😜 o kai su draugem atsipalaiduojam, tuomet topas buba- vse mi baby ... 😃😃😃😃😃
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pasinaudojau proga, kol mano brangioji miega ir įlindau pas jus bigsmile.gif

vargstam mes su pilvelio skausmais, kaip ir dauguma jūsų..

baigėm gerti infacol, galvoju pabandysiu sab simplex, pora dienų pagėrėm ir žinokit nieko, dar blogiau, grįžom prie infacol.

ryt einam mėnesiuko proga pas daktarytę, svers, jau taip laukiu, įdomu kiek paaugom ax.gif

QUOTE(aurezas @ 2016 09 16, 03:10)
Su vyru maciau einancius tik link skypark, daugiau su vyrais nemaciau, arba neatkreipiau demesio ... 😃  kavinuke jauki, viskas nauja,  rusiska muzika po to pakeite 😃😃😃 kadangi as norejau labai kavos, sunus valgyt, kazkaip neatkreipem demesio, beto kai kurios rusiskos dainos  man fainos ... 😛😃 meniu tik picos ...  unsure.gif  norejau salotu bet deja ... prie kavos maciau daug kas eme spurgytes, gal kokios spec pas ju, reiks paragauti kitakart  smile.gif emiau paprasciausia pica su suriu, kazkaip nesinorejo kitokios, man atrodo, kad paplotelis saldytas, ant virsaus patarkavo sociai surio ir i mikrobange ... 🤔  nelabai man .... nors nesu isranki maistui 😉

tai mus ir matei 🙊😀
na, reiks kada susimatyt parke ir kartu nueit į tą piceriją ☺

Svirpliukas čia prie Skulptūrparkio? mes ten užrašėm kaip vieną iš variantų bigsmile.gif mažu eis mūsų panelės kartu lotuliukas.gif
Į Radastėlę (čia prie Senojo turgaus?) vedė pažįstami visus 3 savo vaikus- labai patenkinti 4u.gif

taip, tas pats☺ šiandien pagaliau užregistravau, tikėkimės pateksime į Svirpliuką, ten 2 lopšelio grupės? klausyk būtų smagu, jei kartu pakliūtume smile.gif

mūsų sąrašas:
1)Svirpliukas
2)Kregždutė
3)Radastėlė (realiai mūsų kieme tas darželis, patogu būtų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 19, 14:16)
Sveikos 4u.gif

ryt einam mėnesiuko proga pas daktarytę, svers, jau taip laukiu, įdomu kiek paaugom ax.gif
tai mus ir matei 🙊😀
na, reiks kada susimatyt parke ir kartu nueit į tą piceriją ☺
taip, tas pats☺ šiandien pagaliau užregistravau, tikėkimės pateksime į Svirpliuką, ten 2 lopšelio grupės? klausyk būtų smagu, jei kartu pakliūtume  smile.gif 

mūsų sąrašas:
1)Svirpliukas
2)Kregždutė
3)Radastėlė (realiai mūsų kieme tas darželis, patogu būtų)  smile.gif

Galesim, jei tik orai leis ... mirksiukas.gif
musu sarasiukas: Boruzele, Svirpliukas, Volungele tongue.gif noreciau i Boruzele, arti darbo praktiskai per keliuka ... ax.gif
Papildyta:
Labukas 4u.gif
Ko tai tylu, kur dingote, kaip laikotes mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai visiskai neturiu laiko, vyras isejo i darba ir prasidejo blink.gif Vaika tai pagerinta gavom biggrin.gif Jei nemiega ir nevalgo, tai saukia blink.gif o jei miega, tai tik su manim, jei salia neguliu ( o dar geriau, kad apkabinus ji buciau) tai pamiega 10-20 min ir vel nesiokit mane, linksminkit as saukiu blink.gif Tikras namu karalius biggrin.gif o dar reikia rast laiko su pirmoku namu darbus padaryt, nes vienas pats kai pridaro blink.gif biggrin.gif nu vienu zodziu - linksma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurate: 20 rugsėjo 2016 - 06:43
QUOTE(Juurate @ 2016 09 20, 06:42)
As tai visiskai neturiu laiko, vyras isejo i darba ir prasidejo  blink.gif  Vaika tai pagerinta gavom  biggrin.gif  Jei nemiega ir nevalgo, tai saukia  blink.gif  o jei miega, tai tik su manim, jei salia neguliu ( o dar geriau, kad apkabinus ji buciau) tai pamiega 10-20 min ir vel nesiokit mane, linksminkit as saukiu  blink.gif  Tikras namu karalius  biggrin.gif  o dar reikia rast laiko su pirmoku namu darbus padaryt, nes vienas pats kai pridaro  blink.gif  biggrin.gif  nu vienu zodziu - linksma  biggrin.gif

unsure.gif Telieka tau palinketi daug stiprybes,kantrybes ir paguosti,kad visa tai isaugama 4u.gif

Sandruskos mergytei 4u.gif jau menesiukas wub.gif

Karoliuk musu darzelyje taekvondo puse penkiu prasideda tai po valgio kas lanko iseina ten,o kas ne eina i lauka ir laukia teveliu.Maniskis siemet pradejo lankyti.
Dar eina i keramikos bureli,bet po darzelio eina i Vaiku laisvalaikio saviraiskos centra.Ten labai daug visokiausiu bureliu.Nuo pirmos klases bandysiu leisti i robotikos bureli ir dar i futbola nores.VienZo zingeidus berniukas,tik matysime kaip viska suderinsime smile.gif

Aurezai kaip jus,ar jau issveikote 4u.gif

Naudojames proga kol orai geri,tai ilgai vazinejames lauke thumbup.gif

Jusciukas kaip tau sekasi,kada susimatome parke,kokiu laiku vazinejies bigsmile.gif
Atsakyti