QUOTE(ganija @ 2016 09 15, 21:33)
Gavom krūvą rekomendacijų - maitinimas griežtai kas 3-3,5 val, gerųjų bakterijų dozę padidino dvigubai, nei naudojome anksčiau, vakarais duoti lašiukus su simetikonu, daug būti lauke, guldyti ant pilvuko, kontroliuoti, kad vaikiukas kas dieną pasituštintų - jei ne, dirbtinai padėti prieš naktį tai padaryti ir dar į masažus pasiuntė.
Ganija
nesupyk, bet man tavęs gaila
ir dar todėl, kad kaip aš tave suprantu, aš patyriau tą patį su savo pirmagime
ir aš laukdavau vyro kaip išganymo po darbo, ir verkdavau kartu su dukra, paskui kiekviena jau atskirai
niekam jau nepalinkėčiau to...bet laikas praeis ir susitvarkys, o atsigręžusi pagalvosi, kad netaip viskas ir sunkiai buvo
tau stiprybės, jei galim kažkuo padėti- patarimu ar kokia realia pagalba- sakyk
Pas kokį gydytoją buvot?
kokias bakterijas duodat ir kaip dirbtinai rekomendavo padėti pasituštinti?
nes mes irgi kankinamės su pilvu
ir psikakinti sunkoka- tenka padėti. Pakeičiau BioGaia į Colinox ir pasikeitė kakiukas- yra tamsesnis ir tirštesnis
steni, kaukia.....
Skaitėt apie garsųjį Tauragės ketvertuką-
čia kaip gaila moters- kaip jai tvarkytis
Papildyta:QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 15, 09:38)
gal kuri turi atsiliepimų apie šiuos darželius: "svirpliukas", "boružėlė", "kregždutė", "radastėlė"?
Svirpliukas čia prie Skulptūrparkio? mes ten užrašėm kaip vieną iš variantų
mažu eis mūsų panelės kartu
Į Radastėlę (čia prie Senojo turgaus?) vedė pažįstami visus 3 savo vaikus- labai patenkinti
Papildyta:QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 15, 19:48)
Ocho ir obuoliu kiek pas tave uzderejo
Nu tikra tu SUPERMAMA garbes zodis
tikrai tokia nesijaučiu
bet ačiū
obuolių šiemet užderėjo nerealiai daug- dalis obelų šakų išlūžo nuo svorio
Papildyta:Beje, ar girdėjote, kokį dalyką priėmė mūsų gudročiai savivaldybėje- nuėmė visus mokamus būrelius darželiuose
pas mus buvo ir dailė, keramika, šokiai, krepšinis, taekwondo, muzika, anglų k.....ir viską nuėmė- neva kažkas pasiskundė, kad kiti tėvai neišgali mokėti ir reiškia ir kitiems nereikia
kaip vaikui pasakyti, kad nebus treniruočių
laukė visą vasarą- juk kaip patogu kai viskas darželyje, niekur vežioti nereikia. O dar kalba apie šeimos geroves, palaikymą
čia juokas pro ašaras....
darželyje renkami parašai, kad atšauktų tą nesąmonę
kaip pas kitas darželiuose?
Papildyta:QUOTE(aurezas @ 2016 09 16, 03:10)
beto kai kurios rusiskos dainos man fainos ... 😛😃
kokios?
aš kažkada kažkur išgirdau ir tokia nostalgija apėmė-pamenu buvau 12 klasėj tai karaliavo Ruki v verch
ir dar ten kažkokios- tik žodžius pamenu
Taigis, prirašiau paklodžių- einu dirbt