Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

Sveikos,

Mes neprisijungėm, nes jau maniau atsiranda kažkoks grafikas, kad tik įsitvirtintų likom namie. Jau dvi dienas kartojosi viskas panašiom valandom (kėlimasis, valgymas). Jau taip džiaugiaus ir bac... šiandien taip griuvo tas mano išsvajotas grafikas lotuliukas.gif kad nemiegojo iiiilgai, po to trumpam snūst ir šaaaakės... rėkia, neima krūties, nesimigdo, viskas netinka, uh, kol nuraminau... keisčiausia, kad būna nevalgius kokias 3-4 ar net 5 val., bet jei rėkia, tai nesileidžia žindoma nė pro kur verysad.gif o kaip nurimti, kai nesileidžia sūpuojama, žindoma, migdoma... o dėmesio reik ir kitam vaikui!
Pasibėdavojau, bet teisybės dėlei turiu prisipažinti, kad neištisai gi taip, geras tas mano leliukas, geras wub.gif
Atsakyti
Ganija parasyk kaip jums sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 14, 13:40)
Sveika  4u.gif

tai vis dėlto tave vakar mačiau Kar kar parke, dar pagalvojau, kad matytas veidas iš baseino  smile.gif

sekantį kartą pasilabinsiu  blush2.gif  bigsmile.gif 

nuo kitos sav. būsiu viena, tai ir aš su dukryte prisijungčiau kur nors centre, nes šiuo metu mano automobilis servise.  ax.gif

Na va reikejo labintis, o as net neatkreipiau demesio gal ir paziurejau i tave biggrin.gif gal tu su vyru vaiksciojai?
Papildyta:
QUOTE(Tiksiuke @ 2016 09 14, 23:14)
Gerai kalbėjom diena 😉 laikykis ir gydik 🌞
Mažylis tik prie namu atsibudo smile.gif

Maniškis tai palyginus kaip pirmas nemiegojo tai šis miega daug. Per para išmiega apie + - 16 val.

Taip taip ir dainavom dar 😃😃😃

Kapitaliai sergu, gerkle, sloga,pradejo kosulys atsirasti rrrrrrrrr wub.gif sunu taip pat neisleidau i mokykla pradejo vel loti ... sloga dar yra ... wub.gif kaip mazike apsaugot angel_sadangel.gif

Saunuolis tavo maziuks deda sau i aki ir vargo nemato 🖒

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 15, 00:35)
Ganija parasyk kaip jums sekasi 4u.gif

Isties Ganija kazkur dingo g.gif
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 14, 23:24)
Sveikos,

Mes neprisijungėm, nes jau maniau atsiranda kažkoks grafikas, kad tik įsitvirtintų likom namie. Jau dvi dienas kartojosi viskas panašiom valandom (kėlimasis, valgymas). Jau taip džiaugiaus ir bac... šiandien taip griuvo tas mano išsvajotas grafikas  lotuliukas.gif  kad nemiegojo iiiilgai, po to trumpam snūst ir šaaaakės... rėkia, neima krūties, nesimigdo, viskas netinka, uh, kol nuraminau... keisčiausia, kad būna nevalgius kokias 3-4 ar net 5 val., bet jei rėkia, tai nesileidžia žindoma nė pro kur  verysad.gif o kaip nurimti, kai nesileidžia sūpuojama, žindoma, migdoma... o dėmesio reik ir kitam vaikui!
Pasibėdavojau, bet teisybės dėlei turiu prisipažinti, kad neištisai gi taip, geras tas mano leliukas, geras  wub.gif

Man atrodo kol maitinsi pati grafiko konkretaus ir nebus 😉 kai ivesi koses tada grafikas savaime pasikoreguos arba su misinukais ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 15, 08:37)
Na va reikejo labintis, o as net neatkreipiau demesio gal ir paziurejau i tave  biggrin.gif  gal tu su vyru vaiksciojai?

taip taip, buvau su vyru smile.gif

nu va, sekantį kartą žinosiu 4u.gif

dar prisiminiau, sakei nelabai skaniai pavalgei naujoj picerijoj? ten tik picos ar yra ir kitų patiekalų? planavom užeiti, bet ta rusiška muzika atbaidė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 15 rugsėjo 2016 - 08:11
QUOTE(aurezas @ 2016 09 15, 07:37)
Na va reikejo labintis, o as net neatkreipiau demesio gal ir paziurejau i tave  biggrin.gif  gal tu su vyru vaiksciojai?

Taip taip ir dainavom dar 😃😃😃

Kapitaliai sergu, gerkle, sloga,pradejo kosulys atsirasti rrrrrrrrr  wub.gif  sunu taip pat neisleidau i mokykla pradejo vel loti ...  sloga dar yra ... wub.gif  kaip mazike apsaugot

Isties Ganija kazkur dingo  g.gif

Man atrodo kol maitinsi pati grafiko konkretaus ir nebus  😉 kai ivesi koses tada grafikas savaime pasikoreguos arba su misinukais ...  g.gif

Vajei kaip isisirgote unsure.gif Daug sveikateles abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikekimes mazyte apsaugos tavo perduodami antikuniai mirksiukas.gif

Maciau Ganija skaitinejo,gaila kad nieko neparase kaip joms sekasi ax.gif

As irgi kazkaip abejoju kad maitinant vien pienu galima ivesti rezima cool.gif Jau atrodo lyg neblogai gaunasi ir ziurek issiderina tas rezimas nors tu ka.Gaunasi toks daugmaz ir tiek.
Mano ,dienomis sio metu pamiega nu daugiausia pusantros valandos,40 minuciu arba pusvalandi.Bet uztai nuo sesiu vakaro jis ismiega iki pat devyniu thumbup.gif Valandike pabudrauja ir vel miega jau iki pat ryto.Aisku neskaitant pasimaitinimu,bet kartu lovoje miegame,tai maitinames automatiskai miegodami abu biggrin.gif
Atsakyti
visai užmiršau parašyt, aurezas sveikatos jums! sveikite 4u.gif

Laba ryta smile.gif

gal kuri turi atsiliepimų apie šiuos darželius: "svirpliukas", "boružėlė", "kregždutė", "radastėlė"? ax.gif
Atsakyti
Panytė miega, o aš dirbu 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 15, 15:02)
Panytė miega, o aš dirbu 4u.gif user posted image

bigsmile.gif Ocho ir obuoliu kiek pas tave uzderejo thumbup.gif
Nu tikra tu SUPERMAMA garbes zodis 4u.gif

Aurezai kaip jusu frontas laikosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ehmėja: 15 rugsėjo 2016 - 18:49
Sveikos supermamytės bigsmile.gif
Ačiū, kad nepamiršot mūsų 4u.gif niekur nedingau, esu čia ax.gif
Vis paskaitau prieš miegą, pasidžiaugiu, kad ir į laukelį išeinat, ir susimatot ir pasvajodama, kad ir mes kada prisijungsim, lūžtu miegoti. Vargstam mes su pilveliu, buvom jau ir pas gastroenterologę, ir echoskopiją jau darė - nieko įgimto, meteorizmas, net tuščiam žarnyne buvo daug oro. Gavom krūvą rekomendacijų - maitinimas griežtai kas 3-3,5 val, gerųjų bakterijų dozę padidino dvigubai, nei naudojome anksčiau, vakarais duoti lašiukus su simetikonu, daug būti lauke, guldyti ant pilvuko, kontroliuoti, kad vaikiukas kas dieną pasituštintų - jei ne, dirbtinai padėti prieš naktį tai padaryti ir dar į masažus pasiuntė. Tai reikalų daug - kelios dienos buvo žvėriškai sunkios, nusikaliau juodai, jau vyro prie lango su vaiku laukdavau grįžtančio, nes padaryti rėžimą su valgymu, kai man vaikas vos dvi valandas ištempdavo, buvo nelengva, daug garso buvo biggrin.gif skeptiškai žiūrėjau į tokius tarpus, nes kiek žinau mamos pienas per dvi valandas suvirškinamas, galvojau neįmanoma iki 3 val ištempti, bet dabar žiūriu, kad jau neblogai gaunasi. Pamažu įsivesim tvarką į savo chaotišką gyvenimėlį rolleyes.gif atrodo, kad mums jau geriau su pilveliu, o ir nebeatpylinėjam nenormaliai, tik šiek tiek šviežio pienelio nuteka, tai labai džiaugiuosi, nes buvo sunkių dienų, kai išvarydavo lauk viską, ką suvalgė ir dar seną pienuką su gleivėm (gydytoja sakė, kad ten skrandžio rūgštys, dėl oro žarnyne viskas mums ėjo lauk taip baisiai).. Porą dienų jau pradedam miegoti kažkiek ir dieną, tik vis dar tik ant rankų, tai čia dar teks padirbėti tuo klausimu. Dar labai noriu, kad galėtume į lauką išeiti, kadangi reikalai gerėja - tikiu, kad greitai jau varinėsim smile.gif buvo daug kartų, kad po 10 min rėkiančią namo nešdavausi ant rankų, viskas kaip kokia grandinė, lauke nebūdavom, nes ji nemiegodavo, o nemiegodavo, nes pilvelis neleisdavo. Tai va, taip ir gyvenam smile.gif savi džiaugsmai, savi rūpestėliai, bet būti mama thumbup.gif
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 14, 20:01)
As galvoju kad cia cezarinukai tokie neramus.. Pas mus viskas tas pats, valgome, miegame, rekiame ir ant ranku vazinejames. Keduteje nesedime .. Tik vienas issigelbejimas tai karusele virs lovytes. Keleta minuciu per diena gali sau kazka leisti, i tualeta ant greicio nulekti ar indus is indaploves iskrauti..  unsure.gif

Beje mergaites kiek miega jusu maziai? Manasis vakar visa diena ant koju prabuvojo.. Keleta kartu po 30 min uzsnudo ir viskas.. Labai pavargau. Siandien kiek daugiau miega..

Angel, pas mane tas pats, tik net indus iš indaplovės vyras traukia... Gal ir jums pilvelis maišo miegui ir viskam kitam? Maniškei kaip tokių dieglių ir nebebūdavo, bet ji nuolat irzli ir sudirgusi, judėjo, krutėjo, atpylinėjo, visai dieną nemiegojo, tik nervindavosi ir verkdavo, vis ant rankų ir ant rankų... Gal kokių naujų lašų bandykit? Juk jums irgi oras kartino gyvenimą. Gal čia bėda?
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 15, 09:14)
Mano ,dienomis sio metu pamiega nu daugiausia pusantros valandos,40 minuciu arba pusvalandi.Bet uztai nuo sesiu vakaro jis ismiega iki pat devyniu thumbup.gif Valandike pabudrauja ir vel miega jau iki pat ryto.Aisku neskaitant pasimaitinimu,bet kartu lovoje miegame,tai maitinames automatiskai miegodami abu biggrin.gif

Aciu 4u.gif tikiuosi antikuniai suveiks ... 4u.gif

Ot saunuolis vaikis 🖒
Maniske nuo 8.30 guli savo lovyteje ir dar nemiega ... pries pusval pamaitinui jau atrode uzmigo ir vel atsimerke, zvalgosi, maskatuojasi su rankom ir kojom ... cool.gif laimei, kad ramiai guli ... as baigiu uzmigti bet laikausi kol ji dar neuzmigo, dabar rasau ir jauciu jog tarpa atsijungiu 😃
Atsakyti
Ganija labai smagu kad parasei wub.gif Cia jums uz jusu bedeles 4u.gif
Skaiciau ir bandziau isivaizduoti kaip mano caraitis isbutu nevalges 3,5val.dienos metu g.gif Itariu niekaip ,nes jam reikia cia ir dabar,o tai toki balsa parodo,kad ocho ho blink.gif
Busimasis Merunas auga biggrin.gif Isgirstu ir atbegtu mociute is gretimo namo,paziureti kas skriaudzia jos jauniausia anukeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 09 15, 20:33)
Sveikos supermamytės  bigsmile.gif
Ačiū, kad nepamiršot mūsų  4u.gif niekur nedingau, esu čia  ax.gif
Vis paskaitau prieš miegą, pasidžiaugiu, kad ir į laukelį išeinat, ir susimatot ir pasvajodama, kad ir mes kada prisijungsim, lūžtu miegoti. Vargstam mes su pilveliu, buvom jau ir pas gastroenterologę, ir echoskopiją jau darė - nieko įgimto, meteorizmas, net tuščiam žarnyne buvo daug oro. Gavom krūvą rekomendacijų - maitinimas griežtai kas 3-3,5 val, gerųjų bakterijų dozę padidino dvigubai, nei naudojome anksčiau, vakarais duoti lašiukus su simetikonu, daug būti lauke, guldyti ant pilvuko, kontroliuoti, kad vaikiukas kas dieną pasituštintų - jei ne, dirbtinai padėti prieš naktį tai padaryti ir dar į masažus pasiuntė. Tai reikalų daug - kelios dienos buvo žvėriškai sunkios, nusikaliau juodai, jau vyro prie lango su vaiku laukdavau grįžtančio, nes padaryti rėžimą su valgymu, kai man vaikas vos dvi valandas ištempdavo, buvo nelengva, daug garso buvo  biggrin.gif skeptiškai žiūrėjau į tokius tarpus, nes kiek žinau mamos pienas per dvi valandas suvirškinamas, galvojau neįmanoma iki 3 val ištempti, bet dabar žiūriu, kad jau neblogai gaunasi. Pamažu įsivesim tvarką į savo chaotišką gyvenimėlį  rolleyes.gif atrodo, kad mums jau geriau su pilveliu, o ir nebeatpylinėjam nenormaliai, tik šiek tiek šviežio pienelio nuteka, tai labai džiaugiuosi, nes buvo sunkių dienų, kai išvarydavo lauk viską, ką suvalgė ir dar seną pienuką su gleivėm (gydytoja sakė, kad ten skrandžio rūgštys, dėl oro žarnyne viskas mums ėjo lauk taip baisiai).. Porą dienų jau pradedam miegoti kažkiek ir dieną, tik vis dar tik ant rankų, tai čia dar teks padirbėti tuo klausimu. Dar labai noriu, kad galėtume į lauką išeiti, kadangi reikalai gerėja - tikiu, kad greitai jau varinėsim  smile.gif buvo daug kartų, kad po 10 min rėkiančią namo nešdavausi ant rankų, viskas kaip kokia grandinė, lauke nebūdavom, nes ji nemiegodavo, o nemiegodavo, nes pilvelis neleisdavo. Tai va, taip ir gyvenam  smile.gif savi džiaugsmai, savi rūpestėliai, bet būti mama  thumbup.gif

Angel, pas mane tas pats, tik net indus iš indaplovės vyras traukia... Gal ir jums pilvelis maišo miegui ir viskam kitam? Maniškei kaip tokių dieglių ir nebebūdavo, bet ji nuolat irzli ir sudirgusi, judėjo, krutėjo, atpylinėjo, visai dieną nemiegojo, tik nervindavosi ir verkdavo, vis ant rankų ir ant rankų... Gal kokių naujų lašų bandykit? Juk jums irgi oras kartino gyvenimą.  Gal čia bėda?

Kaip man pazystama ka parasei. Mes vargstame su pilvuku, bet kiek maziau. Viska isbandem, vos menesiukas bet vaistu turime visokiu, ir BioGa, ir Gefilus, Espumisan, Infocol, Bebyfen, Gripe Water ir dabar is LT pardisiunciau Colinox. Mums viena diena maziau pucia, kita diena daugiau. Nesuprasi. Mums irgi meteorizma nustate. Atpilinejame tik kai aktyviai judame ar iskart po valgio pampersiuka keiciame. Svarbu kojyciu auksciau galvutes nekelti..

Pasivaiksciuoti mes galime iskart po valgio, kokia valandike. Bet paskui kai papo uzsinori tai irgi rekdami namo lekiame. Arba maitinu vietoje, jei toli nuo namu. Dar man rodos ne visada jam pienuko uztenka, buna dienu kai jis nervinasi, ir as nervinuosi ir jau jauciu thsti tie papai ir nera to pienuko tiek..
Atsakyti