Ir man smagiai buvo
Gal tikrai FB susikuriam grupele patogiau butu.... as kad ir nepatikli, bet man visos jus fainos ir Tiksiuke super
Kas nori FB draugaut?
Ir man smagiai buvo
Gal tikrai FB susikuriam grupele patogiau butu.... as kad ir nepatikli, bet man visos jus fainos ir Tiksiuke super
Kas nori FB draugaut?
Labai fainai tikrai pasedėjom. O kavines tai tikrai reik keist, paskui viską išvalgysim vienoj
Aš aš noriu
Klausimas, ( galvojau rašyt ar ne ) o kodėl mane čia taip išskyrei?
QUOTE(ganija @ 2016
[b)
[b)
Papildyta:[/b]
Niu šaunuolė, reikia nukopijuoti, gera mintis su ta skrynele mes tai dovanų gavom tokį mandrą albumą, reikia jį pildyti nuotraukomis, visokiais įrašais, pažymėti variantus įvairiom temom, tik va dar viso net neperverčiau reikia susiimti
Niu šaunuolė, reikia nukopijuoti, gera mintis su ta skrynele mes tai dovanų gavom tokį mandrą albumą, reikia jį pildyti nuotraukomis, visokiais įrašais, pažymėti variantus įvairiom temom, tik va dar viso net neperverčiau reikia susiimti
reikia reikia po to nusites ir uzsimirs as ir dar nuo gimimo nuotrauku nepadariau, bet va reik susiimti ir padaryti, pradeti albuma pildyti, kitaip uzsites ir kuo toliau tuo sunkiai bus prisiversti tai padaryti ... su sunumi as saziningai kas menesi nuotraukas klijavau i albuma, dabar kazko visai ...
Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 25, 23:31)
Ir man smagiai buvo
Kas nori FB draugaut?
Kas nori FB draugaut?
galim facebook ... o gal viber chata pasidarom?
Na va, užmigo atrodo panikė, šiandien anksčiau Sportai savo daro, o dar išmasažavau pilvuką, tai išvargo vaikas
Aš noriu tik nžn kaip surasti jus ten
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 25, 23:31)
Ir man smagiai buvo
Kas nori FB draugaut?
Kas nori FB draugaut?
Aš už FB.
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 23, 23:04)
Aciu, parskridome gerai. Tik SM nera laiko, zeme tarsi slysta po kojomis... su vyru kolkas niekas nera aisku. Airiu sveikatos sistema, kad visus butinus tyrimus velai daro, nes atsieit eiles dideles...
Papildyta:
QUOTE(ganija @ 2016 10 25, 23:51)
Na va, užmigo atrodo panikė, šiandien anksčiau Sportai savo daro, o dar išmasažavau pilvuką, tai išvargo vaikas
Man FB patogiai butu
hello
oras fantastinis, vejo nera jegele jeigu kaime vejo nera, mieste tuo labiau ... lekit greiciau kol nesubjuro
del facebook as prisiderinsiu prie visu, bet labiau buciau uz viber ir patogiau, greiciau ir foto ir visais kitais dalykais galima pasikeisti ... nutarkit! butu patogiau, nes bendraujame tik kelios SP.
oras fantastinis, vejo nera jegele jeigu kaime vejo nera, mieste tuo labiau ... lekit greiciau kol nesubjuro
del facebook as prisiderinsiu prie visu, bet labiau buciau uz viber ir patogiau, greiciau ir foto ir visais kitais dalykais galima pasikeisti ... nutarkit! butu patogiau, nes bendraujame tik kelios SP.
- As uz facebook Galiu sukurti uzdara grupe, ten ir fotkes kelt galesim, niekas kitas ju nematys. Pvz. paklausi klausimo ir visos po juo komentuoja, niekas niekur nepasimes
- Aurezas, viberyje bus nepatogu atsekti pokalbius, jei ilga laika neprisijungsi
Facebook
Sveikos
Taip oras fantastinis. Buvom iki parduotuves. Bet per pietus dar eisim i lauką. Į paštą reik, aplankalu.
Ai man tinkas tas ir tas.
QUOTE(Juurate @ 2016 10 26, 12:46)
- As uz facebook Galiu sukurti uzdara grupe, ten ir fotkes kelt galesim, niekas kitas ju nematys. Pvz. paklausi klausimo ir visos po juo komentuoja, niekas niekur nepasimes
- Aurezas, viberyje bus nepatogu atsekti pokalbius, jei ilga laika neprisijungsi
Labas šiandieną
Jūratėle, tada jau kurk tą grupę bus nauji namučiai
Papildyta:
QUOTE(^Angel^ @ 2016 10 26, 11:59)
Aciu, parskridome gerai. Tik SM nera laiko, zeme tarsi slysta po kojomis... su vyru kolkas niekas nera aisku. Airiu sveikatos sistema, kad visus butinus tyrimus velai daro, nes atsieit eiles dideles...
Papildyta:
Man FB patogiai butu
Papildyta:
Man FB patogiai butu
viskas turi būti gerai Kaip Aaron pilvukas?
Papildyta:
O mes šiandien laukiam TA ir gausim skiepą, mūsų neskiepijo dviejų mėn dėl visko, ką žarnyne turėjom. Laukiu svėrimo, įdomu, kiek priaugom
QUOTE(Juurate @ 2016 10 26, 12:46)
ok
Papildyta:
QUOTE(^Angel^ @ 2016 10 26, 11:59)
Papildyta:
Papildyta:
laikom kumscius uz vyra