As manau susitinkam prie eskalatoriaus i kino teatra, ties Technorama
ok 🖒
Tūsinuos su mažike, ir niekaip nepaankstinam, ir užlaikau vakare, ilgai maudytis vonioj leidžiu ir vis tiek NIEKAIP. Jau beveik pirma nakties, o jai dzin balalaika o dar jei nenori migdytis, bet valgo, tai į pabaigą pradeda muistytis, bet gi dantukas, tai netyčia ajajai man būna
Reiks išbandyt ir mums Lidlo pampersų asortimentą
Neprižadu, bet tikiuos susimatysim Akropolyje
Paskutinėm dienom prastai jaučiuos, varysiu trečiadienį pas gydytoją, nusileisiu sau kraują, gal reik atsargas kokias jau papildyti.
Įsivarė save į kampą lovytėje mažoji ir patenkinta kojas kilnoja
Beje, jei turit Babybjorną, tai atsargiai, kai įsismarkuoja, ta kėdutė juda iš vietos, migruoja neblogai. Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad į priekį atkeliauja su mažąja
Mūsų ąžuolui Titukui šiandien 3 mėnesiai Sveikinimai Daug sveikatytės, juoko ir Napoleono
Mūsų ąžuolui Titukui šiandien 3 mėnesiai Sveikinimai Daug sveikatytės, juoko ir Napoleono
Labas rytas
Titukui su didele svente
Na ka, siandien mamyciu vakaras Ruosiates, puosiates?
Ačiū pupos uogos ačiū
Alia visai jam būtų tikęs vardas Ąžuolas
Nu ką gero vakarėlio toms kurios susimeetins be vaikučių Smagiai pasisėdėkite,pasiplepėkite
sveikinam sveikinam Tituka
Butu smagu ir vaikucius ne vezime pamatyti
Taip taip ruosiames, plaukai ispurenti baigsiu maitinima ir pamperso keitimo rituala ir viska palieku vyrams uhuuu
Papildyta:
Ačiū pupos uogos ačiū
Alia visai jam būtų tikęs vardas Ąžuolas
Nu ką gero vakarėlio toms kurios susimeetins be vaikučių Smagiai pasisėdėkite,pasiplepėkite
Aciu Ehmeja gaila nebusi, bet greit matau bet kokiu atveju susimatysime
Jus ir Azuolas gerai atsveskit bicui extra pieno be eiles
Sveikinam ir mes Tituka kaip mano tėtis sako ir per gimtadienius vėliavą reik iškelt ir išsikelia prie namo
Oi ir aš jau ruošiuos. Vaikai pamatinti. Maisto vėliau paruošta.
Jau nuo ryto laukiu
Aciu visoms uz malonu susitikima
As grizau, vaikas miega, o vyras sako, gal dar sidro parnest
Buvo labai smagu, po poros savaiteliu reik kartot
super isties, trumpai, bet gerai kazkaip grysti kitokios nuotaikos ir teigiamai nusiteikusi
Dar iki maximos nulekiau apsipirkti ... kol ja pasiekiau pakeliui i viena parde uzsukau ir nupirkau Emutei mergaitiska medine skrynele i kuria desiu (ir sunui taip dariau) pirma kepuryte, sliaustukus, kojinytes, soske,buteliuka,kriksto rubelius,dantuka,dantuku sepeteli ... ko dar nepaminejau ir t.t. noriu, kad liktu vaikams prisiminimas ir tikiuosi ivertins paciai idomu bus po kiek metu atsidaryti ir pazosiauti
butinai kartosim 😉 tik kavines keiskim kur centre butu faina pasedeti, 12a gal ...
Namie triukšmo nebuvo daug per tą laiką, kol nebuvau, tai dar smagiau man pyko panelė, kai mane pamatė, valgydama kažkokia susierzinus buvo, po valgio pyko, tai prisiminiau, kad apie nešiokles kalbėjom, užsidėjau, susireguliavau diržus, rėkė, kai sodinom, o paskui pamatė, kad visai jai čia gerai aš po namus su smulkiais darbeliais vaikštinėjau, lingu lingu ir akytės klapt klapt ir užsimerkė Jau 25 min pučia Niu fainiai, gal bus pagalbininkas tas daiktas tik reikia treniruotis, dar kitaip svoris pasiskirsto, pečiai dirba, sportuoju
Papildyta:
Dar iki maximos nulekiau apsipirkti ... kol ja pasiekiau pakeliui i viena parde uzsukau ir nupirkau Emutei mergaitiska medine skrynele i kuria desiu (ir sunui taip dariau) pirma kepuryte, sliaustukus, kojinytes, soske,buteliuka,kriksto rubelius,dantuka,dantuku sepeteli ... ko dar nepaminejau ir t.t. noriu, kad liktu vaikams prisiminimas ir tikiuosi ivertins paciai idomu bus po kiek metu atsidaryti ir pazosiauti
butinai kartosim 😉 tik kavines keiskim kur centre butu faina pasedeti, 12a gal ...
Niu šaunuolė, reikia nukopijuoti, gera mintis su ta skrynele mes tai dovanų gavom tokį mandrą albumą, reikia jį pildyti nuotraukomis, visokiais įrašais, pažymėti variantus įvairiom temom, tik va dar viso net neperverčiau reikia susiimti