Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

biggrin.gifDar turiu neblogą gabaliuką Napoleono su spanguolių uogiene ir karamele tongue.gifMielai prašom wub.gif

Žinai kad neateisime tai užtai ir kvieti ane bigsmile.gif

O kodėl kažin aš jūsų nemačiau hmm.gifKur užsislapstinę buvote biggrin.gif

Oi ten tas napaleonas tai kazkas nerealaus :super:  Mes tiesiog prie kasu stovejom, o tau pyragai rupejo, o ne aplinka  :hihihi: 

Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 23, 22:24)
user posted image</p></div></blockquote><p>Oi ten tas napaleonas tai kazkas nerealaus thumbup.gif  Mes tiesiog prie kasu stovejom, o tau pyragai rupejo, o ne aplinka  hihihi.gif </p>

drinks_cheers.gif Jau tikrai žinok ant tiek noréjau to Napoleono,kad net nemačiau žmoniu aplinkui biggrin.gif
Vyras juokiasi ir sako pati paliksiu kaip pyragas,nes kiekviena diena arba jis parneša jo gabala arba aš pati einu pirkti laugh.gif
Nu negaliu be saldumynu nei dienos,nu tiek nesveikai ju noriu nemoku apsakyti hihihi.gif

Angel kaip jums sekési parskristi,kaip vyro sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 23, 22:38)
biggrin.gif Dar turiu neblogą gabaliuką Napoleono su spanguolių uogiene ir karamele tongue.gif Mielai prašom wub.gif
Žinai kad neateisime tai užtai ir kvieti ane bigsmile.gif
O kodėl kažin aš jūsų nemačiau hmm.gif Kur užsislapstinę buvote biggrin.gif

jurate prie kitu pyrageliu stovejo ... 😃😃😃
kam pyrageliai kam cepeku savaitgalis buvo uhuuu tongue.gif valgem 2 dienas biggrin.gif galejot atvaziuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Justina kitakart anksciai pranesk apie keksiukus biggrin.gif

Ganija, super 👍
ryt meetas ploja.gif

labas rytas 4u.gif vezu moksleivi mokytis, o pati pas stomatologa nusibodo jau aggressive.gif

skanios rytines kavikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 24, 06:04)
kam pyrageliai kam cepeku savaitgalis buvo uhuuu  tongue.gif  valgem 2 dienas  biggrin.gif  galejot atvaziuoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Justina kitakart anksciai pranesk apie keksiukus  biggrin.gif

Ganija, super 👍
ryt meetas  ploja.gif

labas rytas  4u.gif  vezu moksleivi mokytis, o pati pas stomatologa nusibodo jau  aggressive.gif

skanios rytines kavikes  mirksiukas.gif

Matai dabar man antras sveciu maratonas prasidejo. Tai vat ir kepiau, bet zinoma mes galim paplanuot kada su kavyte pasivaiksciojima parke ir bus keksiuku tada biggrin.gif
Atsakyti

kam pyrageliai kam cepeku savaitgalis buvo uhuuu tongue.gifvalgem 2 dienas biggrin.gifgalejot atvaziuoti biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifJustina kitakart anksciai pranesk apie keksiukus biggrin.gif

Ganija, super 👍
ryt meetas ploja.gif

labas rytas 4u.gifvezu moksleivi mokytis, o pati pas stomatologa nusibodo jau aggressive.gif

skanios rytines kavikes mirksiukas.gif

Ne ne, mes pirkom maista Gabrieliui ir darzoves Rokui rudenelio sventei i mokykla darbeliui daryti  :liezuvis:  Visad misinuka perkam Norfoj, nes 30 cnt pigiau, bet ispirko, teko kitur pirkt  :ax:  Beje Norfoj Libero sauskelnem 30% nuolaida, isbandem tai mums gerai, o kaina isvis superine iseina  :super:  

Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 24, 09:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aurezas" data-cid="71150755" data-time="1477281886"><div><p>jurate prie kitu pyrageliu stovejo ... 😃😃😃
kam pyrageliai kam cepeku savaitgalis buvo uhuuu user posted imagevalgem 2 dienas user posted imagegalejot atvaziuoti user posted imageuser posted imageuser posted imageJustina kitakart anksciai pranesk apie keksiukus user posted image

Ganija, super 👍
ryt meetas user posted image

labas rytas user posted imagevezu moksleivi mokytis, o pati pas stomatologa nusibodo jau user posted image

skanios rytines kavikes user posted image</p></div></blockquote><p>Ne ne, mes pirkom maista Gabrieliui ir darzoves Rokui rudenelio sventei i mokykla darbeliui daryti  liezuvis.gif  Visad misinuka perkam Norfoj, nes 30 cnt pigiau, bet ispirko, teko kitur pirkt  ax.gif  Beje Norfoj Libero sauskelnem 30% nuolaida, isbandem tai mums gerai, o kaina isvis superine iseina  thumbup.gif  </p>

o kaip tos Libero, ar normaliai sugeria? kokia kaina ju yra? Mes va dabar bandom Pampers norvegiskas, nu skirtumas su musiskem tai nepalyginsi, bet mum tiko ir Favorit, ir kaina ju iseina mazesne.
Atsakyti

o kaip tos Libero, ar normaliai sugeria? kokia kaina ju yra? Mes va dabar bandom Pampers norvegiskas, nu skirtumas su musiskem tai nepalyginsi, bet mum tiko ir Favorit, ir kaina ju iseina mazesne.

Kai nusiperku naujas visad isbandau ar islaiko sausa per nakti, tai viskas super, o su 30% nuolaida vnt. kaina 12,3 cnt  :super:  cia apie 3 dydi kalbu. Mes visokias bandom, kur tik akcija kokia, vis pigiau, kol kas tik is rimi Loving nusivylem, labai prastos. Lidlo tos brangesnes linijos irgi geros - kaina 14 cnt uz vnt. Maximos dar nebandem  :ax: 

Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Mums tik dabar rytas, nes niekaip nepavyksta mažosios naktinio grafiko pakeisti blink.gif Užmiega tik 01:30 h ir ką tu jai biggrin.gif niekaip neužlaužiam anksčiau, rankom kojom makaluoja, kumštį ragauja ir mus šnekina, o kai bandom migdyti pradeda rėkti, maždaug "ei, ką darot" lotuliukas.gif O kai pašnekėjau su savo mama, tai sakė identiška situacija su manim pačia buvo lotuliukas.gif sakė ir ji tada viską išbandė, ir jai nesisekė pakeisti užmigimo laiko nakčiai. Tai va kaip viskas apsisuka, už praeities nuodėmes man čia lotuliukas.gif mūsų tėčiui tai anksti keltis...
QUOTE(Juurate @ 2016 10 24, 12:34)
<p>Kai nusiperku naujas visad isbandau ar islaiko sausa per nakti, tai viskas super, o su 30% nuolaida vnt. kaina 12,3 cnt  thumbup.gif  cia apie 3 dydi kalbu. Mes visokias bandom, kur tik akcija kokia, vis pigiau, kol kas tik is rimi Loving nusivylem, labai prastos. Lidlo tos brangesnes linijos irgi geros - kaina 14 cnt uz vnt. Maximos dar nebandem  ax.gif </p>
\
Mes dar jokių kitų nebandėm, tik pampers, kadangi tinka nuo gimimo, jokių bėrimų, šutimų, tai nesinori ir bandyti. Naudojam dabar dvi rūšis - paprastus pampersus ir kelnaites nakčiai, man jos labai patinka, kai daro rimtesnį reikalą gal sunkiau nuimti jas vonioj su viena ranka, nes reikia perplėšti šonus, bet šiaip tai good.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 24, 10:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jusccciuks" data-cid="71151324" data-time="1477295420"><div><p>o kaip tos Libero, ar normaliai sugeria? kokia kaina ju yra? Mes va dabar bandom Pampers norvegiskas, nu skirtumas su musiskem tai nepalyginsi, bet mum tiko ir Favorit, ir kaina ju iseina mazesne.</p></div></blockquote><p>Kai nusiperku naujas visad isbandau ar islaiko sausa per nakti, tai viskas super, o su 30% nuolaida vnt. kaina 12,3 cnt  thumbup.gif  cia apie 3 dydi kalbu. Mes visokias bandom, kur tik akcija kokia, vis pigiau, kol kas tik is rimi Loving nusivylem, labai prastos. Lidlo tos brangesnes linijos irgi geros - kaina 14 cnt uz vnt. Maximos dar nebandem  ax.gif </p>

Nu mes babdem pampers dvieju rusiu is lt purktas tai kosmaras. Jei tik sisiuka daro ok bet jei rimciau tai nespeja sugert ir per sonus td. O favorit pats pampis storesnis bet geria labai greit ir net po nakties jis nuo sisiuko issipucoa bet vaikas neguli baloj kaip su pampers. O su tais norvegiskais tai kolkas acariju nebuvo. Bet jie gaunasi brangiau, po 15ct/vnt. O kokius is Lidlo bandet? As ziurejau irgi bet nedrisau kazkaip
Papildyta:
QUOTE(ganija @ 2016 10 24, 11:35)
Sveikos mamytės  4u.gif Mums tik dabar rytas, nes niekaip nepavyksta mažosios naktinio grafiko pakeisti  blink.gif Užmiega tik 01:30 h ir ką tu jai  biggrin.gif niekaip neužlaužiam anksčiau, rankom kojom makaluoja, kumštį ragauja ir mus šnekina, o kai bandom migdyti pradeda rėkti, maždaug "ei, ką darot" lotuliukas.gif O kai pašnekėjau su savo mama, tai sakė identiška situacija su manim pačia buvo lotuliukas.gif sakė ir ji tada viską išbandė, ir jai nesisekė pakeisti užmigimo laiko nakčiai. Tai va kaip viskas apsisuka, už praeities nuodėmes man čia lotuliukas.gif mūsų tėčiui tai anksti keltis... \
Mes dar jokių kitų nebandėm, tik pampers, kadangi tinka nuo gimimo, jokių bėrimų, šutimų, tai nesinori ir bandyti. Naudojam dabar dvi rūšis - paprastus pampersus ir kelnaites nakčiai, man jos labai patinka, kai daro rimtesnį reikalą gal sunkiau nuimti jas vonioj su viena ranka, nes reikia perplėšti šonus, bet šiaip tai  good.gif

Pradzioj ir musu pupa negalejo uzmigdyt, o dabar 9 val pati uzmiega. Mum padejo vilnone pagalve. Pasidedavau pagalve didele vilnone ant keliu, pasiguldau vaika ir linguji. Ji nuo vilnos susyla ir nurimsta. Dar biski rankytes prilaikydavau kas nesimosikuotu ir uzmigdavo. Bet greit ji mum perprato tai. Bet kartu ir valgymus td susistaciau ir nedaviau miegot ilgiau. Kas 4 val keldavau. O dabar jokiu bedu. Iprato ir viskas, o ir as zinau kada ji miegos mazdaug kada valgys.

Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 10 23, 01:28)
Karoliuk, mes ėjom masažus trečioje poliklinikoje, masažistė savotiška pasitaikė, bet matosi, kad patyrusi, viskas kaip ir normaliai, bet kitą kartą ieškočiau kitur. Kartais padarydavo labai gerą masažą, o kartais tokį šiaip sau... Mums skyrė masažus dėl pilvo, tai tą vis reikėjo priminti, tai manau, jei kažkokia konkreti bėda, tai gal paieškok kitur  g.gif Šią savaitę ėjom į dvi mankšteles, o kitą į vonias eisim, ten kaip ir apmokymai prieš baseinus, į baseiną neplanuoju dar kol kas

4u.gif ačiū 4u.gif bandysim ieškoti geros masažistės- prieš 10 m. buvom radę superinę, bet nežinau ar bedirba ax.gif o tos vonios irgi 3 poliklinikoj? 4u.gif
QUOTE(aurezas @ 2016 10 24, 07:04)
o pati pas stomatologa nusibodo jau  aggressive.gif

rolleyes.gif užjaučiu...
aš neseniai buvau pas chirurgą ir patvirtino, kad tikrai reikės lupti lauk tą protinį. Lauksim kol baigsiu maitinti ax.gif o jei užpūliuos kol dar maitinsiu- vis tiek reikės operuot skubiai, nes jis giliai kaule blink.gif net neįsivaizduoju kaip ten viską daro.....man jau gimdyt lengviau nei prasidėt su tais dantais huh.gif

Tai rytoj 18 val. Akropolyje biggrin.gif 4u.gif kur susitinkam?

Beje, Jūrate, turėčiau tau prašymuką, jei aišku sutiksi tongue.gif ax.gif skolinga neliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Ne ne, mes pirkom maista Gabrieliui ir darzoves Rokui rudenelio sventei i mokykla darbeliui daryti  :liezuvis:  Visad misinuka perkam Norfoj, nes 30 cnt pigiau, bet ispirko, teko kitur pirkt  :ax:  Beje Norfoj Libero sauskelnem 30% nuolaida, isbandem tai mums gerai, o kaina isvis superine iseina  :super:

Visos mūsų rajono parduotuves vyras apvažiavo ir nerado to mišinuko. Norėjau rašyt tau gal jūs viską išpirkot  :D 

Man ir aktualu kur ryt susitinkam, kurioje vietoje?  :hmm: 

Atsakyti

Mes dar jokių kitų nebandėm, tik pampers, kadangi tinka nuo gimimo, jokių bėrimų, šutimų, tai nesinori ir bandyti. Naudojam dabar dvi rūšis - paprastus pampersus ir kelnaites nakčiai, man jos labai patinka, kai daro rimtesnį reikalą gal sunkiau nuimti jas vonioj su viena ranka, nes reikia perplėšti šonus, bet šiaip tai good.gif
O mes ziurim kas pigiau, bet geros kokybes ir tikrai radom  :super: 

Nu mes babdem pampers dvieju rusiu is lt purktas tai kosmaras. Jei tik sisiuka daro ok bet jei rimciau tai nespeja sugert ir per sonus td. O favorit pats pampis storesnis bet geria labai greit ir net po nakties jis nuo sisiuko issipucoa bet vaikas neguli baloj kaip su pampers. O su tais norvegiskais tai kolkas acariju nebuvo. Bet jie gaunasi brangiau, po 15ct/vnt. O kokius is Lidlo bandet? As ziurejau irgi bet nedrisau kazkaip
Mes abejus pameginom, ten dvieju rusiu yra pigesni ir brangesni, skirtumas 1 cnt.  tai pigesni nieko gero, o brangesni tokie plonyciai ir siek tiek huggies primena  :ax: 

aš neseniai buvau pas chirurgą ir patvirtino, kad tikrai reikės lupti lauk tą protinį. Lauksim kol baigsiu maitinti ax.gifo jei užpūliuos kol dar maitinsiu- vis tiek reikės operuot skubiai, nes jis giliai kaule blink.gifnet neįsivaizduoju kaip ten viską daro.....man jau gimdyt lengviau nei prasidėt su tais dantais huh.gif Tai rytoj 18 val. Akropolyje biggrin.gif4u.gifkur susitinkam? Beje, Jūrate, turėčiau tau prašymuką, jei aišku sutiksi tongue.gifax.gifskolinga neliksiu mirksiukas.gif
Man irgi vel buvo sutinusios dantenos del protinio, bet as taip jau daugiau nei 7 metai gyvenu  :oh: as issigandau kai man papasakojo kaip vyks ta operacija  :lol:  Del paslaugeles viskas ok  :ok:  As manau susitinkam prie eskalatoriaus i kino teatra, ties Technorama  :bigsmile: 

Visos mūsų rajono parduotuves vyras apvažiavo ir nerado to mišinuko. Norėjau rašyt tau gal jūs viską išpirkot  :D Man ir aktualu kur ryt susitinkam, kurioje vietoje?  :hmm:
Mes bige Maximoj radom  :oh:  as irgi vyrui sakiau, kad cia jus ispirkot  :lol:
Atsakyti