Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

:P Sveikos :)

O tai jus isitikinusios kad sedes tie leliunai, kol sportuosit? :D maniske isvis gultuke nepabuna....pakolkas tai taip liudna, net ir del to, kad pinigai i bala .... Gal dar gules...

Mes vakar pas neurologe buvo.- gavom masaziuku. Gal kas masazavotes jau- ka rekomenduotumet?

Taip pat sake- baseinas butu labai gerai- gal kuri lankot jau?

Tai antradieni susitinkam?

Sveikos,

mes ėjom į masažus. Poliklinikoje dar ne, eisim gruodį. Ėjom mokamai į Memelio klinika, pas Gabrielę. Labai fainai padarė ir masažus ir mankšteles. Maniškis patenkintas būdavo. Paskui miegodavo 2-3 val. Baseiną ėjom 3 katus, kuriuos ir skyrė. Bet tą ir susimokėt reikėjo. 

O antradieni rašykit kurioje vietoje Akre susitinkam? 18 val?

Atsakyti

Kokia nesamonė man ant liniuotės mergaites rodo  :hmm:  senoje versijoje buvo viskas gerai. 

Atsakyti

Prisiruošiau ir aš įkeliau kelias foto. 😉 

Atsakyti

Prisiruošiau ir aš įkeliau kelias foto. 😉 

Lekiam spoksot  :bigsmile: 

Atsakyti
Sveikinimai Ganijos Godutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif treju ménesiuku proga wub.gif
birthday.gif birthday.gif birthday.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labas mamytės bigsmile.gif
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 22, 19:23)
Sveikinimai Ganijos Godutei treju ménesiuku proga wub.gif

Ačiū, mieloji wub.gif nežinau, kur tie trys mėnesiukai praskriejo bigsmile.gif tiek visko daug vyko, kiek visko jau išmokom wub.gif ir pati jau esu mama su trejų mėnesių stažu biggrin.gif solidu tongue.gif
Buvom šiandien svečiuose - eilinį kartą įsitikinau, kad mano dukrelė mėgsta svečiuotis, žymiai įdomiau, nei namie, rami kokia buvo, liuks. Reikės per kaimynus eiti, kad tik vaikas būtų patenkintas ir ramus biggrin.gif
Karoliuk, mes ėjom masažus trečioje poliklinikoje, masažistė savotiška pasitaikė, bet matosi, kad patyrusi, viskas kaip ir normaliai, bet kitą kartą ieškočiau kitur. Kartais padarydavo labai gerą masažą, o kartais tokį šiaip sau... Mums skyrė masažus dėl pilvo, tai tą vis reikėjo priminti, tai manau, jei kažkokia konkreti bėda, tai gal paieškok kitur g.gif Šią savaitę ėjom į dvi mankšteles, o kitą į vonias eisim, ten kaip ir apmokymai prieš baseinus, į baseiną neplanuoju dar kol kas vesti, bandysim namie tęsti, vonią didelę turim, gal pavyks kaimynų neaplaistyt biggrin.gif tik bijau, kad nesusirgtumėm per tas vonias ten.
Atsakyti

Ehmeja, pyrageliu uzsimanei?  :essen:  :laugh: 

Atsakyti

Seklys morka,susekei mane :D 

Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 23, 17:08)
<p>Ehmeja, pyrageliu uzsimanei?  essen.gif  laugh.gif </p>

essen.gif essen.gif essen.gif Niu niu, plačiau, o tai ji sau viena patyliukais kerta laugh.gif
Atsakyti
Tai greit bekit i svecius pas mane, kas pyrageliu nori biggrin.gif katik katik is orkaites istraukiau keksiukus tongue.gif ax.gif
Atsakyti

Seklys morka,susekei mane :D

Stovim maximoj prie kasu ir sakau vyrui - supermamyte pyrageliu uzsimane, eilej stovi  :D 

Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 10 23, 16:48)
essen.gif  essen.gif  essen.gif Niu niu, plačiau, o  tai ji sau viena patyliukais kerta laugh.gif

biggrin.gif Dar turiu neblogą gabaliuką Napoleono su spanguolių uogiene ir karamele tongue.gif Mielai prašom wub.gif

QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 23, 18:20)
Tai greit bekit i svecius pas mane, kas pyrageliu nori   katik katik is orkaites istraukiau keksiukus 

Žinai kad neateisime tai užtai ir kvieti ane bigsmile.gif

QUOTE(Juurate @ 2016 10 23, 19:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ehmėja" data-cid="71149367" data-time="1477229199"><div><p>Seklys morka,susekei mane biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Stovim maximoj prie kasu ir sakau vyrui - supermamyte pyrageliu uzsimane, eilej stovi  biggrin.gif </p>

O kodėl kažin aš jūsų nemačiau hmm.gif Kur užsislapstinę buvote biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ehmėja: 23 spalio 2016 - 20:39