Papildyta:
Turiu klausima, nesusiduriau kazkaip, ar cia sutapimas ar isties misiniu skoniai skiriasi? As vakar sugalvojau (jauciu busiu klaida padariusi) ismeginti nauja misini bebe ... ar cia tik sutapimas ar kas, mazoji labai nerami ir blogai valgo,mano piena isgeria, misinuko ne ir viskas ir taip visa diena as su ja duzginuosi trupuri patraukia misinio ir muistosi ... galvoju gal neskanus jai tas misinys ar kas ... nes man pvz tikrai bebe ... skonis kitoks negu aptamil ...
Papildyta:
Mes jeigu vaziuojame kai ji nori miego tai nera problemos, jeigu po miegelio tai buna lygiai tas pats buna kad kai brolio laukiam prie mokyklos turiu sukti rata arba pavaziuoti i prieki arba atgal, svarbiausia, kad variklis dirbtu bent jau ...
Papildyta:
Gal ryt butu norinciu kavos ryte isgerti centre salia poliklinikos karoso g kur yra sokolado namai berods ryt 9.00val mums reikia buti pas akiu gyd vistiek puliuoja akyte ir po antibiotiku Jurate, kaip Gabrieliui akyte?</p></div></blockquote><p>Mums neuztenka tik variklio duzgimo, turi butinai vaziuot, net ir kai miego nori. Ramu nebent stipriai iminga </p><p></p><p>Misinuku skoniai tikrai skiriasi, jei vaikas priprato tai gali buti, kad nepatinka skonis. Mes valgo bebe premium ir viskas ciki piki </p><p></p><p>Zinok mums puliavo ir po antru vaistu, vel galvojom vaziuot pas gydytoja, galvojom turbut cia tas asaru latakas bus ir viena diena bac ir viskas - praejo kaip niekur nieko </p>
Bet ziauriai skiriasi skoniai, kad ir man tas bebe neskanus toks skonis burnoje bjaurus vyras visgi parveze aptamil bet truputi vel patrauke ir viskas, nors siek tiek daugiau ... as bebe semp1 nupirkau, visai smegenys susisuko man nu nekeisiu i nieka daugiau, o tai vaika sugadinsiu
Papildyta:
Dėl tų mankštelių, tai yra beta.lt akcija abonementams kuponas galioja 2 mėn, per tiek laiko iškeisti jį į abonementą, kaina labai gera - 12,99 . Perkam?
Perkam tik jei diena bus, nes jei vakare tai tik be mazikes noriu bet ne siandien laukiu vyro kol grys, eisiu i vonia ir gult ... dar su moksleiviu pamokas dar darau ... yes, she can, no she can't ...