Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Juurate @ 2016 10 19, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aurezas" data-cid="71136969" data-time="1476883920"><div><p>Turiu klausima, nesusiduriau kazkaip, ar cia sutapimas ar isties misiniu skoniai skiriasi? As vakar sugalvojau (jauciu busiu klaida padariusi) ismeginti nauja misini bebe ... ar cia tik sutapimas ar kas, mazoji labai nerami ir blogai valgo,mano piena isgeria, misinuko ne ir viskas ir taip visa diena as su ja duzginuosi user posted imagetrupuri patraukia misinio ir muistosi ... galvoju gal neskanus jai tas misinys ar kas ... user posted image
Papildyta:
Turiu klausima, nesusiduriau kazkaip, ar cia sutapimas ar isties misiniu skoniai skiriasi? As vakar sugalvojau (jauciu busiu klaida padariusi) ismeginti nauja misini bebe ... ar cia tik sutapimas ar kas, mazoji labai nerami ir blogai valgo,mano piena isgeria, misinuko ne ir viskas ir taip visa diena as su ja duzginuosi user posted imagetrupuri patraukia misinio ir muistosi ... galvoju gal neskanus jai tas misinys ar kas ... user posted imagenes man pvz tikrai bebe ... skonis kitoks negu aptamil ...

Papildyta:
Mes jeigu vaziuojame kai ji nori miego tai nera problemos, jeigu po miegelio tai buna lygiai tas pats user posted imagebuna kad kai brolio laukiam prie mokyklos turiu sukti rata arba pavaziuoti i prieki arba atgal, svarbiausia, kad variklis dirbtu bent jau ... user posted image
Papildyta:
Gal ryt butu norinciu kavos ryte isgerti centre salia poliklinikos karoso g kur yra sokolado namai berods user posted imageryt 9.00val mums reikia buti pas akiu gyd vistiek puliuoja akyte ir po antibiotiku user posted imageJurate, kaip Gabrieliui akyte?</p></div></blockquote><p>Mums neuztenka tik variklio duzgimo, turi butinai vaziuot, net ir kai miego nori. Ramu nebent stipriai iminga  biggrin.gif </p><p></p><p>Misinuku skoniai tikrai skiriasi, jei vaikas priprato tai gali buti, kad nepatinka skonis. Mes valgo bebe premium ir viskas ciki piki  thumbup.gif </p><p></p><p>Zinok mums puliavo ir po antru vaistu, vel galvojom vaziuot pas gydytoja, galvojom turbut cia tas asaru latakas bus ir viena diena bac ir viskas - praejo kaip niekur nieko  clap.gif </p>

Bet ziauriai skiriasi skoniai, kad ir man tas bebe neskanus toks skonis burnoje bjaurus ax.gif vyras visgi parveze aptamil bet truputi vel patrauke ir viskas, nors siek tiek daugiau ... as bebe semp1 nupirkau, visai smegenys susisuko man nu biggrin.gif nekeisiu i nieka daugiau, o tai vaika sugadinsiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ganija @ 2016 10 19, 17:12)
Labas, mamytės  4u.gif

Dėl tų mankštelių, tai yra beta.lt akcija abonementams  ax.gif kuponas galioja 2 mėn, per tiek laiko iškeisti jį į abonementą, kaina labai gera - 12,99 €. Perkam?  bigsmile.gif

Perkam mirksiukas.gif tik jei diena bus, nes jei vakare tai tik be mazikes noriu 4u.gif bet ne siandien wub.gif laukiu vyro kol grys, eisiu i vonia ir gult ... dar su moksleiviu pamokas dar darau ... yes, she can, no she can't ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurezas: 19 spalio 2016 - 18:27

Bet ziauriai skiriasi skoniai, kad ir man tas bebe neskanus toks skonis burnoje bjaurus ax.gifvyras visgi parveze aptamil bet truputi vel patrauke ir viskas, nors siek tiek daugiau ... as bebe semp1 nupirkau, visai smegenys susisuko man nu biggrin.gifnekeisiu i nieka daugiau, o tai vaika sugadinsiu wub.gif
Papildyta:
Perkam mirksiukas.giftik jei diena bus, nes jei vakare tai tik be mazikes noriu 4u.gifbet ne siandien wub.giflaukiu vyro kol grys, eisiu i vonia ir gult ... dar su moksleiviu pamokas dar darau ... yes, she can, no she can't ... biggrin.gif

Ten pirmadieniais ir treciadieniais nuo 12 val tie uzsiemimai su maziukais vyksta :)

Atsakyti
Vaiką auginti - kas dieną po naujieną. Šiandien visos dvi biggrin.gif viena nerealiai smagi - pradėjo mažoji balsu juoktis wub.gif tėtis net iš kito kambario atlėkė ir paklausė, ar čia tikrai vaikas mūsų juokėsi, o ne tv, tai vaikas dar prie tėvelio pakartojo, nes mamytė eilinį kartą labai juokinga pasirodė vaikui biggrin.gif nustebom, nes tikrai nežinojau, kad tą moka tokie mažiukai, o ji ir šiaip tokia smulkutė, tai ir mums buvo juokinga, kad toks mažas ciuckis kikena bigsmile.gif
O vat kita naujiena pribloškė - vaikas nebegeria mano pienuko iš buteliuko, tiksliau, iš visų trijų skirtingų blink.gif visaip bandėm žaisti, visą vakarą "dirbom" tuo klausimu - tai nei lašo, ir kas blogiausia, kad atrodo kaip protestas, suka galvytę į šoną net nenori bandyti, įlašinus pienuką iš buteliuko į burnytę spjauna jį lauk ir pyksta, rėkia įsitempus. Seniai nebenutraukinėjau pienuko, tai senokai ir negėrė iš buteliuko, bet mažesnė kuo puikiaisiai tą darydavo, nu jokių problemų iš bet kokio paduoti nebuvo, o dbr grynai maištauja.. Ką daryti? Ją kam nors be pieno bijočiau net valandai palikti, o reikės greitai ir be meet'o dar ir močiutei palikti, nes pas gydytoją varysiu.
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 10 20, 01:02)
O vat kita naujiena pribloškė - vaikas nebegeria mano pienuko iš buteliuko, tiksliau, iš visų trijų skirtingų  blink.gif visaip bandėm žaisti, visą vakarą "dirbom" tuo klausimu - tai nei lašo, ir kas blogiausia, kad atrodo kaip protestas, suka galvytę į šoną net nenori bandyti, įlašinus pienuką iš buteliuko į burnytę spjauna jį lauk ir pyksta, rėkia įsitempus. Seniai nebenutraukinėjau pienuko, tai senokai ir negėrė iš buteliuko, bet mažesnė kuo puikiaisiai tą darydavo, nu jokių problemų iš bet kokio paduoti nebuvo, o dbr grynai maištauja.. Ką daryti? Ją kam nors be pieno bijočiau net valandai palikti, o reikės greitai ir be meet'o dar ir močiutei palikti, nes pas gydytoją varysiu.

4u.gif
Musiskis irgi kad krykštauja garsiai,turbut ir kaimynai girdi jo garsus biggrin.gif Smagu tikrai tokie mazuliukai,su kiekviena diena vis ka nors naujo is ju sulaukiame wub.gif
O del pienuko gerimo is buteliuko analogiska situacija ir pas mus.Spjauna,zyzia ir nei per kur neima.Galiausia taip pradeda verkti,kad sunkiai beeina nuraminti.Duodi is papuko,tai taip godziai valgo,sypsosi,ziuri i akis ir nepaleidzia papuko ilgai wub.gif Gal kad isalktu,nusiverktu ir pradetu valgyti,kai kitos iseities nebutu ax.gif
Todel ir mes abu visur kartu,išlauksime to momento kai nebereikes papuko,galesiu ir as viena kur nors atsipalaiduoti,prie jusu be vaikuciu prisijungti.To labiau kad man tai jau paskutine tokia palaima-mažas kleckutis wub.gif
O su vaikuciu dabar galesime su jumis pasimatyti,nes isleidome tetuka is po atostogu i darba.

Tai ka nusprendete del siandienos,del susitikimo ir su Angel,su vaikuciais kartu,arba Bige arba Akropolyje wub.gif

Sveikinimai Sandruskos mergytei 4u.gif 4u.gif jau dveju menesiuku proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 10 20, 02:02)
Vaiką auginti - kas dieną po naujieną. Šiandien visos dvi  biggrin.gif viena nerealiai smagi - pradėjo mažoji balsu juoktis  wub.gif tėtis net iš kito kambario atlėkė ir paklausė, ar čia tikrai vaikas mūsų juokėsi, o ne tv, tai vaikas dar prie tėvelio pakartojo, nes mamytė eilinį kartą labai juokinga pasirodė vaikui  biggrin.gif nustebom, nes tikrai nežinojau, kad tą moka tokie mažiukai, o ji ir šiaip tokia smulkutė, tai ir mums buvo juokinga, kad toks mažas ciuckis kikena  bigsmile.gif
O vat kita naujiena pribloškė - vaikas nebegeria mano pienuko iš buteliuko, tiksliau, iš visų trijų skirtingų  blink.gif visaip bandėm žaisti, visą vakarą "dirbom" tuo klausimu - tai nei lašo, ir kas blogiausia, kad atrodo kaip protestas, suka galvytę į šoną net nenori bandyti, įlašinus pienuką iš buteliuko į burnytę spjauna jį lauk ir pyksta, rėkia įsitempus. Seniai nebenutraukinėjau pienuko, tai senokai ir negėrė iš buteliuko, bet mažesnė kuo puikiaisiai tą darydavo, nu jokių problemų iš bet kokio paduoti nebuvo, o dbr grynai maištauja.. Ką daryti? Ją kam nors be pieno bijočiau net valandai palikti, o reikės greitai ir be meet'o dar ir močiutei palikti, nes pas gydytoją varysiu.

Smagu girdeti mirksiukas.gif nera nieko nuostabiau uz besisypsanti vaikeli ... mirksiukas.gif

Mes po akiu gyd ir gavom siuntima zondavimui 🙂 ka darysi, sake gyd galim lasint ir lasint taciau rezultato jokio ... 4u.gif

Esu Smilteles g. gal kas i lauka planuojat? Nors lauke neta salta tik dregna ir purskia wub.gif

Labs diens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 20, 08:09)
4u.gif

Tai ka nusprendete del siandienos,del susitikimo ir su Angel,su vaikuciais kartu,arba Bige arba Akropolyje wub.gif

Sveikinimai Sandruskos mergytei 4u.gif  4u.gif  jau dveju menesiuku proga wub.gif

Sveikinimai Sandruskai uhuuu 4u.gif kazkur dingus yra gal kas nutiko unsure.gif

Kaip ir nieko nenutarem su vaikuciais, as galiu, kad ir dabar arba rytoj Akropolyje? Nes ryt sunui su klase akropolyje edukacinis uzsiemimas, vaziuosiu pasiimti butu galima ir susimatyti ... ? Jeigu butu norinciu tarkim i akropoli, bet neturi su kuo nuvykti, as galeciau kazka paimti su auto kedute? Remai netilps, maza masina tik musu telpa ir daugiau nieko ... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

Smagu girdeti mirksiukas.gifnera nieko nuostabiau uz besisypsanti vaikeli ... mirksiukas.gif

Mes po akiu gyd ir gavom siuntima zondavimui 🙂 ka darysi, sake gyd galim lasint ir lasint taciau rezultato jokio ... 4u.gif

Esu Smilteles g. gal kas i lauka planuojat? Nors lauke neta salta tik dregna ir purskia wub.gif

Labs diens biggrin.gif

Nu as meginsiu eit uz puse val., nes jau kantrybe truksta. Nesusitvarkau su vaiku, kai vyras i dienine iseina  :oh: Viskas negerai, net ir ant ranku negerai :oh: Toks jausmas, kad jis nori abieju tevu salia  :dry2:  Gal lauke bent pamiegos... 

As su vaiku i prekybcentri kol kas neisiu, per daug neprognozuojamas  :wacko: 

Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 20, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aurezas" data-cid="71139097" data-time="1476951998"><div><p>Smagu girdeti user posted imagenera nieko nuostabiau uz besisypsanti vaikeli ... user posted image

Mes po akiu gyd ir gavom siuntima zondavimui 🙂 ka darysi, sake gyd galim lasint ir lasint taciau rezultato jokio ... user posted image

Esu Smilteles g. gal kas i lauka planuojat? Nors lauke neta salta tik dregna ir purskia user posted image

Labs diens user posted image</p></div></blockquote><p>Nu as meginsiu eit uz puse val., nes jau kantrybe truksta. Nesusitvarkau su vaiku, kai vyras i dienine iseina  doh.gif Viskas negerai, net ir ant ranku negerai doh.gif Toks jausmas, kad jis nori abieju tevu salia  dry.gif  Gal lauke bent pamiegos... </p><p></p><p>As su vaiku i prekybcentri kol kas neisiu, per daug neprognozuojamas  wacko.gif </p>

As ir eisiu valandikei bet po 2 noriu pamaitinti dar. Jei eisi pasiimk Roka, nes maniskis eis kartu. Gal einam aplink pruda noreciau i ta puse ko tais biggrin.gif
Atsakyti

Maniškė šiandien labai verkia, matyt antrasis dantukas labiau pakankins. Gal reiks Dentinox pirkti net, dar mąstau.

Migdžiau namie, nes pati einu miegot, neeees naktim ėmė keltis pupa, kas 4 val šią naktį, tai aš neišsimiegojau, gi buvau jau įpratus, kad 9 val non stop miegodavo :)

Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 20, 13:35)
<p>Maniškė šiandien labai verkia, matyt antrasis dantukas labiau pakankins. Gal reiks Dentinox pirkti net, dar mąstau.</p><p>Migdžiau namie, nes pati einu miegot, neeees naktim ėmė keltis pupa, kas 4 val šią naktį, tai aš neišsimiegojau, gi buvau jau įpratus, kad 9 val non stop miegodavo smile.gif</p>

Zinoma duok, neverta kankinti ir kankintis ... mirksiukas.gif
Maniske trecia d nerami nesuprantu wub.gif dabar uzsupau kazin kiek miegos ... nes nuo 7 ryto nemiega tik kol pas gyd ir atgal masinoje numigo ir viskas wub.gif svarbiausia nori miego, akys raudonos bet ne kur gi tau panele atseit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 20, 12:21)
As ir eisiu valandikei bet po 2 noriu pamaitinti dar. Jei eisi pasiimk Roka, nes maniskis eis kartu. Gal einam aplink pruda noreciau i ta puse ko tais  biggrin.gif

Per velai pamaciau,ka tik grizau jau namo.Tinkamai apsirengus visai fainas oras,svarbiausia kad nelyja ir nera didelio vejo.Labai smagiai sukau ratus biggrin.gif
Prie prudo zinokit smagiau vaikscioti,nes tikrai šilčiau mirksiukas.gif

QUOTE(parsiuke @ 2016 10 20, 12:35)
<p>Maniškė šiandien labai verkia, matyt antrasis dantukas labiau pakankins. Gal reiks Dentinox pirkti net, dar mąstau.</p><p>Migdžiau namie, nes pati einu miegot, neeees naktim ėmė keltis pupa, kas 4 val šią naktį, tai aš neišsimiegojau, gi buvau jau įpratus, kad 9 val non stop miegodavo smile.gif</p>

4u.gif
Kaip aš nelaukiu to momento,t.y.dantu dygimo unsure.gif Juokiausi vyrui sakau dviem lengvai dygo,su trečiu atsiimsime trigubai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 20, 12:35)
<p>Maniškė šiandien labai verkia, matyt antrasis dantukas labiau pakankins. Gal reiks Dentinox pirkti net, dar mąstau.</p><p>Migdžiau namie, nes pati einu miegot, neeees naktim ėmė keltis pupa, kas 4 val šią naktį, tai aš neišsimiegojau, gi buvau jau įpratus, kad 9 val non stop miegodavo :)</p>

Mes grizom po skiepo... Vaje vaje... Kol suleido vaikas net nesuprato,matyt neskaudziai sugebejo. Biski parode balsa bet tik tuo momentu. Grizus numigo ir kai pabudo vakgyt prasidejo. Cypia klykia iki paraudonavimo. Dvi val jau ant ranku supu. Dabar matyt zvakute suveike tai uzsnudo. Siaubas kaip gaila vaiko...
Atsakyti