Turiu klausima, nesusiduriau kazkaip, ar cia sutapimas ar isties misiniu skoniai skiriasi? As vakar sugalvojau (jauciu busiu klaida padariusi) ismeginti nauja misini bebe ... ar cia tik sutapimas ar kas, mazoji labai nerami ir blogai valgo,mano piena isgeria, misinuko ne ir viskas ir taip visa diena as su ja duzginuosi
trupuri patraukia misinio ir muistosi ... galvoju gal neskanus jai tas misinys ar kas ...
Papildyta:
Turiu klausima, nesusiduriau kazkaip, ar cia sutapimas ar isties misiniu skoniai skiriasi? As vakar sugalvojau (jauciu busiu klaida padariusi) ismeginti nauja misini bebe ... ar cia tik sutapimas ar kas, mazoji labai nerami ir blogai valgo,mano piena isgeria, misinuko ne ir viskas ir taip visa diena as su ja duzginuosi
trupuri patraukia misinio ir muistosi ... galvoju gal neskanus jai tas misinys ar kas ...
nes man pvz tikrai bebe ... skonis kitoks negu aptamil ...
Papildyta:
QUOTE(Tiksiuke @ 2016 10 19, 12:42)
<p>Mums ir prie šviesoforu ožiuojas tik važiuoji viskas čiki
</p>
Mes jeigu vaziuojame kai ji nori miego tai nera problemos, jeigu po miegelio tai buna lygiai tas pats
buna kad kai brolio laukiam prie mokyklos turiu sukti rata arba pavaziuoti i prieki arba atgal, svarbiausia, kad variklis dirbtu bent jau ...
Papildyta:
Gal ryt butu norinciu kavos ryte isgerti centre salia poliklinikos karoso g kur yra sokolado namai berods
ryt 9.00val mums reikia buti pas akiu gyd vistiek puliuoja akyte ir po antibiotiku
Jurate, kaip Gabrieliui akyte?