As tik nelabai suprantu Jusu maitinanciu mamyciu ... turite rezima, kas 3 val kokias ar taip? Nebent tos kurios duodat krutine kada nori, bet kiek pamenu tokiu nera cia musu tarpe ? pvz mano kaimyne turi 3men sunu, maitina pati ir kas 3 val buna net kas 4 val .. ir ji yra tokia aktyvi, ji uzsirase i siuvimo kursus palieka vaika vyrui iki 3 val., vaziuoja karta savaiteje i universiteta nemokamai, kad neprarastu igudziu paskaitos pravesti, vaika taip pat palieka, jei nepavyksta kam palikti vezasi kartu ir t.t. ir ji nemato jokiu problemu ... kaip minejo ji turi prisisaldziusi pieno, jeigu taip nutiktu, kad uztruktu tai taip pat nebutu problemos bet ji susiplanuoja taip, kad grystu iki maitinimo ... as noriu daryti prielaida, jog susitikimui be vaiko nera noro arba tiesiog del kitu priezasciu, gal vyras neisleidzia ...
zodziu kas galit tas ir ateikit ... kada dabar bus nebesuprantu?
Kada ryt kas planuojat i lauka eiti? Planuoju atvaziuoti, nes pvz siandiena mano kaime toks vejas didelis net nekisau nosies, o va mieste ramiau ...
Aš varau per kavines ir pan. su vaiku, man ji netrukdo
Palikti dieną neturiu kam, vakare vyras pabūtų, bet mes be grafiko, niekad nežinau, kada nubus ryte, kada po to eis ir kiek miegos, todėl iš vakaro nežinau, kuriuo laiku ryt bus tas laikas tarp maitinimų. Miega po pusvalandį-valandą namie, prieš ir po miego visad duodu valgyt. Pientraukiu nepavyksta nieko nutraukti. Miega tris val tik jei lauke važinėju. Vienžo, mes dar neišskiriamos Suprantu tavo mintį, bet šiuo metu nerizikuoju išeiti tolėliau, ypač kai nevairuoju, nes vien kelionė suvalgo daug laiko.
Šiandien ėjau 12 val., nes nuo ryto niekaip namie neužmigdžiau. Nežinau kaip ryt seksis. Jei ryte pamiegos, tai po to kokią 14-15val eičiau.
Beje FB nenori draugauti (siūliausi), būtų patogiau susiderinti pasivaikščiojimus