Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 20:02)
Ziurekit kaip kam iseina ...  mirksiukas.gif

As tik nelabai suprantu Jusu  maitinanciu mamyciu ... turite rezima, kas 3 val kokias ar taip? Nebent tos kurios duodat krutine kada nori, bet kiek pamenu tokiu nera cia musu tarpe ? rolleyes.gif  pvz mano kaimyne turi 3men sunu, maitina pati ir kas 3 val buna net  kas 4 val .. ir ji yra tokia aktyvi, ji uzsirase i siuvimo kursus palieka vaika vyrui iki 3 val., vaziuoja karta savaiteje  i universiteta nemokamai, kad neprarastu igudziu paskaitos pravesti, vaika taip pat palieka, jei nepavyksta kam palikti vezasi kartu ir t.t. ir ji nemato jokiu problemu ... kaip minejo ji turi prisisaldziusi pieno, jeigu taip nutiktu, kad uztruktu tai taip pat nebutu problemos  biggrin.gif  bet ji susiplanuoja taip, kad grystu iki maitinimo ...  as noriu daryti prielaida, jog susitikimui be vaiko nera noro arba tiesiog del kitu priezasciu, gal vyras neisleidzia ...  unsure.gif

zodziu kas galit tas ir ateikit ... kada dabar bus nebesuprantu?  biggrin.gif

Kada ryt kas planuojat i lauka eiti? Planuoju atvaziuoti, nes pvz siandiena mano kaime toks vejas didelis net nekisau nosies, o va mieste ramiau ...

Aš varau per kavines ir pan. su vaiku, man ji netrukdo smile.gif
Palikti dieną neturiu kam, vakare vyras pabūtų, bet mes be grafiko, niekad nežinau, kada nubus ryte, kada po to eis ir kiek miegos, todėl iš vakaro nežinau, kuriuo laiku ryt bus tas laikas tarp maitinimų. Miega po pusvalandį-valandą namie, prieš ir po miego visad duodu valgyt. Pientraukiu nepavyksta nieko nutraukti. Miega tris val tik jei lauke važinėju. Vienžo, mes dar neišskiriamos smile.gif Suprantu tavo mintį, bet šiuo metu nerizikuoju išeiti tolėliau, ypač kai nevairuoju, nes vien kelionė suvalgo daug laiko.

Šiandien ėjau 12 val., nes nuo ryto niekaip namie neužmigdžiau. Nežinau kaip ryt seksis. Jei ryte pamiegos, tai po to kokią 14-15val eičiau.
Beje FB nenori draugauti (siūliausi), būtų patogiau susiderinti pasivaikščiojimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parsiuke: 18 spalio 2016 - 19:14
QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 19:06)

As tik nelabai suprantu Jusu  maitinanciu mamyciu ... turite rezima, kas 3 val kokias ar taip? Nebent tos kurios duodat krutine kada nori, bet kiek pamenu tokiu nera cia musu tarpe ? rolleyes.gif  pvz mano kaimyne turi 3men sunu, maitina pati ir kas 3 val buna net  kas 4 val .. ir ji yra tokia aktyvi, ji uzsirase i siuvimo kursus palieka vaika vyrui iki 3 val., vaziuoja karta savaiteje  i universiteta nemokamai, kad neprarastu igudziu paskaitos pravesti, vaika taip pat palieka, jei nepavyksta kam palikti vezasi kartu ir t.t. ir ji nemato jokiu problemu ... kaip minejo ji turi prisisaldziusi pieno, jeigu taip nutiktu, kad uztruktu tai taip pat nebutu problemos  biggrin.gif  bet ji susiplanuoja taip, kad grystu iki maitinimo ...  as noriu daryti prielaida, jog susitikimui be vaiko nera noro arba tiesiog del kitu priezasciu, gal vyras neisleidzia ...  unsure.gif

Kada ryt kas planuojat i lauka eiti? Planuoju atvaziuoti, nes pvz siandiena mano kaime toks vejas didelis net nekisau nosies, o va mieste ramiau ...
Papildyta:

🖒🖒🖒🖒🖒🖒 biggrin.gif

Nu juk kiekvienaa vaikas skirtingas. Man pvz neber tokio aiskaus laiko kada valgo, nes nakti ji man ilgiau miega ryte sutankinq qrba ne valgyma. Nemanau kad kuri nors sedi tik namie su vaiku. Man ir autobusu pavaziuot ner bedos, bet as neturiu kur vaiko palikt. O vyras ne visad iki penkiu dirba. Tau gal Aurelija kitaip, gali tevam palikt. O as ir maitinimo negaliu praleist nes paskui isvis uztruksiu. Jei istaikysiu laika prisijungsiu jei ne puikiai ir be manes apsieisit.
Mes jei neprasislinks laikas apie 12 val eisim i lauka.
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 19:06)

Papildyta:

🖒🖒🖒🖒🖒🖒 biggrin.gif

Tai antradieni tu, as ir karoliukas, ar ne taip? biggrin.gif man uztenka ir tiek kompanijos, ne kiekyje esme biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kas cia per kvadratukai? biggrin.gif biggrin.gif keiksmazodi parasei? biggrin.gif

Mes rytoj nebent apie 11 val eisim, po to reikaliuka turesiu ax.gif

Cia tom kas noretu pasportuot su maziukais. Tikiuos atidarys nuoroda... https://m.facebook.c...342196092633867
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 18, 20:43)
Tai antradieni tu, as ir karoliukas, ar ne taip?  biggrin.gif man uztenka ir tiek kompanijos, ne kiekyje esme  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kas cia per kvadratukai?  biggrin.gif  biggrin.gif  keiksmazodi parasei?  biggrin.gif

Mes rytoj nebent apie 11 val eisim, po to reikaliuka turesiu  ax.gif

Cia tom kas noretu pasportuot su maziukais. Tikiuos atidarys nuoroda... https://m.facebook.c...342196092633867

Kaip faina biggrin.gif bet ten didesni leliukai, idomu kaip au tokiais kleckukiais? smile.gif laukiu nesulaukiu biggrin.gif sveikatos biuras organizuoja reiktu nueiti pasiziureti tongue.gif

Norejai, kad nusikeikciau biggrin.gif ten liuksai sudeti gal, kad is mob rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 10 18, 20:43)
Tai antradieni tu, as ir karoliukas, ar ne taip?  biggrin.gif man uztenka ir tiek kompanijos, ne kiekyje esme  biggrin.gif 

Tai man ir pakanka ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 20:06)
Kaip faina  biggrin.gif  bet ten didesni leliukai, idomu kaip au tokiais kleckukiais? smile.gif laukiu nesulaukiu  biggrin.gif  sveikatos biuras organizuoja reiktu nueiti pasiziureti  tongue.gif

Norejai, kad nusikeikciau  biggrin.gif  ten liuksai sudeti gal, kad is mob  rolleyes.gif

Sake maziukai daznai miega kedutese, ziuri pagal situacija siaip jau smile.gif Ir pati prieina pasnekinti, jei vaikiukas leidziasi, o mamyte tuo metu sportuoja smile.gif Reikia pameginti ir paziureti ar patiks ax.gif As tai tikrai eisiu, juk Gabrielius busimas vadoves krikstasunis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 18, 20:09)
Šiandien ėjau 12 val., nes nuo ryto niekaip namie neužmigdžiau. Nežinau kaip ryt seksis. Jei ryte pamiegos, tai po to kokią 14-15val eičiau.
Beje FB nenori draugauti (siūliausi), būtų patogiau susiderinti pasivaikščiojimus smile.gif

Aaaa tai tu ... biggrin.gif zinok visai nepazinau... biggrin.gif ax.gif

Ryt parasysiu kada mums cia pavyks kas galesit gal susitiksime mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Aš ir pasimečiau kaip blondinė :unsure:  kurį antradienį jūs varot? Tikiuos ne šiandien ėjo  :blink:  jei kita tai ir aš greičiausiai prisijungsiu. Man tinka 18 val. akropolis. 

Kažko paskutinėm dienom vaikas labai irzlus, verkia. Nesuprantu kas yra , ant ranku irgi blogai. Gyd apžiūrėjo neatrodo kad dantys.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 18, 21:15)
Sake maziukai daznai miega kedutese,  ziuri pagal situacija siaip jau smile.gif Ir pati prieina pasnekinti, jei vaikiukas leidziasi, o mamyte tuo metu sportuoja smile.gif Reikia pameginti ir paziureti ar patiks  ax.gif  As tai tikrai eisiu, juk Gabrielius busimas vadoves krikstasunis  bigsmile.gif

Galim pradeti jau biggrin.gif nes po vakar as tokia istizusi pasijauciau sunkiai ka padarau ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
Koki pampiu dydi naudojate jau? .mes jau 3 pradejom tongue.gif 2 baigeme o 3 pilna ... truputi didokas bet tiks tongue.gif
Atsakyti

:B Tai ateinanti antradieni- spalio 25 d. Akropolis 18 val.-

Jurate, aurezas, Tiksiuke, karoliukai 

Isijungiau nauja forumo versija ir pakolkas sunku susigaudyti kas ir kaip....

Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 20:26)
Galim pradeti jau  biggrin.gif  nes po vakar as tokia istizusi pasijauciau sunkiai ka padarau  ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Koki pampiu dydi naudojate jau? .mes jau 3 pradejom tongue.gif  2 baigeme o 3 pilna ... truputi didokas bet tiks  tongue.gif

Dar palaukim kol galvyte tvirtai laikys ir eisim bigsmile.gif

Mes jau senokai 3 ir mums geras, na aisku ir sveriam 6,300 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 18, 20:41)
<p> cool.gif Tai ateinanti antradieni- spalio 25 d. Akropolis 18 val.-</p>
<p>Jurate, aurezas, Tiksiuke, karoliukai </p>
<p> </p>
<p>Isijungiau nauja forumo versija ir pakolkas sunku susigaudyti kas ir kaip....</p>

As ir ziuriu kaip jus cia su Tiksiuke idomiai rasot biggrin.gif
Atsakyti

Keista ta nauja versija. 

Pvz. maniškis kėduje nelabai buna, tik auto kai važiuojam. O taip man deti ant ratu kedute tai vaiko kankinimas. Tokie susmuke man jie jose. Geriau lopšis. Mačiau lauke viena mamka vis kėdutėje vežioja leliuka. 

Atsakyti

Maniškė šiandien tiek ir temiegojo, tas tris val lauke... lig šiol niekaip neužlaužiu :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parsiuke: 18 spalio 2016 - 22:09