Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Juurate @ 2016 10 18, 11:47)
As su savo i kavine ne, nes pakels aliarma  unsure.gif O ir kur tokia kavine rasi , kad tiek vezimu tilptu  biggrin.gif

Lieka akropolis biggrin.gif ten tilpsim biggrin.gif as i auto kedute ant remu vis patogiau ir palinguoti bus galima ... tongue.gif nzn siulykit ... arba pakaks laukelyje ... as su ratais nera svarbu ar viena stotele ankaciau ar toliau islipsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 11:14)
Lieka akropolis  biggrin.gif  ten tilpsim  biggrin.gif  as i auto kedute ant remu vis patogiau ir palinguoti bus galima ...  tongue.gif  nzn siulykit ... arba pakaks laukelyje ... as su ratais nera svarbu ar viena stotele ankaciau ar toliau islipsiu  biggrin.gif

Na as masinos neturiu, kai vyras darbe, tai kazin ar vaziuosiu su autobusu...
Atsakyti
As tai be vaiko -vaiku- biggrin.gif

Tai kooperuojames antradieni? Kaip kitos?
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 18, 13:26)
As tai be vaiko -vaiku-  biggrin.gif

Tai kooperuojames antradieni? Kaip kitos?

Ok biggrin.gif manau busim 3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 18, 13:42)
Ok  biggrin.gif  manau busim 3  biggrin.gif

As antradieni galiu, bet su vaiku, nes vyras dirba. O akropoli tai mes jokioj kavinej tiek netilpsim su vezimais.
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 18, 15:36)
As antradieni galiu, bet su vaiku, nes vyras dirba. O akropoli tai mes jokioj kavinej tiek netilpsim su vezimais.

O pirmadieni ar treciadieni be vaiko? 4u.gif
Atsakyti
Pasimečiau biškuliuką, blondinėju matyt biggrin.gif

Jei su vaikais, tai siūlau dienos metu, nes vakarais pilna žmonių. Ypač Akropolyje. Jei norim patalpoje, tai daug vežimėlių tilptų pirmojo Bigo kavinukėje per viduriuką prie Pegaso. Suprantu, kad ne centras miesto, bet vežimėliams vietos būtų manau.
Su vaiku dieną prisistatytume manau bet kada, bet kur. Jau įvaldėm autikus victory.gif

Be vaiko negaliu, tad nesiūlau nieko ir nesikišu į organizavimą smile.gif

Lauke dar visai gerai, šiandien va beveik tris val su Jusčiuku prabuvom!
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 18, 15:21)
O pirmadieni ar treciadieni be vaiko? 4u.gif

As be vaiko negaliu nes dar maitinu pati.
Atsakyti
O as noriu be vaiko iseiti pailseti, atsipusti bent pora valandeliu thumbup.gif todel kad ir tryse ar dviese - man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 18, 17:39)
O as noriu be vaiko iseiti pailseti, atsipusti bent pora valandeliu thumbup.gif  todel kad ir tryse ar dviese - man tinka  biggrin.gif

Ir man bigsmile.gif

Ar dar kas prisijungs?

Pakolkas trise? Ar Jusciukss jungiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 18, 18:06)
Ir man bigsmile.gif

Ar dar kas prisijungs?

Pakolkas trise? Ar Jusciukss jungiesi? 4u.gif

Ziurint kada ir kokiu laiku, jei vyras namie ir pataikau laika tarp maitinimu tada taip. Zodziu as negarantuota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 18, 17:18)
As be vaiko negaliu nes dar maitinu pati.

Ziurekit kaip kam iseina ... mirksiukas.gif

As tik nelabai suprantu Jusu maitinanciu mamyciu ... turite rezima, kas 3 val kokias ar taip? Nebent tos kurios duodat krutine kada nori, bet kiek pamenu tokiu nera cia musu tarpe ? rolleyes.gif pvz mano kaimyne turi 3men sunu, maitina pati ir kas 3 val buna net kas 4 val .. ir ji yra tokia aktyvi, ji uzsirase i siuvimo kursus palieka vaika vyrui iki 3 val., vaziuoja karta savaiteje i universiteta nemokamai, kad neprarastu igudziu paskaitos pravesti, vaika taip pat palieka, jei nepavyksta kam palikti vezasi kartu ir t.t. ir ji nemato jokiu problemu ... kaip minejo ji turi prisisaldziusi pieno, jeigu taip nutiktu, kad uztruktu tai taip pat nebutu problemos biggrin.gif bet ji susiplanuoja taip, kad grystu iki maitinimo ... as noriu daryti prielaida, jog susitikimui be vaiko nera noro arba tiesiog del kitu priezasciu, gal vyras neisleidzia ... unsure.gif

zodziu kas galit tas ir ateikit ... kada dabar bus nebesuprantu? biggrin.gif

Kada ryt kas planuojat i lauka eiti? Planuoju atvaziuoti, nes pvz siandiena mano kaime toks vejas didelis net nekisau nosies, o va mieste ramiau ...
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 10 18, 17:39)
O as noriu be vaiko iseiti pailseti, atsipusti bent pora valandeliu thumbup.gif  todel kad ir tryse ar dviese - man tinka  biggrin.gif

🖒🖒🖒🖒🖒🖒 biggrin.gif
Atsakyti