Tiksiukès Pijukui jau keturi ménesiukai
Aurezai smagu,kad taip puikiai pavyko atsipalaiduoti nuostabiam koncerte
Džiugu,kad taip gražiai sutariate su kaimynais
Noriu pasidžiaugti,kad Mažiukas lauke be prabudimo išmiega apie tris valandas Jau daugiau kaip savaite taip ir nereikéjo maitinti lauke,griždavom namo ir pavalgydavome.Gal kad pakeitéme išéjimo ï lauka laika.Dabar visada išeiname prieš 12 ir grižtame po treju valandu
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 15, 08:56)
Noriu pasidžiaugti,kad Mažiukas lauke be prabudimo išmiega apie tris valandas Jau daugiau kaip savaite taip ir nereikéjo maitinti lauke,griždavom namo ir pavalgydavome.Gal kad pakeitéme išéjimo ï lauka laika.Dabar visada išeiname prieš 12 ir grižtame po treju valandu
Matomai sitas laikas labiau tinka. Mum irgi va kai paskutiniys kartus anksciau isejom visai kitaip miega. Nes apie 3 val ji man namie zvalgosi guguoja turi uzsiimt su ja. O lauke tada miega su bet su prabudimais.
P.s. sveikinimai Pijukui. Jau visas vyras
Aurezas, mums irgi patiko, taip greitai laikas praejo,kad pasirode per trumpai
Dėkui už sveikinimus mažajam. Kaip priklauso iki pietų kažkoks neramus buvo. Verkė kaip kad skaudėtu kažką, įtariu dantukų smegenėles.
Pimadieni einam TA ir skiepuko.
Pimadieni einam TA ir skiepuko.
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 15, 09:56)
Pijui
Ehmeja, smagu, kad atradai tinkama laika ... matyt to ir reikejo vaikui man pagal viska tiktu 12 val taip pat nes tokiu laiku nuo 11.00 iki 12.00 valgome...
Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 10 15, 14:33)
Aurezas, mums irgi patiko, taip greitai laikas praejo,kad pasirode per trumpai
Isties laikas greir praleke
Angel kaip tau sekesi parskristi pačiai vienai
Kiek planuoji čia buti?
Kiek planuoji čia buti?
Labas rytas.
Ruosiames siandien TA, bet galvoju ar skiepys siandien, nes slogyte tai dar nepraejo iki galo. Sesute kai kalbejau sake nieko blogo jei nekoso, bet man biski baisu leist skiepyt jei sloguoja.
Ruosiames siandien TA, bet galvoju ar skiepys siandien, nes slogyte tai dar nepraejo iki galo. Sesute kai kalbejau sake nieko blogo jei nekoso, bet man biski baisu leist skiepyt jei sloguoja.
Sveikos
mes po TA. Tai vyras sveria 8 kg ir 67 cm. Gavom vieną skiepuką, kai įdūrė tai nieko, o kai vaistus suleido tai ai ai kaip ašarytės krito.
mes po TA. Tai vyras sveria 8 kg ir 67 cm. Gavom vieną skiepuką, kai įdūrė tai nieko, o kai vaistus suleido tai ai ai kaip ašarytės krito.
Nu va ir mes po TA. Skiepo negavom, nes sesute sirgo. Tai eisim ketvirtadieni jei viskas ok. Tai vat esam toookios dideles panos. Ugis 61cm, net 5cm per menesi paaugom. Sveriam 6200g.
Sveikutes kaip gyvuojat?
Siandien su reikalais teko i GN uzsukt. Praejau pro patologini- pamaciau ir tokia nostalgija
Tai kaip su tais susitikimais?
Siulau kita savaite
Man tiktu pirmadienis, antradienis, treciadienis....laikas ivairus- gal prisiderinciau kas galit ir kada?
Siandien su reikalais teko i GN uzsukt. Praejau pro patologini- pamaciau ir tokia nostalgija
Siulau kita savaite
Man tiktu pirmadienis, antradienis, treciadienis....laikas ivairus- gal prisiderinciau kas galit ir kada?
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 17, 16:43)
Nu va ir mes po TA. Skiepo negavom, nes sesute sirgo. Tai eisim ketvirtadieni jei viskas ok. Tai vat esam toookios dideles panos. Ugis 61cm, net 5cm per menesi paaugom. Sveriam 6200g.
Mes aukstesnes 63 cm bet sveriam 5900 kazkaip mes vis devintuko nepaliekam ... gimem 3900, po men 4900, dabar vel net juokas sueme
Buvau pirmoje mankstoje body shape slengiuose nemokamai daro kelias treniruotes... atrodo nieko ypatingo nedarem, taip lengvai, bet kaip jauciasi gryzus mazike maudziau jauciu kojos dreba
Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 17, 20:57)
Sveikutes kaip gyvuojat?
Siulau kita savaite
Siulau kita savaite
Labuks labuks
Gal kita antradieni 18.00 val?
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 16, 16:33)
Sveikos! Na ir salta cia pas jus. Is +14 atskrydau i 0. Reikejo vaikui silto kombezo skubiai, ir tiek siltu drabuziu nebuvome pasieme. Skrydome su persedimais iki Palangos, bet viskas tvarkoje, 2 valandas su papu burnoje, siek tiek asaru Kopenhagoje ir 50 minuciu vel uzkande papa dasigavome iki Palangos ))
Ryt eisime pas daktaryte TA ir siuntimams gauti. Treciadieni pas neurologa, penktadieni pas kardiologe.. ir sestadieni anksti ryte isskrendame. Esu be auto ir be teisiu, pameciai td dabar naujas darau )) jei kur buriuosytes butu neblogai prie Kar Kar parko prisijungciau