Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

Tiksiukès Pijukui 4u.gif jau keturi ménesiukai wub.gif
clap.gif clap.gif clap.gif birthday.gif

Aurezai smagu,kad taip puikiai pavyko atsipalaiduoti nuostabiam koncerte wub.gif
Džiugu,kad taip gražiai sutariate su kaimynais wub.gif

Noriu pasidžiaugti,kad Mažiukas lauke be prabudimo išmiega apie tris valandas assa.gif Jau daugiau kaip savaite taip ir nereikéjo maitinti lauke,griždavom namo ir pavalgydavome.Gal kad pakeitéme išéjimo ï lauka laika.Dabar visada išeiname prieš 12 ir grižtame po treju valandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 15, 08:56)
Tiksiukès Pijukui 4u.gif  jau keturi ménesiukai wub.gif 
clap.gif  clap.gif  clap.gif  birthday.gif

Aurezai smagu,kad taip puikiai pavyko atsipalaiduoti nuostabiam koncerte wub.gif
Džiugu,kad taip gražiai sutariate su kaimynais wub.gif

Noriu pasidžiaugti,kad Mažiukas lauke be prabudimo išmiega apie tris valandas assa.gif Jau daugiau kaip savaite taip ir nereikéjo maitinti lauke,griždavom namo ir pavalgydavome.Gal kad pakeitéme išéjimo ï lauka laika.Dabar visada išeiname prieš 12 ir grižtame po treju valandu smile.gif

Matomai sitas laikas labiau tinka. Mum irgi va kai paskutiniys kartus anksciau isejom visai kitaip miega. Nes apie 3 val ji man namie zvalgosi guguoja turi uzsiimt su ja. O lauke tada miega su bet su prabudimais.

P.s. sveikinimai Pijukui. Jau visas vyras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusccciuks: 15 spalio 2016 - 11:58
Aurezas, mums irgi patiko, taip greitai laikas praejo,kad pasirode per trumpai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus mažajam. Kaip priklauso iki pietų kažkoks neramus buvo. Verkė kaip kad skaudėtu kažką, įtariu dantukų smegenėles.
Pimadieni einam TA ir skiepuko.
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 15, 09:56)
Tiksiukès Pijukui 4u.gif  jau keturi ménesiukai wub.gif 
clap.gif  clap.gif  clap.gif  birthday.gif

Pijui oro_buckis.gif

Ehmeja, smagu, kad atradai tinkama laika ... matyt to ir reikejo vaikui mirksiukas.gif man pagal viska tiktu 12 val taip pat nes tokiu laiku nuo 11.00 iki 12.00 valgome...

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 10 15, 14:33)
Aurezas, mums irgi patiko, taip greitai laikas praejo,kad pasirode per trumpai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Isties laikas greir praleke bis.gif
Atsakyti
Angel kaip tau sekesi parskristi pačiai vienai mirksiukas.gif
Kiek planuoji čia buti?
Atsakyti
Labas rytas.
Ruosiames siandien TA, bet galvoju ar skiepys siandien, nes slogyte tai dar nepraejo iki galo. Sesute kai kalbejau sake nieko blogo jei nekoso, bet man biski baisu leist skiepyt jei sloguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusccciuks: 17 spalio 2016 - 07:09
Sveikos
mes po TA. Tai vyras sveria 8 kg ir 67 cm. Gavom vieną skiepuką, kai įdūrė tai nieko, o kai vaistus suleido tai ai ai kaip ašarytės krito.
Atsakyti
Nu va ir mes po TA. Skiepo negavom, nes sesute sirgo. Tai eisim ketvirtadieni jei viskas ok. Tai vat esam toookios dideles panos. Ugis 61cm, net 5cm per menesi paaugom. Sveriam 6200g. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip gyvuojat? bigsmile.gif

Siandien su reikalais teko i GN uzsukt. Praejau pro patologini- pamaciau nestuke.gif ir tokia nostalgija wub.gif

Tai kaip su tais susitikimais? bigsmile.gif
Siulau kita savaite tongue.gif
Man tiktu pirmadienis, antradienis, treciadienis....laikas ivairus- gal prisiderinciau 4u.gif kas galit ir kada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 17, 16:43)
Nu va ir mes po TA. Skiepo negavom, nes sesute sirgo. Tai eisim ketvirtadieni jei viskas ok. Tai vat esam toookios dideles panos. Ugis 61cm, net 5cm per menesi paaugom. Sveriam 6200g.  biggrin.gif

Mes aukstesnes 63 cm tongue.gif bet sveriam 5900 biggrin.gif kazkaip mes vis devintuko nepaliekam ... gimem 3900, po men 4900, dabar vel net juokas sueme biggrin.gif

Buvau pirmoje mankstoje body shape slengiuose nemokamai daro kelias treniruotes... atrodo nieko ypatingo nedarem, taip lengvai, bet kaip jauciasi wub.gif gryzus mazike maudziau jauciu kojos dreba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 17, 20:57)
Sveikutes 4u.gif kaip gyvuojat? bigsmile.gif

Siandien su reikalais teko i GN uzsukt. Praejau pro patologini- pamaciau nestuke.gif ir tokia nostalgija wub.gif

Tai kaip su tais susitikimais? bigsmile.gif
Siulau kita savaite tongue.gif
Man tiktu pirmadienis, antradienis, treciadienis....laikas ivairus- gal prisiderinciau 4u.gif kas galit ir kada? ax.gif

Labuks labuks mirksiukas.gif

Gal kita antradieni 18.00 val?
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 16, 16:33)
Angel kaip tau sekesi parskristi pačiai vienai mirksiukas.gif
Kiek planuoji čia buti?

Sveikos! Na ir salta cia pas jus. Is +14 atskrydau i 0. Reikejo vaikui silto kombezo skubiai, ir tiek siltu drabuziu nebuvome pasieme. Skrydome su persedimais iki Palangos, bet viskas tvarkoje, 2 valandas su papu burnoje, siek tiek asaru Kopenhagoje ir 50 minuciu vel uzkande papa dasigavome iki Palangos smile.gif))

Ryt eisime pas daktaryte TA ir siuntimams gauti. Treciadieni pas neurologa, penktadieni pas kardiologe.. ir sestadieni anksti ryte isskrendame. Esu be auto ir be teisiu, pameciai td dabar naujas darau smile.gif)) jei kur buriuosytes butu neblogai prie Kar Kar parko smile.gif prisijungciau
Atsakyti