QUOTE(Juurate @ 2016 10 10, 22:26)
Nera vietos kur sandeliuot saldytas darzoves, manau kai reikes tie kas siule bus uzsisalde ir duos
Toks jausmas, kad as viena nemegstu cukinijos ir moliugo
Tai mes tik vakare eisim, o skiepys ryte, bet manau mes pasinaudosim zvakute
Toks jausmas, kad as viena nemegstu cukinijos ir moliugo
Tai mes tik vakare eisim, o skiepys ryte, bet manau mes pasinaudosim zvakute
Yra yra kas nevalgo
As jau ikisau zvakute, nes puskejo puskejo kaip meskiuks ir 37.6 pakilo ... po zvakutes iskart vaiko akys atsimerke pradejo karusele virs lovos kalbint
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 10, 23:10)
Sveikos,
Aš ir prisišaldžiau mažom porcijom cukiniją ir moliūgą iš draugės fazendos. Šiaip šitų gėrių nevalgom, nebent vyras kaip nors meistriškai užmaskuoja
Paskutinėm dienom ėmėm gastroliuot po miestą bet ryt arba vietoj vaikštinėsim, arba nagus miegančiai karpysiu
Beje, jau matosi dantukai du, dienų klausimas, kada išlįs. Pirmajai šešių mėn tik išlindo, bet mažajai anksčiau žiūriu bus
Vakar ėjo miegot antrą val nakties biškuliuką vėlokai sakyčiau
Dėl rūbų, tai amžina tragedija. Nebebūna geros kokybės dabar. Net Armani jau šiukšlina (ne iš Aliexpres tipo Armani, o iš oficialaus puslapio prekės)...tai ko norėt iš kitų brendų... šiaip geresnės kokybės sau randu dar Introstyle, Mosaic į darbą. Laisvalaikiui Audimo, bet kokybė ir ėmė blogti. Vyrui kaip kada, kartais internetu iš užsienio, o kartais ir iš Maximos Avalynė iš vis opus klausimas. Aš beveik visad perku sau Ecco, dukrai ne viską Ecco, o vyras kai pagaili sau, tai perka iš kokios Danijos ir po 3 mėnesių spjaudosi
Aš ir prisišaldžiau mažom porcijom cukiniją ir moliūgą iš draugės fazendos. Šiaip šitų gėrių nevalgom, nebent vyras kaip nors meistriškai užmaskuoja
Paskutinėm dienom ėmėm gastroliuot po miestą bet ryt arba vietoj vaikštinėsim, arba nagus miegančiai karpysiu
Beje, jau matosi dantukai du, dienų klausimas, kada išlįs. Pirmajai šešių mėn tik išlindo, bet mažajai anksčiau žiūriu bus
Vakar ėjo miegot antrą val nakties biškuliuką vėlokai sakyčiau
Dėl rūbų, tai amžina tragedija. Nebebūna geros kokybės dabar. Net Armani jau šiukšlina (ne iš Aliexpres tipo Armani, o iš oficialaus puslapio prekės)...tai ko norėt iš kitų brendų... šiaip geresnės kokybės sau randu dar Introstyle, Mosaic į darbą. Laisvalaikiui Audimo, bet kokybė ir ėmė blogti. Vyrui kaip kada, kartais internetu iš užsienio, o kartais ir iš Maximos Avalynė iš vis opus klausimas. Aš beveik visad perku sau Ecco, dukrai ne viską Ecco, o vyras kai pagaili sau, tai perka iš kokios Danijos ir po 3 mėnesių spjaudosi
Mano vyras perka ecco batus labai patenkintas, bet paskutiniu metu atrado batu kalne panasu stiliuka koki perka ecco parduotuveje, ir pigiau, ir kokybe dziaugiasi ... man ecco per brangus, as geriau turesiu pigesniu, bet daugggg as batu kalne atrandu nebrangiu, kokybisku ir patogiu batu ...