Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 08, 16:15)
Vajei,tikrai jau nekas tau,kai vaikuciai serga ir dar vemia unsure.gif O kaip jus su mazaja,tikiuos neuzsikresite,nors tikrai maza tikimybe neuzsikresti 4u.gif
Laikykites jus ir greiciau issveikite 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet aš rimtai apakusi nuo musu kainu LT. blink.gif Vaziavome šiandien pirkti didžiajam ilga žiemine striukę i turgu.Nu ir ka elementariausia striuke 120 blink.gif Argi litais mes uz striuke mokedavome vos ne 400 litu. hmm.gif Bozie bozie nu kiek mes dar kentesime,kai iš musu akivaizdziai tyciojasi valdzia o prie ju ir verslinykai vadinamieji,pasiverte kainas vienas ant vieno aggressive.gif
Parsisiusciau internetu,bet kad jam nupirkti reikia butinai matuoti.Aukstas labai,kùdas ir ilgomis rankomis jis pas mane  ax.gif Tenka pirkti pas mus "kosminemis" kainomis doh.gif

Mažiukas sumušo miegojimo rekordus lauke neprasibudęs ismiegojo keturias valandas bigsmile.gif Mes prisivaikščiuojome iki soties kol musu karalaitis išmiegojo biggrin.gif

As i turgu jau seniai nebeinu, nes parduotuvese daug pigiau galima rasti, ypac tose kurios neuzsikelusios kainu, tokios kaip New Yorker, Reserved ir pan. Vyras tik ten prekinasi, irgi ilgas ir kudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 08, 22:22)
As i turgu jau seniai nebeinu, nes parduotuvese daug pigiau galima rasti, ypac tose kurios neuzsikelusios kainu, tokios kaip New Yorker, Reserved ir pan. Vyras tik ten prekinasi, irgi ilgas ir kudas  biggrin.gif

As tik 1 karta esu buvusi, bet nusivyliau, kai uz gerokai deveta preke nori gauti kaip uz nauja, nes neva tai ecco arba dar ... geriau as per akcija parsisiunciu is kokio tai saito, ar sport direct arba is pazystamos perku is airijos prekes ir kainos ne daug skiriasi kaip uz norima deveta ... tongue.gif

Labas rytas mirksiukas.gif jungiuosi su kava tongue.gif sunu vesiu i mokykla, o pati pas stomatologa ... po to i TA su mazike rolleyes.gif

Kaip maziukai auga? Maniske tai ismoko viena gugavimo principa kaip suniuks - auuu auuu uuuu ir deda kalbos tas lupikes suspaudus kaip alkanoji kokia ... biggrin.gif
Su miegu dienos metu kazkoks kosmaras, nemiega normaliai ir nors tu ka, valgo po truputi, pasnaudzia ir ji vel nori valgyti ... wub.gif
Penktadieni po mokyklos 2val vaiksciojom kar kare, atrodo nebuvo taip salta, dregnoka, bet buti lauke tikrai buvo galima, tai nei vieno vezimo nebuvo, patys vieni parke, keliavome iki skypark tai tarpa net nejauku buvo ... wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 10 08, 22:22)
As i turgu jau seniai nebeinu, nes parduotuvese daug pigiau galima rasti, ypac tose kurios neuzsikelusios kainu, tokios kaip New Yorker, Reserved ir pan. Vyras tik ten prekinasi, irgi ilgas ir kudas  biggrin.gif

As pries tai turejau omenyje apie blusu turgeli ...

Mano vyras taip pat ilgas yra, pvz dzinsus perka tik take ... tongue.gif ir vaikui ten atrandu ko reikia ir nebrangiai palyginus ...
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 07, 20:45)
Sveikos!

Skulptūrų parke slankioti - rojus! Tarp medžių nėr vėjo, o ir šiaip ta vieta man sentimentus kelia  wub.gif
Ehmėja, prasilenkėm, antrą jau kulniavom iš poliklinikos. Prisidedu prie pagyrų Maskolenkaitei  mirksiukas.gif
Kol žindau nėra grafiko, tad palikti mažikės namie negaliu, vdriug užsimanys niamnynos  rolleyes.gif  gal kai primaitinimas prasidės...

Kar kare ir super vaikscioti jokio vejo ... penktadieni kai gastroliavome praktiskai miske randiesi, vejuko 0 super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 10, 05:29)
As tik 1 karta esu buvusi, bet nusivyliau, kai uz gerokai deveta preke nori gauti kaip uz nauja, nes neva tai ecco arba dar ... geriau as per akcija parsisiunciu is kokio tai saito, ar sport direct arba is pazystamos perku is airijos prekes ir kainos ne daug skiriasi kaip uz norima deveta ... 

Kaip maziukai auga? Maniske tai ismoko viena gugavimo principa kaip suniuks - auuu auuu uuuu ir deda kalbos tas lupikes suspaudus kaip alkanoji kokia ... 
Su miegu dienos metu kazkoks kosmaras, nemiega normaliai ir nors tu ka, valgo po truputi,  pasnaudzia ir ji vel nori valgyti ...  wub.gif
Penktadieni po mokyklos 2val vaiksciojom kar kare, atrodo nebuvo taip salta, dregnoka, bet buti lauke tikrai buvo galima, tai nei vieno vezimo  nebuvo, patys vieni parke, keliavome iki skypark tai tarpa net nejauku buvo ...
Papildyta:

As pries tai turejau omenyje apie blusu turgeli ...

Mano vyras taip pat ilgas yra, pvz dzinsus perka tik take ...  tongue.gif  ir vaikui ten atrandu ko reikia ir nebrangiai palyginus ...

Taip taip, tako fashion irgi viena is tu parduotuviu i kurias einam biggrin.gif dar House ir Crop town biggrin.gif

Mes irgi diena mazai miegam, bet su valgymu siaip ne taip tvarkomes ir stengiames valgyt kas 3,5-4 val. ax.gif aisku buna neiskencia, bet palyginus visai gerai smile.gif musiskis guguoja taisyklingai ir sako guuuu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mes jei tik nelyja kasdien stengiames iseit i lauka, bent tada ilgiau pamiega smile.gif

Pas gydytoja eisim penktadieni, o paskui po skiepo paliksim dziaugtis mociutei biggrin.gif biggrin.gif o patys i koncerta biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 10, 08:25)
Taip taip, tako fashion irgi viena is tu parduotuviu i kurias einam  biggrin.gif  dar House ir Crop town  biggrin.gif

Mes irgi diena mazai miegam, bet su valgymu siaip ne taip tvarkomes ir stengiames valgyt kas 3,5-4 val.  ax.gif  aisku buna neiskencia, bet palyginus visai gerai  smile.gif  musiskis guguoja taisyklingai ir sako guuuu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Mes jei tik nelyja kasdien stengiames iseit i lauka, bent tada ilgiau pamiega  smile.gif

Pas gydytoja eisim penktadieni, o paskui po skiepo paliksim dziaugtis mociutei  biggrin.gif  biggrin.gif  o patys i koncerta  biggrin.gif  bigsmile.gif

Labas rytas bigsmile.gif
Mes irgi guguojam auu auu. O teti kai pamato ne kalbint nebereikia pati krykstauja,jam salua tereik pabut. Ar nesusalet dar namie? Greiciau ta sildymas normalei prasidetu, nes vaika kaip svoguna apkukulejau. Visa savaitgali pas tevus buvom tai ten sildo zidinys namus tai isrengta vos ne buvo o cia siaubas. Bandysim ir mes eit i lauka neuzilgo trumpam, bent iki parduotuves. Vakar Lukne susitiko su kavalierium norvegu savo, tai juoko iki asaru buvo kokia vaiku reakcija vienas i kita bigsmile.gif biggrin.gif . ai del rubu tai mes visa seimyna kai griztam pas tevus varom i turgu. Turim pora moteriskiu kurios prekiauja ir devetais ir naujais rubais tai beveik viska gaunam. Luknei tai apynauji rubeliai buna. O vyras va vakar "kappa" ziemine pukine striuke nusipirko uz 45 eurus nauja cia. Nes akropoli mes retai kada kazka tinkamo gaunam. Biski nestandartiniai mes abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 10, 09:25)

Mes jei tik nelyja kasdien stengiames iseit i lauka, bent tada ilgiau pamiega  smile.gif

Pas gydytoja eisim penktadieni, o paskui po skiepo paliksim dziaugtis mociutei  biggrin.gif  biggrin.gif  o patys i koncerta  biggrin.gif  bigsmile.gif

Ir mes kiekviena diena i lauka lekiam, kai cia tokie vejai buvo kad is pado verte, tai susilaikem siek tiek ... 4u.gif siandien po skiepu i lauka neleido, sakiau moliuga ir cukinija uzsisaldysiu porcijom, bus mazikei kosytem tongue.gif turiu sociai gaila supus ... moliugu tirsta sriuba valgom kas antra diena biggrin.gif vyras laukia kada moliugas baigsis biggrin.gif

Ooooooo mociutei pasiseke ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 10, 09:54)
Labas rytas  bigsmile.gif
Mes irgi guguojam auu auu. O teti kai pamato ne kalbint nebereikia pati krykstauja,jam salua tereik pabut. Ar nesusalet dar namie? Greiciau ta sildymas normalei prasidetu, nes vaika kaip svoguna apkukulejau. Visa savaitgali pas tevus buvom tai ten sildo zidinys namus tai isrengta vos ne buvo o cia siaubas. Bandysim ir mes eit i lauka neuzilgo trumpam, bent iki parduotuves. Vakar Lukne susitiko su kavalierium norvegu savo, tai juoko iki asaru buvo kokia vaiku reakcija vienas i kita  bigsmile.gif  biggrin.gif . ai del rubu tai mes visa seimyna kai griztam pas tevus varom i turgu. Turim pora moteriskiu kurios prekiauja ir devetais ir naujais rubais tai beveik viska gaunam. Luknei tai apynauji rubeliai buna. O vyras va vakar "kappa" ziemine pukine striuke nusipirko uz 45 eurus nauja cia. Nes akropoli mes retai kada kazka tinkamo gaunam. Biski nestandartiniai mes abu  biggrin.gif

Smagu kai maziukai guguoja grazu ziureti ... mirksiukas.gif
Uzuojauta kai salta 4u.gif mes tai sildomes no problem tongue.gif vakar pas tevus buvau uchhh nemalonu atrodo biggrin.gif siandiena poliklinikoje ir labai salta, gyd ir ta pleda uzsimetusi, net vaiko pilnai nenurenge apziureti.
Man gyd liepe uz rankyciu paimti ir pasodinti, ir taip kelis kart dienoje. Kai gyd pasodino ja, tai ji puikiai galva laiko o laiminga visa tokia, nes namie ji man taip rieciasi lyg atsisesti noretu rolleyes.gif nieko sau galvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 10, 12:18)
Ir mes kiekviena diena i lauka lekiam, kai cia tokie vejai buvo kad is pado verte, tai susilaikem siek tiek ...  4u.gif  siandien po skiepu i lauka neleido, sakiau moliuga ir cukinija uzsisaldysiu porcijom, bus mazikei kosytem  tongue.gif  turiu sociai gaila supus ... moliugu tirsta sriuba valgom kas antra diena  biggrin.gif  vyras laukia kada moliugas baigsis  biggrin.gif

Ooooooo mociutei pasiseke ...  biggrin.gif
Papildyta:

Smagu kai maziukai guguoja grazu ziureti ...  mirksiukas.gif
Uzuojauta kai salta  4u.gif  mes tai sildomes no problem  tongue.gif  vakar pas tevus buvau uchhh nemalonu atrodo  biggrin.gif  siandiena poliklinikoje ir labai salta, gyd ir ta pleda uzsimetusi, net vaiko pilnai nenurenge apziureti.
Man gyd liepe uz rankyciu paimti ir pasodinti, ir taip kelis kart dienoje. Kai gyd  pasodino ja, tai ji puikiai galva laiko o laiminga visa tokia, nes namie ji man taip rieciasi  lyg atsisesti noretu  rolleyes.gif  nieko sau galvoju  unsure.gif

Kaip as nemegstu nei cukiniju, nei moliugu, feee blink.gif ir dar ka tik pasiule, sakau aciu ne biggrin.gif paprasysiu veliau, kai reikes kosytes virt ax.gif labai suprantu tavo vyra lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 10, 08:54)
Labas rytas  bigsmile.gif
Mes irgi guguojam auu auu. O teti kai pamato ne kalbint nebereikia pati krykstauja,jam salua tereik pabut. Ar nesusalet dar namie? Greiciau ta sildymas normalei prasidetu, nes vaika kaip svoguna apkukulejau. Visa savaitgali pas tevus buvom tai ten sildo zidinys namus tai isrengta vos ne buvo o cia siaubas. Bandysim ir mes eit i lauka neuzilgo trumpam, bent iki parduotuves. Vakar Lukne susitiko su kavalierium norvegu savo, tai juoko iki asaru buvo kokia vaiku reakcija vienas i kita  bigsmile.gif  biggrin.gif . ai del rubu tai mes visa seimyna kai griztam pas tevus varom i turgu. Turim pora moteriskiu kurios prekiauja ir devetais ir naujais rubais tai beveik viska gaunam. Luknei tai apynauji rubeliai buna. O vyras va vakar "kappa" ziemine pukine striuke nusipirko uz 45 eurus nauja cia. Nes akropoli mes retai kada kazka tinkamo gaunam. Biski nestandartiniai mes abu  biggrin.gif

Jau radiatorius syla, nes baisu is po kaldros islisti blink.gif

Nu as irgi nestandartine, tai sau dazniausiai perku internetu, jei nepataikau - parduodu, nes mano dydis deficitas vis dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 10, 13:15)
Kaip as nemegstu nei cukiniju, nei moliugu, feee  blink.gif  ir dar ka tik pasiule, sakau aciu ne biggrin.gif paprasysiu veliau, kai reikes kosytes virt  ax.gif  labai suprantu tavo vyra  lotuliukas.gif
Papildyta:

Jau radiatorius syla, nes baisu is po kaldros islisti  blink.gif

Nu as irgi nestandartine, tai sau dazniausiai perku internetu, jei nepataikau - parduodu, nes mano dydis deficitas  vis dar unsure.gif

Uoj mes iroliugus ir cukinijas valgom. Mama uzaugina tai liuks. As i kugeli dedu moliuka labai skanu. Net obuoliu sultis spaudziant dedam moliuga. Saldesnes buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusccciuks: 10 spalio 2016 - 13:26
QUOTE(Juurate @ 2016 10 10, 14:15)
Kaip as nemegstu nei cukiniju, nei moliugu, feee  blink.gif  ir dar ka tik pasiule, sakau aciu ne biggrin.gif paprasysiu veliau, kai reikes kosytes virt  ax.gif  labai suprantu tavo vyra  lotuliukas.gif
Papildyta:

Jau radiatorius syla, nes baisu is po kaldros islisti  blink.gif

Nu as irgi nestandartine, tai sau dazniausiai perku internetu, jei nepataikau - parduodu, nes mano dydis deficitas  vis dar unsure.gif

Tai reikejo uzsisaldyti... nes is pardes pirksi nupurksta ir neaisku kur augintos darzoves ... as porcijom uzsisaldziau moliuga su cukinija ... ir taip moliugo uzsaldziau sriubai ziemai biggrin.gif man patinka mmm biggrin.gif vyras valgo, tik sako ar dar daug moliugo yra ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 10, 14:25)
Uoj mes iroliugus ir cukinijas valgom. Mama uzaugina tai liuks. As i kugeli dedu moliuka labai skanu. Net obuoliu sultis spaudziant dedam moliuga. Saldesnes buna.

Su kugeliu moliugas skanu? Reiks pabandyti ... o sultys spaustos su moliugu skanumelis biggrin.gif as cukina sau kepuosi daugiau niekas nevalgo wub.gif supjaustau griezineliais, pasudau, pamirkau i kiausini ir i dziuveselius arba miltus, kaip blyneliai, bet man kaip skanu galiu valgyt ir valgyt ... tongue.gif

Po skiepo visa diena yra nerami wub.gif jurate penktadieni bus pasiseke jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 10, 20:19)
Tai reikejo uzsisaldyti... nes is pardes pirksi nupurksta ir neaisku kur augintos darzoves ... as porcijom uzsisaldziau moliuga su cukinija ... ir taip moliugo uzsaldziau sriubai ziemai  biggrin.gif  man patinka mmm  biggrin.gif  vyras valgo, tik sako ar dar daug moliugo yra ...  biggrin.gif
Papildyta:

Su kugeliu moliugas skanu? Reiks pabandyti ... o sultys spaustos su moliugu skanumelis  biggrin.gif  as cukina sau kepuosi daugiau niekas nevalgo  wub.gif  supjaustau griezineliais, pasudau, pamirkau i kiausini ir i dziuveselius arba miltus, kaip blyneliai, bet man kaip skanu galiu valgyt ir valgyt ...  tongue.gif

Po skiepo visa diena yra nerami  wub.gif  jurate penktadieni bus pasiseke jums  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 10, 20:19)
Tai reikejo uzsisaldyti... nes is pardes pirksi nupurksta ir neaisku kur augintos darzoves ... as porcijom uzsisaldziau moliuga su cukinija ... ir taip moliugo uzsaldziau sriubai ziemai  biggrin.gif  man patinka mmm  biggrin.gif  vyras valgo, tik sako ar dar daug moliugo yra ...  biggrin.gif
Papildyta:

Su kugeliu moliugas skanu? Reiks pabandyti ... o sultys spaustos su moliugu skanumelis  biggrin.gif  as cukina sau kepuosi daugiau niekas nevalgo  wub.gif  supjaustau griezineliais, pasudau, pamirkau i kiausini ir i dziuveselius arba miltus, kaip blyneliai, bet man kaip skanu galiu valgyt ir valgyt ...  tongue.gif

Po skiepo visa diena yra nerami  wub.gif  jurate penktadieni bus pasiseke jums  biggrin.gif

Nera vietos kur sandeliuot saldytas darzoves, manau kai reikes tie kas siule bus uzsisalde ir duos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Toks jausmas, kad as viena nemegstu cukinijos ir moliugo biggrin.gif

Tai mes tik vakare eisim, o skiepys ryte, bet manau mes pasinaudosim zvakute ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš ir prisišaldžiau mažom porcijom cukiniją ir moliūgą iš draugės fazendos. Šiaip šitų gėrių nevalgom, nebent vyras kaip nors meistriškai užmaskuoja wub.gif

Paskutinėm dienom ėmėm gastroliuot po miestą wub.gif bet ryt arba vietoj vaikštinėsim, arba nagus miegančiai karpysiu biggrin.gif

Beje, jau matosi dantukai du, dienų klausimas, kada išlįs. Pirmajai šešių mėn tik išlindo, bet mažajai anksčiau žiūriu bus blink.gif

Vakar ėjo miegot antrą val nakties blink.gif biškuliuką vėlokai sakyčiau biggrin.gif

Dėl rūbų, tai amžina tragedija. Nebebūna geros kokybės dabar. Net Armani jau šiukšlina (ne iš Aliexpres tipo Armani, o iš oficialaus puslapio prekės)...tai ko norėt iš kitų brendų... šiaip geresnės kokybės sau randu dar Introstyle, Mosaic į darbą. Laisvalaikiui Audimo, bet kokybė ir ėmė blogti. Vyrui kaip kada, kartais internetu iš užsienio, o kartais ir iš Maximos biggrin.gif Avalynė iš vis opus klausimas. Aš beveik visad perku sau Ecco, dukrai ne viską Ecco, o vyras kai pagaili sau, tai perka iš kokios Danijos ir po 3 mėnesių spjaudosi biggrin.gif
Atsakyti