QUOTE(ganija @ 2016 10 06, 01:54)
Mamkos, vis pagalvoju, kaip gerai, kad jūs esat
galim ir rūpesčiais, ir džiaugsmais pasidalinti, su leliukais susibėgti, gal tikrai įsivesim ir tradicijas - "mamytės eina out" dienas
aš visada už, vyras išleis, viskas tik nuo vaiko savijautos priklausys. Tai va ta pačia proga sukūriau mums fotki paskyrą su albumais kiekvienai, tiesiog galėsim pasidalinti meet'ų, savo beibių nuotraukomis, juk tiek visko vyksta kadienybėje, jie taip keičiasi, norisi matyti, juk kartu pilvukus auginom, taip buvo smagu, o dabar juk dar žymiai nerealiau
o ir šiaip viską, kas įdomu galim įmesti, pvz, Karoliukas šaunuolė, derlių savo parodė, pasidžiaugiau, kokia čiotka mamka
tai va ten bus privatesnė aplinka
išsiųsiu į až prisijungimus, be to, ten galima ir viešus katalogus susikurti, jei norim tiesiai čia kelti foto.
kokį pyragą kepi? Aš paskutinius du kartus kepiau Bunikienės, tik aš su obuoliais, pas ją ten aprašymas su rabarbarais, vertas dėmesio receptas, daug esu bandžiusi, bet dbr šitą kepsiu, tik aliejaus reikia mažiau,nei ten rašo:
Rezultatas
Labas naktis
Siandien, t.y. vakar jau
tingi diena, oras pribaigs mane ... vaziavom brolio is mokyklos parsivesti, nepatiko vejas toks saltas, tai neisejom ... tikiuosi ryt pavyks .
Ganija aciu uz nauja saita, pasidalinsiu nuotraukomis, kai is mob i kompiuteri isikelsiu, bus taip patogiau man
obuoliu pyraga kepu visada tradiciskai, paprasta nieko ypatingo, bet vistiek skanu mmm ...
Parskiuk nebuk kategoriska
as pvz vaiku foto ir nekeliu niekur, net savo nemegstu kazkaip ... bet fotki.com pasidalinsiu keliomis pasidziaugti, plius galima pasidaryti ne viesai, o beto bet kada gali paspausti delet ...
QUOTE(Juurate @ 2016 10 06, 18:30)
As kartais visai nieko pries ir baliu muzikos paklausyt, va kad ir i Siskauska mielu noru nueiciau
o va per savo gimtadieni, kita penktadieni, su vyru i Montvyda eisim
Smagu
ir mes keliausime i Montvyda
vaiko gimtadienio proga nupirkau bilietus, jam patinka Montvydas, tai mielai nusprende eiti, o draugus sestadieni pasikvies... siemet bus kukliai, taip sutarem sikart, geriau 10m paminesime su sokiais ...
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 10 06, 23:22)
p.s.s. vakar buvome pirmą kartą užsiėmime - masažas + vonelė - aišku, masažą praklykė, bet vonelėje atsipalaidavo, patiko
Einate i seimos geroves centra? ir as noriu, bet mane gasdina ruduo, ziema, po voniu eit i lauka negundo, gal nuo pavasario i baseina tiesiai meginti ...
Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 06, 21:40)
Sakai ciotka?
Dekui uz prisijungima- as jau atpratusi nuo tu albumu- kol radau privacias nuotraukas
Ganija kokia pasikeitusi, t.y maciau tave tik karta, bet dabar neatpazinciau gatveje ir praeiciau nepasisveikinusi
beje, rasei apie Debreceno gv...o kur jus ten bunat? Nes ir mes daznokai ten bunam....
Papildyta:
Kodel? Cia gi toks Salantu grandas
Pamenu dar is vaikystes kai uz talonus gautas magnetofonas plese: i kas per velns ta meilė yra, kad šėrdi bada kap su peiles. Be meiles dušė jau sustėra. Koks biesos sugalvuoje meile.
Pamenu dar studentavimo laikais su grupiokem nuvarem i Cicino koncerta
aisku gal ne lygis neva, BET jis taip uzveda, tiek prisidurniavom, kad super.
Manau, svarbiausia nuotaika ir nusiteikimas. O kad Zvagulis crazy moka uzvesti, tai as manau, nors nesu buvusi jo koncertuose...
Del susitikimu- koks dienos metas kitoms labiausiai tiktu?ir tik darbo dienos?
as taip pat nesu gerbeja Zvagulio ar Cicino ir koncertuose ju nesu buvusi ...
vat kazkaip sugalvojau, matyt sensti zmogus
jo dainos yra zinomos ir plius uzvedancios ... pasakojo, kad 2015 m. gruodzio 31 buvo nepamenu dabar Cicino ir Zvagulio koncertas, sake taip fainiai dar nebuvo, visa sale selo, stojo ir soko ... svarbiausia daug jaunimo buvo ... Jurate, bilietai yra, ziuresim kas per jaunimas renkasi ...
Kaip Karoliukas minejo, svariausia gera nuotaika ir nusiteikimas
kiek esu buvusi uzsienio grupiu ar atlikeju koncertuose, pvz Kaune ar Vln zmoniu begale, is tolo tik paziuri ir tiek, o bilietu kainos nezmoniskos ...