Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(ganija @ 2016 10 06, 01:54)
pvz, Karoliukas šaunuolė, derlių savo parodė, pasidžiaugiau, kokia čiotka mamka  biggrin.gif

Sakai ciotka? biggrin.gif
Dekui uz prisijungima- as jau atpratusi nuo tu albumu- kol radau privacias nuotraukas doh.gif
Ganija kokia pasikeitusi, t.y maciau tave tik karta, bet dabar neatpazinciau gatveje ir praeiciau nepasisveikinusi ax.gif beje, rasei apie Debreceno gv...o kur jus ten bunat? Nes ir mes daznokai ten bunam....
Papildyta:
QUOTE(Tiksiuke @ 2016 10 06, 17:07)
Į Žvagulio koncerta nesijungiu nes jis man nelabai patinka  tongue.gif

Kodel? Cia gi toks Salantu grandas bigsmile.gif
Pamenu dar is vaikystes kai uz talonus gautas magnetofonas plese: i kas per velns ta meilė yra, kad šėrdi bada kap su peiles. Be meiles dušė jau sustėra. Koks biesos sugalvuoje meile. lotuliukas.gif

Pamenu dar studentavimo laikais su grupiokem nuvarem i Cicino koncerta tongue.gif aisku gal ne lygis neva, BET jis taip uzveda, tiek prisidurniavom, kad super.

Manau, svarbiausia nuotaika ir nusiteikimas. O kad Zvagulis crazy moka uzvesti, tai as manau, nors nesu buvusi jo koncertuose...

Del susitikimu- koks dienos metas kitoms labiausiai tiktu?ir tik darbo dienos?
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif wub.gif

ilgai nesirodžiau.. ax.gif mes gyvenam kaip ir gerai, džiaugiamės šypsenėlėmis ir gugavimais, nerealus jausmas wub.gif

tik va, vis neišsiaiškinam dėl ko dukrytė irzli.. unsure.gif pilvelis kaip ir pradėjo tvarkytis, rimti.. darėmės kraujo ir šlapimo tyr. irgi normos, vakar buvom pas neurologę ( pasisekė, gavom taloną pas Maskolenkaitę- faina daktarė) , apžiūrėjo, na, irgi kaip ir viskas ok, tai jos nuomone, dukrytei nepakanka maisto, kitą sav. eisim pas gastro, įdomu ką ten pasakys.. nejau reikės primaitinti unsure.gif
o juk buvau pas žindymo konsultantę, pats apžiojimas geras, valgymo refleksas taip pat, labai noriai ima krūtį.. pampersų prisisioja 8-9vnt, kakučių į dieną 2-3 kartai būna, galvoju, gal ne visą riebųjį pienuką išsiurbia? :/

p.s. tas 550gr pirmo mėn prieaugis visiems labai mažas..

p.s.s. vakar buvome pirmą kartą užsiėmime - masažas + vonelė - aišku, masažą praklykė, bet vonelėje atsipalaidavo, patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos!

Laikykitės, nesirkit! Šildymą pirmadienį įjungs tongue.gif

Buvom biškuliuką lauke šiandien, rytojui jau rimčiau pasiruošiau, teks skulptūrų parke porą val prasitrinti, tai žieminiai batai, striukė paruošta smile.gif su draugėm kavinsimės wub.gif

Mano pupa dar nemiega! 23 val maitinau, prisnūdo, aš apsidžiaugiau, bet per anksti biggrin.gif pavalgius sau zirzalioja wub.gif kažko nusivėlino, bus pelėda kaip aš wub.gif

Beje, Baby bjorn gultukas įgavo prasmę, mažoji taip duodas, kad net baisu, nu bet jeigu jai gerai, vadinasi ir man gerai biggrin.gif

Ačiū už albumą, bet vaiko nuotraukų niekur netalpinu, užaugs, galės dėt, kur tik nori savo foto ax.gif

Be vaikų susitikimus aš atidedu ateičiai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, ikeliau savasias nuotraukas. Tik ziuriu nesuprasi kas komentarus paraso tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 10 05, 23:09)
Angel 7d Aaroniukui sukanka, isanksto prasom  4u.gif nes mano atmintis nekokia  unsure.gif ir laukiam sugrystant i kompanija  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif sianakt kaip ir svenciam biggrin.gif

Visus sukaktuvininkus irgi su 2 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ilgai nesirodem rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angel^: 06 spalio 2016 - 23:55
QUOTE(ganija @ 2016 10 06, 01:54)
Mamkos, vis pagalvoju, kaip gerai, kad jūs esat  4u.gif galim ir rūpesčiais, ir džiaugsmais pasidalinti, su leliukais susibėgti, gal tikrai įsivesim ir tradicijas - "mamytės eina out" dienas  bigsmile.gif  wub.gif aš visada už, vyras išleis, viskas tik nuo vaiko savijautos priklausys. Tai va ta pačia proga sukūriau mums fotki paskyrą su albumais kiekvienai, tiesiog galėsim pasidalinti meet'ų, savo beibių nuotraukomis, juk tiek visko vyksta kadienybėje, jie taip keičiasi, norisi matyti, juk kartu pilvukus auginom, taip buvo smagu, o dabar juk dar žymiai nerealiau  wub.gif o ir šiaip viską, kas įdomu galim įmesti, pvz, Karoliukas šaunuolė, derlių savo parodė, pasidžiaugiau, kokia čiotka mamka  biggrin.gif tai va ten bus privatesnė aplinka  ax.gif išsiųsiu į až prisijungimus, be to, ten galima ir viešus katalogus susikurti, jei norim tiesiai čia kelti foto.

kokį pyragą kepi? Aš paskutinius du kartus kepiau Bunikienės, tik aš su obuoliais, pas ją ten aprašymas su rabarbarais, vertas dėmesio receptas, daug esu bandžiusi, bet dbr šitą kepsiu, tik aliejaus reikia mažiau,nei ten rašo:
user posted image
Rezultatas  bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Labas naktis mirksiukas.gif

Siandien, t.y. vakar jau biggrin.gif tingi diena, oras pribaigs mane ... vaziavom brolio is mokyklos parsivesti, nepatiko vejas toks saltas, tai neisejom ... tikiuosi ryt pavyks .
Ganija aciu uz nauja saita, pasidalinsiu nuotraukomis, kai is mob i kompiuteri isikelsiu, bus taip patogiau man tongue.gif obuoliu pyraga kepu visada tradiciskai, paprasta nieko ypatingo, bet vistiek skanu mmm ... mirksiukas.gif
Parskiuk nebuk kategoriska biggrin.gif as pvz vaiku foto ir nekeliu niekur, net savo nemegstu kazkaip ... bet fotki.com pasidalinsiu keliomis pasidziaugti, plius galima pasidaryti ne viesai, o beto bet kada gali paspausti delet ... biggrin.gif

QUOTE(Juurate @ 2016 10 06, 18:30)
As kartais visai nieko pries ir baliu muzikos paklausyt, va kad ir i Siskauska mielu noru nueiciau biggrin.gif  o va per savo gimtadieni, kita penktadieni, su vyru i Montvyda eisim thumbup.gif

Smagu mirksiukas.gif ir mes keliausime i Montvyda biggrin.gif vaiko gimtadienio proga nupirkau bilietus, jam patinka Montvydas, tai mielai nusprende eiti, o draugus sestadieni pasikvies... siemet bus kukliai, taip sutarem sikart, geriau 10m paminesime su sokiais ... biggrin.gif

QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 10 06, 23:22)

p.s.s. vakar buvome pirmą kartą užsiėmime - masažas + vonelė - aišku, masažą praklykė, bet vonelėje atsipalaidavo, patiko  wub.gif

Einate i seimos geroves centra? ir as noriu, bet mane gasdina ruduo, ziema, po voniu eit i lauka negundo, gal nuo pavasario i baseina tiesiai meginti ...

Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 06, 21:40)
Sakai ciotka? biggrin.gif
Dekui uz prisijungima- as jau atpratusi nuo tu albumu- kol radau privacias nuotraukas doh.gif
Ganija kokia pasikeitusi, t.y maciau tave tik karta, bet dabar neatpazinciau gatveje ir praeiciau nepasisveikinusi ax.gif beje, rasei apie Debreceno gv...o kur jus ten bunat? Nes ir mes daznokai ten bunam....
Papildyta:

Kodel? Cia gi toks Salantu grandas bigsmile.gif
Pamenu dar is vaikystes kai uz talonus gautas magnetofonas plese: i kas per velns ta meilė yra, kad šėrdi bada kap su peiles. Be meiles dušė jau sustėra. Koks biesos sugalvuoje meile. lotuliukas.gif

Pamenu dar studentavimo laikais su grupiokem nuvarem i Cicino koncerta tongue.gif aisku gal ne lygis neva, BET jis taip uzveda, tiek prisidurniavom, kad super.

Manau, svarbiausia nuotaika ir nusiteikimas. O kad Zvagulis crazy moka uzvesti, tai as manau, nors nesu buvusi jo koncertuose...

as taip pat nesu gerbeja Zvagulio ar Cicino ir koncertuose ju nesu buvusi ... biggrin.gif vat kazkaip sugalvojau, matyt sensti zmogus biggrin.gif jo dainos yra zinomos ir plius uzvedancios ... pasakojo, kad 2015 m. gruodzio 31 buvo nepamenu dabar Cicino ir Zvagulio koncertas, sake taip fainiai dar nebuvo, visa sale selo, stojo ir soko ... svarbiausia daug jaunimo buvo ... Jurate, bilietai yra, ziuresim kas per jaunimas renkasi ... biggrin.gif Kaip Karoliukas minejo, svariausia gera nuotaika ir nusiteikimas 4u.gif kiek esu buvusi uzsienio grupiu ar atlikeju koncertuose, pvz Kaune ar Vln zmoniu begale, is tolo tik paziuri ir tiek, o bilietu kainos nezmoniskos ... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas kas miega,o kas jau nebe. biggrin.gif mano pupa nutare kad ji soti ir issimuegojus taivpats lsikas pakrykstauti bigsmile.gif
As uz tai kad karts nuo karto iseit be vaiku prasiblaskyt, bet tik man sunku planuot. Nes vyrui daznai buna virsvalandziai ir papildomos naktines pamainos. Bet as pasiderinsiu, jei ir ne kaskart bet prisijungsiu. I zvaguli mielai nueiciau, bet vel tas pats kad nezinau kaip tetukas musu.
P.s. sveikinam ir mes Aaroniuka 4u.gif
Parsiuke as irgi nekeliu niekur vaiko foto, bet juk mamos esam protingos ir niekur tos nuotraukos nenukeliaus, o tik pasidziaugsim viena kitos groziais bigsmile.gif victory.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusccciuks: 07 spalio 2016 - 05:19
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 06, 20:40)

Va man irgi taip atrodo, svarbu nusiteikimas thumbup.gif

Kiek pamenu musu vyru grafikas tik 1 diena prasilenkia, tai bent jau trys laisvos turetu sutapti. ax.gif

QUOTE(aurezas @ 2016 10 07, 00:11)
Labas naktis  mirksiukas.gif

Smagu  mirksiukas.gif  ir mes keliausime i Montvyda  biggrin.gif  vaiko gimtadienio proga nupirkau bilietus, jam patinka Montvydas, tai mielai nusprende eiti, o draugus sestadieni pasikvies... siemet bus kukliai, taip sutarem sikart, geriau 10m paminesime su sokiais ...  biggrin.gif

Papildyta:

as taip pat nesu gerbeja Zvagulio ar Cicino ir koncertuose ju nesu buvusi ...  biggrin.gif vat kazkaip sugalvojau, matyt sensti zmogus  biggrin.gif  jo dainos yra zinomos ir plius uzvedancios ... pasakojo, kad 2015 m. gruodzio 31 buvo nepamenu dabar Cicino ir Zvagulio koncertas, sake taip fainiai dar nebuvo, visa sale selo, stojo ir soko ... svarbiausia daug jaunimo buvo ... Jurate, bilietai yra, ziuresim kas per jaunimas renkasi ...  biggrin.gif Kaip Karoliukas minejo, svariausia gera nuotaika ir nusiteikimas  4u.gif  kiek esu buvusi uzsienio grupiu ar atlikeju koncertuose, pvz Kaune ar Vln zmoniu begale, is tolo tik paziuri ir tiek, o bilietu kainos nezmoniskos ...  blink.gif

Nu va matai kaip mes siemet su Domantu vienodai gimtadienius svesim biggrin.gif ziurek gal dar kur netoli isitaise busim biggrin.gif

O per vyro gimtadieni gruodzio 16 d vyksim i Kauna, i 80- uju grupiu koncerta thumbup.gif siemet taip nusprendem gimtadieniu dienas praleist ax.gif
Atsakyti
Labas rytas soske.gif

Sveikinimai Karoliuko Barborytei 4u.gif ir Angel Aaroniukui 4u.gif dveju menesiuku proga wub.gif

Ganija kaip smagu kad jums jau viskas gerai clap.gif Iskart jauciasi ir pas mus dazniau uzsuki wub.gif Aciu tau uz sukurtus albumus 4u.gif

Aurezai sujuokinai,kai parasei jog mes galime pagalvoti,kad jus vaiku nepriziurite,nes iseinate atsipalaiduoti.As tai tik dziaugiuos uz jus,kad jusu saunuoliai vyrai pabuna su mazaisiais ir jus galite pailseti nuo kasdienines rutinos 4u.gif
Be mazojo kazkur iseiti as galesiu tik kai jau nebemaitinsiu MP.Nes pienuko nenusitraukineju kaip zinote,uztai esu visiskai priklausoma ax.gif
Kai jau eisite sportuoti su mazaisiais garsiai saukite,eisime ir mes kartu,labai gera mintis wub.gif

Parsiuke smagiai jums pasibuti,pasikavinti su draugemis 4u.gif Mes antrai valandai busime karose,pas ortopeda.

Karoliuk kaip ten tavo frontas laikosi,daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 10 06, 22:22)
Sveikos, mamytės  4u.gif  wub.gif

ilgai nesirodžiau..  ax.gif mes gyvenam kaip ir gerai, džiaugiamės šypsenėlėmis ir gugavimais, nerealus jausmas  wub.gif

tik va, vis neišsiaiškinam dėl ko dukrytė irzli..  unsure.gif pilvelis kaip ir pradėjo tvarkytis, rimti.. darėmės kraujo ir šlapimo tyr. irgi normos, vakar buvom pas neurologę ( pasisekė, gavom taloną pas Maskolenkaitę- faina daktarė) , apžiūrėjo, na, irgi kaip ir viskas ok, tai jos nuomone, dukrytei nepakanka maisto, kitą sav. eisim pas gastro, įdomu ką ten pasakys.. nejau reikės primaitinti  unsure.gif
o juk buvau pas žindymo konsultantę, pats apžiojimas geras, valgymo refleksas taip pat, labai noriai ima krūtį.. pampersų prisisioja 8-9vnt, kakučių į dieną 2-3 kartai būna, galvoju, gal ne visą riebųjį pienuką išsiurbia? :/

p.s. tas 550gr pirmo mėn prieaugis  visiems labai mažas..

p.s.s. vakar buvome pirmą kartą užsiėmime - masažas + vonelė - aišku, masažą praklykė, bet vonelėje atsipalaidavo, patiko  wub.gif

Maniskis irgi irzlus, labai trumpai pabuna vienas pats nezirzes. Bet kai nezirzia tai sypsosi, guguoja wub.gif Mes pas Maskol... eisim lapkricio menesi.

O maudytis turbut visiems vaikuciams patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 06, 22:58)
Sveikos!
Beje, Baby bjorn gultukas įgavo prasmę, mažoji taip duodas, kad net baisu, nu bet jeigu jai gerai, vadinasi ir man gerai  biggrin.gif

Be vaikų susitikimus aš atidedu ateičiai  wub.gif

Pas mus vibro gultukas pradejo patikti, supyne dar kazkaip nelabai ax.gif

O kiek tas i ateiti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(^Angel^ @ 2016 10 06, 23:54)
Sveikos, ikeliau savasias nuotraukas. Tik ziuriu nesuprasi kas komentarus paraso  tongue.gif
Papildyta:

Aciu smile.gif sianakt kaip ir svenciam  biggrin.gif

Visus sukaktuvininkus irgi su 2 menesiukais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ilgai nesirodem  rolleyes.gif

Su 2 menesiukais birthday.gif

Kokia grazi jusu seimyna wub.gif ir antra nuotrauka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 07, 05:19)
Parsiuke as irgi nekeliu niekur vaiko foto, bet juk mamos esam protingos ir niekur tos nuotraukos nenukeliaus, o tik pasidziaugsim viena kitos groziais  bigsmile.gif  victory.gif  ploja.gif

Pirmoj nuotraukoj dukryte labai i tave panasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 10 06, 23:22)
tik va, vis neišsiaiškinam dėl ko dukrytė irzli..   unsure.gif pilvelis kaip ir pradėjo tvarkytis, rimti.. darėmės kraujo ir šlapimo tyr. irgi normos, vakar buvom pas neurologę ( pasisekė, gavom taloną pas Maskolenkaitę- faina daktarė) , apžiūrėjo, na, irgi kaip ir viskas ok, tai jos nuomone, dukrytei nepakanka maisto, kitą sav. eisim pas gastro, įdomu ką ten pasakys.. nejau reikės primaitinti   unsure.gif

įdomu ką pasakys, nes va mes po svėrimo ir priaugom per mėnesį + 400g ir +3 cm ax.gif bet mūsų šeimos daktarė sakė, kad viskas čia gerai 4u.gif

Mes ką tik iš TA smile.gif sveriam 5700 ir 59 cm.. Svorio priaugom tik 400 g ax.gif mažoka, tačiau aš nematau požymių,kad ji būtų alkana- daktarė dar pažiūrėjo viską, sakė, kad stipriai keliasi ir galvą laiko ir motorika labai pasistūmėjusi, tikrai svoris ne rodiklis smile.gif gavom skiepą, po pietų dėsiu žvakutę 4u.gif

pas kokį gastro einate? 4u.gif

skauda dantą cray.gif

Jusciukss, pamačiau tavo foto, o tu nebuvai anksčiau GN į gimdyklą papuolusi? nes man susišvietė,kad aš tave buvau gimdyklos koridoriuje sutikusi.....arba man jau kuku ..... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 07 spalio 2016 - 12:11
[quote=karoliukai22,2016 10 07, 12:07]įdomu ką pasakys, nes va mes po svėrimo ir priaugom per mėnesį + 400g ir +3 cm ax.gif bet mūsų šeimos daktarė sakė, kad viskas čia gerai 4u.gif

Mes ką tik iš TA smile.gif sveriam 5700 ir 59 cm.. Svorio priaugom tik 400 g ax.gif mažoka, tačiau aš nematau požymių,kad ji būtų alkana- daktarė dar pažiūrėjo viską, sakė, kad stipriai keliasi ir galvą laiko ir motorika labai pasistūmėjusi, tikrai svoris ne rodiklis smile.gif gavom skiepą, po pietų dėsiu žvakutę 4u.gif
pas kokį gastro einate? 4u.gif

skauda dantą  cray.gif

Jusciukss, pamačiau tavo foto, o tu nebuvai anksčiau GN į gimdyklą papuolusi? nes man susišvietė,kad aš tave buvau gimdyklos koridoriuje sutikusi.....arba man jau kuku ..... biggrin.gif
[/quote]
Ne anksciau laiko nebuvau GN. Bet kas ten zino gal ir matemes kur. mirksiukas.gif man Ganija pasirode labai matyta irgi, bet zinot Lieruva maza tai galimas daigtas biggrin.gif
Papildyta:

Pirmoj nuotraukoj dukryte labai i tave panasi wub.gif
[/quote]
Aciu bigsmile.gif dabar tai jo panasejam mudvi. Pradzioj tai grynai tetis buvo. Bet kaip Echmeja sake, taip ir turi but mirksiukas.gif
Jurate, bet Gabrieliukas irgi panasus i tave, net sypsena panasumo turi. Kaip ten sako jei berniukas panasus i mama, o mergaite i teti, bus laimingi vaikai. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusccciuks: 07 spalio 2016 - 12:27
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 07, 13:16)
Ne anksciau laiko nebuvau GN. Bet kas ten zino gal ir matemes kur. mirksiukas.gif  man Ganija pasirode labai matyta irgi, bet zinot Lieruva maza tai galimas daigtas biggrin.gif

biggrin.gif
paklausiau, nes ta dieną kai gimdžiau ir dar kol į wc galėjau eiti, slinkau koridoriumi ir sutikau kitą tokią pat kankinę nestuke.gif bigsmile.gif biggrin.gif su vyru- ji mane pamatė ir sako- o, labas, Ernesta biggrin.gif tai aš atsakiau, kad tikrai ne Ernesta bigsmile.gif tada sako- apsirikau, bet kažkur matyta....
tai va ta moteris man į tave panaši, galvoju gal ten tu buvai biggrin.gif

Beje, gal kuri spalio 23 d.eisit į Uodo turgelį? galėtumėm susitikti mirksiukas.gif aš būsiu 4u.gif
Atsakyti