Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(aurezas @ 2016 10 05, 13:24)
Pasakyk butinai  mirksiukas.gif

As irgi noriu su leliukais. Prasineskit as butinai prisijungsiu.
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 10 05, 12:13)
Galim atsisedus sokti 😃 surasiu nuoroda imesiu reik tada nusipirkti nes raso kad brangs bilietai 😉
Terapinese mankstose as nesu buvusi, yra proga ismeginti ir kaip tik mums kunui pastiprinti ... ves musu zumbos trenere ... bet isivaizduoju kaip tempimo pratimai tokie ... man gine pasiule pradeti nuo pilates ... jeigu trenere nesuras grupes per 2 sav  planuoju i pilate Ginsves studija eiti pasimankstinti.

Cia pas Edita? Butu fainai bet laikas mum netinka bent kolkas ir labai nepatogu nuvaziuot, o ir vaiko ner kur det. Reik pasiulyt mamytem mankstas kad organizuotu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 05, 14:36)
As irgi noriu su leliukais. Prasineskit as butinai prisijungsiu.
Papildyta:

Cia pas Edita? Butu fainai bet laikas mum netinka bent kolkas ir labai nepatogu nuvaziuot, o ir vaiko ner kur det. Reik pasiulyt mamytem mankstas kad organizuotu  bigsmile.gif

Jeigu susidarytu grupe manau laisvai mirksiukas.gif
Su leliukais noriu ir laukiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 05, 14:10)
Išvažiavom į lauką, tik užmigo, apsisukau ir namo! Reiks pirkti kepurę blink.gif

As kol siuksles isnesiau taip nejaukiai vejas kiaurai atrodo papute unsure.gif
Atsakyti
Mane vyras isleidzia i Zvaguli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 05, 20:59)
Mane vyras isleidzia i Zvaguli  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Reiskia varom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gal dar yra norinciu prisijungti? bigsmile.gif o tai toks jausmas, kad mes su Jurate esam baisios mamos, nepriziurim vaiku ... biggrin.gif

Galiu jau Karoliuko - Barboryte pasveikinti su 2 menesiuko proga ... 4u.gif
Angel 7d Aaroniukui sukanka, isanksto prasom 4u.gif nes mano atmintis nekokia unsure.gif ir laukiam sugrystant i kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurezas: 05 spalio 2016 - 23:13
Labas rytas biggrin.gif
mamytės eina miegoti paskutinės blink.gif sunkų pusdienį apturėjau, vaikui skaudėjo, tai nuolat rėkė, visą dieną nemiegojo, pilvas matyt skaudėjo, bet ir sloga nerviną ją, tai vakare iškakinau ir dar virbucol žvakutę iš nevilties įdėjau, tai kažkaip pavyko užlaužti apsikabinus ją ir pasiguldžius ant savo pagalvės... Dabar namie tyla, mamytės laikas biggrin.gif Iš ryto buvo viskas gerai jai, tikrai yra kuo džiaugtis, kaip gera, kai vaikas ramus, gultuke valandą išgulėjo, kol su meškiukais visais išsibendravo, išsišnekėjo, tetis konstatavo, kad ji irgi bus pleputė biggrin.gif sakė, kaip mamytė lotuliukas.gif liux, turėsiu su kuo nuolat tarškėti yahoo.gif
Mamkos, vis pagalvoju, kaip gerai, kad jūs esat 4u.gif galim ir rūpesčiais, ir džiaugsmais pasidalinti, su leliukais susibėgti, gal tikrai įsivesim ir tradicijas - "mamytės eina out" dienas bigsmile.gif wub.gif aš visada už, vyras išleis, viskas tik nuo vaiko savijautos priklausys. Tai va ta pačia proga sukūriau mums fotki paskyrą su albumais kiekvienai, tiesiog galėsim pasidalinti meet'ų, savo beibių nuotraukomis, juk tiek visko vyksta kadienybėje, jie taip keičiasi, norisi matyti, juk kartu pilvukus auginom, taip buvo smagu, o dabar juk dar žymiai nerealiau wub.gif o ir šiaip viską, kas įdomu galim įmesti, pvz, Karoliukas šaunuolė, derlių savo parodė, pasidžiaugiau, kokia čiotka mamka biggrin.gif tai va ten bus privatesnė aplinka ax.gif išsiųsiu į až prisijungimus, be to, ten galima ir viešus katalogus susikurti, jei norim tiesiai čia kelti foto.
QUOTE(aurezas @ 2016 10 04, 20:09)
ryt darbus nusimaciau, pasikviesiu teti, kad su lelium pabutu, noriu kambarius susitvarkyti, obuoliu pyraga iskepti nes puva obuoliai ...  4u.gif

kokį pyragą kepi? Aš paskutinius du kartus kepiau Bunikienės, tik aš su obuoliais, pas ją ten aprašymas su rabarbarais, vertas dėmesio receptas, daug esu bandžiusi, bet dbr šitą kepsiu, tik aliejaus reikia mažiau,nei ten rašo:
user posted image
Rezultatas bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganija: 06 spalio 2016 - 01:09
QUOTE(ganija @ 2016 10 06, 00:54)

kokį pyragą kepi? Aš paskutinius du kartus kepiau Bunikienės, tik aš su obuoliais, pas ją ten aprašymas su rabarbarais, vertas dėmesio receptas, daug esu bandžiusi, bet dbr šitą kepsiu, tik aliejaus reikia mažiau,nei ten rašo:
user posted image
Rezultatas  bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Atsidarai 8 ryto supermamyciu foruma, o cia pyragai su ledais blink.gif tai kaip dabar jaustis? hmm.gif as irgi noriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 10 05, 23:09)
Reiskia varom  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  gal dar yra norinciu prisijungti?  bigsmile.gif  o tai toks jausmas, kad mes su Jurate esam baisios mamos, nepriziurim vaiku ...  biggrin.gif

Galiu jau Karoliuko - Barboryte pasveikinti su 2 menesiuko proga ...  4u.gif
Angel 7d Aaroniukui sukanka, isanksto prasom  4u.gif nes mano atmintis nekokia  unsure.gif ir laukiam sugrystant i kompanija  mirksiukas.gif

As manau, kad tik mes ir eisim zemaitiskai padainiouti biggrin.gif biggrin.gif

Prisidedam prie sveikinimu cook.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 06, 00:09)
Galiu jau Karoliuko - Barboryte pasveikinti su 2 menesiuko proga ...   4u.gif

labai ačiū wub.gif

Aš truputį buvau out- pajutau jau saldumą to, kai suserga visa šeima. Na tiksliau ne visa ax.gif bet beveik.
Pirmiausia man prieš savaitę pradėjo skaudėti protinis dantas. Jau nėštumo metu ten vyko procesai, bet dar pusė bėdos. Dabar jau nepyragai b uvo, bet vyras kaip tik turėjo dirbti, o vaikų neturiu kur palikti, tai kentėjau, kol ištino man visa dešinė pusė. Nuėjau vakar- užpūliavęs ir neišlenda. Sutvarkė, bet neaišku ar padės unsure.gif reikia operuoti....bet kada ir kaip- ten suėjo kelios daktarės ir reikia bandyti tempti iki bent mažės pusės metukų, nes mane turės guldyt ligoninėn ir lyg bendrą nejautrą duotų, o paskui sakė irgi apie savaitę būtų bloga blink.gif verysad.gif
Ale bėda nevaikšto viena- vakar parėjau išdraskyta dantu, o vakare pradėjo vyresnioji vemti. Vėmė visą naktį iki paryčių- galiausiai tulžim tik....o aš viena namie su trimis. Taip ir marširavau- iš vaikų kambario į miegamąjį maitinti ir vėl pas dukrą į wc ir t.t rolleyes.gif ir rankas ploviau vis, gremžiau, bet .... dabar sėdžiu ir bijau......

Smagu, kad verda čia gyvenimėlis ir iniciatyvos kiek bis.gif yahoo.gif victory.gif clap.gif aš tikrai pritariu siūlymui bent kartą per mėnesį susimatyti be vaikų mirksiukas.gif Slaptas mamų klubas biggrin.gif bigsmile.gif o galim net ir dukart 4u.gif mielai prisidėsiu- dėl laiko ...mes derinamės pagal vyrą, kuris dirba pamainomis, tad reikia siūlyti datą ir gal ištaikysiu.....ir gal mano variantas sutaps su kitų galimybėm 4u.gif

Einu jau, bandau dukrai įsiūlyt Rehidroną unsure.gif šlykštus bjaurybė, bet reikia rolleyes.gif

Gal kas esat susidūrę su chirurgais, kas gerai tuos dantis operuotų? rolleyes.gif nesinori pas bet ką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 06 spalio 2016 - 14:04
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 06, 13:42)
labai ačiū wub.gif

Aš truputį buvau out- pajutau jau saldumą to, kai suserga visa šeima. Na tiksliau ne visa ax.gif bet beveik.
Pirmiausia man prieš savaitę pradėjo skaudėti protinis dantas. Jau nėštumo metu ten vyko procesai, bet dar pusė bėdos. Dabar jau nepyragai b uvo, bet vyras kaip tik turėjo dirbti, o vaikų neturiu kur palikti, tai kentėjau, kol ištino man visa dešinė pusė. Nuėjau vakar- užpūliavęs ir neišlenda. Sutvarkė, bet neaišku ar padės unsure.gif reikia operuoti....bet kada ir kaip- ten suėjo kelios daktarės ir reikia bandyti tempti iki bent mažės pusės metukų, nes mane turės guldyt ligoninėn ir lyg bendrą nejautrą duotų, o paskui sakė irgi apie savaitę būtų bloga blink.gif  verysad.gif
Ale bėda nevaikšto viena- vakar parėjau išdraskyta dantu, o vakare pradėjo vyresnioji vemti. Vėmė visą naktį iki paryčių- galiausiai tulžim tik....o aš viena namie su trimis. Taip ir marširavau- iš vaikų kambario į miegamąjį maitinti ir vėl pas dukrą į wc ir t.t rolleyes.gif ir rankas ploviau vis, gremžiau, bet .... dabar sėdžiu ir bijau......

Smagu, kad verda čia gyvenimėlis ir iniciatyvos kiek bis.gif  yahoo.gif  victory.gif  clap.gif aš tikrai pritariu siūlymui bent kartą per mėnesį susimatyti be vaikų mirksiukas.gif Slaptas mamų klubas biggrin.gif  bigsmile.gif o galim net ir dukart 4u.gif mielai prisidėsiu- dėl laiko ...mes derinamės pagal vyrą, kuris dirba pamainomis, tad reikia siūlyti datą ir gal ištaikysiu.....ir gal mano variantas sutaps su kitų galimybėm 4u.gif

Einu jau, bandau dukrai įsiūlyt Rehidroną unsure.gif šlykštus bjaurybė, bet reikia rolleyes.gif

Gal kas esat susidūrę su chirurgais, kas gerai tuos dantis operuotų? rolleyes.gif nesinori pas bet ką ax.gif

Man kai pirmam sunui buvo 6 men irgi buvo panasi situacija su protiniu dantim. Irgi supuliavo istino, nes pas mane apacioj abu auga i sona ir karts nuo karto vis paskauda. Irgi sake reik operuot, traukt, bet kai chirurgas papasakojo ka darys, kaip darys, sakau gal kita karta. Tai taip ir gyvenu iki siol nesioperavus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 06, 13:42)
labai ačiū wub.gif

Sveikos,

esu operavusis dantį nuolatinį iš gomurio. Operavo ligoninėje su pilna narkoze. Kokia daktarės pavardė nepamenų (grįš vyras jo dar paklausiu gal atsimins), rusiška lyg unsure.gif
Bet kitą dieną jau paleido. Jaučiausi gerai nebuvo jokių silpnumų, bet gal su protiniu blogiau būna.
Jei kas dar domina klausk, mėginsiu prisiminti mirksiukas.gif viskas buvo prieš kokius 5 metus.

Tai aišku galim mėginti ir du kart mėnesį. Bet aš džiaugčiausi jei man pasisektu vieną kartą mėn. biggrin.gif Į Žvagulio koncerta nesijungiu nes jis man nelabai patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiksiuke @ 2016 10 06, 16:07)
Tai aišku galim mėginti ir du kart mėnesį. Bet aš džiaugčiausi jei man pasisektu vieną kartą mėn.  biggrin.gif  Į Žvagulio koncerta nesijungiu nes jis man nelabai patinka  tongue.gif

As kartais visai nieko pries ir baliu muzikos paklausyt, va kad ir i Siskauska mielu noru nueiciau biggrin.gif o va per savo gimtadieni, kita penktadieni, su vyru i Montvyda eisim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
QUOTE(Juurate @ 2016 10 06, 07:56)
Atsidarai 8 ryto supermamyciu foruma, o cia pyragai su ledais  blink.gif  tai kaip dabar jaustis?  hmm.gif as irgi noriu lotuliukas.gif

biggrin.gif tada teks skusti obuolius tongue.gif biggrin.gif
Jūrate, koks jau didelis tavo berniukas bigsmile.gif jis šypsosi! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 10 06, 14:42)

Stiptybės tau ir sveikatos šeimai 4u.gif šaunuolė esi, su visais ir dar viena susitvarkai wub.gif

Beje, mergaitės, šnd gavom tyrimų atsakymus - išnaikinom visus leliuko baubus box.gif ir nebereikės stipresnių vaistukų yahoo.gif pas mus šventė bis.gif ir ant vaiko jaučiu pokyčius - šnd dieną miegojo 1,5 valandos bigsmile.gif kažkas nerealaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 10 06, 18:55)
Sveikos  bigsmile.gif

biggrin.gif tada teks skusti obuolius  tongue.gif 
Jūrate, koks jau didelis tavo berniukas  bigsmile.gif jis šypsosi!  wub.gif

Beje, mergaitės, šnd gavom tyrimų atsakymus - išnaikinom visus leliuko baubus box.gif ir nebereikės stipresnių vaistukų  yahoo.gif pas mus šventė  bis.gif ir ant vaiko jaučiu pokyčius - šnd dieną miegojo 1,5 valandos  bigsmile.gif kažkas nerealaus 

Neturim obuoliu biggrin.gif

Jis dabar daznai sypsosi wub.gif ir pavyksta nufotografuoti wub.gif sveremes namie, jau 6 kg bigsmile.gif

O uz jus dziaugiames ir mes 4u.gif
Papildyta:
Bet tai jusu katinas, Ganija blink.gif uz mergyte didesnis biggrin.gif biggrin.gif o plaukuciai kokie bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurate: 06 spalio 2016 - 19:53