Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 05, 08:46)
Labas rytas hi.gif

Jau dveju menesiuku proga wub.gif sveikinimai Jurates Gabrieliukui 4u.gif  4u.gif
clap.gif  clap.gif  clap.gif

Tiksliai gi Jusciukas primine,kad vienas is naturaliu slogos gydymo budas yra alijosius.Gal Karoliukas pakomentuos kaip su jo tokiems mazyciams galima g.gif

Vyras nuo siandien atostogauja dvi savaites,tai kompanionas vezimelio stumdymui biggrin.gif

Sveikinam Gabrieliuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jo ir apie alijosiu girdejau, bet nesidomejau kaip ji vartoja.
o del eteriniu alieju tai kazkas yra irgi pasakoje kad ligtai patepa po nosyte kad lengviau kvepuoti butu, tik idomu tada koki alieju, nes juk kai kurie labai aitraus kvapo.
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 05, 11:10)
Sveikinam Gabrieliuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jo ir apie alijosiu girdejau, bet nesidomejau kaip ji vartoja.
o del eteriniu alieju tai kazkas yra irgi pasakoje kad ligtai patepa po nosyte kad lengviau kvepuoti butu, tik idomu tada koki alieju, nes juk kai kurie labai aitraus kvapo.

Nu vat, eteriniu alieju yra visokiu visokiausiu reik dometis ... bet gal kudikiai per mazi tam ...
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 05, 08:46)
Labas rytas hi.gif

Vyras nuo siandien atostogauja dvi savaites,tai kompanionas vezimelio stumdymui biggrin.gif

Kazin ar einam siandien i lauka? Toks ziaurus vejas, kazkaip biski baisu, tai vat neapsisprendziu ar eit ar ne.
Atsakyti
Sveikutes,
niekur nedinge smile.gif seku visas naujienas tongue.gif
Mums ir kažkokia vidinė slogytė, nebėga o viduje karkaliuoja kažkas. Tokiu oru kaip vakar ar šiandien tai niekur nesinori kišti nosies.
Vakarais be vaikų ir aš kada prisijungsiu, bet mano vyras kartais po darbo ar dirba tai kada gal bus laisviau ir atleksiu. Reikia kokia tradicija pasidaryti nors į mėnesį vieną dieną į kokį kiną ar šeip kur pasedėti papliurpti.
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 05, 10:56)
Kazin ar einam siandien i lauka? Toks ziaurus vejas, kazkaip biski baisu, tai vat neapsisprendziu ar eit ar ne.

Mes tai siandien neisime unsure.gif Vejas baisulinis net pasisvilpaudamas kosia aplinkui fear.gif
Uztai prie juros jauciu smagu,nes bangos tikrai nerealios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiksiuke @ 2016 10 05, 12:00)
Sveikutes,
niekur nedinge smile.gif seku visas naujienas  tongue.gif
Mums ir kažkokia vidinė slogytė, nebėga o viduje karkaliuoja kažkas. Tokiu oru kaip vakar ar šiandien tai niekur  nesinori kišti nosies.
Vakarais be vaikų ir aš kada prisijungsiu, bet mano vyras kartais po darbo ar dirba tai kada gal bus laisviau ir atleksiu. Reikia kokia tradicija pasidaryti nors į mėnesį vieną dieną į kokį kiną ar šeip kur pasedėti papliurpti.

Smagu girdeti mirksiukas.gif
Galim laisvai, bet gal kas 2 sav organizuoti ? biggrin.gif kas men gaunasi kaip ramadanas ... biggrin.gif
Galim i Zvagulio koncerta lekti pasokti 11.26 😃😃😃 man atrodo kaip tik maciau yra akcija bilietams 9.99 e
Papildyta:
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 05, 12:19)
Mes tai siandien neisime unsure.gif Vejas baisulinis net pasisvilpaudamas kosia aplinkui fear.gif
Uztai prie juros jauciu smagu,nes bangos tikrai nerealios wub.gif

Prie juros turetu buti 🖒
As tai nelysiu niekur siandien brrr ... gal ryt bus oras geras wub.gif
Papildyta:
Gal butu norinciu ir galinciu 2k savaiteje lankyti terapines mankstas 9 00 val ryto pc Zemaitija? Kaip tik renkama grupe, galvoju pasiulysiu, gal atsiras ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 05, 10:56)

Siandien jau as nosies i lauka nekisiu, uzmigdziau namie vezime biggrin.gif

QUOTE(Tiksiuke @ 2016 10 05, 11:00)
Sveikutes,
niekur nedinge smile.gif seku visas naujienas  tongue.gif
Mums ir kažkokia vidinė slogytė, nebėga o viduje karkaliuoja kažkas. Tokiu oru kaip vakar ar šiandien tai niekur  nesinori kišti nosies.

Gera ideja, as uz thumbup.gif tik irgi kaip aurezas galvoju gal reik dazniau biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(aurezas @ 2016 10 05, 11:42)
Smagu girdeti  mirksiukas.gif
Galim laisvai, bet gal kas 2 sav organizuoti  ? biggrin.gif  kas men gaunasi kaip ramadanas ...  biggrin.gif
Galim i Zvagulio koncerta lekti pasokti 11.26 😃😃😃 man atrodo kaip tik maciau yra akcija bilietams 9.99 e
Papildyta:

Prie juros turetu buti 🖒
As tai nelysiu niekur siandien brrr ... gal ryt bus oras geras  wub.gif
Papildyta:
Gal butu norinciu ir galinciu 2k savaiteje lankyti terapines mankstas 9 00 val ryto pc Zemaitija? Kaip tik renkama grupe, galvoju pasiulysiu, gal atsiras ...  mirksiukas.gif

I stovimas vietas? biggrin.gif as nieko nematysiu su savo ugiu, tik i sedimas atsisedus sokt biggrin.gif kaip tik vyrui laisva, pabutu su vaikais thumbup.gif

O kas tos terapines mankstos? Dar taip anksti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurate: 05 spalio 2016 - 11:53
QUOTE(Juurate @ 2016 10 05, 12:52)
Siandien jau as nosies i lauka nekisiu, uzmigdziau namie vezime  biggrin.gif
Gera ideja, as uz thumbup.gif tik irgi kaip aurezas galvoju gal reik dazniau  biggrin.gif  biggrin.gif
I stovimas vietas? biggrin.gif as nieko nematysiu su savo ugiu, tik i sedimas atsisedus sokt biggrin.gif kaip tik vyrui laisva, pabutu su vaikais thumbup.gif

O kas tos terapines mankstos? Dar taip anksti  blink.gif

Galim atsisedus sokti 😃 surasiu nuoroda imesiu reik tada nusipirkti nes raso kad brangs bilietai 😉
Terapinese mankstose as nesu buvusi, yra proga ismeginti ir kaip tik mums kunui pastiprinti ... ves musu zumbos trenere ... bet isivaizduoju kaip tempimo pratimai tokie ... man gine pasiule pradeti nuo pilates ... jeigu trenere nesuras grupes per 2 sav planuoju i pilate Ginsves studija eiti pasimankstinti.
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 05, 12:13)
Galim atsisedus sokti 😃 surasiu nuoroda imesiu reik tada nusipirkti nes raso kad brangs bilietai 😉
Terapinese mankstose as nesu buvusi, yra proga ismeginti ir kaip tik mums kunui pastiprinti ... ves musu zumbos trenere ... bet isivaizduoju kaip tempimo pratimai tokie ... man gine pasiule pradeti nuo pilates ... jeigu trenere nesuras grupes per 2 sav  planuoju i pilate Ginsves studija eiti pasimankstinti.

Be vaikiuku tai niekaip, nes nevisad suderinsiu, kad vyras butu namie. As eisiu kur su vaikiukais sportuoja po menesio mazdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Išvažiavom į lauką, tik užmigo, apsisukau ir namo! Reiks pirkti kepurę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 05, 13:46)
Be vaikiuku tai niekaip, nes nevisad suderinsiu, kad vyras butu namie. As eisiu kur su vaikiukais sportuoja po menesio mazdaug  mirksiukas.gif

Pasakyk butinai mirksiukas.gif
Atsakyti