Labas rytas
Mes truputi veluosim bet prisijungsim vistiek.
Mes ir busim, tik veluosim, nes 11val pavalge meginsiu pries 2 maitinti ir iskart i masina ...
Sveikos
pasiilgom
Oi mamos, noriu pasidalinti, esu labai laiminga - mūsų fronte geros žinios
gastroenterologės pagalba prisikasėm prie mūsų bėdų priežasties, rado labai išplitusį žarnyno grybelį, o dėl jo dar ir gausų stafilokoką (dėl grybelio šiam labai palankios sąlygos įsivėšėti). Gydomės daktarinu, tik nesuvalgom jo tiek, kiek paskyrė, neįmanoma tokiam leliukui jo tiek suduot, jis labai sprangus, bet ir tai pagerėjimas po pirmos dienos - tie nenormalūs atpylimai baigėsi, dabar būna tik taip, kaip ir kitiems leliukams. Ir vaikas jau ramesnis, nuolatinė šypsena vaiko veide
o stafilokoką pribaigs gerosios bakterijos, kai jau grybelį būsim išsigydę. Pasirodo, kad tiek kandidos, tiek stafilokokas pas visus yra mikrofloroje natūraliai, bet va kai yra disbalansas, tai taip ir nutinka, kad ima viršų jie... Gaila, kad lelis tiek prisikankino per tas zarazas, bet dabar jau bus viskas gerai. O dėl pilvo pūtimo, tai atrodo, kad jau kaip ir baigia susitvarkyti viskas. Čia matyt ir gydymas nuo grybelio, ir 5 masažai poliklinikoje padėjo. Medalis man už tai, kad neklausiau aplinkinių "pamokymų", kad atpylimai normalu. Normalūs normalu, o tokie, kokie buvo mano vaikui -
atseit naujai iškepta mama jautriai reaguoja į viską
o ir kai sakydavau, kad vaikas neramus, nesuprato ant kiek neramus.. Nesąmonė. Kūdikiai turi būti miegantys bent lauke, kur kas ramesni. Jei jiems kažkas blogai - tai čia jau kitas reikalas. Matyt mamos, kad ir pirmą kartą jomis tapusios, turi intuiciją kažkokią, kas susiję su jų vaikais, taip ir aš jaučiau, kad kažkas ne taip, kad vaikas nuo gimimo visai nemiega dieną, net lauke iki 10 min tepasnausdavo, kad visiškai nerami, nuolat duodasi, rankos, kojos be perstojo krutėjo, judėjo net nakties miego metu, iš po nakties kaltūnus iš jos plaukų reikėdavo man išpainioti.. O per kiauras dienas tik ant rankų ir be perstojo zirzianti, aš nei valgyt gaminau, nei namus tvarkiau, nei pati graži buvau per tą laiką... Atrodė kažkoks košmaras.. Tai va, ieškojau priežasties ir radau
o šiandien vaikas man 3 kartus pati užmigo ir nusnūdo po gerą pusvalandį
norim į meeta'ą, bet truputį bijau dar su ja tiek nutolti nuo namų
nors gydymo kursą jau praėjome, tik dar nežinau ar visiškai panaikinome tą pienligę, eisim pas gydytoją ketvirtadienį ir sužinosim.
Malonu, kad pavyko rasti laiko uzsukti i foruma ir parasyti savo bedeles ... saunuole Tu, ir nuosirdziai tikiu, kad problema isspresta ir bus galima pradeti dziaugtis viena kita bei kitais malonumais ...
lauksime taves parke, kai tik galesi ...
be to, ir mes kada galime iki Balsio mokyklos atriedieti, gi ka cia reiskia mums ... kai maisto yra pilni vezimai, pilni mieno fabrikeliai ...
svarbiausia, kad mums sviestu ir sypsotusi skaisti saulute ...