Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 04, 08:55)
Saunuolis tavo vyras 4u.gif
Jaucia Maziukai kad nera svarbiausio asmens-tai mamytes ir nerimsta smile.gif
Mano vyras tai kaip jau sakiau butu su vaiku pas mane atleke i kino seansa biggrin.gif Jis su jo gali pabuti pasidziaugti kol nepradeda zyzti,bet tik ne ilgiau rolleyes.gif
Nu nieko kai nebemaitinsiu MP.atsiimsiu su kaupu wub.gif

Tai ka kaip ir planavome darome grand meeta bis.gif  yahoo.gif  wub.gif Oras matau neblogas,saulute sviecia wub.gif
Apie antra renkames Sajudzio parke,kontaktus turime,jeigu kas sukontaktuosime ir iki malonaus tada fainuolytes wub.gif

Labas rytas biggrin.gif
Mes truputi veluosim bet prisijungsim vistiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 10 04, 11:12)
Labas rytas  biggrin.gif
Mes truputi veluosim bet prisijungsim vistiek. 4u.gif

Labas rytas tongue.gif

Mes ir busim, tik veluosim, nes 11val pavalge meginsiu pries 2 maitinti ir iskart i masina ... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ganija @ 2016 10 03, 20:17)
Sveikos  4u.gif pasiilgom  bigsmile.gif
Oi mamos, noriu pasidalinti, esu labai laiminga - mūsų fronte geros žinios  thumbup.gif gastroenterologės pagalba prisikasėm prie mūsų bėdų priežasties, rado labai išplitusį žarnyno grybelį, o dėl jo dar ir gausų stafilokoką (dėl grybelio šiam labai palankios sąlygos įsivėšėti). Gydomės daktarinu, tik nesuvalgom jo tiek, kiek paskyrė, neįmanoma tokiam leliukui jo tiek suduot, jis labai sprangus, bet ir tai pagerėjimas po pirmos dienos - tie nenormalūs atpylimai baigėsi, dabar būna tik taip, kaip ir kitiems leliukams. Ir vaikas jau ramesnis, nuolatinė šypsena vaiko veide  bigsmile.gif o stafilokoką pribaigs gerosios bakterijos, kai jau grybelį būsim išsigydę. Pasirodo, kad tiek kandidos, tiek stafilokokas pas visus yra mikrofloroje natūraliai, bet va kai yra disbalansas, tai taip ir nutinka, kad ima viršų jie... Gaila, kad lelis tiek prisikankino per tas zarazas, bet dabar jau bus viskas gerai. O dėl pilvo pūtimo, tai atrodo, kad jau kaip ir baigia susitvarkyti viskas. Čia matyt ir gydymas nuo grybelio, ir 5 masažai poliklinikoje padėjo. Medalis man už tai, kad neklausiau aplinkinių  "pamokymų", kad atpylimai normalu. Normalūs normalu, o tokie, kokie buvo mano vaikui -  schmoll.gif atseit naujai iškepta mama jautriai reaguoja į viską  lotuliukas.gif o ir kai sakydavau, kad vaikas neramus, nesuprato ant kiek neramus.. Nesąmonė.  Kūdikiai turi būti miegantys bent lauke, kur kas ramesni. Jei jiems kažkas blogai - tai čia jau kitas reikalas. Matyt mamos, kad ir pirmą kartą jomis tapusios, turi intuiciją kažkokią, kas susiję su jų vaikais, taip ir aš jaučiau, kad kažkas ne taip, kad vaikas nuo gimimo visai nemiega dieną, net lauke iki 10 min tepasnausdavo, kad visiškai nerami, nuolat duodasi, rankos, kojos be perstojo krutėjo, judėjo net nakties miego metu, iš po nakties kaltūnus iš jos plaukų reikėdavo man išpainioti.. O per kiauras dienas tik ant rankų ir be perstojo zirzianti, aš nei valgyt gaminau, nei namus tvarkiau, nei pati graži buvau per tą laiką... Atrodė kažkoks košmaras.. Tai va, ieškojau priežasties ir radau  smile.gif o šiandien vaikas man 3 kartus pati užmigo ir nusnūdo po gerą pusvalandį  bigsmile.gif norim į meeta'ą, bet truputį bijau dar su ja tiek nutolti nuo namų  g.gif nors gydymo kursą jau praėjome, tik dar nežinau ar visiškai panaikinome tą pienligę, eisim pas gydytoją ketvirtadienį ir sužinosim.

Malonu, kad pavyko rasti laiko uzsukti i foruma ir parasyti savo bedeles ... saunuole Tu, ir nuosirdziai tikiu, kad problema isspresta ir bus galima pradeti dziaugtis viena kita bei kitais malonumais ... mirksiukas.gif lauksime taves parke, kai tik galesi ... 4u.gif be to, ir mes kada galime iki Balsio mokyklos atriedieti, gi ka cia reiskia mums ... kai maisto yra pilni vezimai, pilni mieno fabrikeliai ... biggrin.gif svarbiausia, kad mums sviestu ir sypsotusi skaisti saulute ... tongue.gif
Atsakyti
Mes iseisim po 13 val. Turbut pirmi busim, bet palauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 04, 09:55)
Saunuolis tavo vyras 4u.gif
Jaucia Maziukai kad nera svarbiausio asmens-tai mamytes ir nerimsta smile.gif
Mano vyras tai kaip jau sakiau butu su vaiku pas mane atleke i kino seansa biggrin.gif Jis su jo gali pabuti pasidziaugti kol nepradeda zyzti,bet tik ne ilgiau rolleyes.gif
Nu nieko kai nebemaitinsiu MP.atsiimsiu su kaupu wub.gif

Tai ka kaip ir planavome darome grand meeta bis.gif  yahoo.gif  wub.gif Oras matau neblogas,saulute sviecia wub.gif
Apie antra renkames Sajudzio parke,kontaktus turime,jeigu kas sukontaktuosime ir iki malonaus tada fainuolytes wub.gif

Tikiuosi lietus nesugadins reikalu ... pas mane apsiniuke pilna debesu
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 04, 11:11)
Tikiuosi lietus nesugadins reikalu ... pas mane apsiniuke pilna debesu

Paziurejau meteo.lt, tai gali trumpai palyti, aplink lietu rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 04, 12:19)
Paziurejau meteo.lt, tai gali trumpai palyti, aplink lietu rodo  unsure.gif

Cia lyjaaaaaaaaaaaa
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 04, 12:07)
Cia lyjaaaaaaaaaaaa

Cia saule, einu i lauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 04, 12:19)
Paziurejau meteo.lt, tai gali trumpai palyti, aplink lietu rodo  unsure.gif

Aha ryte maciau jog lietu pranesa dar zadejau rasyti bet uzmirsau ax.gif tai ka, mes tada neskubam ... cia tai normaliai lyja ... 4 val sunaus varysiu pasiimti gal tada jei nelis kur pasivaiksciot, gal ir iki bigo ... ? Paziuresiu ... einu ramiai kava atsigerti, mazike prisnudo iki maitinimo ... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 10 04, 13:10)
Cia saule, einu i lauka smile.gif

Pasiimk lietaus apsauga ... mes neturim dar ... ot mama nepasirupino ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

turėjau slaptą mintį iki bigo dasigint, bet debreceno g. dabar pila kaip iš kibiro ir vėjas pakilo dar didesnis.... blink.gif bet gal tik debesis praeina... bet eina jis link bigo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganija: 04 spalio 2016 - 12:22
QUOTE(ganija @ 2016 10 04, 12:20)
Sveikos,

turėjau slaptą mintį iki bigo dasigint, bet debreceno g. dabar pila kaip iš kibiro ir vėjas pakilo dar didesnis....  blink.gif bet gal tik debesis praeina... bet eina jis link bigo...  biggrin.gif

Pas mus kolkas saule sviecia,vejas didelis ir nupute debesis i jusu puse biggrin.gif
Neuzilgo eisime i lauka ax.gif iki Sajudzio parko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2016 10 04, 13:20)
Sveikos,

turėjau slaptą mintį iki bigo dasigint, bet debreceno g. dabar pila kaip iš kibiro ir vėjas pakilo dar didesnis....  blink.gif bet gal tik debesis praeina... bet eina jis link bigo...  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus dabar nebelyja, valgom ...
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 04, 14:11)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Pas mus dabar nebelyja, valgom ...

Mamukai soriuks, bet as pasuoju siandien mirksiukas.gif gero pasivaiksciojimo ir laukiu selfio biggrin.gif
Atsakyti